במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי InterAl » 29 נובמבר 2024, 09:01

סקירו משחק של parry/deflect במידה רבה, זאת הדרך העיקרית להדוף התקפות ולפגוע ביציבה של האויב. חלון הזמן לזה די גדול ויש מן הבזק אור ב-deflect מוצלח. מעבר לזה, זה בעיקר זיהוי patterns באנימציות של האויב והפעלת הקאונטר המתאים בתזמון הנכון. לגבי רמות, אין ממש, אתה פותח סקילים עם ה-xp שאתה צובר, אבל עוד לא הגעת לנקודה הזאת. ה-xp במשחק הזה הרבה פחות חשוב ביחס ל-arpgs כמו סדרת סולס, סקירו הוא לא rpg, הוא משחק אקשן כמעט טהור.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 29 נובמבר 2024, 09:45

התקדמתי הרבה מאוד final fantsy 5 פיקסל רימסטר
ואני מאוד ממליץ לחובבי rpg על האוסף 1-6

כרגע מכל ffששיחקתי
את 5 אני הכי אוהב ,כן כן ממש ככה

ולמה ?

1-כימאת לא הייתי צריך להשתמש במדריכים לדעת להן ללכת
המפות מאוד פשוטות ,ושלא יודעים חוקרים את המפה
מתי שהוא מוצאים עיר או מבוך שצריך להגיע אליו
הרבה פעמים גם יש לא יקרא לזה סרטון ,אבל חלק מעבר נקראה לזה ככה שמגעים למקום הנכון להמשך העלילה

2 מערכת הקרב פשוטה ומובנת ,והאויבים לא מתחזקים אוטומטית
שאתם מתחזקים

3 המוזיקה מצוינת

4 העלילה מאוד מובנת ,לא איזה חידוש ענק
אבל גם לא להציל את הנסיכה

5 הממשק והשליטה בדמויות מאוד נוחים

עכשיו אני כן יגיד משהו ,אני משחק בx4 כסף וxp
מפגשים רנדומלים משאיר כימאת תמיד פתוח
בכל מקרה זה הופך את המשחק לx4 קל מהמקורי

במילים אחרות כי זה rpg ,במקורי צריך לעשות הרבה יותר גרינדין להתקדם ,זה לא שהמשחק קשה
אבל כן יקח הרבה יותר זמן במקורי

ודרך אגב המוזיקה כיוונתי למקורי והיא מצוינת
גם ראיתי סרטוני יוטיוב של המקורי וזה מצוין לsnes
אבל הרזולוציה מאוד נמוכה במקורי

בכל מקרה זה המשחק הכי אהוב אלי שזה בגרסה פיקסל רימסטר

הייתי מוריד ציון לגרסה המקורית בגלל המון גרינדין ורזולוציה נמוכה

בכל מקרה ממש ממש ממליץ לחובבי jrpg

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 נובמבר 2024, 10:08

InterAl כתב:סקירו משחק של parry/deflect במידה רבה, זאת הדרך העיקרית להדוף התקפות ולפגוע ביציבה של האויב. חלון הזמן לזה די גדול ויש מן הבזק אור ב-deflect מוצלח. מעבר לזה, זה בעיקר זיהוי patterns באנימציות של האויב והפעלת הקאונטר המתאים בתזמון הנכון. לגבי רמות, אין ממש, אתה פותח סקילים עם ה-xp שאתה צובר, אבל עוד לא הגעת לנקודה הזאת. ה-xp במשחק הזה הרבה פחות חשוב ביחס ל-arpgs כמו סדרת סולס, סקירו הוא לא rpg, הוא משחק אקשן כמעט טהור.

אז מד החיים שלי לא משתנה עם הרמות?
ומה לגבי אייטמים?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 29 נובמבר 2024, 10:41

לא עם הרמות, עם אייטמים שאתה אוסף בעולם ושנופלים מבוסים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 נובמבר 2024, 11:48

טוב, היום אחר הצהריים יהיה לי איזה שעתיים לשבת עליו, אני מקווה… ממש אשתדל שלא לפרוש מהר מדי

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 29 נובמבר 2024, 13:19

אין פה מכניקת RPG כמו אלדן רינג, אתה לא מעלה stats עם רמות שאתה עולה.
ההתקפה וההגנה/חיים שלך עולים בצורה לינארית של +1 אחרי מספר של בוסים או מיניבוסים שאתה הורג לאורך כל המשחק. הנקודות נסיון שאתה אוסף משמשות לפתיחת קומבואים ומהלכים חדשים, כל כמות מסוימת של נקודות נסיון הופכת לנקודת סקיל לשידרוגים האלה בסקיל טרי, לאורך המשחק תמצא סקיל טריז נוספים.
נקודות הנסיון גם לא משמשות ככסף שלך לקנות ציוד כמו בשאר משחקי FROM, במקום זה יש מטבעות שאתה מוצא בנוסף שמשמשים לזה.

כשאתה מת אתה מאבד חצי ממד נקודות הנסיון שלך, לא כולל נקודות שלמות (כלומר ברגע שמילאת את המד ו"המרת" נקודות נסיון לנקודת סקיל אתה מאפס את המד וזה לא חוזר אחורה), וחצי מהכסף שלך. אפשר לקנות שקי כסף כאייטם שיישמר במלואו ותוכל להחזיר לעו"ש שלך מתי שתרצה מבלי לאבד על המוות, זה עולה קצת יותר מכמות המטבעוות שתקבל חזרה אבל זו הדרך לשריין לעצמך את הכסף.
אי אפשר לחזור לנקודת המוות ולהחזיר את המשאבים שאבדו, להבדיל משאר המשחקים. מה שאבד אבד. מצד שני בכל מוות יש אחוז מסוים של טריגר Unseen Aid (המספר הנוכחי מופיע לך בתפריט שבצ'קפוינטס, אם אני זוכר נכון) שאומר שאתה לא מאבד כלום במוות הזה.
ואתה מאבד משאבים רק על מוות מלא, כלומר חזרה לצ'קפוינטס, התחיות לא נחשבות לזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 נובמבר 2024, 15:24

לא לגמרי הבנתי:
״נקודות שלמות״
איך ממירים נקודות נסיון לנקודות סקיל
איפה קונים שקי כסף
Unseen aid

מניח שאבין כשאמשיך לשחק :)

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 30 נובמבר 2024, 19:22

כבר הרבה זמן לא שיחקתי בפלייסטיישן, חיברתי אותו למסך Ultra wide, לא תומך כמובן וחותך שליש מהנכס. ניסיתי קצת להתקדם בElden ring כדי לראות אם יש לי מוטיבציה להגיע להרחבה, פשוט נשברתי, למרות שהדמות שלי סופר עוצמתית ביחס למה שנזרק לעברי וMargit נהרג בשניות לעומת איזה 30 ניסיות במקור, המשחק רץ Sub 30 פריימים, הוא נראה נורא על גבי מסך מחשב, אני רוצה להגיד שוויתרתי, עדיין בדילמה.

הלכתי על ניסיון לשחק בThe last of us 2 שמחכה לי בBacklog כמה שנים. התחלתי את הRemaster של 1 שיצא במקור לפלייסטישן 4 שנה לאחר השחרור של המקורי, בכל זאת הפעם האחרונה ששיחקתי היתה 2013 על הפלייסטישן 3, כבר כמה שעות טובות לתוך המשחק (אחרי המלון), המשחק פשוט מחזיק, הוא נראה מעולה, למרות שהרזולוציה היא רק 1080P והמשחק הוא משחק פלייסטישן 3, הוא נראה פשוט מדהים יחסית למשחק בן עשור. הגיימפליי אלוהי וגם העלילה, בדיוק כפי שזכרתי. לפרקים הוא כולל המון נכסים של אנצ'רטד, הכל מאוד ירוק, הגיימפליי בבסיס הוא אנצ'רטד, הסאונד כולל נכסים מאנצ'רטד, אבל זה לא באמת משנה.

