Laskin כתב:נו, איך היה?
DrKeo כתב:האמת שהיה ממש פצצה, אני בשוק מבובי קוטיק. הייתי בטוח שהוא חליפה שלא מבין כלום במשחקים אבל הבן אדם ממש בעניינים בצורה מאוד מפתיעה. היה מאוד מעניין. גיא היית שם? לא ראיתי אותך.
Wan7ed כתב:בא לכם לפרט באיזה קטע הגיע בובי קוטיק לישראל להרצות? תחת איזה אירוע? על מה הוא דיבר? לא שמעתי על זה כלום...
DrKeo כתב:האמת שהיה ממש פצצה, אני בשוק מבובי קוטיק. הייתי בטוח שהוא חליפה שלא מבין כלום במשחקים אבל הבן אדם ממש בעניינים בצורה מאוד מפתיעה. היה מאוד מעניין. גיא היית שם? לא ראיתי אותך.
DrKeo כתב:כן, ה20 ד'קות הראשונות היו פרסומת מהלכת לGAMEIS ולבנק לאומי, הם ספרו את כל מה שאמרת כולל האוסקר בינואר והבחור מרמדי. נשמע מעולה אבל אם אני אגיע זה יהיה רק בשביל הבחור מרמדי וזהו. חבל שפספסת, הייתה הרצאה פשוט מעולה (הוא אפילו דבר על התקציב של דסטיני, למרות שהחתימו שם את כולם על NDA לא לחשוף באינטרנט דברים שנאמרו בהרצאה ).
bling כתב:היה לו משהו מעניין לאמר על המעמד המתדרדר של COD?
ואחרי שהוא הסביר לך על דסטיני והתקציב שלו האם השתכנעת שהם עשו צעד הגיוני? (אני משתמש בויכוח שהיה לנו בנושא כדי לגרום לך לשבור את ה NDA )
ShiTDemoN כתב:רגע, רציני החתימו אתכם על NDA?
ShiTDemoN כתב:נשמע כמו דמוקרטיה יוונית במיטבה
DrKeo כתב:כן, אבל אני מבין אותו, כל השם הרע שלו של החמדן לא יודע כלום במשחקים שרק רוצה כסף נובע מפירוש לא נכון של בדיחה שהוא אמר בפגש משקיעים. אז עכשיו הוא נזהר אקסטרה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 17 אורחים