תשחקו איך שאתם נהנים, בין אם זה עם נשק OP או בילד מסוים, בין אם זה עם זימוני יצורים, NPC או שחקנים אחרים. מן הסתם אם זה פיצ'ר כל כך מרכזי במשחק זה שם כדי להשתמש בזה
.
אישית אני לא אוהב לזמן כי אני מאוד נהנה מהצורך 'למקסם' את ההיכרות שלי עם הבוס, ולהשתתף איתו בריקוד הייחודי שלו. כמובן שזה נכון בעיקר לבוסים המהודקים והמוצלחים ביותר, לא כולם שווים מהבחינה הזו.
ה2-3 נסיונות האחרונים שלי עם בוס מורכב שבהם כבר הבנתי לחלוטין את כל הקומבואים שלו, את כל היציאות והכניסות שלו מכל תבנית התקפה, ובגדול אני פשוט יודע בדיוק כבר מתי ואיך להתחמק מכל התקפה ומה יכול לבוא אחריה, איפה ואיזה התקפה יש לי לעשות בכל חלון כדי למקסם את הנזק, ואני עכשיו רק צריך לבצע את זה ולהגיב מספיק טוב כדי לנצח - אלו הנסיונות שאני הכי נהנה מהם בבוסים.
אז כמובן שלא כולם כאלו, אלו המורכבים וה"ראשיים" יותר כן, והם המוצלחים ביותר בעיניי ואלו שאני זוכר אחר כך.
אני חושב שזימונים מונעים ממני את הדבר הזה כי מעבר לנזק שהם עושים לבוס, שזה פחות קריטי בעיניי, הם לוקחים גם את הפוקוס שלו לפעמים והוא יתקיף אותם, ואז אין צורך למקסם את ההיכרות שלך עם הקרב לקצה. אפשר להתרחק ולהתרפא כשהוא הולך לריב עם הזימונים, אפשר לטעון התקפות חזקות סופר ארוכות בזמן הזה, וכו'.
אבל אני פשוט הכי נהנה ככה, מבחינת "מה חושבים על זה", "האם זה נחשב באמת" וכו' - ברור שאלו סתם שטויות
. תשתמשו בכל פיצ'ר שיש במשחק שיגרום לכם להנות ממנו יותר. וזה נכן גם לחקירה של העולם עצמו ולא רק לבוסים.
אני אגב גם אוהב לעשות לפעמים ריצות אתגר ספציפיות במשחקים האלה, אבל אף פעם לא כריצה ראשונה כמובן. לדוגמה את DS 1 ו3 סיימתי בSL1, כלומר בלי לעלות רמות בכלל (כן שדרגתי את הנשק, סתם כי רציתי עדיין להרגיש איזשהי התקדמות ככל שהמשחק מתמשך, או במילים אחרות ככה הכי נהנתי). מאוד מאוד נהנתי מזה בשני המשחקים האלו וזה לא היה כי "ככה צריך לשחק!!1", אלא כי זה לקח לקיצון את צורת המשחק שדיברתי עליה כאן מקודם. אני לא מצפה ש90% משחקני הסדרה הזו יהנו מצורת משחק כזאת, ולכן אני לא מצפה שהם יעשו את זה.
קליימן, כן, אתה מתקרב לסוף. לא בשעה הקרובה או משהו, אבל לאט לאט מתקרב
. כמובן שיש לך עוד אינסוף תוכן צד חדש בהמשך, וכנראה גם מאחור, אני מתכוון רק אם תלך קדימה.
החוויה שלי עם הסיום הייתה דווקא הפוכה. אולי זה כי לקחת הפסקה ואני שיחקתי בכל הדבר הזה ברצף, אבל לי הרגיש שהמשחק עומד להסתיים במהלך השלב הבא במשך כמעט כל השליש האחרון של המשחק. בכלל, כשהגעתי לבירה זה הרגיש לי כמו הסוף, אבל... לא
.
אני אגב גם רציתי כבר להגיע לסוף בשלב הזה של המשחק, אבל לא מספיק כדי שזה יעצור את הOCD שלי לבדוק כל פיקסל בעולם המשחק...
עדיין נהנתי כמובן, ויש תוכן טוב לפניך, אבל אני חושב שהמשחק הזה באמת ארוך מדי, או לפחות גדול מדי לרוחב. עוד נקודה לזכות ההרחבה שהיא בגודל המושלם ובלי שומן עודף