DrKeo כתב:1) חוברת מעפנה שעולה 50 אגורות להדפיס ב50₪ לעומת משחק ענקי כמו פיפא או overwatch שעולה מליונים לפתח ונותן לך מאות שעות של הנאה? סליחה, אבל אני חושב שהvalue של לשלם 60$ הוא הרבה יותר גדול מלהוציא 14$ על חוברת מדבקות שבעצם שווה אולי שקל.
2) אתה ממשיך לדבר על היכולת של לקנות קלפים פיזים או להחליף אבל הקלפים השווים באמת, האדם הממוצע לא יכול להרשות לעצמו. ל-99% מהשחקנים אין יכולת להשלים את האלבום, האמת שאפילו אם לכולם היה אינסוף כסף לא הייתה להם יכולת כי קלפים מסויימים פשוט קיימים בכמויות של עשרות.
3) כן, אי אפשר להחליף חפצים בow או פיפא, אבל בפיפא אפשר למכור קלפים עבור כסף משחק ואז להשתמש בו כדי לקנות קלפים חדשים ובow אתה מרוויח המון זהב שנותן לך לקנות כל מה שתרצה אי פעם. אז זה סוג של טריידאוף, הרי 99% מהילדים שאוספים קלפים פיזים לא יקנו או ימכרו קלף אבל 100% משחקני פיפא או ow ימכרו קלפים עבור עוד כסף או יקנו חפצים בזהב שהם הרוויחו.
4) בפיפא וow אפשר לקבל לוט על ידי משחק שאתה ממילא עושה, בקלפים פיזים אין אפשרות כזאת. בקלפים פיזים אתה משלם כסף כדי להשיג חדשים.
5) כן, יש בow תוכן חדש כל אירוע וכל התוכן הזה זמין לרכישה בזהב כשהחפץ הכי יקר מאז ומתמיד היה 3000 זהב. כמו שאמרתי, יש לי בחשבון כרגע 30k זהב כך שבקלות, בלי להוציא שקל, אני יכול ״לקנות״ את כל התוכן של ליל כל הקדושים שמתחיל ביום שלישי. כלומר אף אחד בow לא חיי בחשקים עזים לחפצים שהוא לא ישיג לעולם אלה אם יעלה מזלו והוא יקבל אותו סטטיסטית. הוא יצטרך לעבוד עליו באיזה שבוע של משחק או לחילופין לקנות 50 קופסאות ולקבל מספיק זהב לקנות אותו (ועל הדרך יקבל 100+ חפצים). מה כל כך רע בזה שצריך לעבוד קצת כדי להשיג חפצים? ולעצלנים? שישלמו את ה40$ שלהם, לבריאות. לי זה מספק שלבים ודמויות חדשות כבר שנתיים בחינם.
Kazz כתב:הלו הלו הלו.
אתם מפנימים שבפיפא מצב המשחק הוא שככל שאתה קונה יותר חבילות יש לך סיכוי פחות רע לקבל קלפים חזקים יותר שיעניקו יתרון תחרותי נגד אחרים?
Kazz כתב:אתם מפנימים שהדוגמאות שהבאתם במוצרים פיזיים הם לאיסוף גרידא ושאין בהם שום אלמנט של תחרותיות או של STATS?
Kazz כתב:אתם מפנימים בזכות זה שזה מוצר פיזי שהוא רכוש הקונים אז לבטח תמצאו באינטרנט אנשים שמוכרים את המפלצות הספציפיות, גם אם במחיר גבוה יותר?
Kazz כתב:אתם מפנימים את זה שב FUT מדובר בגבייה כפולה גם על המשחק וגם על כל חבילה, מה שלא קיים בצעצועים האלה?
Kazz כתב:סליחה, אבל דוגמת ביצת הקינדר היא נסיון האנלוגיה הכי כושל שראיתי על דפי הפורום הזה. אתה קונה שוקולד. זה המוצר. זה שבא איתו צ'ופר לא עושה את זה קנייה עיוורת. הילד מבקש קינדר אך ורק בשביל צעצועים? אז אולי תיקח אותו לקנות צעצוע נורמלי שלא יתפרק והחלקים שלו ייאבדו והם סכנת חניקה. אין לי מושג בכלל איפה רואים את כל הצעצועים השונים שזמינים בביצות האלה. ואיפה בדיוק אלמנט הגבייה הכפולה פה? צץ לך אדם שלא מאפשר לך לחבר את הצעצוע ללא תשלום נוסף?
אולי גם ללכת לרופא ילדים שבסיום כל מפגש הוא מביא למטופל ממתק לא ידוע זה נחשב עסקה עיוורת.
Kazz כתב:הקלפים הפיזיים הולכים לזבל כשיוצאת מהדורה חדשה? סליחה? מישהו בא וגורס אותם? זה בדיוק ההיפך. קלפים ישנים עולים בערכם ושווים יותר (קלפי בייסבול מישהו?). זה שיש לך קלף של שחקן מפורסם מתחילת דרכו מעניין הרבה יותר את מי שאוסף קלפים. למה לעזאזל ששחקן FUT 2019 יתעניין בקלף שיש לך מגרסאת 2016? רובם ככולם עוברים למשחק האחרון. ומה זה משנה שיש את הקלף הישן הזה? אני יכול להעביר אותה לגרסה החדשה? אני יכול למכור אותו באופן חוקי בהסכמת החברה גם אם כן יש ביקוש?
Kazz כתב:ואני אחזור ואגיד: למי אכפת מאלבומי מדבקות בשנת 2018? בטח ובטח של ליגת העל הישראלית. הילדים בהפסקות משחקים פורטנייט בטח. להערכתי שוק הסופרגול הזה זניח מבחינה מספרית ולולא מודעה פעם במסוף הספורט זה בכלל לא בתודעה.
Kazz כתב:לפיפא וNFL יש קנייה עיורת. ל OW. למשחקי COD האחרונים עד כמה שאני זוכר. לבאטלפילד. אם יש צמצמום בתופעה אתה יודע למה? כי כמה זעקה ומחאה אחרי שחברות ניסו לעשוק עוד ועוד. אז מי שביטל את תוכניותיו מחכה שהרוח תנשוב ואז נראה מה יקרה. כי זה מה שקורה כשאתה בוחר לנרמל דרך עסקים כזאת - לפתע אתה מתעורר למראה באטלפרונט 2. וככה זה גם עם הקודים בתשלום שנראה שיש שחקנים שמתעקשים לנרמל.
Kazz כתב:אם אתה יכול לקנות כמעט הכל ישירות דרך החנות במשחק אז למה שתהיה נדירות? יש שעוני יד באלפי דולרים אז? אז תבקר את המפתחים על המחיר המופקע. אפשר יהיה לחזור לדון על תמחורה ותמורה ולא על טקטיקות עסקים פסולות. אין לך בעיה שתהיה קנייה ישירה? נו יופי. אתה תמשיך לשחק ב OW ולקבל הכל בדרך טבעית ושמי רוצה יכול גם לקנות ישירות.
בעבר אמרת שאם תהיה קנייה ישירה לא ייקנו קופסאות וכביכול לא יהיה תזרים כסף והמשחק לא ייתמך.
DrKeo כתב:ea נאלצה לחשוף את נתוני החפיסות קלפים של פיפ״א 19 אולטימט טים (יעני הלוט בוקס המקורי, כמו אלה שהיינו קונים בחנויות של חבורת הזהל או פוגים):
זה כל כך מצחיק שקלפים וירטואלים חברות נאלצות לחשוף אבל חבילות פיזיות שנמכרות בחנויות כבר 70 שנים עם קלפי בייסבול או פוגים או סופרגול נמכרות חופשי בלי שום רגולציה. צביעות much?
Kazz כתב:לקלף במציאות יש ערך אמיתי בפני עצמו שאתה יכול להחליף או למכור כאוות נפשך. במציאות אתה יכול לחפש קלף ספציפי. לקלף שכלוא באקוסיסטם של פיפא אין ערך שכזה ואין לך מה לעשות אם קלפים שאתה לא רוצה.
Kazz כתב:שלא נדבר שנדרש ממני לשלם 60 דולר כדי שאוכל גם לקנות את הקלפים האלה.
Kazz כתב:ודי למכור את הלוקש הזה. לא קיים המשחק שלא יעשה מספיק כסף מקנייה ישירה בלבד כדי שימשיך לקבל עדכונים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים