משחקי ספורט | נושא רשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

matangt6
Trainee

Re: משחקי ספורט | נושא רשמי

הודעהעל ידי matangt6 » 18 יולי 2024, 03:05

DrKeo כתב:

והחלק היותר מעניין, שמועות אומרות ש-2K קנו את הרשיון של פיפא הם יוציאו משחק בשם FIFA במקביל למונדאל עוד שנתיים.

מצד אחד אני רוצה לתת ל2K את הקרדיט כי יש מצב שהם באמת יעשו משחק יותר טוב ממה שEA מציעים כמו שהם הרגו את NBA LIVE (כמה אהבתי את המשחקים האלה על הפס2) אבל מצד שני זה יכול לצאת רע כמו המשחקים של הWWE. עד היום הם לא הצליחו לדעתי להחזיר את הסדרה לימים של Smackdown vs Raw או למשחקים שYuke's עשו (למרות שהמשחק האחרון שלהם גם זוועה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2024, 10:34

אני משער ש2K הולכים לשים את האנשים הכי טובים שלהם על זה, מדובר בכותר שיכול להיות גדול מ-NBA2K שהוא המשחק השני הכי גדול שלהם אחרי GTA (ואולי אפשר לטעון שאפילו הכי גדול שלהם בגלל השחרור השנתי והפיתוח הזול).

היו זמנים ש-2K עשו עבודה מטורפת, הייתה להם תקופה מאוד חזקה בתחילת שנות ה-2000 כש-NBA 2K היה בהתרוממות ומשחקי ספורט אחרים כמו NFL 2K היו פשוט טובים משמעותית מהתחרות. אני מחזיק אצבעות שיצא סופסוף משחק כדורגל מרגש, וגם אם הוא לא יהיה יותר מדי מרגש בתקווה הוא ידחוף את הצוות של EA קדימה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2024, 18:37

נראה שרוב משחקי הספורט של EA ישתמשו השנה ב-RT GI בכל הפלטפורמות, כולל פיפא. לא ברור עדין אם זה רק בריפליי וקטעי מעבר או גם בגיימפליי. יש פגיעה ברזולוציה ל-1440p, מן הסתם זה שווה את זה.

המעבר לתאורה עם RT נותנת להם לעשות ב-FC25 משחקים עם תאורה מתקדמת, למשל משחק שמתחיל בשקיעה וממשיך לחושך.

בנוסף, NCAA, המשחק ספורט הראשון שישתמש בגרסה החדשה של פרוסטבייט עם RT יהיה דור הבא בלבד, בלי גרסאות פס4 ו-X1. חריג למדי שעושים רק גרסת דור הבא למשחק בשנה הרביעית של הקונסולות, בדרך כלל פיפא ושות' יוצאים קרוס ג'ן למשך יותר שנים אבל בגרסאות נפרדות. אולי זה נובע מהעובדה שלא היה משחק NCAA מעל לעשור כך שאין גרסת פס4 קיימת לבסס עליה את 2025 ונראה ש-EA חושבת שאפילו לא שווה לפתח אחת.
We're just normal men. We're just innocent men

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים