Laskin כתב:טוב, אני לוקח את כל הדיעה שלי לגבי רמות הקושי בחזרה...
אני לא מוכן להסכים עם המחבל הזה על שום דבר
https://www.youtube.com/shorts/amOQjvZfB_w
עם מי חשבת שאתה מצדד כשפרשת פה את המשנת סולס-קומוניזם שלך?
Laskin כתב:טוב, אני לוקח את כל הדיעה שלי לגבי רמות הקושי בחזרה...
אני לא מוכן להסכים עם המחבל הזה על שום דבר
https://www.youtube.com/shorts/amOQjvZfB_w
DrKeo כתב:morgott מאחורי, ניצחון תוך כדי שילד אחד מנסה להראות לי משהו בטלפון שלו בזמן שהשניה קופצת לי על הגב. כמו שמיאזאקי התכוון!
Klayman כתב::) יווו איזה כיף! בדיוק אתמול תהיתי לאן נעלמת ומה דעתך על ההרחבה. עשית לי חשק לחזור למשחק הבסיס... אולי זה עוד יקרה.
בעניין הקווסטים - אני די ויתרתי אחרי שהצלחתי( בטעות, בחיי ואין לי מושג למה) להרוס את הקווסט של רני המכשפה במגדל ההוא..
Stick כתב:אתה ממש לא צריך 100 שעות כדי להגיע להרחבה, תעשה את הקווסט של וארה תוך באמת כמה רגעים ותגיע ישר למוג. הגעתי כבר להרחבה שוב פעם עם דמות חדשה לגמרי אתמול, סתם להמשיך לשחק קצת.
כמו שכבר הסברתי הרמות הבאמת חשובות בתוך ההרחבה הן אלו החדשות להרחבה, לא הקלאסיות, על אחת כמה וכמה בNG+ שיש לך כבר בסיס כוח כלשהו ונשקים משודרגים.
מעבר לזה ההרחבה גם מקיאה עליך runes בכל הזדמנות, לא שזה עד כדי כך קריטי. ברגע מסוים היו עלי 2 מליון runes בעו"ש על הדמות, וממש לא היה משנה לי אם הייתי מאבד אותם. בסוף כבר עליתי 10 רמות רצוף במנוחה אחת, זה בחיים לא קרה לי ברמות האלה.
אני לעולם לא אגיד שלשחק את סקירו לראשונה זה רעיון רע, אבל אם חיכית עד עכשיו וההחרבה של אלדן רינג עוד חמה מהתנור... לך על ההרחבה .
לגבי החנות אני כמעט בטוח שבישראלית זה בשקלים. בכל מקרה, אם אנחנו מדברים על PS5 באמת, אתה יכול לראות בכל יוזר איפשהו בספרייה את המשחקים שנקנו ביוזר הזה, להבדיל מהמשחקים שנמצאים על המכשיר בכלל.
Stick כתב:זהו, סיימתי את ההרחבה. וואו כמה שנהנתי ממנה.
למי שבא לקרוא את חפירת המחשבות שלי ישר אחרי - אשים כוכבית שכל מה שאני יכול להגיד עליה כרגע עדיין מהול בהייפ וההתרגשות של הסוף, אבל אני באמת חושב שזו הפיסת תוכן הכי טובה שFS הוציאו עד היום.
כלומר, תמיד הDLC שלהם זה התוכן הכי מהודק ושלם בכל משחק, אבל ההבדל הוא שאם עד היום הייתי אומר שהDLC של בלאדבורן (שאגב, לא עד כדי כך עפתי על המשחק הרגיל כמו הרבה אנשים) הוא הפיסת תוכן הכי טובה שלהם, ואחריו אולי ההרחבות של DS3 או DS1, אלו חבילות של 4-5 שעות משחק מהודקות. ההרחבה של אלדן רינג לקחה לי, להערכתי, כ-50 שעות סך הכל כדי לעבור על כולה. מה שאומר שזה המשחק השני הכי גדול שהם הוציאו, יותר מהכל, רק אחרי אלדן רינג הבסיסי.
ואלדן רינג הוא משחק שמאוד אהבתי כמובן, אבל אמרתי גם בזמן אמת שזה משחק שעולה מאוד מאוד גבוהה בשיאים הרבים שלו, אך סובל גם מלא מעט חלקים נמוכים שנמרחים ולא עומדים ברמה הרגילה שלהם.
אז ההרחבה הזו, וזה באמת מדהים, עומדת במסורת הDLC שלהם למרות הגודל העצום שלה. כמובן שמתוך כמעט 15 בוסים "אמיתיים", או מתוך המון האזורים והמבוכים שיש כאן, יש כאלו שטובים וזכורים יותר מאחרים. אבל אין ולו רגע אחד שאני יכול להזכר בו עכשיו שאני לא אשמח לשחק או להלחם שוב פעם כשאעשה אי פעם ריצה נוספת, וזה משהו שאני לא יכול להגיד על שום תוכן אחר בגודל הזה שהם הוציאו.
הם ניקו את המשחק לגמרי מהמבוכים הקטנים (המערות, מכרות, קברים וכו') שחזרו על עצמם והיו רבים רבים מדי. במקום זה המבוכים הקטנים שיש כאן הם ספורים, יחודיים, גדולים ומורכבים יותר, ותמיד עם "עיצוב אמיתי". העולם קטן יותר, גם אם הוא עדיין עצום, אבל כולו מחובר בצורה הרבה יותר ישירה ויש הרבה 'לופים' מאזור אחד לשני ואפילו שלישי, במקום רק מספר יציאות וכניסות שמחברות בין biomes נפרדים כמו שזה הרגיש לפעמים במשחק הבסיסי. גם המעבר בין השטח הפתוח למבוכים הגדולים נעשה בצורה הרבה יותר טבעית.
העיצוב כאן לגמרי מטורף, הם התעלו על עצמם בכל אספקט ויזואלי שיש. נפלה לי הלסת מספר רב של פעמים, ואתם יודעים שזה לא בזכות היכולות הטכניות המזהירות של FS. המשחק הזה פשוט יפייפה.
הבוסים נהדרים ממש. יש כאן כמה שכבר נכנסו לרשימת הבוסים האהובים עלי, וגם אלו שלא פוצצו לי את המוח היו טובים, פשוט אין כאן נפילות. מה עם אפשרות להלחם שוב פעם בבוסים שכבר ניצחת? למה רק סקירו נהנה מהפיצ'ר הזה?! ועוד במשחק שאצטרך לפנות את כל זמן הגיימינג שלי לחודשיים רק כדי לחזור להלחם באיזה בוס שממש אהבתי...
לגבי הנרטיב של המשחק, היה דיון על זה כשההרחבה רק יצאה - אין כאן איזו מהפכה או משהו שונה במיוחד, אבל אני יכול להבין למה זה נאמר באופן כללי. הlore, הסיפור הויזואלי/סביבתי והקווסטים שלהם הם עדיין אותו דבר, אבל הם כן הביאו את הקווסט והדמויות שלהם לאיזשהו רגע שיא קליימקטי כמעט קלאסי, שלא ממש היה במשחקים האחרים שלהם.
יש קווסט אחד להרחבה והוא למצוא את miquella, מאוד קל לעקוב אחרי זה, ויש מספר מוגדר של דמויות שנמצאות איתך במסע הזה ותפגוש שוב ושוב בנקודות שונות, ותקבל מהן בנפרד מידע על המטרה האישית שלהם בנוסף למטרת העל. יש איזשהו רגע בערך באמצע ההרחבה שקורה משהו וכולם הולכים למקומות נפרדים, ואז ממש לקראת הסוף הכל מתכנס לאיזה רגע אחד מיוחד ודי מגניב. אני מניח שהרגע הזה משתנה קצת בהתאם לבחירות שעשית במהלך ההרחבה, אבל שוב, במסגרת המבנה הסטנדרטי של FS, זה לא שיש עץ דיאלוגים לבחור ממנו.
אז זה בגדול אותו דבר, רק קצת ברור יותר ופשוט ביצוע מוצלח מאוד של המבנה קווסטים שלהם, אני יצאתי מאוד מרוצה.
מה שכן הפתיע אותי, ואני מניח שזה גם מתקשר לזה, זה שלראשונה זימנתי דמות NPC לקרב בוס אחד במשחק. זה נטו בגלל הסיפור, וזה הפך בוס מגניב ממש להיות אשכרה חוויה נרטיבית עם דמות שהקרב הזה היה מאוד חשוב לה. הם כבר עשו דברים כאלה פעמים מועטות בעבר, אבל אף פעם לא בצורה כזו מוצלחת שהרגשתי שאני רוצה לקחת חלק במכניקה הזו גם על חשבון צורת המשחק הרגילה שלי... זה היה רגע ממש מגניב .
הערה אחרונה לגבי הקושי של המשחק, ואני מניח שהבוס האחרון במיוחד כי לשם הלך רוב הנרטיב שאני ראיתי סביב העניין הזה - לדעתי אנשים ממש, ממש הגזימו.
אם אני צריך לנחש למה דווקא עכשיו קמה זעקה על הקושי של המשחק, אני מנחש שהכל מתחיל ונגמר במערכת השדרוגים שהם הביאו להרחבה הזו. הם כנראה לא עשו עבודה טובה מספיק בלהסביר איך היא עובדת כי אנשים פשוט לא הבינו את זה. זה לא משנה כל כך באיזה רמה 'רגילה' אתה בתוך ההרחבה כמו שזה משנה באיזה רמה אתה בתוך המערכת הזו רק. אני סיימתי את ההחרבה ברמה 19 מתוך 20 (מה שאומר שלא מצאתי הכל הכל... שיט), וההתקדמות קושי של ההרחבה מבחנתי היתה ממש מצוינת. אני רואה באינטרנט אנשים שבוכים שהבוס האחרון בלתי אפשרי למרות שהם 'רמה רגילה' 200 (שזה מאוד OP לNG רגיל), והם לא מבינים למה.
והבוס האחרון קשה, כן? כמו שזה אמור להיות. אבל או שהיה לי מזל או שזו מהומה גדולה על שום דבר, ממש לא ישבתי עליו שעות וזה לא התקרב ללמוד איך להלחם במלניה או קוס מבלאדבורן מבחנתי. הוא גם ממש מצוין לדעתי, אגב, אבל לא הכי טוב בהרחבה, זה היה messmer .
זהו, סיימתי להשתפך... איזה כיף לצאת מבסוט ככה ממשחק שחיכית לו שנתיים.
Klayman כתב:הצלחתי להתקדם עוד! הרגתי איזה בוס תולעת שחשבתי שהוא חובה, אבל לא היה.. לא נורא, יצאו ממנו הרבה מאוד נשמות. אח"כ התקדמתי, טיפסתי על איזה עץ והגעתי לגודפרי( או הרוח שלו?).. בפעם הראשונה פירק לי את הצורה.. לא נורא.. נתגלגל עליו.
Klayman כתב:גודפרי מת. הגעתי למורגוט... יימח שמו..
Klayman כתב:Klayman כתב:גודפרי מת. הגעתי למורגוט... יימח שמו..
מורגוט? יותר כמו מורgone. בחבחבח... ממשיך.
DrKeo כתב:זהו, נראה לי שעקפת אותי קליימן
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים