glass man כתב:ביצועים טכניים מאכזבים מאוד, כי הסוויץ 2 תשאר מה שהסוויץ 1 היתה. קונסולה שהיא אך ורק לאקסקלוסיבים של נינטנדו. קיוויתי שלפחות טקן 8, וFC25/NBA יוכלו לרוץ בצורה נורמלית שקצת מתקרבת לS בשביל הימים האלה שאני מחוץ לבית/חופשה/ ומחפש משהו שגם קאזואלים ירצו לשחק איתי ומבאס אותי שהסוויץ 2 לא תוכל להיות הדבר הזה.
מן הסתם אני גם מאוד מאוכזב ממה שהסוויץ 2 אומר לגבי DQ12, החלום שלי לגרפיקה מטורפת שמתקרבת באיכות האנימציה לסרטי הדרגון בול האחרונים, הלך לפח לצערי, והPS5 יכל להביא לשם בקלות!
הסוויץ 2 בטח תהיה גן עדן למשחקים של נינטנדו עצמה, מריו קארט 9/10 בטח יוכל סוף סוף להתפתח למשחק נהיגה שהוא עולם פתוח ענקי/ מטרויד פריים 5 יוכל להביא גרפיקה שמתקרבת לריטרנל, ופיקמין 5 ישבור שיאים של פוטוראליזם בסטנדרטים של הסדרה ועדיין יראה יפה יותר מלא מעט משחקי פס5 אני מאמין, אבל בוא נגיד ככה, כשאני יושב עם חברים בלילה, כאלה שעדיין תקועים על פאקינג פס4 ומחברים אותו למקרן בשביל הכייף אני לא אוכל להביא את הסוויץ 2 ולהרגיש שהבאתי משהו קרוב לSeries s כמו שרציתי אז זו אכזבה ענקית, כנראה שהדבר היחיד שבטוח לגבי נינטנדו זה שהם כל הזמן ימצאו דרכים לאכזב בענק.
מה בדיוק חשבת שהסוויצ׳ 2 הולכת להיות? אנחנו יודעים את ה-spec כבר יותר משנה. אנחנו יודעים שהיא 1536 ליבות אמפר, אנחנו יודעים שהיא 12GB של LPDDR5X על 128-ביט שנותן לך רוחב פס של בערך 130GB/s, אנחנו יודעים שיש SSD של כמעט 2GB/s בנפח 256GB ומעבד 8 ליבות ו-16 ת׳רדים. הדבר היחיד שלא ידוע זה מהירויות שעון.
אתה מקבל GPU ו-CPU שהם פס4+ בקונסולה שיכולה לרנדר לרזולוציות הרבה יותר נמוכות מהפס4 ולקבל תוצאות שנראות יותר טוב מהפס4 פרו. וכתוסף יש לך יותר זיכרון מה-XSS וגם SSD קרוב לזה של אקסבוקס. אם נינטנדו הייתה חברה אחרת היינו מקבלים קונסולת Balckwell מבוססת סדרה 5000 עם פי 2-3 יותר כוח עם מסך 120hz שתמיד מגיע ל-120hz בעזרת DLSS4. אבל נינטנדו היא נינטנדו, אז אתה מקבל טכנולוגיה של 2020 ב-2025.
נינטנדו יכלה לעשות קונסולה חזקה משמעותית ועדין להיות ״נינטנדו״. נגיד קונסולה מבוססת סדרה 4000 שיצאה ב-2022 לקונסולה שיוצאת ב-2025. עצוב שזה לא קרה, אבל בסופו של יום הסוויצ׳ 2 חזקה יותר מהפס4 מאשר הסוויצ׳ 1 מהפס3. ובטח שזה יותר מרשים באקלים של היום בו רוב משחקי הפס5 הם מילא משחקי פס4 ב-4K.