DrKeo כתב:אני מאוד רוצה לשחק ב-AC6, עד היום אני זוכר את הדמו של 4 ששחקתי כשקניתי את ה-360. אני מקווה למצא זמן לשבת עליו בקרוב.
ובנוגע ל-TLOU3, דרוקמן רק חשב על קונסטפ למשחק בסוף 2023 לפי הדוקומנטרי של TLOU2, כלומר המשחק לא יכנס להפקה עד שאינטרגלקטיק יצא ואני בספק אם הוא יגיע לפני 2030+. להתחשב בזה ש-TLOU2 הוא בייסיקלי הקונפליקט הישראלי פלסטיני, ולהתחשב בזה שהרעיון של דרוקמן ל-3 הגיע אחרי ה-7 באוקטובר... אני חושב שאנחנו יודעים לאיפה זה הולך...
Death_119 כתב:DrKeo כתב:אני מאוד רוצה לשחק ב-AC6, עד היום אני זוכר את הדמו של 4 ששחקתי כשקניתי את ה-360. אני מקווה למצא זמן לשבת עליו בקרוב.
ובנוגע ל-TLOU3, דרוקמן רק חשב על קונסטפ למשחק בסוף 2023 לפי הדוקומנטרי של TLOU2, כלומר המשחק לא יכנס להפקה עד שאינטרגלקטיק יצא ואני בספק אם הוא יגיע לפני 2030+. להתחשב בזה ש-TLOU2 הוא בייסיקלי הקונפליקט הישראלי פלסטיני, ולהתחשב בזה שהרעיון של דרוקמן ל-3 הגיע אחרי ה-7 באוקטובר... אני חושב שאנחנו יודעים לאיפה זה הולך...
לגבי הקנופליקט:ספויילר: הצג
Stick כתב:אני זוכר שלי זה מאוד קפץ בכמה רגעים במהלך המשחק ההשוואה הזו, אם כי קשה לי להביא את הדוגמאות מהראש עכשיו אחרי 4 וחצי שנים.
ומצד אחד זה קפץ לי כנראה כי זה הקונפליקט שאני מכיר מחיי היום יום שלי, ומצד שני גם דרוקמן בעצמו יחסית קרוב אל הקונפליקט הזה (לא ברמה שלנו, אבל ביחס ל"הפקות הוליוודיות" אחרות מארה"ב).
מה שכן, אני מניח שדברים נתפסים אחרת אחרי השנה הזאת. גם אצל דרוקמן עצמו, מה שמזין עוד יותר את הזווית הזו בתאוריית ה"עכשיו קיבלתי רעיון לTLOU 3" שאנחנו מפמפמים פה .
InterAl כתב:לקח לי יותר משציפיתי, אבל סיימתי את אינדיאנה. האמת, לא כ"כ ממליץ. אהבתי מאוד את האזור הראשון, אבל אח"כ זה די עוד מאותו דבר. הגיימפליי והעלילה לא טובים מספיק כדי להחזיק משחק באורך הזה (בהנחה ולא רצים רק על הסיפור הראשי).
omerkot כתב:בוא… דמויות המשנה עושות רונדלים סביב הנאצים וצועקות ״אינדי אינדי״ והנאצים לא שמים לב לקיומן. בהמשך יש עוד לא מעט דוגמאות ל״נשבר הזין״/נגמר הכסף.
המשחק כולו חי על השטיק של לשחק את האריסון פורד הצעיר. אם היית מחליף את הדמות בדמות נטולת סנטימנטים אז המשחק לא היה מקבל את הציונים שהוא קיבל. זה לא משחק של 8.5-9.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים