הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוקטובר 2018, 03:22
די נו, זה בול, אבל בול המודל העסקי של כל משחק מזל לילדים אי פעם. חבילה של סופרגול 2019 עולה 2 שקלים אם קונים ב-BULK, אלבום של סופרגול עולה 50 שקלים וחייבים אותו כדי לבנות את האוסף מן הסתם כך שכן, יש מחיר כניסה גם במשחקים פיזים. גם יש משחקים דיגיטלים שלא דורשים מחיר כניסה, לא חסרים משחקי F2P עם לוט בוקסס כך שאין ממש הבדל בפה, כאן מבקשים או לא מבקשים מחיר כניסה וכאן מבקשים או לא מבקשים. גם כשהיינו ילדים החוברת של חבורת הזבל עלתה כסף. אין שום הבדל בין חוברות של מדבקות עם חפיסות קלפים למשחק עם קופסאות לוט. אתה משלם X כסף כדי להכנס (50 שקלים על חוברת או אולי 40$ על עותק של OW) ואז אתה משיג עוד חבילות ובהן אתה מקבל לוט רנדומאלי בתקווה להשלים את האוסף שלך.
האירוניה היא שהמצב של OW למשל כל כך הרבה יותר טוב ממשחקי קלפים כי:
1) קלף נדיר של משחק קלפים יכול לעלות מאות או אלפי שקלים, חפץ נדיר ב-OW בר השגה תוך כמה שעות של משחק או בהוצאה של כמה דולרים.
2) לא, אף אחד לא יכול להתחיל למכור מאות קלפים של סופרגול בקבוצות פייסבוק, באיזה סרט אתה חיי? כן, אם יש לך משהו נדיר ששווה 400 שקלים כנראה שתוכל למכור, אבל להתעסק במאות קלפים אונליין בהחלפות הזויות עם אנשים מכל הארץ? נו באמת, אתה חושב שילד בן 10 אשכרה יסע לאשקלון כי יש שם ילד עם קלף שחסר לו? ומה עם ה-350 קלפים האחרים שחסרים לו? הוא יפרפר בכל המדינה למצא את הקלפים החסים? די נו.
3) אה, החלפות, כן... פעם אספת קלפים? החלפתי עם כל העולם ואחותו כילד ובחיים לא הצלחתי לעבור יותר מחצי אלבום של חבורות הזבל למניהן. לא, אי אפשר בהחלפות להשלים את האלבום ולא, אי אפשר להשלים אותו בלי להוציא מאות אם לא אלפי שקלים.
תהיה רציני, מי שמשלים את האלבום של סופרגול מקבל טיסה למונדיאל לילד + שני הורים, זאת חבילה של עשרות אלפי שקלים. אשכרה נראה לך שאתה יכול עם "החלפות" או "STFU ותתנו לי לקנות מה שבא לי" להשלים אלבום? פחחח.
משחקים כמו OW הם במצב כל כך הרבה יותר טוב מכל משחק איסוף רנדומאלי סטייל סופרגול. לי יש בערך 95% מהחפצים ב-OW ו-30K זהב (החפץ הכי יקר במשחק עולה 3000, פשוט לא נשאר לי על מה לבזבז אותו יותר) ובחיים לא הוצאתי שקל על המשחק מעבר ל-40$ הראשוניים כשקניתי אותו. קדימה, תספר לי על אוסף פיזי אחד שמבוסס על "חבילות" שאתה יכול לסגור ב-40$ ומשחק באותו אוסף. יש כזה? אני בחיים לא שמעתי על זה.
לתת לך לקנות מה שאתה רוצה או STFU? כן, שמענו. הרי עדיף להוציא 1500$ על כובע מאשר לקנות 50 קופסאות לוט ב-40$ ולקנות איזה חפץ שרק תרצה בזהב שקבלת (אם לא קבלת אותו ממילא באחת מה-40 שפתחת). באיזו עולם מעוות הגיוני לך שלמכור כובע ב-1500$ זה יותר ידידותי לצרכן מאשר למכור לך כל חפץ שרק תרצה במשחק + כמה מאות חפצים אחרים ב-40$? או לחילופין אשכרה תשחק במשחק קצת ותקנה אותו בכסף שהרווחת מלשחק. זה מה שהיה עושה אותך שמח? אם היו מתמחרים כל חפץ במשחק ב-1000$ במקום ב-40$? די נו.
We're just normal men. We're just innocent men