glass man כתב:איזה באסה דודי, מצד אחד יש הרבה חדשות טובות ברשמים שלך, כמו זה שאתה אומר שהגיימפלי מרגיש ממש טוב אבל מצד שני שזה כן משחק סולס עם אנימציות ארוכות.
נשמע משחק שאני הולך להתעייף ממנו מהר, אבל אני מודה שיש מצב גדול שהוא יהיה המשחק הבא שלי אחרי אסטרובוט רק בשביל הגרפיקה כי אין מה לשחק.
Laskin כתב:אני עדיין ממתין לאופטימיזציה במחשב…
אני חשבתי בינתיים לשחק בסטלר בלייד, אבל הבנתי שהוא יוצא למחשב ״ממש בקרוב״ לפי המפתחים, אז אני אמתין גם איתו.
אבל בינתיים התחלתי משחק שגם כן נחשב ״סולס״ - אנדר ליליז.
הוא הגיע בחינם בפלוס ויש לו ממוצע של 86 (!!), אז אמרתי למה שלא ננסה למרות שלא שמעתי עליו.
הוא דו מימד עם אלמנטים של מטרוידואניה מובהקים, וללא ספק תקציב נמוך, אבל הוא מהנה מאוד. לכל מי שיש פלוס (בסיסי) - תנו לו צ׳אנס.
עברתי רק 2 בוסים ועוד איזה מיני בוס, אעדכן כשאתקדם.
Laskin כתב:המשחק מכר פאקינג 20 מליון עותקים... משאבים זו הבעייה?
את הSTUTTER כנראה לא יתקנו, אבל יש עניינים של השתקפויות ועוד כמה דברים שמפילים ביצועים בלי הרבה סיבה.
אני כן משוכנע שחלקן יפתרו.
אבל שוב, הכי חשוב לי HDR.
glass man כתב:דודי, BMW מאוד סלחן ברמת קושי? ההייפ עולה משמעותית, אני רוצה להנות מהגרפיקה הזו בלי יום לימודים ארוך אז מעולה הקטע עם הINPUT LAG הדבר היחיד שמרתיע אותי אבל אם המשחק קל ומהנה אז אולי זה לא סוף העולם כי הדיוק הרבה פחות קריטי.
בתכלס, אני פשוט מחפש משחק שיתן את הוואו של ה"דור החדש" בגרפיקה באותה צורה שסוניק 2, טומב ריידר 1, GTA3, GTA4, איינפמס SS, נתנו כל אחד בדורו, אז בתכלס? הוא היחיד
שעושה את זה כרגע (כי פפ16 לא עקבי וסטוקר 2 עוד לא יצא)
Klayman כתב:ענק האש מת. הלכתי לחפש את האזור הסודי ולמצוא את מוג, אבל איכשהו מצאתי את עצמי על עץ מטורף.. לא מספיק להפתיע המשחק הזה.. בינתיים שדרגתי את החרב
שלי עד הרמה הכי גבוהה שניתן( יש לזה אצ'יבמנט מסתבר)
Klayman כתב:Klayman כתב:ענק האש מת. הלכתי לחפש את האזור הסודי ולמצוא את מוג, אבל איכשהו מצאתי את עצמי על עץ מטורף.. לא מספיק להפתיע המשחק הזה.. בינתיים שדרגתי את החרב
שלי עד הרמה הכי גבוהה שניתן( יש לזה אצ'יבמנט מסתבר)
Maliketh מת. וגם לא ויתרתי על ה tree Sentinel שהיה לפניו( באופן אבסורדי, נהרגתי יותר פעמים ממנו, מאשר ממאליקת').
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים