במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי glass man » 21 דצמבר 2024, 08:05

טוב, 2024 היתה שנה של הפתעות מטורפות, לא חשבתי שיגיע היום שאני אראה את לאסקין משקיע זמן במשחק FROM.
זה לא פחות ממגטון.

וכאילו דאמ לאסקין הבוס אשכרה זימן את הילד שיעזור לו לנצח אותך וזה לא עבד לו... רספקט.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 21 דצמבר 2024, 10:32

Laskin כתב:לקח לי המוווון נסיונות, אבל עשיתי את זה :) ועוד בלי שום אייטמים!
לא הייתי מאוד עקבי, לפעמים מתתי בחלק הראשון גם ממש לפני שניצחתי אותו, אבל בסוף כשהצלחתי - אפילו נשארו לי עוד 6 ריפויים. צריך להיות בZone ובקצב.
משחק מעולה, ממש.

נדב אתה חייב לשחק בו :)
עכשיו כשסיימתי - אחפש עוד כמה מחרוזות ואולי ארוץ לNG+, ואז אבחר לקראת הסוף באופציה השנייה ואראה את הסוף הדניס
אבל בקצב אחר לגמרי, מדי פעם, בלילות… אני מעדיף לתת את זמן המשחק שלי לאווטאר, ויש מצב שאקנה את nine sols, שהוא אמור להיות סקירו דו מימדי.

כל הכבוד לאסקין, תמיד האמנתי בך :). ועוד רצון מיידי להתחיל NG+, אתה באמת החבילה המלאה בכל הקשור לFS :).
אגג, יש ארבעה סופים שונים, אבל אני מניח שאתה מתכוון לבחירה שיש ב2/3 משחק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 דצמבר 2024, 11:37

מה 4 מה… שיט.
טוב, ב-2 האחרים כנראה אאלץ לצפות ביוטיוב, כן - אני מדבר על הבחירה לקראת הסוף, עם הינשוף

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 21 דצמבר 2024, 14:20

כן, יש "נקודת יציאה" מהמשחק בבחירה עם הינשוף שהיא הסוף הראשון והמהיר ביותר, והסוף הרע ביחס לשאר הסופים, אבל הוא די מגניב בשביל מה שהוא מנסה לעשות ואומר עם הסיפור של המשחק.
אחרי זה יש את שלושת הסופים ה"מלאים" כביכול שיקחו אותך עד לקרב האחרון, אבל יתנו לך סיום שונה לסיפור. אין ממש "סיום אמיתי" למשחק לפחות עד שיצא סיקוול, בתקווה אולי מתישהו, שימשיך מאחד מהם. אבל כן יש סיום אחד שהוא יותר מקובל כסיום המלא והטוב ביותר. אתה בהחלט יכול לראות אותם ביוטיוב במקום לסיים את המשחק 4 פעמים, כי אין יותר מדי שינויים חוץ מהסיום עצמו והדרך אליהם כמעט רנדומלית בזמן המשחק עצמו כמו שרק FS מרשים לעצמם לעשות.
זה כן פשוט מצריך ממך לעשות יותר דברים לפני שאתה מסיים את המשחק, כולל קרב בוס נוסף לאחד מהם שאני מאמין שלא מצאת כי זה די בלתי אפשרי למצוא אותו בריצה הראשונה בצורה טבעית.

אבל מעניין אותי בכל זאת, איזה סוף קיבלת?
ואגב, אם כבר, כשתגיע לNG+ אתה תקבל "רמת קושי" חדשה בתוך המשחק ולא בתפריט. מעניין אותי מה תחשוב על זה. ובכלל, מה דעתך על הקושי? אני לא מתכוון על כמה המשחק קשה, אלא על העקרון - אתה מבין את ההעתקשות של FS לרמת קושי אחת שאליה כל המשחק והמערכות מתכווננות או שעדיין היית מעדיף שיהיה איזי מוד מובנה בתפריט הראשי? סקירו עוד יחסית דל ביכולת שלך כשחקן להתאים את הקושי עם זימונים או עליות רמה ובילדים ביחס למשחקי הRPG שלהם, אבל עדיין, עכשיו כשיש לך נסיון - משהו השתנה בתפיסה שלך את הנושא הזה או שזה בדיוק אותו דבר?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 דצמבר 2024, 19:13

הסוף שלי היה הסוף ה״רגיל״ המלא.
זה שאתה לא צריך מדריך ולעשות מלא דברים מוזרים כדי לגלות אותו :)

ולא, דעתי על רמת הקושי נשארה - אם היה מוד קל יותר שיאפשר ליותר אנשים בלי זמן או סקיל לסיים אותו - אני חושב שפשוט יותר אנשים היו נהנים ממנו וזה היה ממש נחמד. אני נהנתי מאוד ממערכת הקרב, אבל אם הייתי מת 50% פחות זה לא היה מוריד לי מהכיף עד כדי כך. אני לא חושב שהמשחק צריך להיות קל ממש ברמה קלה יותר, אלא רק קצת פחות מעניש. אם היה כזה לאלדן רינג הייתי עכשיו עובר אליו :)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 21 דצמבר 2024, 19:29

אז לאלדן רינג יש איזי מוד, יש לו למעשה הרבה רמות קושי דינאמיות שאתה בוחר לעצמך - אלו הזימונים, המולטיפלייר, הבילדים, וכו. את אלדן רינג בכלל כמשחק עולם פתוח בלי level scaling , שבו (כמעט) כל העולם פתוח לך מההתחלה, אפשר לשבור לגמרי אם ממש רוצים, אבל אני לא חושב שתמצא הנאה גדולה מזה.
כשתשחק NG+ בסקירו אתה תבין קצת יותר כי אתה מקבל שם אייטם שמאפשר לך להעלות את רמת הקושי, אבל לא נפתח את זה עכשיו שוב פעם, נשמור את זה למתי שתסיים את אלדן רינג :). עכשיו כבר אין לי ספק שמתישהו זה יקרה, גם אם לא בזמן הקרוב.
ושלא יהיה לך ספק, סקירו הוא המשחק הכי קשה שלהם כמעט בכל המובנים. גם אם תחשוב עכשיו ובסוף המשחק שהטיעון של רמות הקושי הוא בולשיט - עדיין אין לך יותר יכולת להגיד שאתה לא משחק רק כי אתה מפחד להיות מתוסכל מהקושי ולא להנות בגלל זה. הרווחת את סקירו כמשחק, ועכשיו איבדת את הטיעון הזה :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 דצמבר 2024, 19:40

אני לא רע במשחקים מהירים עם מערכת קרב כמו של סקירו, שאפשר להשוות אותה למשהו כמו dmc או הולונייט. משחקי פרום אחרים הם איטיים יותר, בהרבה, ויש מד סטאמינה מקולל. זה מאוד מתסכל אותי, מהמעט שניסיתי וממשחקים אחרים שיש להם מאפיינים דומים. גם מדובר במשחקים ארוכים בהרבה, עם דגש על אלדן רינג. אולי יום אחד אתנסה בו, אבל באמת שעדיין נראה לי שאעדיף שתהיה לי האופציה להקל על עצמי ולחסוך מאה שעות של כשלונות מתוך מאתיים שעות שייקח לי לסיים אותו, ושלא יהיה מצב שאני אמצא את עצמי פורש אחרי עשרות שעות משחק.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 21 דצמבר 2024, 19:57

אתה לדעתי משליח קצת יותר מדי מדימון סולס שאיתו יש לך הכי הרבה נסיון. אלדן רינג לא משחק איטי יותר מסקירו בצורה משמעותית. כמובן שכאן זה תלוי קצת בנשק שתבחר, אתה לא יכול לצפות שחרב עצומה בגודל לא אנושי תזוז באותה צורה כמו חרב סטנדרטית באותו המשחק, אבל עדיין אם תשווה את הבוסים, האויבים והכל - אין הבדל גדול מסקירו.

הדמות שלך כן משחקת שונה וכמובן שיש הבדלים (וגם אני הכי אוהב את סקירו מהבחינה הזאת), אבל זה לא קיצוני כל כך באלדן רינג. מד הסטמינה הוא כבר ממזמן המד הכי פחות חשוב על המסף ואם מערכת הקרב של דימון סולס או דארק סולס באמת נשענו על קרבות איטיים שבהם אתה מנהל את הסטמינה והמיקום שלך כל הזמן בשביל לתת מכות מחושבות, אלדן רינג עובד הרבה יותר על תנועה מתמדת והתחמקויות מדויקות ומהירות כדי לתקוף את הבוס *תוך כדי* הקומבו שלו ולא בסופו. בנוסף יש המון המון יכולות מיוחדות שהן OP ממש ועושות המון נזק במכה אחת.

סתם לדוגמה תראה את הקרב הזה שמייצג די טוב לדעתי את הבוסים של אלדן רינג ותגיד לי שזה ממש משחק איטי בצורה קיצונית מסקירו, או שהוא מתישהו עצר רק כי מד הסטמינה שלו התרוקן:

ולגבי הקושי, שוב, אם תרצה אתה לא תמות עשרות פעמים בכל בוס ואת זה אני מבטיח לך. בעזרת זימונים, בטח שcoop, ואפילו רק בילדים מסוימים, אתה יכול לקבל כרטיס יציאה מהיר מכל בוס שממש לא בא לך ללמוד ולנצח ב1 על 1 סטנדרטי.
אם נהנת מסקירו אני בטוח שלפחות את רוב המשחק אתה תהנה לעשות גם באלדן רינג ב1 על 1 סטנדרטי, אבל האופציה לשנות את הקושי של הבוסים ברמות מגוונות תמיד שם.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 דצמבר 2024, 23:32

TLOUS2 ממש, ממש ארוך, את הראשון לקח לי לסיים בערך ב-16 שעות ואני כבר בדרך ל-25 בTLOUS2 ולא נראה לי שאני מתקרב לסוף,
ספויילר: הצג
בקטע שאני בדרך לבית חולים עם Abby אחרי שהיא שכבה עם Owen
.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 דצמבר 2024, 07:50

אתה כן מתקרב לסוף, אבל אתה עוד לא שם :)
אתה כנראה גם ממש חוקר כל פינה, שזה מצוין, אבל זה לא משחק שצריך לקחת יותר מ-30 שעות גם עם החקירה הזו, עד כמה שזכור לי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 דצמבר 2024, 09:30

Laskin כתב:אתה כן מתקרב לסוף, אבל אתה עוד לא שם :)
אתה כנראה גם ממש חוקר כל פינה, שזה מצוין, אבל זה לא משחק שצריך לקחת יותר מ-30 שעות גם עם החקירה הזו, עד כמה שזכור לי.

בוא נגיד שבדיוק שלפתי אתמול מטבע מצינור ניקוז בתחתית בריכה, כן אני מנסה לחוות את העולם כמה שיותר :). קיבלתי כבר Achievement על שפתחתי את כלל הכספות אז אני מניח שזה ממש לקראת סיום. נכון לכרגע השעון של השמירה אומר בערך 24 שעות.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 דצמבר 2024, 10:30

עכשיו רק תדמיין שאני הגעתי בערך לאן שאתה הגעת במשחק ב-24 שעות - ברצף, כשאת כל המשחק סיימתי ביומיים.
עדיין יש לי פלאשבקים. זו הייתה חתיכת רכבת הרים לחוות את זה ככה.
NO REGRETS!

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 דצמבר 2024, 22:15

Laskin כתב:עכשיו רק תדמיין שאני הגעתי בערך לאן שאתה הגעת במשחק ב-24 שעות - ברצף, כשאת כל המשחק סיימתי ביומיים.
NO REGRETS!

הפעם היחידה איי פעם ששיחקתי משחק ברצף מהתחלה לסוף היה בריצה השנייה שלי על MGS3 על הפלייסטישן 2 כשהייתי בקו בשטחים בסדיר בצה"ל. הקשר"ג של הגדוד לא הכיר את MGS ואמרתי שאנחנו נתחיל ב-3, ישבנו יום שלם וב-5 לפנות בוקר פחות או יותר סיימנו :D.

כיום? לא מחזיק יותר משעה וחצי ברצף :/, אני חלש.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 דצמבר 2024, 18:30

התחלתי לאסוף הכל הכל בסקירו ואפילו עשיתי זאת אחרי כמה שעות, הרגתי את כל הheadless והמיניבוסים שפספסתי ואפילו לקחתי את כל השדרוגים שאני יכול ואת כל חלקי המסיכה… אבל אז גיליתי שבגלל שלא האזנתי למישהו בזמן הנכון - תמיד יחסרו לי עוד 2 חרוזים כדי לקבל את השדרוג האחרון למד החיים וההגנה שלי :( וזאת למרות שבחרתי בבחירה ה״נכונה״ בשלב מסוים. לעזאזל. זה מסוג הדברים שממש מבאסים ומורידים לי. אז התחלתי NG+ ועברתי איזה בוס וחצי ועכשיו אני עדיין רוצה להשיג את זה, אבל בינתיים אני פורש מהמשחק, עד שיהיה לי חשק לחזור שוב. היה ממש נחמד.

אז עכשיו אני ממשיך את אווטאר ובגלל שהמשפחה בחופשה ונשארתי לבד אני שוקל לשחק בבאטמן של הקווסט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2024, 01:15

Death_119 כתב:
Laskin כתב:עכשיו רק תדמיין שאני הגעתי בערך לאן שאתה הגעת במשחק ב-24 שעות - ברצף, כשאת כל המשחק סיימתי ביומיים.
NO REGRETS!

הפעם היחידה איי פעם ששיחקתי משחק ברצף מהתחלה לסוף היה בריצה השנייה שלי על MGS3 על הפלייסטישן 2 כשהייתי בקו בשטחים בסדיר בצה"ל. הקשר"ג של הגדוד לא הכיר את MGS ואמרתי שאנחנו נתחיל ב-3, ישבנו יום שלם וב-5 לפנות בוקר פחות או יותר סיימנו :D.

כיום? לא מחזיק יותר משעה וחצי ברצף :/, אני חלש.

קטע, אני שחקתי את רוב MGS3 כשהפילו עלי משמרת בחמ"ל. הייתי שם לבד עם הפלייסטיישן שלי ו-MGS3, נראה לי ששחקתי בו איזה 16 שעות באותו יום.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2024, 15:25

עצוב לי, סיימתי את TLOUS 2, אין יותר TLOUS 2 :(. אני לא יודע מה אני מרגיש כלפי הסוף, אני רק יודע שאני עצוב.

אין סיכוי שנראה TLOUS3, נכון?

אני חייב משהו שמח, אז בין Indiana jones, Sakiro או Resident Evil 4, אני אלך על RE4. טוב נו, אינדיאנה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2024, 16:43

Death_119 כתב:עצוב לי, סיימתי את TLOUS 2, אין יותר TLOUS 2 :(. אני לא יודע מה אני מרגיש כלפי הסוף, אני רק יודע שאני עצוב.

אני חייב משהו שמח, אז בין Indiana jones, Sakiro או Resident Evil 4, אני אלך על RE4. טוב נו, אינדיאנה.

איזה משחק הא? יש כאלה שאומרים שהיה צריך לערוך אותו אחרת ולשחק בסדר שונה לגמרי, אני חושב שדווקא מהבחינה הזו הוא לא פחות ממושלם. הקטע ממש בסוף
כשמראים שבעצם הם כן ״השלימו״ ממש לפני האירועים של המשחק, והם לא נפרדו כשהם בריב, זה היה מאוד מרגש. וכמובן כל קטע וקטע עם הגיטרה… הקרב האחרון בין - זה החלק היחיד שאני באמת חצוי לגביו, בכל המשחק. אבל זו ההחלטה שהם עשו. רק באסה על האצבעות :(

לגבי TLOU3 - דרוקמן ממזמן כבר אמר שהוא עובד על התסריט. ואני בעד… יש שמועות שהמשחק יתרכז בחבורה אחרת לגמרי, אולי במקום אחר לגמרי… מעניין אם הוא יצא מארה״ב לשם שינוי.
אם תשאל אותי - אני כן הייתי רוצה שזה יהיה המשחק האחרון, אבל רק בכל הקשור ל
אלי. הייתי רוצה שיהיה משחק בו היא קצת יותר מבוגרת, ומוצאת את הפיירפלייז, או איך שלא יקראו לקבוצה כזו, ומקריבה את עצמה ומובילה לכך שמוצאים תרופה/טיפול למגיפה. כן, זה יהיה ״סוף טוב״ מדי אבל לא אכפת לי.

ומצידי שיעשו עוד מלא משחקי צד קטנים יותר בהמשך, עם דמויות אחרות, בארצות אחרות,בתקופות אחרות (אולי שוב תחילת ההתפרצות ביבשת אחרת, אחרי שכבר יבשות אחרות חוסלו לגמרי) לדעתי יש המון זוויות מעניינות שאפשר לחדש כאן.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 28 דצמבר 2024, 17:34

אכן משחק מעולה, ואכן כזה שמשאיר אותך לחשוב עליו. לא מושלם לדעתי, כמו שציינתי כבר, אבל משחק שמעורר עניין וגורם לך לחשוב על היתרונות והחסרונות שלו וזה דבר מצוין לדעתי.

אני סוף סוף מצאתי קצת זמן לגיימינג הסופ"ש אחרי תקופה מאוד עמוסה, ואני משחק ב... סקירו. כן. :)
זו הריצה הרביעית שלי עליו אם אני זוכר נכון, אבל להגנתי ייאמר שלא שיחקתי בו מאז הסגר האחרון של הקורונה, ולאסקין ממש עשה לי חשק להדליק אותו פעם נוספת עם כל הדיבור עליו. :)
הפעלתי את שני הבוסטים לרמת הקושי (הבאתי את הcharm לkuro והפעלתי את הפעמון של השד או מה שזה לא יהיה), ואני מאוד חלוד כמובן, ככה שאני נהנה לקבל כרגע ריצה קשה שדורשת ממני ריכוז בזמן המשחק.
שיחקתי כבר כמה שעות יפות והתקדמתי. לא יודע אם אסיים אותו וזו לא המטרה שלי מלכתחילה, נראה, אבל בינתיים אני מאוד נהנה ממנו שוב פעם. משחק מצוין פשוט.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 28 דצמבר 2024, 18:12

סיימתי את הקמפיין של האלייד ברד אלרט רימסטרד, משהו שלא יצא לי לעשות אף פעם כילד. המשחק עדיין מצויין, בדיוק כמה שאני זוכר אותו, הפעם EA צדקו שעשו את המינימום הנדרש מבחינת גרפיקה וסאונד ובכל השאר כמעט ולא נגעו. ממש מקווה שמתישהו יכנס להם קצת שכל לראש והם יעשו סוף סוף גרסת רימסטרד לרד אלרט 2 וג'נרלס.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 28 דצמבר 2024, 20:35

Laskin כתב:
Death_119 כתב:עצוב לי, סיימתי את TLOUS 2, אין יותר TLOUS 2 :(. אני לא יודע מה אני מרגיש כלפי הסוף, אני רק יודע שאני עצוב.

איזה משחק הא? יש כאלה שאומרים שהיה צריך לערוך אותו אחרת ולשחק בסדר שונה לגמרי, אני חושב שדווקא מהבחינה הזו הוא לא פחות ממושלם. הקטע ממש בסוף
כשמראים שבעצם הם כן ״השלימו״ ממש לפני האירועים של המשחק, והם לא נפרדו כשהם בריב, זה היה מאוד מרגש. וכמובן כל קטע וקטע עם הגיטרה… הקרב האחרון בין - זה החלק היחיד שאני באמת חצוי לגביו, בכל המשחק. אבל זו ההחלטה שהם עשו. רק באסה על האצבעות :(

לגבי TLOU3 - דרוקמן ממזמן כבר אמר שהוא עובד על התסריט. ואני בעד… יש שמועות שהמשחק יתרכז בחבורה אחרת לגמרי, אולי במקום אחר לגמרי… מעניין אם הוא יצא מארה״ב לשם שינוי.
אם תשאל אותי - אני כן הייתי רוצה שזה יהיה המשחק האחרון, אבל רק בכל הקשור ל
אלי. הייתי רוצה שיהיה משחק בו היא קצת יותר מבוגרת, ומוצאת את הפיירפלייז, או איך שלא יקראו לקבוצה כזו, ומקריבה את עצמה ומובילה לכך שמוצאים תרופה/טיפול למגיפה. כן, זה יהיה ״סוף טוב״ מדי אבל לא אכפת לי.

ומצידי שיעשו עוד מלא משחקי צד קטנים יותר בהמשך, עם דמויות אחרות, בארצות אחרות,בתקופות אחרות (אולי שוב תחילת ההתפרצות ביבשת אחרת, אחרי שכבר יבשות אחרות חוסלו לגמרי) לדעתי יש המון זוויות מעניינות שאפשר לחדש כאן.

דעתי לגבי הסוף:
הם נפרדו בתחילתו של תהליך מחילה והחלמה מצידה, אבל עדיין בריב. כמה שעות לפני המפגש על המרפסת היא עדיין יצאה נגדו (במסיבה כשהגן עליה), התהליך נקטע כמובן.

המשחק בסופו של יום הוא עצוב, הנקמה עלתה לה בהכל, היא איבדה את ג'סי, טומי איבד את עצמו לדעת ואכול גם בנקמה, ההליכה לסנטה ברברה גרמה לה לאבד את המשפחה השלישית שלה כי רואים לאחר מכן שדינה וJJ עזבו. למעשה היא גם איבדה את הקשר האחרון שלה לJoel לאחר שאיבדה שתי אצבעות והיא אינה עוד מסוגלת לנגן.

המשחק שלם בסיפור כי הוא בא לספר על יצר נקמה כמו שהראשון בא לספר על אהבה (שהרסה את הפלנטה בצורה מעווטת בשל ההחלטה של Joel לא למצוא מזור למגפה).

בסוף הסוף נראה כמו סוף של כלום, היא וויתרה על הייצר אחרי שאיבדה הכל כאשר Abby מתחת לגלים, ולא הרוויחה דבר מהמסע, רק הרס עצמי. הפך מוחלט לסוף "הטוב" של הראשון.

לגבי משחק שלישי:
אני חושב שאין מקום לעוד אחד, הסיפור של שני המשחקים שלם. אני מרגיש מושקע מידי בסיפור של Ellie וJoel כדי שארצה לצאת למסע בעקבות סיפור חדש של דמות חדשה. זה מרגיש לא במקום כרגע.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2024, 21:00

אני חושב ש
בשיחה במרפסת בעצם מבחינתה היא כבר החליטה לסלוח לו, וזה כל מה שחשוב. אין ספק שזה סוף עצוב, אבל לפחות מהבחינה של ג׳ואל ואלי - הוא מת כשהם כבר היו בדרך להשלים, וזו מיני נקודת אור במוות שלו. לא שזה שווה הרבה :)
לגבי המשחק השלישי אני חושב שנתחיל עם חבורה חדשה שאיפהשהו באמצע הדרך פתאום יתקלו באלי, או שאולי החבורה החדשה היא בעצם הממשיכים של הבאטרפלייז… גם המשחק הראשון הרגיש לי שלם ומושלם בפני עצמו, אבל ניל הוכיח את עצמו לדעתי בכתיבה של המשחק השני, אז אני בסדר עם זה שהוא כותב משחק שלישי, וכן - אני עדיין חושב שנגיע לנקודה של מציאת תרופה בזכות אלי ורק אז הסיפור הזה יהיה שלם באמת ויהיה פשע להמשיך אותו

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2024, 22:35

Stick כתב:אני סוף סוף מצאתי קצת זמן לגיימינג הסופ"ש אחרי תקופה מאוד עמוסה, ואני משחק ב... סקירו. כן. :)
זו הריצה הרביעית שלי עליו אם אני זוכר נכון, אבל להגנתי ייאמר שלא שיחקתי בו מאז הסגר האחרון של הקורונה, ולאסקין ממש עשה לי חשק להדליק אותו פעם נוספת עם כל הדיבור עליו. :)
הפעלתי את שני הבוסטים לרמת הקושי (הבאתי את הcharm לkuro והפעלתי את הפעמון של השד או מה שזה לא יהיה), ואני מאוד חלוד כמובן, ככה שאני נהנה לקבל כרגע ריצה קשה שדורשת ממני ריכוז בזמן המשחק.
שיחקתי כבר כמה שעות יפות והתקדמתי. לא יודע אם אסיים אותו וזו לא המטרה שלי מלכתחילה, נראה, אבל בינתיים אני מאוד נהנה ממנו שוב פעם. משחק מצוין פשוט.

אני שיחקתי איזה חצי שעה נוספת בNG+ סתם כי חבר היה פה ורצה לראות, ובקלות עברתי בערך 3 מיני בוסים ובוס אחד. אין ספק שריצה שנייה עליו היא מהירה בהרבה, ומרגישה שונה. אני לא צריך לחקור כל פינה כי כבר יש לי הכל, ואני גם רמה 15 בכח שלי, והבנתי שמכאן ההבדלים בכח גם ככה לא משנים הרבה, אז זה הופך להיות סוג של Speed Run, ואני אוהב את זה :)
אבל לא אשקיע בזה הרבה זמן, רק כשיתחשק לי לגוון מהמשחק הנוכחי.

והמשחק הנוכחי שלי בסוף הוא לא אווטאר ולא באטמן אלא… כמה משחקים במקביל, רובם אינדיז זולים ומקוריים:

Nine Sols - שאמור להיות ״סקירו דו מימדי״, והוא ממש מעולה! יש לו חסרון אחד בעיניי וזה קצת יותר מדי דיבורים בהתחלה, ולא מענייינים במיוחד, אז אני קצת מריץ את זה קדימה וקורא כמה מלים פה ושם.
המשחק קשה *מאוד*, לא פחות מסקירת, ויש בו גם רמה קלה יותר אבל אני לא הורדתי בינתיים כי למעט מיני בוס אחד שלא יודע אם הייתי אמור להלחם בו עכשיו - לא נתקעתי יותר מחצי שעה על אף אחד.
גם השליטה בו מרגישה ממש, ממש טוב. יש לו גם מכניקות מקוריות, ויש גם עיצוב טוב וגרפיקה די יפה. אני מאוד ממליץ למי שמחפש מטרוידואניה מאתגרת ומי שרוצה משחק כמו סקירו אבל לא סקירו :)

בהמלצתו של ג׳ון מDF - קניתי גם את Minishoot Adventures שהוא סוג של הכלאה בין זלדה ישן לבין twin stick bullet hell והוא ממכר ומגניב *מאוד*. שיחקתי רק שעתיים וכבר אני ממליץ בקלות לכולם פה לשחק בו.

Maniac - שהוא הכלאה בין GTA הראשונים לבין Vampire Survivor. וכן - זה כיף וממכר בדיוק כמו שזה נשמע. יש מקום לשיפורים, אבל הוא מקורי ואדיר וממש מרגיש כמו המשחקים הפשוטים והמהנים (והאלימים) של פעם. אחלה משחק להעביר איתו 20 דקות מדי פעם.

Metro Awakening - כי הוא היה במבצע טוב וכי רציתי משחק VR חדש ובאטמן עדיין 50 דולר :) שיחקתי גם כן איזה שעתיים אבל הוא מתחיל ממש לא רע, מקווה שישתפר עוד קצת כי בדיוק הגעתי להתחלה של קרבות יריות אחרי הפתיח והטוטוריאל. מאוד אווירתי, מזכיר את אלכס, בקטע טוב. גרפית הוא לא מרשים כמו אלכס, כי הוא אמור לעבוד גם בלי מחשב אבל אני משחק בחיבור למחשב כמובן.

הורדתי וקניתי עוד כמה משחקים… אני מתפרע כל עוד המשפחה בחופשה :)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 28 דצמבר 2024, 22:54

Laskin כתב:
Stick כתב:אני סוף סוף מצאתי קצת זמן לגיימינג הסופ"ש אחרי תקופה מאוד עמוסה, ואני משחק ב... סקירו. כן. :)

אני שיחקתי איזה חצי שעה נוספת בNG+ סתם כי חבר היה פה ורצה לראות, ובקלות עברתי בערך 3 מיני בוסים ובוס אחד. אין ספק שריצה שנייה עליו היא מהירה בהרבה, ומרגישה שונה. אני לא צריך לחקור כל פינה כי כבר יש לי הכל, ואני גם רמה 15 בכח שלי, והבנתי שמכאן ההבדלים בכח גם ככה לא משנים הרבה, אז זה הופך להיות סוג של Speed Run, ואני אוהב את זה :)
אבל לא אשקיע בזה הרבה זמן, רק כשיתחשק לי לגוון מהמשחק הנוכחי.

אתה צודק וזו בדיוק הסיבה שלמרות שלאורך השנים שיחקתי בכל המשחקים שלהם לפחות סיבוב שלם אחד נוסף, כולל אלדן רינג על עשרות שעותיו לאחרונה לפני ההרחבה, אני אף פעם לא עשיתי ריצת NG+ על שום משחק שלהם. תמיד התחלתי שמירה חדשה.
זה לא ממש הקושי כי הם כן מעלים את הכוח של האויבים בכל ריצה ואני יודע שהקונצנזוס הוא שהבוסים הקשים ביותר דווקא קשים יותר בNG+, אבל אני לא יכול להעיד על זה בעצמי. זה בעיקר בגלל החקירה והעובדה שאין לך ממש בשביל מה להסתובבב מעבר להתקדמות קדימה. זה באמת הופך להיות משחק קצת אחר, וכשאני משחק אותם פעם נוספת, תמיד אחרי הפסקה ולא מיד אחרי, אני מחפש את אותו המשחק :).
אבל אני מניח שבשביל סתם לשחק בו על אש קטנה ישר אחרי ריצה מלאה זו באמת חוויה יותר מוצלחת.
בכל מקרה ריצות שניות על המשחקים האלה תמיד הרבה, הרבה יותר קלות. יש כמובן איזו דרגת קושי למכניקות של המשחקים (במיוחד המאחורים יותר) שנשמשרת, אבל הרבה מהקושי הוא בללמוד את צורת המשחק ובללמוד את האויבים והמהלכים שלהם. גם אחרי שנים וכשאני לא באמת זוכר בע"פ כל move set, זכרון השריר וההבנה שלהם מגיעים הרבה יותר מהר.

אגב, אני גם מתכנן לשחק בקרוב בnine sols בגיימפאס. תן רשמים ככל שתתקדם :).
אני לא זוכר אבל בhollow knight שיחקת אני מניח, כן?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 28 דצמבר 2024, 23:12

אין ספק שאני נענש הרבה יותר על טעויות בNG+, והם מורידים לי הרבה יותר, אבל הבוסים הרגישו לי עכשיו קלים בהרבה בגלל שאני יודע מה מגיע, אני הרבה יותר מבין את המכניקות, וגם כי זה עדיין ההתחלה, ואם בריצה הראשונה היה לי ריפוי או שניים ושוריקן ואולי נפצים - עכשיו יש לי 9 ריפויים, ומלא נשקים, ומלא ציוד, ובאפים… אבל גם בלי להשתמש בהם אני עוד לא מתתי.

וכן, בהולונייט שיחקתי, סיימתי, ומאוד אהבתי, אבל אם אני זוכר נכון - לא עשיתי את כל הבוסים האופציונליים ולא ראיתי את כל הסופים המיוחדים, אלא רק את הסוף הרגיל. אני חושב שnine sols קצת יותר קשה, לפחות בהתחלה (או שהלכתי למקומות שאני לא אמור ללכת מיד), והוא גם בטח פחות טוב מהולונייט, אבל כמו שאמרתי יש בו קטע קצת שונה ואם מיד אחרי סקירו הוא עדיין קשה לי - כנראה שהוא באמת קשה :)
זה היה יכול להיות משחק הרבה יותר טוב בלי קטעי עלילה ודיאלוגים שמנסים להצחיק, ובכל זאת מרגיש טוב, ומזכיר את סקירו עם כל הParry המדויק הזה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 29 דצמבר 2024, 06:57

אני גם עשיתי NG+ בסקירו, או בשמו האמיתי - ריצת נקמה. המטרה שלי הייתה פשוטה, להגיע לבוסים שלא עשיתי מהסוף הרע (נדמה לי שהוא היה רע, זה שמגיע מוקדם יותר), וזו הייתה הדרך הכי מהירה להגיע אליהם כי אתה יכול לדלג על הרבה דברים לא הכרחיים ופשוט לרוץ מבוס לבוס. לא זוכר אם זה היה קל יותר בגלל הניסיון שצברתי או בגלל שהדמות שלך חזקה יותר, בכל זאת עברו 5 שנים, אבל אני כן זוכר שזה היה עניין של שעות בודדות, אולי 10%-20% מהזמן שזה לקח בפעם הראשונה. אני מבין את האפיל.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 7 אורחים