InterAl כתב:סקירו משחק של parry/deflect במידה רבה, זאת הדרך העיקרית להדוף התקפות ולפגוע ביציבה של האויב. חלון הזמן לזה די גדול ויש מן הבזק אור ב-deflect מוצלח. מעבר לזה, זה בעיקר זיהוי patterns באנימציות של האויב והפעלת הקאונטר המתאים בתזמון הנכון. לגבי רמות, אין ממש, אתה פותח סקילים עם ה-xp שאתה צובר, אבל עוד לא הגעת לנקודה הזאת. ה-xp במשחק הזה הרבה פחות חשוב ביחס ל-arpgs כמו סדרת סולס, סקירו הוא לא rpg, הוא משחק אקשן כמעט טהור.
ורק הערה לסיום - אין לי מושג איך אפשר לחזור לשחק בפלייסטישן 5 אחרי פיסי, כן יובל, אני מדבר עליך.
Klayman כתב:אם היית מביא זיקוקים לקרב המקורי איתו, היית מסיים אותו במהירות הבזק . לגבי לחימה איתו שוב - לדעתי זה לא נותן משהו ספציפי, אבל זה משהו שנוסף הרבה אחרי ששיחקתי.
אגב, יש יותר מ headless אחד. ויש אייטמים ספציפיים שעוזרים לקרבות איתם.
InterAl כתב:למה אתה משחק ברימאסטר ולא ב-part 1 שיצא לפיסי?
InterAl כתב:קצת אירוני לטעון שאי אפשר לשחק בפס5 אחרי פיסי, ובו זמנית להעדיף לשחק את גרסת הדור הקודם של tlou על הפס כשיש לך פיסי שיכול לתת לך חוויה טובה פי כמה... הרימייק נראה הרבה יותר טוב. מעבר לכל השיפורים הגרפיים שהכניסו, אתה יכול לשחק אותו בפיסי על 4k טבעי עם פריימרייט בלתי מוגבל ויש גם תמיכה ב-ultrawide למסך שלך. הוא גם ב-40% הנחה עכשיו בסטים. חבל.
Death_119 כתב:InterAl כתב:למה אתה משחק ברימאסטר ולא ב-part 1 שיצא לפיסי?
אני מחזיק את הRemaster שנים כעותק פיזי, לא ראיתי צורך לשלם על אותו משחק בדיוק בשביל גרסת PS4 שנראית קצת יותר טוב.
Laskin, אף פעם לא שיחקתי בהרחבה של 1 וב-2, מתכוון להגיע לזה כרגע. גם מעולם לא שיחקתי בRE4 .
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים