Laskin כתב:לא יודע אם זה הנושא, אבל...
מחיר המנייה של יוביסופט ירד במשהו כמו 80% מאז 2021.
היו באיזור ה-85 דולר למניה ועכשיו באיזור ה-13 דולר.
חתיכת התרסקות מטורפת, זה מסוג הדברים שמחסלים חברה. גם אין שום דבר באופק מעניין במיוחד שיכול להציל אותם.
מעניין אם הם במשא ומתן לגבי רכישה.
DrKeo כתב:זה כי מונטראול הם המון צוותים. למה שמיקרוסופט או סוני ירצו פחות בלעדיים צד א׳?
DrKeo כתב:לפי מה שאני יודע לtencent ומשפחת גילמו יחדיו יש בקושי 25% מהחברה. ספציפית לtencent אין מקום בבורד או זכות וטו כך שלא ברור לי איך אחזקה כל כך קטנה יכולה לעצור רכישה זרה נדיבה. יש גבול כמה בורד יכול לפעול נגד האנטרס של בעלי המניות ו-75% מבעלי המניות הם לא גילמו או tencent.
וכמעט כל העובדים של יוביסופט בקנדה, ביחוד הצוותים שלאסקין דבר עליהם, אז פיטורין בהחלט אפשריים למרות שאני לא מכיר במיוחד את החוק הקנדי.
swym כתב:DrKeo כתב:לפי מה שאני יודע לtencent ומשפחת גילמו יחדיו יש בקושי 25% מהחברה. ספציפית לtencent אין מקום בבורד או זכות וטו כך שלא ברור לי איך אחזקה כל כך קטנה יכולה לעצור רכישה זרה נדיבה. יש גבול כמה בורד יכול לפעול נגד האנטרס של בעלי המניות ו-75% מבעלי המניות הם לא גילמו או tencent.
וכמעט כל העובדים של יוביסופט בקנדה, ביחוד הצוותים שלאסקין דבר עליהם, אז פיטורין בהחלט אפשריים למרות שאני לא מכיר במיוחד את החוק הקנדי.
יש למזפחה בערך 29.9% מהחברה - וזה כי tencent השקיעו בחברה המשפחתית שלהם 49% ותוך ויתור על מקומות בבורד של יוביסופט עצמה.
אז נכון לעכשיו המשפחה (עם חברים) מחזיקה את הבורד, ואם יהיה לחץ אמיתי או ניסיון השתלטות (כמו שויונדי ניסו לעשות פעם) הם יכולים בקלות להעלות את האחזקה ל30%, ואז להפעיל הליך מהיר של מכירת החברה (במקרה הזה tencent תיכנס לתמונה ותקנה). הם יוכלו לעשות את זה מהר יותר מכל אחד אחר שינסה להגיע לנתח של 30%.
לגבי קנדה, שם המצב עוד יותר פועל לרעת מי שינסה לפטר. קודם כל, כי החוק הצרפתי מגן חלקית גם על עובדי חוץ (האירופאים הרי אוהבים לנכס לעצמם אקס-טריטוריות), ובמקביל יש לך את החוקים של קנדה ומחוז קוובק (לא פחות סוציאליסטים) וכנראה גם מענקים ממשלתיים שתצטרך להחזיר אם תפטר מסה של עובדים.
מה שנקרא, שיהיה בהצלחה.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 17 אורחים