DrKeo כתב:לא ברור לי איך אין FIGHT NIGHT 5, כלומר באמת EA, הנה ההזדמנות שלהם להראות משהו מטורף ולגרום לשחקנים להרגיש שוב פעם את הטרוף שהגרפיקה שFN3 הביא בתחילת הדור הקודם.
DrKeo כתב:לא ברור לי איך אין FIGHT NIGHT 5, כלומר באמת EA, הנה ההזדמנות שלהם להראות משהו מטורף ולגרום לשחקנים להרגיש שוב פעם את הטרוף שהגרפיקה שFN3 הביא בתחילת הדור הקודם.
bling כתב:IGN בסרטון התרשמות שלהם מהגיימפליי של 2K (אותו גיימפליי שפרסמתי פה) בדיוק התייחסו לזה,הם אמרו כמה שהגראפיקה מהממת ושזה המקביל לפייט נייט 3 שהיה ל360 בשעתו בהשקה,זה המשחק שאתם חייבים להראות לחברים שלכם כשהקונסולות יושקו וכו',ככה שאת ה showcase הגראפי של משחק הספורט יש לך רק לא מ EA
הנה הסרטון (באיכות מזעזעת):
http://www.ign.com/videos/2013/10/25/2-minutes-of-next-gen-nba-2k14-footage
DrKeo כתב:רק שבמשחק אגרוף ממדלים רק שני שחקנים, לא 10 ועושים את זה ממש מקרוב. זה יכול להיות מאוד מרשים. זה כמעט דמו טכני, שתי דמויות מקרוב, הרבה פיסיקה של בשר/שיער/בגדים/דם/הזירה עצמה, אפשר לעשות משהו פשוט עוצר נשימה.
Stick כתב:אם כבר פיפא אז את האמת שאני די מאוכזב מהפיפא החדש, זה לא שהוא לא טוב אבל הוא כל כך לא שונה מהפיפא הקודם שבזמן ש13 החזיק אותי באמת כמעט שנה של משחק פה ומשחק שם מ14 כבר עכשיו נמאס לי.
גם האונליין (במחשב) קצת מציק כי חצי מהשחקנים הם כאלה שאם הם מפסידים אז הם יצאו אחרי 20 דקות משחק , וזה דבר שנתקלתי בו פחות ב13.
swiss-the-engine כתב:לא יודע מה איתך נדב אבל בספר שלי אפס קליפינג בין שתי דמויות עם רקמה של שריר בכל הגוף שמתאגרפים אחד עם השני זה מפוצץ שכל לחלוטין... הבעיה היא רק שלא ראינו עדיין סרטון גיימפליי באיכות טובה.
אה ופרצוף שנהיה אדום וגידים שיוצאים מאיפה שהם צריכים לצאת באופן דינמי מפוצץ אשכים.
bling כתב:לא דיברתי על גיימפליי.
Fanta כתב:ברור שלא דיברתה, אני אישית התייחסתי למה שמעניין אותי
גראפיקה היא לא הדבר שהכי מעניין אותי במשחק
Fanta כתב:שוב,אותי זה לא מעניין, אני לא זונות גראפיקה ואני משחק אפילו במשחק אינדי עם הם כיפים
מבחינתי כמה שיותר שיפור בגיימפליי זה יותר טוב
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 19 אורחים