לא לחינם בטופ שלושת המשחקים הטובים בכל הזמנים מבחינתי לצד Half life 2 וMGS3.

ורק הערה לסיום - אין לי מושג איך אפשר לחזור לשחק בפלייסטישן 5 אחרי פיסי, כן יובל, אני מדבר עליך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 30 נובמבר 2024, 20:58

למה אתה משחק ברימאסטר ולא ב-part 1 שיצא לפיסי?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 נובמבר 2024, 21:29

ורק הערה לסיום - אין לי מושג איך אפשר לחזור לשחק בפלייסטישן 5 אחרי פיסי, כן יובל, אני מדבר עליך.

אני חושב שזה מאוד תלוי במשחק עצמו
ובמרחק שלך מהמסך

הps5 לא תוכנן מראש שישחקו צמוד למסך כמו שנהוג בpc
זה טכנית אפשרי אבל לא נועד לזה

משחקי pc רוב הזמן מלאים באפשרויות גרפיות שלקונסולות לרוב אין
מי שמשחק במסך לא סטנדרטי בקונסולות יכול לצפות
לחוויה פחות טובה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2024, 00:13

זה קל - אני משחק בפס5 רק במשחקים שאין על המחשב :)
או בכאלה שאני קיבלתי בחינם… ואז מסתדרים.

ורגע, אתה לא שיחקת בtlou2…? אף פעם??

בינתיים - אני הרגתי את הבוס הראשון בסקירו. נראה לי הראשון… זה עם הסוס. או על הסוס. לקח לי איזה 10 נסיונות. המשחק בהחלט מאתגר, ונראה לי שאני רק בשלב הלמידה עדיין אז אני בהחלט חושש ממה שעוד יגיע בהמשך.
אני עדיין לא לגמרי הבנתי מה העניין של הכסף, ומה כדאי לקנות ומלא אייטמים שאני לא סגור לגמרי מתי כדאי להשתמש בהם (נניח הבלונים). אבל אשתדל לשחק בו כל לילה ונראה לאן אגיע ומתי אפרוש.
אה, היה גם איזה מיני בוס בלי ראש וחרב סגולה זוהרת… ניסיתי פעם אחת והבנתי שכנראה אני לא אמור עדיין…? הוא חזק מדי. זה נכון? לדלג עליו בינתיים? אני אוכל לחזור אליו?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 דצמבר 2024, 06:51

כן.. את headless אתה לא אמור לנצח כעת. על הסוס? מעין גנרל כזה שרץ לתוך שדה מושלג? לא יודע להגיד אם קל או קשה, כי זה עניין מאוד אישי(זכור לי במעומעם שסטיק אמר בזמנו שהיה לו קשה עם 7 חניתות, איזה מיני בוס, שלי היה קל. לעומת זאת לי היה קשה בערך כל שאר המשחק עד איפה שהגעתי :D)
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2024, 07:33

כן, גנרל בשלג… זה היה מעצבן בעיקר כי זה לכאורה מאוד פשוט - רק להגן בזמן הנכון ולברוח רק מהתקפה אחת כשהוא רץ ישר לכיוון שלך עם החנית, אבל איכשהו לא הצלחתי שוב ושוב :)
בכל אופן תודה על הטיפ עם הheadless, לא אתעכב עליו עכשיו.

אגב נפתחה לי האופציה להלחם נגד אותו בוס על סוס, דרך ה״מדורה״.
זה נותן לי משהו אם אני מנצח אותו שוב? או סתם בשביל האתגר/״כיף״? כי ניסיתי פעם אחת ונראה לי שהוא חזק יותר משמעותית, אבל אם זה נותן לי משהו אולי כן אנסה עד שאצליח שוב.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 דצמבר 2024, 08:52

אם היית מביא זיקוקים לקרב המקורי איתו, היית מסיים אותו במהירות הבזק :). לגבי לחימה איתו שוב - לדעתי זה לא נותן משהו ספציפי, אבל זה משהו שנוסף הרבה אחרי ששיחקתי.

אגב, יש יותר מ headless אחד. ויש אייטמים ספציפיים שעוזרים לקרבות איתם.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2024, 11:38

Klayman כתב:אם היית מביא זיקוקים לקרב המקורי איתו, היית מסיים אותו במהירות הבזק :). לגבי לחימה איתו שוב - לדעתי זה לא נותן משהו ספציפי, אבל זה משהו שנוסף הרבה אחרי ששיחקתי.

אגב, יש יותר מ headless אחד. ויש אייטמים ספציפיים שעוזרים לקרבות איתם.

כן, לא הבאתי שום דבר נגדו… היה את הרמז לפני הקרב אבל לא שידרגתי את היד שלי אז אמרתי לעצמי שאנסה בכל זאת ככה.

לגבי חסרי הראשים - נראה שאאלץ להשתמש במדריך. מקווה שהם לא קשים מדי גם אחרי זה. בפעם האחת שניסיתי הוא פשוט נעלם ואז הופיע משום מקום מאחוריי והוציא לי את הלב :)
אני שוב שואל - יש נקודה שבה לא אוכל לחזור אחורה לאן שארצה ולהשלים קרבות / למצוא חפצים וכו? השאלה גם תופסת לגבי ״זכרונות״, כי כרגע אני בזכרון הראשון, לא יודע אם להישאר פה עד שאמצא הכל או שאני לא צריך לדאוג לגבי זה.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 01 דצמבר 2024, 11:49

אתה יכול לחזור אחורה בכל רגע, למעט רגעים ספציפיים שהסיפור ינעל אותך למקום מסוים. בנוסף יהיו פעמים שהמשחק יוביל אותך חזרה למקומות מסוימים... אתה תראה. פשוט אל תתרגש מזה יותר מדי, תלך עם המשחק קדימה וכל שלב צדדי או אזור קשה תעשה איך שבא לך ומתי, תזרום.
הזכרונות זה אייטם שאתה מקבל אחרי כל בוס ראשי בקשר לבוס, זה נותן לך את היכולת לשדרג את הstats שלך ובנוסף לחזור להלחם בבוס עוד פעם. הם חזקים יותר בגרסה הזאת (וגם אתה תתמשיך להתחזק ואפשר לעשות אותם כמה פעמים שתרצה ומתי שתרצה), לחלקם יש גם move set מורחב אפילו בגרסה הזאת, ובהמשך כשיהיו לך מספיק אתה תפתח גם Gauntlets שירכזו לך כמה כאלו ברצף סביב איזו תמה או משהו.
אתה לא מקבל כלום על לנצח רק את הזכרון לפי מה שאני זוכר, אבל אני לא ממש בטוח כבר. על הGauntlets אתה מקבל skin חדש מכל אחד מהם, בלי שדרוגי stats או משהו רק ויזואלי. בגדול אלו אתגרים שנוספו בDLC חינמי הרבה אחרי שהמשחק יצא, בשביל מי שרוצה לחזור להלחם בבוס בלי להתחיל משחק חדש, ובשביל האתגר שבGauntlets עצמם. לא ממש חלק מהמשחק הבסיסי כמו שהוא היה בהשקה.

בגלל זה קיוויתי מאוד שהם יוסיפו כזה דבר לאלדן רינג אחרי היציאה, אבל זה מעולם לא קרה לצערי :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2024, 12:23

אה יופי, אם זה רק סקינים אז לא אכפת לי :)
אני בינתיים עושה קצת גריינדינג כדי לפתוח סקילס כאלה ואחרים… הרוב פאסיביים ממה שאני מבין אז ממש נהדר. אולי לא אשרוד יותר זמן ככה אבל כן אוכל להרוג מהר יותר ובצורה מגוונת יותר. אולי.
וגם אספתי קצת כסף, אז קניתי כל מני דברים יקרים כמו השדרוג ל״פלאסק״, ששכחתי איך קוראים לו פה.

יש המלצה לשדרוגים מאוד מומלצים שיקלו עליי? עם דגש על שדרוגי התותבת

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 01 דצמבר 2024, 12:45

אני לא זוכר בדיוק באיזה סקיל טרי פותחים אותו ואם כבר יש לך את האפשרות, אבל הmikiri counter זו היכולת הכי חשובה לפתוח.
זה יתן לך את האפשרות לעשות קאונטר לThrust attacks של האויב על ידי התחמקות לתוך ההתקפה בזמן הנכון (עיגול וקדימה).
זו ההתקפה שהכי מוציאה מאיזון וקשה להתחמק ממנה כשאויבים יתחילו להשתמש בזה יותר ויותר בהמשך, אבל ברגע שתתרגל להשתמש בקאונטר הזה נכון זו תהפוך להיות המכה שאתה הכי מחכה לה כי הקאונטר עושה נזק משמעותי לעמידה של האויב.
וגם האימציה מגניבה :).

אני גם לא חושב שזה ממש משחק לגריינדינג, אבל כל עוד אתה נהנה תשחק איך שבא לך.
הכסף לא מאוד חשוב, תקנה באמת בעיקר את הדברים שיתנו לך שדרוג תמידי כמו הזרעים לשיקויי חיים, או זרוע חדשה וכאלה.
אתה יכול גם לקנות חפצים שיתנו לך בוסט זמני לstats אם אתה רוצה, אני לא כל כך התעסקתי בדברים האלה. אם אין לך מה לקנות פשוט תקנה שקי כסף ו'תנעל' אותו אצלך ככה, כשתגיע למוכר חדש אולי יהיה לו משהו יקר וטוב שאתה רוצה לקנות וככה תוכל להשתמש בשקי כסף ולקנות את זה ישר.

בסוף זה לא RPG כמו סולס או אלדן רינג עם המון loot וחפצים שאתה כל הזמן מוצא ומשדרג, ההתקדמות פה בשדרוגים ובמעט חפצים שכן יש היא די לינארית ואתה תמצא את מה שאתה צריך כשהמשחק ירצה לתת לך את זה רוב הזמן.
אני זוכר שדיברתי על זה עוד כשהמשחק רק יצא, שהבעיה היחידה שלי איתו זה שהם שמרו את הלופ חקירה דומה למה שהוא בדארק סולס רק בלי שיש לך באמת מה להשיג יותר מדי.
אבל תסתכל על זה כמו מה שזה פשוט - משחק H&S לינארי עם כמה שבילים מתפצלים בדרך. זה לא סתם המשחק FROM היחיד שלא מכניסים לכל רשימות ה סולס-בורן-רינג למיניהן.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 דצמבר 2024, 15:54

InterAl כתב:למה אתה משחק ברימאסטר ולא ב-part 1 שיצא לפיסי?

אני מחזיק את הRemaster שנים כעותק פיזי, לא ראיתי צורך לשלם על אותו משחק בדיוק בשביל גרסת PS4 שנראית קצת יותר טוב.

Laskin, אף פעם לא שיחקתי בהרחבה של 1 וב-2, מתכוון להגיע לזה כרגע. גם מעולם לא שיחקתי בRE4 :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 דצמבר 2024, 16:19

קצת אירוני לטעון שאי אפשר לשחק בפס5 אחרי פיסי, ובו זמנית להעדיף לשחק את גרסת הדור הקודם של tlou על הפס כשיש לך פיסי שיכול לתת לך חוויה טובה פי כמה... הרימייק נראה הרבה יותר טוב. מעבר לכל השיפורים הגרפיים שהכניסו, אתה יכול לשחק אותו בפיסי על 4k טבעי עם פריימרייט בלתי מוגבל ויש גם תמיכה ב-ultrawide למסך שלך. הוא גם ב-40% הנחה עכשיו בסטים. חבל.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 01 דצמבר 2024, 16:30

InterAl כתב:קצת אירוני לטעון שאי אפשר לשחק בפס5 אחרי פיסי, ובו זמנית להעדיף לשחק את גרסת הדור הקודם של tlou על הפס כשיש לך פיסי שיכול לתת לך חוויה טובה פי כמה... הרימייק נראה הרבה יותר טוב. מעבר לכל השיפורים הגרפיים שהכניסו, אתה יכול לשחק אותו בפיסי על 4k טבעי עם פריימרייט בלתי מוגבל ויש גם תמיכה ב-ultrawide למסך שלך. הוא גם ב-40% הנחה עכשיו בסטים. חבל.

זה בכל זאת 140 שקלים למשחק שיש לי. נראה לי מיותר בשביל משחק שאשחק פעם אחת. גם השיפור הגראפי ממש מינורי מלבד מסך מלא ורזולוציה. אני לא חושב שהם שינו כל כך משמעותית את המנוע של הראשון ביחס לשני. מהסרטונים שראיתי הם נראים דיי אותו הדבר.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 01 דצמבר 2024, 16:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 דצמבר 2024, 16:31

יש לך את גרסת הדור הקודם, זה לא אותו דבר בכלל. אתה יכול להשיג מפתח לסטים גם ב-30$.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2024, 16:54

Death_119 כתב:
InterAl כתב:למה אתה משחק ברימאסטר ולא ב-part 1 שיצא לפיסי?

אני מחזיק את הRemaster שנים כעותק פיזי, לא ראיתי צורך לשלם על אותו משחק בדיוק בשביל גרסת PS4 שנראית קצת יותר טוב.

Laskin, אף פעם לא שיחקתי בהרחבה של 1 וב-2, מתכוון להגיע לזה כרגע. גם מעולם לא שיחקתי בRE4 :D.

הגירסה לפס5 נראית הרבה הרבה יותר טוב, לא קצת. תראה השוואות אם בא לך, הם שינו מלאאאא…
וזה גם מאוד יוסיף עם האנימציות והפירוט על הבעות הפנים… אבל ברור שזה אותו משחק.
אם ראית את הסדרה - אז לדעתי ההרחבה של 1 מאוד מיותרת. היא לא מוסיפה כלום לגיימפליי או מעבר למה שרואים בסדרה בפרק ההוא. אני הייתי מתקדם ישר ל-2.
אני מניח שכן קיבלת מלא ספוילרים ל-2, ועדיין - זה משחק כל כך הרבה יותר טוב מבחינת גיימפליי, וגם העלילה פשוט נהדרת למעט כמה בחירות משונות… כיף לך בקיצור :)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 01 דצמבר 2024, 17:04

ה-dlc שווה משחק לדעתי. באמת שכואב לי לקרוא שהוא מתקמצן על 100 שקל אחרי שהוציא כ"כ הרבה כסף על מחשב גיימינג. לגבי 2, הייתי מחכה. סיכוי טוב שהרימייק יצא לפיסי בסמוך לעונה השנייה כמו פעם קודמת. בסה"כ עוד 3 חודשים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2024, 17:22

יש לו את 2 כבר ממה שהבנתי, ועל הפס5 הוא נראה ורץ ממש מעולה, גם אם יראה טיפה יותר טוב על המחשב - הוא יעלה 70 דולר בזמן הקרוב זה מיותר לגמרי כבר, זה לא יהיה ברמה של רימאסטר

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים