במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי Klayman » 05 דצמבר 2024, 18:16

Laskin כתב:כוס אמא של ליידי באטרפליי.
שעתיים וחצי.
אבל עברתי לבד, בלי מדריך אז אני גאה בעצמי :)
לעומת זאת השור - מתתי פעמיים והבנתי שמשהו לא בסדר אז בדקתי ומסתבר שבאמת לא צריך לנסות ללכת על הראש אלא להתרוצץ סביבו ואז נסיון אחד והוא מת בקלות.

אז מה… הולך להיות רק יותר ויותר קשה?

תותח לאסקין. תמיד ידענו שאתה יכול :)! אני מדי פעם משתעשע ברעיון של להתחיל אותו מחדש לגמרי... הוא משחק מדהים ברמת הגיימפליי לדעתי

למרות שלי, אגב, השיכור מחוץ לליידי היה יותר קשה משום מה... יימח שמו..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2024, 18:32

כן, השיכור היה לי מאוד קשה אבל יש שם איזה בחור שעוזר לך בקרב, שגיליתי שהוא שם רק אחרי איזה 3 נסיונות מולו, אז השתמשתי בו, וממש במקרה הצלחתי לעבור אותו. הבחור הזה מת בקרב… לא בדקתי אם אני חוזר הוא עדיין שם. אין לי מושג מה עשיתי שהצלחתי אבל זה היה במזל, לעומת עם הליידי שזה היה עם סקיל.
מקווה שאצליח להמשיך, קשה לי לדמיין כרגע שאסיים אותו אבל אני כן אנסה, עד הרייג׳ קוויט :)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 05 דצמבר 2024, 21:52

נה אתה מתקדם יפה מאוד לאסקין, לא רואה סיבה שתפרוש לחלוטין עקב רייג' קוויט או שתרגיש שהמשחק "לא פייר" כלפיך כבר בשלב הזה. אולי ימאס לך, או שאולי תחליט שאתה לא נהנה מספיק, כאילו, אם אין לך טעם :). זה תמיד יכול לקרות, אבל לא בקטע של רייג' קוויט תמידי לדעתי.
הבוסים היחידים עכשיו שאני מסכים לך להגיד שהם "קשים מדי" הם הבוסים האחרונים ממש, ושם אתה יודע, אתה ממש כבר בסוף המשחק. והם גם כל כך אפיים והרצון לנצח אותם כל כך גדול, שגם אפילו שם זה לא יקרה לדעתי.

תמיד אמרתי לך שאלו לא משחקים בלתי אפשריים, זה לא מדע טילים, כולה משחק שדורש ממך ריכוז והבנה של המכניקות שלו - דבר שעוד ילך ויתהדק ככל שתתקדם ותגלה שגם אתה משתפר לא מעט.
וכן, יש רפטטיביות מסוימת בצורך ללמוד מוב סטס של בוסים כדי להצליח, אבל זה חלק מהנה בעיניי מהזאנר, ובכל מקרה לא משהו שדורש שעות על כל בוס מהבחינה הזו, ברגע שתשתפר עוד יותר אתה תעבור את החלק של השינון מהר הרבה יותר.
בעיניי אין תחושה מהנה יותר במשחק מהרגע הראשון שאתה רואה בוס מרכזי חזק ולא מצליח לגעת בו או להבין בכלל מה הוא עושה, ותוך חצי שעה כבר נכנס איתו לריקוד מושלם כשאתה צופה כל מהלך שלו לפני זה. בצורה מצחיקה הדבר שזה הכי מזכיר לי זה את הפעמים הראשונות שניסיתי לצלוח שירים באקספרט על גיטר הירו :).

סקירו הוא עוד משחק קשה במיוחד בהשוואה לשאר משחקי FROM, וגם בו אתה מתקדם בקצב טוב. אם כי אציין שזה לא בדיוק אותו סגנון של קושי במשחקים האלה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2024, 22:16

אני בינתיים נהנה, אני לא כל כך הבנתי מתי אני יכול לעשות מיקירי ומתי אני אמור לקפוץ, חבל שאין סימן ברור יותר, נניח בצבע אחר - כשיש התקפה שאני אמור לקפוץ מעליה, זה היה מאוד מקל על העניינים :)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 05 דצמבר 2024, 22:53

אני דווקא לא אוהב את הגישה של משחקים כמו ג'דיי או GOW שממש "צועקים" עליך עם צבע מסוים איזה סוג התקפה זה עכשיו. קודם כל זה מכוער, ודבר שני זה מוציא לגמרי מהאימרסיביות ומהתחושה שאתה בקרב מול משהו והופך את זה אפילו יותר לכיוון של גיטר הירו.
אני הכי אוהב את הגישה של משחקי סולס, שם אין שום פרומטר. נגד תפיסות אי אפשר להגן, וההתקפות שאי אפשר לעשות להן פרי (שכיחות בעיקר במשחקים המוקדמים יותר) הן אלו שאתה רואה חרב בגובה 4 מטר נופלת עליך עם כל התנופה והמשקל ואומר לעצמך " אין שום מצב שאני יכול לעשות לזה פרי" :).
זה קצת כמו שגם מהמתקפות הרגילות מד הסטמינה שלך יתרוקן בכמות אחרת, בהתאם לכוח של המכה, או כמו שהנזק שאתה מצפה לקבל שאתה נפגע יהיה שונה. כשהאנימציות מספיק טובות כדי לתת לך את ההבנה הזאת, זה הרבה יותר מוצלח ואימרסיבי בעיניי.

סקירו הוא משום מה המשחק היחיד שהחליט לתת את הפרומט הזה, וזה כנראה כי חוק היסוד שלו שהוא מלמד (בעיקר את כל מי שבא ממשחקי סולס ועם זכרון שריר של משחקי סולס) זה "תעשה פרי לכל דבר, כן, גם לחרב בגובה 4 מטר הזאת או לדרקון הזה". וההתקפות האלו שוברות את החוק הבסיסי הזה שהמשחק מלמד אותך.
ועדיין, צריך להסתכל על ההתקפה וזה מצוין בעיניי. מקירי זה לדקירות, קפיצה זה למכות מסובבות. כמו כל דבר לפעמים צריך ללמוד קצת את האויבים עד שזה מקליק, אבל זה מקליק, וכך גם עם הפרומט אתה עדיין מסתכל על האויב והאנימציה שלו ולא על הצבע במסך.

אגב, טריק קטן עם הקפיצות הוא שלחיצה נוספת על קפיצה כשאתה באוויר זו נחיתה. אז אם אתה מזהה את ההזדמנות לקפוץ מעל אויב בזמן, ולא רק בפאניקה של השנייה האחרונה שתגרום לך בדרך כלל לקפוץ אחורה או הצידה בבהלה, אתה יכול לקפוץ ממש מעליו ואז לנחות עליו ולעשות נזק ליציבות שלו כמו בפרי רגיל.
החוק העוד יותר בסיסי של סקירו הוא שכל התקפה שאתה מקבל היא הזדמנות מצוינת לעשות נזק נגדי, אם אתה מצליח לבצע את הקאונטר הנכון. וזה חוק שהמשחק אף פעם לא שובר (אלא אם אני שוכח איזו דוגמה איזוטרית), גם כשיש לך את הפרומט שאתה "לא יכול להגן".

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2024, 01:46

זה קצת מבלבל בכל זאת, כי המשחק מלמד אותך ש״אדום = תלחץ על B (או עיגול) ברגע המתאים״, אבל לפעמים אתה אמור לקפוץ, אז זה לא B, ואז הייתי אולי מעדיף שלא יהיה את אותו סימן :)
בכל אופן התקדמתי טיפה, ולפני שעליתי בהמשך לטירה אני עשיתי טיול קטן שהתברר להיות גדול מאוד, למעלית ומשם למערה, ופגשתי שם בוס ששולח רוחות סגולות שהרג אותי מהר ואני הבנתי שאני לא אמור לעשות אותו כרגע גם כן, ומשם ליער עם נזירים ומשם לאיזור עם קופים ומשם לפסגה עם מיני בוס מאוד קל ומהנה (״רובררררררט״) ומשם לעוד מקום שבו יש בוס שאפילו לא ניסיתי (עם טלפי ״וולברין״ כאלה, אבל יש קטנים כמוהו והוא גדול), ואיכשהו הגעתי לפסגה ושם מצאתי את הספר שמלמד אותך קרב מגע. וואלה די שימושי הקרב מגע הזה. ואז חזרתי והבאתי ליצור גדול ובכיין איזה צעצוע רוח אדום-לבן ושלחתי אותו לסוג של כלא/ניסויים, ועכשיו הוא כלוא שם :(
משם עליתי לטירה בחזרה והיה שם עוד מיני בוס די קל ואז קרבות מגניבים על הגגות, ועכשיו אני בבוס שבקומה העליונה שדיברת עליו. וניסיתי רק פעמיים, הרגתי לו נקודה אחת אבל זה עלה לי בכל השיקויים שלי, ויש לי 6, אז נראה לי שאני אמור להגן פעמיים ממש ממש ממש מהר ברצף כדי לא להפגע מהמכה השנייה שהוא עושה, ולא הצלחתי בפעם השנייה לעשות את זה. מחר אנסה שוב אם יהיה לי זמן משחק. סה״כ נראה בוס מהנה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 06 דצמבר 2024, 04:29

