הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Veteran

Re: הנושא הרישמי למשחקי Blood Souls Ring

הודעהעל ידי Stick » 31 יולי 2024, 14:42

מי זה לעזאזל תום בריידי? :)
אתה מדבר על hoarah loux בפייז השני? כי אם כן, וואלה, הוא ממש לא זכור לי כקרב קשה במיוחד. כלומר קשה, כן, אבל לא נחקק לי בראש כמשהו יוצא דופן ולא זכור לי שישבתי עליו מספר מוגזם של נסיונות... מוג, מלניה וגם maliketh זכורים לי כבוסים שישבתי עליהם יותר זמן בשלב הזה של המשחק פחות או יותר, בריצה הראשונה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 יולי 2024, 15:34

Stick כתב:אתה כבר מתקרב לסוף :cry:

או... להרחבה :)

DrKeo כתב:זהו, נראה לי שעקפת אותי קליימן :)

אתם באותו מקום בגדול, פשוט הלכת הצידה והוא קדימה

כן? לסוף? כי זה לא מרגיש לי ככה :lol:. וכן, אני מודה שקצת בא לי "לרוץ לסוף" כבר. הייתי שם בביוב של הבירה לא מעט, אבל בשלב כלשהו קיבלתי סחרחורת וכבר לא היה לי כח להמשיך. החלטתי שאם לא כיף לי כבר, זה לא שווה. ברגע שהתקדמתי התחלתי גם להנות הרבה יותר וגם זרם לי עם הבוסים וכו'. מאמין שאני מפספס דברים בדרך - לא נורא. אהה כן, ואין לי mimic tear, או שלא מצאתי אותו או שלא "הפעלתי" אותו.. לא יודע.

ואני לא "מתבייש" אם אני משתמש בשלדים/קשתית שאני מזמן תמורת Fp בתחילת קרב בוס. נראה לי שבשביל זה הם שם. כנל אם יש איזה npc שרוצה לעזור בבוס מסוים עם "זימון זהב" שכזה. אני זורם. לא באמת מעניין אותי מה חושבים על זה :)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 15:46

אם הם שם, מיאזאקי רוצה שתשתמש בהם :)

יש לי סנטור עם קשת והוא חבר טוב בכל קרבות הבוס.
We're just normal men. We're just innocent men

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 יולי 2024, 16:07

תשחקו איך שאתם נהנים, בין אם זה עם נשק OP או בילד מסוים, בין אם זה עם זימוני יצורים, NPC או שחקנים אחרים. מן הסתם אם זה פיצ'ר כל כך מרכזי במשחק זה שם כדי להשתמש בזה :).
אישית אני לא אוהב לזמן כי אני מאוד נהנה מהצורך 'למקסם' את ההיכרות שלי עם הבוס, ולהשתתף איתו בריקוד הייחודי שלו. כמובן שזה נכון בעיקר לבוסים המהודקים והמוצלחים ביותר, לא כולם שווים מהבחינה הזו.
ה2-3 נסיונות האחרונים שלי עם בוס מורכב שבהם כבר הבנתי לחלוטין את כל הקומבואים שלו, את כל היציאות והכניסות שלו מכל תבנית התקפה, ובגדול אני פשוט יודע בדיוק כבר מתי ואיך להתחמק מכל התקפה ומה יכול לבוא אחריה, איפה ואיזה התקפה יש לי לעשות בכל חלון כדי למקסם את הנזק, ואני עכשיו רק צריך לבצע את זה ולהגיב מספיק טוב כדי לנצח - אלו הנסיונות שאני הכי נהנה מהם בבוסים.
אז כמובן שלא כולם כאלו, אלו המורכבים וה"ראשיים" יותר כן, והם המוצלחים ביותר בעיניי ואלו שאני זוכר אחר כך.
אני חושב שזימונים מונעים ממני את הדבר הזה כי מעבר לנזק שהם עושים לבוס, שזה פחות קריטי בעיניי, הם לוקחים גם את הפוקוס שלו לפעמים והוא יתקיף אותם, ואז אין צורך למקסם את ההיכרות שלך עם הקרב לקצה. אפשר להתרחק ולהתרפא כשהוא הולך לריב עם הזימונים, אפשר לטעון התקפות חזקות סופר ארוכות בזמן הזה, וכו'.
אבל אני פשוט הכי נהנה ככה, מבחינת "מה חושבים על זה", "האם זה נחשב באמת" וכו' - ברור שאלו סתם שטויות :). תשתמשו בכל פיצ'ר שיש במשחק שיגרום לכם להנות ממנו יותר. וזה נכן גם לחקירה של העולם עצמו ולא רק לבוסים.
אני אגב גם אוהב לעשות לפעמים ריצות אתגר ספציפיות במשחקים האלה, אבל אף פעם לא כריצה ראשונה כמובן. לדוגמה את DS 1 ו3 סיימתי בSL1, כלומר בלי לעלות רמות בכלל (כן שדרגתי את הנשק, סתם כי רציתי עדיין להרגיש איזשהי התקדמות ככל שהמשחק מתמשך, או במילים אחרות ככה הכי נהנתי). מאוד מאוד נהנתי מזה בשני המשחקים האלו וזה לא היה כי "ככה צריך לשחק!!1", אלא כי זה לקח לקיצון את צורת המשחק שדיברתי עליה כאן מקודם. אני לא מצפה ש90% משחקני הסדרה הזו יהנו מצורת משחק כזאת, ולכן אני לא מצפה שהם יעשו את זה.

קליימן, כן, אתה מתקרב לסוף. לא בשעה הקרובה או משהו, אבל לאט לאט מתקרב :). כמובן שיש לך עוד אינסוף תוכן צד חדש בהמשך, וכנראה גם מאחור, אני מתכוון רק אם תלך קדימה.
החוויה שלי עם הסיום הייתה דווקא הפוכה. אולי זה כי לקחת הפסקה ואני שיחקתי בכל הדבר הזה ברצף, אבל לי הרגיש שהמשחק עומד להסתיים במהלך השלב הבא במשך כמעט כל השליש האחרון של המשחק. בכלל, כשהגעתי לבירה זה הרגיש לי כמו הסוף, אבל... לא :).
אני אגב גם רציתי כבר להגיע לסוף בשלב הזה של המשחק, אבל לא מספיק כדי שזה יעצור את הOCD שלי לבדוק כל פיקסל בעולם המשחק...
עדיין נהנתי כמובן, ויש תוכן טוב לפניך, אבל אני חושב שהמשחק הזה באמת ארוך מדי, או לפחות גדול מדי לרוחב. עוד נקודה לזכות ההרחבה שהיא בגודל המושלם ובלי שומן עודף ;)
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 31 יולי 2024, 16:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 16:12

הרמה שלי במשחק היא כזו שגם כשאני מזמין את החבר הסנטר שלי, הוא בדרך כלל מת באמצע הקרב כך שללא קשר אני חייב ללמוד את הדפוסים. אבל החבריקו שלי עוזר לי להוריד לבוס חצי חיים עד שאני נאלץ להתמודד איתו לבד :)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 יולי 2024, 16:24

DrKeo כתב:הרמה שלי במשחק היא כזו שגם כשאני מזמין את החברה הסנטר שלי, הוא בדרך כלל מת באמצע הקרב כך שלא קשר אני חייב ללמוד את הדפוסים. אבל החבריקו שלי עוזר לי להוריד לבוס חצי חיים עד שאני נאלץ להתמודד איתו לבד :)

לאחד משלושת הבוסים הכי קשים בהרחבה, או לפחות כך מספרים לי, זימנתי NPC שהיה לו סימון בתוך הקרב עצמו. לא כי לא הייתי מלא הייפ לקראת הקרב הזה שפימפמו לאורך כמעט כל ההרחבה עד אליו, זה היה בבירור אחד הבוסים הגדולים של ההרחבה, אלא כי הם דאגו בצורה לא אופיינית להדגיש שזה 'נכון נרטיבית', או אני לא יודע איך לקרוא לזה במסגרת משחק סולס אבל אתה מבין, לזמן את הNPC הזה.
ואני לא מתחרט, מאוד נהנתי מהקרב עם הזימון כי הם אכן עשו עבודה נפלאה סביב זה וזה השתלם (אני חושב ש99% מהמימז שיצאו מההרחבה הזו קשורות בקרב הזה ובזימון NPC הזה), אבל לא רק שלא למדתי בשום צורה את המובסט של הבוס אלא רק הגבתי בזמן אמת למה שהוא עשה כשהוא עשה, אני אפילו לא בטוח שראיתי בכלל את כל ההתקפות שלו :).
ניצחתי אותו בנסיון השני, וזה כאמור נחשב לקרב מאוד קשה שאני באמת איפשהו מרגיש שלא באמת עשיתי בצורה הרגילה, אבל עם זאת נהנתי מהייחודיות שלו עם הזימון הספציפי שהם נתנו, אז זה מה שמשנה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 יולי 2024, 16:42

אני לא רואה בקרבות במשחקי סולס כמשהו בעל מהות סופר עמוקה, אפילו שמערכת הקרב נהדרת. אני נהנה מקרבות וממשיך הלאה ואם לא ראיתי חצי מה-move set של הבוס או שנצחתי אותו בלי באמת ללמוד אותו עד הסוף זה לא מזיז לי את קצה הזרת. נצחתי אותו, טפיחה על השכם וממשיכים הלאה :)

אלה משחקים מאוד קשים, הניצחון הוא הסיפוק שלי ואם השגתי אותו כי הבוס נתקע על איזה עמוד ולא הצליח לגעת בי (לא בדיוק נדיר בנניח Demon's souls המבוגבג) אז עדין קבלתי את מנת הדופמין שלי.

את הדרקון באגם לבה נצחתי על ידי מכות זולות ומהירות מהגב של הסוס, פשוט עשיתי הלוך חזור עם הסוס עד שהוא מת. אני לא מרגיש רע עם זה, נצחתי אותו ומיאזאקי יכול ללכת לחפש :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 31 יולי 2024, 16:53

אני חושב שבגלל שelden ring מאפשר לי באמת ליהנות "בדרך שלי", אני זורם עליו הרבה יותר. וכן, אני משחק בו on and off איזה שנה בערך, אבל עדיין בא לי כבר להתקדם לסוף, ואני מרגיש שאני במצב יחסית טוב. ברור לי שאני אפספס הרבה תוכן צד, ובטח גם כזה איכותי - אבל ראיתי ושיחקתי כבר המון ומעדיף לסיים אותו בתחושה טובה יותר :).

אני די כמו נדב בהיבט הזה.. I celebrate the wins, ולא ממש חשוב לי איך השגתי אותם :D ואני גם בורח מבוסים אופציונליים לפעמים, כשאני רואה שאין לי שום סיכוי.. חוזר לפעמים כשאני חזק משמעותית :D
?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 31 יולי 2024, 17:33

אני נתתי מכות זולות וניצלתי פערים בAI של האויבים לאורך כל דרכי בריצה הראשונה עם דימון סולס ודארק סולס 1, וזה לא שפתאום התהפכתי ב100% עם הסולס לייק הבא שלי... לאט לאט. אני מבין בצורה מוחלטת את המשחק שלכם וגם את ההנאה שלכם :).
למעשה, זה די מצחיק, עד היום אם אני אשב לשחק את דארק סולס 1 כנראה יהיו אויבים מסוימים שאני סתם אצלוף בהם בקשת מנקודה מסוימת מרחוק, או אנצל איזה משהו כדי לקבל יתרון לא מתוכנן. אני חושב שאת אותה כמות השקעה שאני שם כדי ללמוד בוס חדש באלדן רינג, השקעתי כדי למצוא או לנצל דברים זולים בדארק סולס 1, והזכרון שריר, בדיוק כמו במקרה של למידת בוסים, נשאר :).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 31 יולי 2024, 20:36

Stick כתב:מי זה לעזאזל תום בריידי? :)
אתה מדבר על hoarah loux בפייז השני? כי אם כן, וואלה, הוא ממש לא זכור לי כקרב קשה במיוחד. כלומר קשה, כן, אבל לא נחקק לי בראש כמשהו יוצא דופן ולא זכור לי שישבתי עליו מספר מוגזם של נסיונות... מוג, מלניה וגם maliketh זכורים לי כבוסים שישבתי עליהם יותר זמן בשלב הזה של המשחק פחות או יותר, בריצה הראשונה.

קשה, קשה, Phase 1 עברתי אין ספור פעמים בלי שריטה, השני והדיליי שלו בתנועות שיגע אותי. פעם יחידה שהשתמשתי בMimic tear כי נשברתי. חוץ מElden beast שכבר רציתי לסיים את המשחק.

maliketh לא יודע איך עברתי בניסיון השלישי, לא זכור לי כקשה בכלל. מלינה לא הצלחתי לעבור לא משנה מה, ואז קראתי שBuild של Blood loss גורם לה לStaggaring והיא חוסלה בניסיון הראשון עם הBuild הנכון, הרגשתי ממש רע, ניצלתי את האינטרנט כדי להביס אותה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 04 אוגוסט 2024, 16:06

אי שם על הר גבוה, היה שור פסיכי שלקח לי לא מעט זמן להבין שהוא בוס אופציונלי. כשהבנתי את זה, ברחתי כל עוד נפשי לאחוזת הר הגעש.

אתמול חזרתי אליו ועכשיו הוא מת!
:)
הקרב עדיין לא היה קל בכלל - אבל הרגשתי שאני אשכרה מצליח לעשות נזק הפעם ויש לי סיכוי.. אחרי פעמיים שלוש, הוא עבר מהעולם.
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אוגוסט 2024, 20:02

שוב נתקעתי/הלכתי לאיבוד... באזור של הקרח הגעתי ממש עד קצה המפה - אני לא מוצא לאן להתקדם עוד. הרגתי איזה בוס שמן אחד עם ברקים שהביא ''גב'' של שני אבירים מעצבנים, לקחתי חצי של איזה מדליון אחר, וזהו... הרגתי כל אויב בטירה הזאת ולא מוצא לאן להמשיך... איף.
?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 11 אוגוסט 2024, 20:29

השאלה אם להגיד או לא :)

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אוגוסט 2024, 20:46

תגידדדדד! מצידי בתגית ספוילר... אין לי כח לחפש את עצמי סתם! די...
?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 11 אוגוסט 2024, 21:16

האמת שאני לא יודע למה דווקא פה נתקעת, יש לך עוד המשך 'רגיל' לשלב של השלג כלפי מטה במפה, כלומר דרומה, בצורת עוד עליות וגשרים, עד שתגיע משם לfire giant וממנו הדרך למבוך הראשי האחרון היא די ישירה. אחרי זה אתה מגיע לכמעט boss rush שכשזה עם הבוסים האחרונים ואתה מגיע לסיום של המשחק. זה יהיה לך די ברור ואוטומטי כביכול ברגע שתעלה שוב על השביל הראשי. ההתקדמות מאיפה שאתה נמצא עכשיו היא די לינארית כבר, רק תמצא את השביל שפספסת מדרום אליך.

איפה שהיית עכשיו זה Castle Sol בקצה הצפוני של המפה. אם תסתכל מערבה במפה מאיפה שאתה נמצא אתה תראה שיש לך עוד אזור אחד שלא חשפת את המפה שלו. החצי השמאלי של המדליון, זה שמצאת עכשיו, הוא החלק השני (כלומר זה שצפוי שתמצא מאוחר יותר). אם כבר יש לך את הימני אז אתה יכול לחזור למעלית הגדולה (השני פסלים הענקיים) שעלית איתה עם המדליון הקודם אל ההר המושלג, ותהיה לך אפשרות נוספת עכשיו גם לרדת עם המעלית בעזרת המדליון החדש אל האזור הסגור בצד השמאלי של ההר המושלג.
שם נמצא כל התוכן הצדדי של הendgame, או יותר נכון הכניסה אל השלבים האלה. למען האמת יש לך שם בתוכן הצדדי כרגע יותר תוכן אני חושב מאשר נשאר לך בשביל הראשי מדרום. בשלב הסודי אתה תמצא המשך נוסף לאזור המושלג עם כמה דברים נחמדים, ואתה תוכל להגיע אל Mohg, שנמצא בMohgwyn Palace, עוד שלב (לא ארוך במיוחד) בעולם התת קרקעי. וכמובן תוכל להגיע לMalenia בכבודה ובעצמה, שנמצאת בMiquella's Haligtree שהוא עוד שלב ומבוך ראשי די גדול ומרכזי במשחק, סוג של אינטרפטציית אלדן רינג חולה לlothlorien משר הטבעות :).

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 אוגוסט 2024, 21:21

סעמק.. חשבתי שצריך לעשות עוד משהו בטירה הזאת.. לא יודע למה.. אבל תודה רבה! חסכת לי התברברות. האמת שממש רציתי להגיע לסוף כבר, אבל בא לי להתמודד עם Mohg, אז נראה לי שאלך לאזור "הסודי".
?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 11 אוגוסט 2024, 21:29

אני ממליץ. Mohg היה כנראה הבוס האהוב עלי במשחק הרגיל, קצת מעל Morgott שהוא אח שלו אז כנראה שיש לי פטיש לאחים עם קרניים.
כמובן שאחרי ההרחבה זה כבר לא נכון, וזה בלשון המעטה, אבל הוא עדיין בוס נהדר :).

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 אוגוסט 2024, 09:29

אם אני נתקע מול הצפרדע בJedi Survivor זה המקום הנכון להתלונן?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2024, 10:46

נפתח לך נושא זואולוגיה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 אוגוסט 2024, 11:01

Death_119 כתב:אם אני נתקע מול הצפרדע בJedi Survivor זה המקום הנכון להתלונן?

הוא לא אופציונלי? אני כבר לא זוכר…
אני כן זוכר שלקח לי גם די הרבה זמן איתו

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוגוסט 2024, 11:09

לא לא... לא. אני אמרתי שהולכים לחפש את Mohg. לא חוזרים להרוג שני גרגויילי ענק שגנבו לי פעם 90 אלף רונז באיזה נהר תת קרקעי! טוב בסדר, חזרתי לשם והרגתי אותם.

ספויילר: הצג
ואז נכנסתי ''לנוח בקבר'' (הכי פולניה של מיאזאקי), והתעוררתי במקום אחר לגמרי, עם נמלות ענק והרבה רעים אחרים.. סעמק..
?

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 אוגוסט 2024, 13:27

Laskin כתב:
Death_119 כתב:אם אני נתקע מול הצפרדע בJedi Survivor זה המקום הנכון להתלונן?

הוא לא אופציונלי? אני כבר לא זוכר…
אני כן זוכר שלקח לי גם די הרבה זמן איתו

הוא כן ואני לא עוזב עד שהוא מת. כולם ממליצים לבוא איליו הרבה יותר מאוחר כי הוא הורג בפגיעה אחת פחות או יותר במצבי.

Mohg קרב מעולה, מאוד אהבתי, אבל גם הוא לקח לי המון זמן עם כל השינון והחלק השני שלו כשהוא משפריץ דם ואש לכל כיוון אין כבר מושג מה הולך במסך, אין ראות. אני זוכר שפספסתי אותו לגמרי, הייתי בקרב האחרון אל מול הElden beast ואז אמרו לי פה שיש עוד אזור שלם בSnow field שפספסתי :/.
תמונה

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 14 אוגוסט 2024, 19:19

זה בדיוק מה שאהבתי בMohg, הוא דורש ממך מיקום לא פחות משהוא דורש ללמוד את הקרב בצורה הקלאסית.
הבעיה שהרבה אנשים הצביעו עליה בדארק סולס 3 היא שלמרות הרמה הגבוהה מאוד של הבוסים במשחק הספציפי הזה (באמת היחיד שבו הבוסים מרגיש כמו ה-דבר המרכזי), הרבה מהם אפשר קצת לחפף עם roll spam שלא לגמרי לומד את הבוס. זה לא אומר שהם קלים וחסרי מחשבה, אבל חלקם אני אסכים שיש את התחושה הזו .
באלדן רינג הם "פתרו" את הבעיה הזו עם המון התקפות בקצבים שונים (התקפות דיליי רבות שנועדו לתפוס roll spam לדוגמה) - במידת הצלחה משתנה. אני חושב שזה המשחק עם הסקאלה הכי רחבה של איכות הבוסים שלהם בו.
אבל Mohg הוא דוגמה להצלחה לדעתי. המוב סט שלו לא מאוד מורכב, רוב ההתקפות שלו "הגיוניות" ואינטואיטיביות מבחינת התזמונים למעט הספציפיות שלומדים מהר. אבל אי אפשר לעשות בו roll spam, אי אפשר לעשות בו אפילו רק roll spam "נכון" אחרי שלמדת אותו, צריך כל הזמן לשים לב לסביבה ולמיקום שלך כדי להגיב כמו שצריך מעבר לתזמון.
וכן, גם לי הוא היה קשה יחסית בריצה הראשונה. בריצה השנייה זה לא שזכרתי אותו בע"פ, אבל למרות שהייתי חלש משמעותית מהפעם הראשונה עדיין עברתי אותו תוך משהו כמו שלושה נסיונות. זכרון שריר זה דבר אמיתי :).
אני חושב שההרחבה היא הדוגמה הכי טובה להצלחה של FS עם המבנה של הבוסים באלדן רינג, באמת מקבץ יוצא מן הכלל (וגדול) של בוסים, אבל אם יש כמה במשחק הרגיל שמתקרבים לשם אז לדעתי Mohg הוא אחד מהם.

בקשר לצפרדע בג'דיי, אני חושב שויתרתי עליה באיזשהו שלב. יש שם כמה בוסים לא רעים שהיו גם קשים ברמה הקשה ביותר, אבל הצפרדע הרגישה לי כמו סתם בוס בולשיט שלא שווה את זה אחרי לא מעט נסיונות. זה סתם מובסט מעצבן וקרב ארוך עם one hit kill, לא משהו שכיף ללמוד ולהתמקצע בו. לפחות ככה אני הרגשתי.
יש אחרי זה באתגרים קרב מול שניים כאלה, זה כבר באמת בולשיט. ראיתי את הקרב הזה פעם אחת, אמרתי חזק מאוד "לא", ולא ניסיתי פעם שנייה אפילו :).

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 אוגוסט 2024, 17:52

חחח קליימן כל כך מכור לאלדן רינג שגם שהוא רוצה לקחת הפסקות הוא תמיד חוזר למשחק הזה. החוויות של קליימן על ללכת לאיבוד וכו' זה בול מה שקורה לי בכל משחק FROM אבל אני דווקא אוהב את הלחץ החרדה והפראנויה שאולי אני אשאר תקוע לנצח ההקלה שמוצאים את השביל הנכון אחרי שוטטות של חודש, היא שווה את זה חח.

דאמט איתכם חב'רה אתם עושים לי חשק להביא את המשחק עם הקוף ואני לא בטוח שיש לי את הסיבולת הזו.הדרקון נחש קרח הזה נראה אלוהי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 אוגוסט 2024, 20:08

הוא אכן תפס אותי ממש ברמת הגיימפליי. יש לי לא מעט טענות לגביו אבל הוא משחק נהדר, שפוגש אותך פחות או יותר איפה שתרצה, בכמעט כל רמת מחויבות שתבחר
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 15 אורחים