במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 10 דצמבר 2024, 16:18

סתם עזבתי אותו בסטיםכי משחק אחר יצא ואמרתי לעצמי שאני אחזור אליו, הפעם על הפס5, ובסוף מעולם לא קניתי אותו לפס5. אדיוט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 דצמבר 2024, 16:50

Laskin כתב:קליינן - זה ממש מוזר לי לשמוע את זה לגבי הקרב הזה.
אין פה טריקים, יש לו רק 2 התקפות "אדומות" שצריך לזכור - ושתיהן איטיות מאוד, וחוץ מזה רק צריך לברוח כשהוא "צועק" בקטע השני, כדי לא למות מ"טרור"...
כל השאר פשוט סבלנות, PARRY, ולפגוע מדי פעם שההגנה שלו לא תעלה מהר מדי בחזרה.

ואללה לא יודע מה להגיד לך חביבי... לא הקליק לי איתו מספיק.. לא יודע להגיד למה... נגיד את גניצ'ירו הורדתי ממש מהר לדוגמא. כנל את 7 חניתות ההוא על הגבעה שנחשב לבוס מעצבן יחסית. זה קטע מוכר במשחקי פרום. הבוסים לא תמיד קשים לכולם אותו הדבר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 10 דצמבר 2024, 17:26

נכון לגמרי. הקוף ספציפית דורש ממך משהו קצת אחר מאשר קרב נגד סמוראי, בייחוד בפייז הראשון שלו. תמיד אנשים מתקשים אחרת מול מודלים שונים של בוסים, בכל משחקי פרום. הקושי של דרקון באלדן רינג לא יהיה זהה לקושי של אביר חזק לדוגמה.
הקוף הוא בוס חייתי (בהתנהגות, לא רק בגלל שהוא קוף :)), עם מוב סט פחות ברור והוא דורש יותר תנועה סביבו, ריצות ושימוש בעצים שפזורים סביבו כדי להתרחק במהירות ואז לחזור לתת כמה מכות. בוס כמו גניצ'רו דורש ממך להשאר כמה שיותר תקוע בפנים שלו, ללמוד את הקצב שלו, ולקחת חלק ב'ריקוד' הברור שתקבל ברגע שתלמד אותו.
בסיום המשחק אפשר ממש לראות את זה בבירור, כששני הבוסים הכי קשים במשחק נמצאים שם אחד אחרי השני (אחד מהם אופציונלי אבל די מתבקש ללכת לכיוון שלו ולמצוא אותו בשלב הזה), ואחד מהם הוא במודל החייתי של הקוף והשני הוא במודל הסמוראי של גניצ'רו.
טוב, יש עוד בוס שהוא אולי יותר קשה משניהם אפילו, אבל הוא אופציונלי מאוד ואני לא מצפה שתמצא אותו בלי מדריך בריצה הראשונה כי זה דורש יותר מדי שטויות לא קשורות מסביב מהסגנון שרק פרום חושבים שאפשרי לשים במשחק :).

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 10 דצמבר 2024, 18:30

אם סיימת את הקוף בקלות, רמת הקושי לא תמנע ממך לסיים את המשחק. הבוס האחרון קשה יותר כמובן, אבל כנראה שלא ישבור אותך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 דצמבר 2024, 19:07

טוב לשמוע :)
וסטיק - לא השתמשתי בעצים, הבנתי שזה יכול להקל איכשהו אבל לא מצאתי את הצורך… וגם ממש לא התרוצצתי, פשוט הגנתי והתחמקתי עם קפיצה או עם התחמקות רגילה, כמו כל בוס בינתיים. לא הרגשתי שזה שונה מאוד, רק שהיה לי יותר קל לקרוא את המהלכים שלו, ממש מהר.

ה-7 חניתות היה יחסית קשה אבל גם לא נורא בכלל כי אפשר להתגנב מאחוריו דרך המעבר בצד, ואז צריך להרוג אותו רק פעם אחת… לקח לי 3 נסיונות נראה לי.

נדב - תמשיך! למה אתה מחכה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 דצמבר 2024, 15:39

אתה צודק במליון אחוז לאסקין, אני צריך לחזור אליו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2024, 00:06

מה 2 קופים ביחד מה…
סתם, זה גם היה ממש קל, כי אני כבר מכיר את השטיק של הקוף בלי הראש, פשוט השני התנהג שונה. אבל קרב מאוד מהנה, וגם פרס כפול אז בכלל כיף :)
והרגתי את 2 המיני-בוסים ה״סגולים״ ואחד הנחשים (אבל זה לא ממש היה קרב אז לא יכול לקחת קרדיט).

עכשיו הגעתי לאיזור עם ״רוחות״.
אני לא אוהב רוחות.
אני כבר יודע שזה הולך להיות איזור מאוד שנוא עליי.
מקווה שיהיה קטע קצר.
ויש פה עוד מיני-בוס סגול.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 דצמבר 2024, 11:01

DrKeo כתב:אתה צודק במליון אחוז לאסקין, אני צריך לחזור אליו.

התקנתי כדי שיהיה לי זמין אבל במקום לשחק סקירו התחלתי את אינדיאנה ג׳ונס. הוא נראה נהדר עם PT בהגדרות המקסימליות והוא ממש תפס אותי תוך דקות. בנתיים ממה ששחקתי הוא נהדר, אבל אני חייב לציין שהגמגום אחרי כל חיתוך מצלמה ממש מפריע. המשחק מקפץ לא מעט הלוך חזור בין סצנות מעבר לגיימפליי בגוף ראשון ובגלל שהוא מנסה להיות סינמטי יש המון שוטים בכל סצנה. כל מעבר שכזה בין שוט לשוט או בין קטע מעבר לגיימפליי מלווה בגמגום רציני שאי אפשר לא לשים לב אליו. שובר אימרסיה מבאס, ועוד במשחק בהפקה כל כך איכותית. נקווה שפאצ׳ קרוב יתקן את זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 דצמבר 2024, 11:03

גם בסקירו יש גמגומים...
זה מבאס, אבל אני כבר ויתרתי על להמתין שהדברים האלו יתוקנו, מנסה להתעלם

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 דצמבר 2024, 02:10

הגעתי לינשוף… בחרתי להלחם בו, מקווה שזו הבחירה הנכונה!
מתתיכבר 3 פעמים ואני עייף עכשיו, אבל הצלחתי להתקרב להרוג לו את החיים השניים בפעם האחרונה. מקווה שהקרב הזה לא יהרוג לי את האצבעות :)

עריכה:
ינשוף מת וגם הנזיר על הגשר… הינשוף בנסיון ראשון הבוקר, הנזיר אחרי איזה 10 נסיונות. היה קרב מהנה סה״כ. עכשיו הגעתי לקטע קצת מעצבן שצריך להתגנב ומחשמלים אותי ומנגנים לי מנגינות. נתתי רק פעם אחת שם אבל כמו עם הקטע עם הרוחות - אני לא יודע אם אני הולך לאהוב את זה.
נראה גם שהמשחק מתחיל להיות קשה בהרבה, גם באיזורים ישנים יש אוייבים פתאום שהורגים אותי ממש מהר אם אני עושה טעות וחצי, למרות שאני כבר די חזק.
אני קרוב לסוף?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 דצמבר 2024, 16:41

כן, זה קרוב לסוף.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 דצמבר 2024, 12:33

אז סוני עשו לנו סיכום של 2024..הדבר שבאמת הפתיע אותי פה? כמות השעות המטורפת ששמתי על rise of the ronin בלי לסיים אותו, איזה נוב בחיי, אבל להגנתי המשחק הזה נהיה קשה מרגע לרגע שכל מה שאתה מקבל בתמורה זה גישה לבוסים אפילו יותר קשים.

כמות השעות של DQ3 וSF6 היא בפועל הרבה יותר ממה שסוני רשמו פה, אבל אולי אלה היו מספרי השעות מתי שהם עשו את הפאקינג סיכום.

וזו כמות השעות שאין מה לשחק תארו לכם שאשכרה היה מה לשחק על הפס5 או שEA היו מוציאים גרסה שבאמת שווה שקל? :-)

מעבר לזה זה מה ששיחקתי השבוע:

DQ3: סיימתי את הריימיק, להגיד שזה כרגע משחק הדור שלי זה אנדרסטייטמנט :D מכירים את זה שיש חצי דמעה כזו? אז מה שהיה לי שסיימתי, המשחק הזה אף פעם לא מפסיק לרגש אותי.פשוט סיפור הsad son הכי מרגש בעיני, לראות את הגיבור של המשחק יוצא למסע נקמה על אבא שלו ובו בזמן לראות איך הוא צריך לחיות בצל שלו כל הזמן ולשמוע איך הוא "לא בדיוק ברמה שלו" ואיזה אגדי ותותח הוא לעומתו.. הם הוסיפו דיבוב לכל קטעי העלילה החשובים והוסיפו קטעי עלילה, מרגש מאוד.
זה די סימבולי, איך המשחק הזו הוא תמונת ראי של כל התעשייה היפנית, בדיוק כמו שהגיבור במשחק צריך להתמודד מול מישהו אגדי ממנו, ככה כל התעשייה היפנית חיה בצל של המשחק האגדי הזה. 10/10 מושלם,דיכאון ענק שסיימתי. שיביאו כבר ריימיק בVR.

space marine 2 - אני איזה 3 שעות ומשהו בפנים ואני לא הכי מרגיש את המשחק הזה? לא יודע רציתי כולה משחק סטייל גירס, וכמו שחששתי זה משחק עם המון Melee combat משעמם, הגרפיקה יפה מאוד ולראות את כל המפלצות הקטנות האלה מסתערות עליך, כאילו זה איזה סשו של סטארקרפט 2 זה מאוד מאוד מרשים, וגם הגאן פליי מספק וקראנצ'י אבל אני מרגיש שהמשחק כל הזמן דוחף אותי לmelee combat וזה מאכזב אותי, מקוווה שישתפר. קשה לי להמליץ עליו אולי רק אם יגיע לפלוס או מחיר רצפה.
קבצים מצורפים
file(1).jpg
file(1).jpg (829.47 KiB) נצפה 2867 פעמים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 דצמבר 2024, 12:47

אני מחכה שספייס מארין יהיה במבצע טוב כדי לשחק בו במחשב
ממתין גם למבצע של BMW שעדיין לא היה לו מבצעים בכלל… בתקווה שזה יקרה במבצעי חג המולד עכשיו. ובמקרה שלו באמת טוב שחיכיתי, יוצא או יצא עדכון גדול מאוד שלו שמשפר ביצועים, מוסיף דברים כמו מפה ועוד שלא היו בו.
וגם ממתין לגירסת המחשב של סטלאר בלייד… אם אני מציל להמודד עם סקירו אני בטוח שאצליח להתמודד איתו. למרות שהדמו שניסיתי שלו פחות עשה לי את זה, עם זמני תגובה משונים, אבל אולי זה כבר תוקן מאז ואולי במחשב זמני התגובה טובים יותר. בכל אופן יש מצב שזה יהיה רק באיזה אפריל, כי הוא יצא באפריל לפס5 :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 דצמבר 2024, 13:02

BMW נשמע כמו משחק שיהיו לו הנחות במבצעי שנה סיני החדשה עוד חודש :)
ספייס מרין פשוט מעולה, אבל בלי חברים ל-CO OP אני משער שהוא פחות טוב משמעותית. הוא סוג של קומבו בין גירס למשחק סולס וצריך להכנס בו ל-groove מאוד ספציפי עם ה-parry.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 09:51

עברתי את הדרקון בסקירו ועכשיו הגעתי לדלת הסודית שהילד ברח משם… עצרתי כי איזה שחקן השאיר שם ״הודעה״ שמכאן אין דרך חזרה… זה נכון? כדאי לי להשלים עכשיו כל מני מיני בוסים וכו? או שאני אוכל לחזור לעשות זאת?
נראה לי שאין לי הרבה מיני בוסים שנשארו, אולי איש רוחות אחד שראיתי ליד איזה מפל ולא ניסיתי, ואחד בלי ראש שעוד לא מצאתי. ואולי יש עוד דברים סודיים אבל עשיתי כל מה שראיתי בדרך.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 16 דצמבר 2024, 10:19

לא מצאת את השד אש הגדול שנמצא בשלב הזה? ממליץ לך לעשות סיבוב קטן נוסף, אני יכול גם להגיד לך איפה הוא אם אתה לא רוצה לחפש אבל מעדיף לתת לך את האפשרות קודם :). בכל מקרה לא הייתי מדלג עליו, זה קרב מעולה וקשה עם סגירת הסיפור של אחת הדמויות המרכזיות במשחק.
אם ב"דלת הסודית" אתה מתכוון להיא מתחילת המשחק שמובילה לשדה של הפרחים הלבנים איפה שפגשת את גניצ'ירו לראשונה אז כן, זה עכשיו סוף המשחק והבוס האחרון אם תתקדם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 16 דצמבר 2024, 11:38

ממשיך להתקדם בTLOUS2, כרגע בדרך
ספויילר: הצג
לאקווריאום ומשייט לי עם סירה על הנהר שנוצר במרכז סיאטל.
לא יודע כמה זה מתקדם במשחק, אנחש שבערך מחצית.

אני כל כך נהנה מהאפשרות לעשות Prone, ועם כלי הנשק החדשים, בדגש על
החץ נפץ
, שהפך את הקשת מהנשק הכי אהוב עליי במשחק הראשון עד כה לנשק הכי אהוב עליי בסדרה בכלל. בהתחלה הייתי קצת מבואס שאי אפשר לזרוק את המוקש כי pipe bomb היה אולי הנשק הכי שימושי וOver powered בראשון, אבל זה פותח פתח לטקטיקות אחרות קצת אחרות.