תעכלו שניה שסוני נכנסו למגעים לרכישת קאדוקאווא כדי שלאסקין סוף סוף ישחק משחק של FROM חתיכת השקעה מצידם ;) .לאסקין יא תותח אני פרשתי ממש מוקדם, עוד בלי אייזי מוד עשית את זה, תגיע לnine sols אחרי זה אני צריך רשמים!

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2024, 08:27

לא יפה, אני עשיתי דרך יפה עם ender lilies ומשם לשני משחקי blasphemous ובסוף Grime - הכל כדי להעלות את רמת הקושי במטרה לשחק ב… BMW, אבל הוא לא היה במבצע וסקירו כן, אז הבחירה הייתה קלה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2024, 15:42

מסתבר שמי שחשבתי שהוא הבוס - היה מיניבוס… הרגתי אותו מהר מאוד אחרי שהבנתי את ההגנה הכפולה המהירה, על הנסיון הראשון היום :)
אבל אז - הגעתי לבוס האמיתי… פאק כמה שהוא היה קשה. בעיקר כי כשהגעתי לשלב השני שלו (עם החשמל) הוא הרג אותי מהר ולא הספקתי ללמוד את התנועות שלו. אבל אחרי שעתיים ומשהו - סוף סוף עשיתי זאת! בהחלט תחושת סיפוק, אבל אני ממש חושש מההמשך… משחק באמת מאתגר, בדיוק כמו שחשבתי/חששתי.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 דצמבר 2024, 15:46

בקומה מתחת לגניצי'רו יש פוסטר שמסביר בדיוק איך להוריד אותו עם החשמל. בחדר עם המיניבוס ההוא. זה דווקא עניין של שניות :). אם אני זוכר נכון אתה קופץ ותוקף כשהברק עף לכיוונך. אבל הוא בהחלט קיר ששמו, ואם עברת אותו, אין סיבה שלא תמשיך
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2024, 16:02

לא עשיתי את זה… לא בדיוק הבנתי מתי להשתמש בזה, פשוט ניסיתי להתחמק מהברק והצלחתי מבלי שייפגע בי
חשבתי שמה שכתוב זו פשוט השיטה ״לשחרר״ את החשמל אם הוא פוגע בי

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 דצמבר 2024, 23:09

סיימתי את Left behind, היה סופר קצר, גם לא היה כל כך הרבה גיימפליי, קצת לא הוגן שהם לקחו 15 דולר על שעה של הרחבה, למרות שהיא היתה ממש אחלה מבחינת הסיפור.

התחלתי את The last of us 2, וואו, בהחלט קפיצה דורית, המשחק נראה מדהים, כרגע שעתיים אל תוך המשחק ונהנה מכל רגע כצפוי.

אני רק אציין שגם בסקירו לא שיחקתי והוא אצלי בBacklog שנים, אולי אחרי אינדי :). Laskin איך הוא רץ בפלייסטישן 5, תומך ב-60 פריימים?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 דצמבר 2024, 23:57

אין לי מושג, אני משחק בו על המחשב

תהנה!!! או יותר נכון - אל תסבול יותר מדי!

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 07 דצמבר 2024, 01:03

Death_119 כתב:איך הוא רץ בפלייסטישן 5, תומך ב-60 פריימים?

כן. אין גרסאת PS5, אבל כבר בPS4 PRO הוא רץ ב60 ובPS5 הוא חלק לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2024, 12:08

Stick כתב:
Death_119 כתב:איך הוא רץ בפלייסטישן 5, תומך ב-60 פריימים?

כן. אין גרסאת PS5, אבל כבר בPS4 PRO הוא רץ ב60 ובPS5 הוא חלק לגמרי.

זה כל מה שFROM צריכים כדי ליציב את המשחקים שלהם, שהם ירוצו על חומרה חזקה פי 10 ממה שהמשחק תוכנן לה :!:
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2024, 13:54

יאללה שסוני יקנו אותם רק כדי שיעברו למנוע של גרילה :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2024, 14:17

שסוני לא יקנו אותם, בסוף עוד יכפו עליהם לעשות משחק GAAS. יש לFROM עכשיו חופש אומנותי ופיננסי מלא, הם לא צריכים את סוני, אבל רכישה של סוני יכולה לבוא עם השלכות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2024, 15:22

מוכן לקחת את הסיכון
לא הגיוני שסיקרו שאני משחק עכשיו הוא משחק של 2019 ולא 2009
אני כמובן מעט מאוד מגזים, אבל די נו, המצב הטכני פח אשפה ביחס למה שהם צריכים לעשות וביחס לתקציב שאמור היה להיות להם, גם בתקופה הזו, אבל עוד יותר כיום מן הסתם.
מקווה מאוד שעברו לאנריל 5.5 במשחק הבא שלהם, ואם לא - אז יאללה דסימה :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2024, 19:16

סימתי את final fantsy 5 פיקסל רימסטר
לטעמי פשוט מצוין
לקראת הסוף היתי צריך לשנות 2 דברים

1 את ה" מקצוע " של חלק מהדמויות שלי

2 יכולות שאפשר לבחור אחת לדמות

3 עשות הרבה גרינדין

למרות x4 ex
בסוף זה לא קל
למי שמכיר את המשחק ,את הדמות הראשונה הפכתי למזמין מפלצות
במקום דרקון שזה סוג של לוחם

הייתי צריך זימונים לבוס האחרון

דמות שניה במקום קוסמת אדומה אני חושב שזה היה
לקוסמת זמן
זה נועד להגביר את הקצב של הדמויות שלי
כי יש לה קסם כזה ועוד יכולות

דמות שלישית נשארה נינגה
אבל קניתי לה מספיק כוכבי נינגה חזקים לזרוק כי יש 2 סוגים
מזל הx4 כסף

דמות רבעית השארתי קוסמת כחולה אבל היו לה יכולות חזקות של לבנה שהייתה לפני

היה לי גם המון תרופות ו14 elxeir בבוס האחרון

בכל מקרה ,הבוס האחרון מצריך אסטרטגיה קלה
לא משהו מורכב ,ומקצועות וציוד מתאים
חלק מהקסמים שלו ממש מעצבנים
לדוגמה הוא יכול להפוך דמות גם למתה וגם לאבן באותו קסם
ממש מעצבן

אבל אני חושב שבניסיון השלישי עברתי אותו
אחרי התאמות וגרינדין ומספיק ציוד

בכל מקרה מאוד ממליץ על הגרסה הזאת של המשחק
לא חושב שהיה לי סבלנות לעבור את המקורי לsnes
והפורטים שלו

מעבר לזה חזרתי לGhostwire: Tokyo
שזה משחק די מוזר שקשה לתאר
אימה פנטזיה יפני או משהו כזה
המשחק יפה מאוד בxsx ,מבחינה גרפית

אבל בrog ally בקושי סוחב גם בהגדרות נמוכות
מצאתי הגדרות שהוא די שחיק בהם ב25w
ואני עושה את זה שאני יוכל לשחק בו לפעמים בעבודה
המשחק מההתחלה נחמד ומוזר

אבל מהמשחקים האלו שמרגישים שצריך נידי pc דור חדש
כי הוא לא סוחב טוב בהם טוב

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 דצמבר 2024, 20:18

ניסיתי לשחק בGhostwire Tokyo לפני כמה שבועות… לא הצלחתי.
הוא מאוד בינוני והגיימפליי פשוט לא מרגיש טוב לדעתי.
הוא די יפה, יפן מהשעתיים בערך ששיחקתי מרגישה מאוד יפן, רק בלי אנשים. יש כמה עיצובים מגניבים… אבל הגיימפליי ומשהו שם מאוד הזכיר לי משחקים בינוניים מתקופת הפס3.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 08 דצמבר 2024, 21:40

אני די בהתחלה
אני משחק בו בעיקר משני סיבות

1 הוא בגיים פאס ועדין יש לי מנוי
אולי יחדש גם בגלל אינדיאנה גונס ,באיזה 3 חודשים

2 הוא מהיוצרים של the evil within 1-2 שאהבתי

בעניין יפני כן המשחק מאוד יפני ,ולפעמים כיף קצת לגוון
אני גם ככה הולך לרוץ אליו ברמה הכי קלה
בrog ally אני רוצה לפנות שטח אכסון לריזידנט איוול 8

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2024, 23:48

Laskin כתב:מוכן לקחת את הסיכון
לא הגיוני שסיקרו שאני משחק עכשיו הוא משחק של 2019 ולא 2009
אני כמובן מעט מאוד מגזים, אבל די נו, המצב הטכני פח אשפה ביחס למה שהם צריכים לעשות וביחס לתקציב שאמור היה להיות להם, גם בתקופה הזו, אבל עוד יותר כיום מן הסתם.
מקווה מאוד שעברו לאנריל 5.5 במשחק הבא שלהם, ואם לא - אז יאללה דסימה :)

אם סוני תקנה אותם הם לא יהפכו לאולפן של מאסטרים טכנים ככה פתאום, הצוותים האחרים יוכלו לעזור להם אבל נראה שזה לא ממש מעניין להם את הביצה. אני גם לא יודע אם אפשר להפוך את dantelion למנוע איכותי בלי להקיא דם. ER מכר עשרות מליונים, הם יכולים לעשות מה שבא להם אומנותית ופיננסית, כולל לשכור תותחי על מכל מקום בעולם בכדי לעקור את הבסיס של dantelion ולהפוך אותו למנוע סופר יעיל. אבל FS בוחרים לא לעשות את זה משום מה. אם סוני יקנו אותם וירצו שהמשחקים של FS יהפוכו לשואו-קייס טכני, הם יאלצו לכפות עליהם לעשות את זה. אם סוני יכפו עליהם לעשות את זה הם יכפו עליהם דברים נוספים.

אף אחד לא נהנה מהביצועים הזוועתיים של משחקי FS, אבל כנראה שנהנה אפילו פחות אם יקרה להם באנג'י. אתה מדבר כאילו לא היית עד לזוועות שהרכישות של סוני ומיקרוסופט יצרו בשנתיים האחרונות. זה לא נטו טוב, זה יכול להיות טרגדיה. FS עכשיו במקום ממש טוב, הם לא חברה בצרות, הם בשיא. להפריע להם בשיא ולגלגל את קובית המזל עם סוני זה ממש מיותר, ופוטנציאל לחורבן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2024, 07:18

אני יודע שזה לא מעניין אותם, אבל זה מעניין אותי :)
שייכפו עליהם להשתמש במנוע אחר, זה כל מה שצריך כאן.
לסוני יש רקורד רע בכל הקשור לרכישות ומולטיפלייר, ורקורד מעולה בכל הקשור לרכישות סינגל. אני חושב שהם די למדו את הלקח לאחרונה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2024, 10:36

כן, שישתמשו באנריל, כי למנוע הזה יש רקורד כל כך טוב בביצועים :)

וכן? סוני למדו את הלקח? בו נחיה ונראה, כי לא נראה שסוני למדו שום לקח.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 09 דצמבר 2024, 12:10

6 שעות לתוך The last of us 2 והמשחק הזה הוא פשוט רכבת הרים רגשית, לא ציפית לאירוע בהתחלה, באתי למשחק עם אפס ידיעה, המשחק הזה שואב אותך ריגשית לתוכו אפילו יותר מקודמו.

אהבתי את השינויים בGameplay ואת השינויים בתוכן ואת הגישה של כן לתמוך בHubs. המשחק מרגיש כמו שדרוג אמיתי בכל רובד, החל מהצד הטכני שהוא באמת קפיצה דורית, הגיימפליי והתוכן.

איזה כיף שאני רק מתחיל לגרד את היצירת מופת הזאת.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים