This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:זה לא ממש פילוסופי... אם בעיות הפריימים בעיקר בזמן חקירה זה פחות מפריע, אם זה בזמן קרבות זה יותר מפריע...
לדעתי זה אמור להשפיע ממש קצת עד בכלל לא - אם זה לא בזמנים "קריטיים" והמשחק באמת יוצא דופן באיכותו, אבל ככל שהמשחק פחות איכותי אז החסרונות יותר ויותר מפריעים. בדרך כלל לפחות. אם זה משהו טכני מאוד בולט אז דווקא לפעמים להפך.
ממה שזכור לי כששיחקתי באלדן רינג אצל חסר - החסרונות הטכניים הם בעיקר שהוא לא מאוד יפה, אבל מבחינת פריימים זה לא היה ממש בולט, או אפילו בכלל לא.
מצד שני שיחקתי על מחשב יותר טוב מהמחשב שלי (4090 אבל עם i9 הכי טוב ו-64 גיגה זכרון, קירור מים וכו')
Stick כתב:אמת, אני מסכים לגמרי. הדוגמה שחשבתי עליה אחרי ששלחתי את ההודעה היא דווקא TLOU על הPS3, משחק שהוא גם 10/10 ואפשר לציין המון בעיות ביצועים בו (אפשר אפילו לציין שהגיימפלי השוטף שלו לא 10/10, ועדיין זה לא משפיע על איך שהייתי מתאר את המשחק כולו). ההבדל הוא בדיוק כמו שאתה אומר - ברור לפחות למה זה קורה שם, זה משחק שדוחף את הPS3 לקצה בעוד שאלדן רינג במקרה הטוב אולי דוחף משהו מהPS4. בוודאי שלא את הPS5 או PC מודרני בינוני ומעלה. תוסיף לזה חוסר פיצ'רים בPC כמו תמיכה במעל 60FPS או דברום כמו DLSS.
זה פשוט לא אמור לקרות באלדן רינג, ברור שמקרה אחד הוא אובר שאפתנות טכנית ומקרה שני הוא תאונת רכבת טכנית מאחורי הקלעים.
שוב, זה משהו שחייבים לציין. ומדברים על זה גם, זה נמצא בשיח סביב המשחק, אנחנו לא מיוחדים בזה שאנחנו מדברים על זה עכשיו.
אבל אם השאלה היא למה הציונים כל כך גבוהים בכל זאת, טוב, זה בגלל ששום דבר פה לא שובר את המשחק ועדיין החוויה המלאה מהמשחק היא כזו ששווה את הציונים האלה. כמובן שלפי דעתו ונסיונו האישי של כל אחד בנפרד, אבל אני בוודאי לא זה שיגיד שזה לא מייצג.
העובדה שזה 'לא הגיוני' כשזה נוגע לאלדן רינג לעומת משחקים אחרים שאפשר לתת כדוגמה שעדיין קיבלו ביקורות מטורפות, לא באמת אמורה להיות רלוונטית, מלבד ביקורות נקמה שכאלה שאמורות לגרום לFS להתעורר. כי הם אמורים כבר להתעורר, זה באמת מעצבן.
ברור שעמוד יוטיוב שמתעסק רק בצד הטכני של משחקים יתן בראש למשחק כזה, אין לי טענות כלפיהם והם צודקים לגמרי, אבל ביקורות על המשחק עצמו לדעתי משקפות את החוויה איתו.
וGOW ממש לא נחשב . הוא לוקח קצת מכניקות מהבסיס של מערכת הקרב של משחקי סולס אבל שם נגמר, אין שום דבר בחוויה שלו שמזכיר באמת משחק סולס. אם כבר, ג'דיי הוא המשחק בלוקבאסטר-מיינסטרים-קאז'ואל שהוא הכי סולס לייק שעולה לי לראש, אולי אותו כן הייתי מחשיב אם יצא לך בסוף לשחק בו, אני לא זוכר.
matangt6 כתב:שאלה,שיחקתי באלדן רינג וממש לקראת הפתיחה של עולם בהתחלה המשחק פשוט יורד לי ל30-35 FPS ולא זז משם. לא משנה באיזה רזולוציה אני שם את המשחק אגב או באיזה הגדרות. לא משנה מה ניסיתי כלום לא עזר. יש לי RTX 3090 עם I7 12700k אז אני מאמין שזה לא החומרה של המחשב..
Stick כתב:בוס נהדר לדעתי, אחד מאלו שיותר אהבתי במשחק הבסיס, מה חשבת עליו?
אתה גם מתקרב לDLC, אם בא לך (כן, ברור לי שזה עוד 40$ כרגע ואתה לא בהכרח מעוניין בזה עכשיו, אבל אני ממש ממליץ עליו ובאמת שקצת קשה לי לחשוב על המשחק הרגיל כרגע עם כמה שאני מרגיש שההרחבה העלתה את הרמה .)
בכל מקרה יש לך עוד הרבה תוכן במשחק עכשיו אבל בעיקר בשלבים אופציונלים של endgame. אם תרצה ללכת בקו ישיר לסוף המשחק אתה כבר יכול לעשות את זה עם איזה שני איזורים וכמה בוסים של הסיום.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 3 אורחים