הקשת + האקדח עם המשתיק קול הם דיי Overpowered לרעת המשחק.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 דצמבר 2024, 13:10

Stick כתב:לא מצאת את השד אש הגדול שנמצא בשלב הזה? ממליץ לך לעשות סיבוב קטן נוסף, אני יכול גם להגיד לך איפה הוא אם אתה לא רוצה לחפש אבל מעדיף לתת לך את האפשרות קודם :). בכל מקרה לא הייתי מדלג עליו, זה קרב מעולה וקשה עם סגירת הסיפור של אחת הדמויות המרכזיות במשחק.
אם ב"דלת הסודית" אתה מתכוון להיא מתחילת המשחק שמובילה לשדה של הפרחים הלבנים איפה שפגשת את גניצ'ירו לראשונה אז כן, זה עכשיו סוף המשחק והבוס האחרון אם תתקדם.

חחח לא, כנראה פשוט דילגתי עליו איכשהו. לא הסתובבתי יותר מדי פשוט הלכתי לאן שאמרו לי ללכת עם המפתח.
תודה, אחפש אותו… אבל אני רוצה קודם לקבל מטרייה נגד אש שהיא השדרוג הבא שאני חם עליו, no pun intended.
בכל אופן, השאלה שלי היא עדיין - האם אני יכול להתקדם ולחזור לעשות עוד דברים אחר כך או רק NG+… למרות שמי יודע, אולי לא אצליח לסיים אותו ;)

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 דצמבר 2024, 18:45

Death_119 כתב:ממשיך להתקדם בTLOUS2, כרגע בדרך
לאקווריאום ומשייט לי עם סירה על הנהר שנוצר במרכז סיאטל.
לא יודע כמה זה מתקדם במשחק, אנחש שבערך מחצית.

אני כל כך נהנה מהאפשרות לעשות Prone, ועם כלי הנשק החדשים, בדגש על
החץ נפץ
, שהפך את הקשת מהנשק הכי אהוב עליי במשחק הראשון עד כה לנשק הכי אהוב עליי בסדרה בכלל. בהתחלה הייתי קצת מבואס שאי אפשר לזרוק את המוקש כי pipe bomb היה אולי הנשק הכי שימושי וOver powered בראשון, אבל זה פותח פתח לטקטיקות אחרות קצת אחרות.

הקשת + האקדח עם המשתיק קול הם דיי Overpowered לרעת המשחק.

אין שום דבר שהוא באמת op כי התחמושת של כל הנשקים היא סופר מוגבלת, לפחות על survivor. ואם אתה משחק רק על hard או מתחת, זאת כבר טעות שלך.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 דצמבר 2024, 19:08

התחלתי היום קצת את re 8

או ויליג למי שרוצה לקרוא לו ככה
בגדול זה המשך לre7

שיחקתי בrog ally את גרסת הסטים
כי אני מתכנן לשחק בעבודה הרבה

ואחרי משחק בהגדרות ,הצלחתי להגיע ל50-70 פרימים בשנייה
במצב 15w ,והמשחק עדין ניראה טוב על המסך הקטן

אני מאוד אוהב את קאפקום מהבחינה הזאת
הרבה משחקים שלהם כאלו
ניראים מצוין על חומרה חזקה ,אבל על חלשה אפשר להוריד הרבה מההגדרות ועדין לשחק בכיף

בעניין ה15w
לנידי pc ,יש הגדרות כמה חשמל לתת מהבטריה
בrog ally ,יש 10w
יש 15w
ויש 25 ,שהמכשיר לא מחובר למטען ,כי אז אפשר 30w או משהו דומה

15w נותן באזור השעה וחצי משחק ,אז כיוונתי אליו
25w נותן הרבה יותר ביצועים אבל המכשיר מתחמם ויש פחות משעה בטריה
10w לא מתאים למשחקים כבדים

נועד למשחקים כלים ושימושי מחשב קלים וגם סבבה ברימוט פלאי

לדוגמה לשחק בxsx בחיבור מרחוק

בכל מקרה אני רק בהתחלה למי שמכיר קיבלתי את הסכין והאקדח
הרבה מהזמן שיחקתי בהגדרות
לא רציתי 30 פרימים בשניה במשחק כזה ,ובמיוחד כי בטח יהיו חלקים כבדים בהמשך

בכל מקרה מההתחלה זה משחק אימה הישרדות טוב
אבל הרגתי רק זומבי אחד ,אז מוקדם לתת ביקורת

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 דצמבר 2024, 23:59

עשיתי לי סיבוב ״השלמות״ של דברים שרציתי לעשות לפני שאני מתקדם בסקירו לבוס של האש ולבוס(ים?) האחרון, כי אני לא רוצה לפספס דברים, וגם כדי להתחזק עד כמה שאפשר, בתקווה.
הרגתי עוד מיני בוס של רוחות ליד המפל שדילגתי עליו לפני כן, ואז נתקלתי בעוד שור, שהיה ממש אבל ממש ממש קל (נסיון ראשון וריפוי אחד בלבד), ואז חזרתי לאיזור הראשי ונתקלתי שם בעוד איזה ״שיכור״, הפעם אחד שיורק אש במקום חומצה/רעל… לעזאזל כמה שהוא היה קשה. ועוד אני מוריד לו תמיד נקודה אחת מתוך שתיים בהתגנבות, ויש לי מטרייה נגד אש. הוא פשוט היה מרגיז. אבל אחרי איזה 15 נסיונות גם כן מת.
השתמשתי במדריך כדי ״להרוג״ את הדג הענק. איך לעזאזל מישהו היה אמור לדעת איך לעשות את זה ולמה לעזאזל ללכת לאיפה שהקוף היה אחר כך… מיאזאקי - אתה מעפן בקטע הזה!!! הדג הרג אותי מלא פעמים עד שפניתי למדריך :)
נראה לי שזה היה ששדרגתי 8 פעמים את השרשרת. מה שאומר שיש לי עוד איזה 8 מיני בוסים למצוא? או שאולי חלקם מביאים כמה.
שדרגתי גם את כל הנשקים חוץ מהשדרוג האחרון בהחלט של איזה 3 מהם כי צריך את הדבר הסגול הזה שהשגתי רק בשביל השוריקנים.

ישיבה הבאה מקווה לפגוש את הבוס אש שמדברים עליו ונראה אם אני מסתדר איתו.

משחק ענק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 דצמבר 2024, 15:55

ניצחתי את Demon of Hatred!!!
פעם ראשונה שאני משתמש במשחק באייטמים כמו הפסל הזה שמחזיר לי עוד נקודה של תחייה, והזרע הזה שממלא לי את הכח כי ממש ניצחתי אותו על הקצה של הקצה, אבל זה לקח לי פחות מ-40 דק, אז אני סופר מרוצה.
כן נעזרתי באיזה סרטון, אבל זה היה כזה של סקיל, ולא צ׳יז, אז אין לי בעייה עם זה :) ואפילו לא השתמשתי באייטמים שמחזקים את ההתקפות או מחזירים לי את הצלבים האלה שמאפשרים לי להשתמש בנשקים המיוחדים, אז לא השתמשתי במשרוקית/אצבעות שיש לי.

הידיים שוב רועדות מהתרגשות… נראה לי שמהבוסים-של-ממש נשאר לי רק האחרון. הגיע הזמן להתעמת איתו… (אבל כנראה רק בלילה)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 19 דצמבר 2024, 18:24

איזה כיף לשמוע לאסקין. אני מרגיש שאנחנו חיים בסימולציה, לאסקין משחק במשחק FS הקשה ביותר ולא מפסיק להתלהב ממנו :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 דצמבר 2024, 19:53

ניסיתי את הבוס האחרון איזה חצי שעה ועדיין אני לא מוריד לו נקודה אחת מתוך 3 :) מצד שני הילד קפץ עליי תוך כדי ואני גמור מעייפות.
הבוס הולך להיות קשה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 דצמבר 2024, 21:06

לקח לי המוווון נסיונות, אבל עשיתי את זה :) ועוד בלי שום אייטמים!
לא הייתי מאוד עקבי, לפעמים מתתי בחלק הראשון גם ממש לפני שניצחתי אותו, אבל בסוף כשהצלחתי - אפילו נשארו לי עוד 6 ריפויים. צריך להיות בZone ובקצב.
משחק מעולה, ממש.

נדב אתה חייב לשחק בו :)
עכשיו כשסיימתי - אחפש עוד כמה מחרוזות ואולי ארוץ לNG+, ואז אבחר לקראת הסוף באופציה השנייה ואראה את הסוף הדניס
אבל בקצב אחר לגמרי, מדי פעם, בלילות… אני מעדיף לתת את זמן המשחק שלי לאווטאר, ויש מצב שאקנה את nine sols, שהוא אמור להיות סקירו דו מימדי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 14 אורחים