Laskin כתב:לקח לי המוווון נסיונות, אבל עשיתי את זה ועוד בלי שום אייטמים!
לא הייתי מאוד עקבי, לפעמים מתתי בחלק הראשון גם ממש לפני שניצחתי אותו, אבל בסוף כשהצלחתי - אפילו נשארו לי עוד 6 ריפויים. צריך להיות בZone ובקצב.
משחק מעולה, ממש.
נדב אתה חייב לשחק בו
עכשיו כשסיימתי - אחפש עוד כמה מחרוזות ואולי ארוץ לNG+, ואז אבחר לקראת הסוף באופציה השנייה ואראה את הסוף הדניס
אבל בקצב אחר לגמרי, מדי פעם, בלילות… אני מעדיף לתת את זמן המשחק שלי לאווטאר, ויש מצב שאקנה את nine sols, שהוא אמור להיות סקירו דו מימדי.
Laskin כתב:אתה כן מתקרב לסוף, אבל אתה עוד לא שם
אתה כנראה גם ממש חוקר כל פינה, שזה מצוין, אבל זה לא משחק שצריך לקחת יותר מ-30 שעות גם עם החקירה הזו, עד כמה שזכור לי.
Laskin כתב:עכשיו רק תדמיין שאני הגעתי בערך לאן שאתה הגעת במשחק ב-24 שעות - ברצף, כשאת כל המשחק סיימתי ביומיים.
עדיין יש לי פלאשבקים. זו הייתה חתיכת רכבת הרים לחוות את זה ככה.
NO REGRETS!
Death_119 כתב:Laskin כתב:עכשיו רק תדמיין שאני הגעתי בערך לאן שאתה הגעת במשחק ב-24 שעות - ברצף, כשאת כל המשחק סיימתי ביומיים.
עדיין יש לי פלאשבקים. זו הייתה חתיכת רכבת הרים לחוות את זה ככה.
NO REGRETS!
הפעם היחידה איי פעם ששיחקתי משחק ברצף מהתחלה לסוף היה בריצה השנייה שלי על MGS3 על הפלייסטישן 2 כשהייתי בקו בשטחים בסדיר בצה"ל. הקשר"ג של הגדוד לא הכיר את MGS ואמרתי שאנחנו נתחיל ב-3, ישבנו יום שלם וב-5 לפנות בוקר פחות או יותר סיימנו .
כיום? לא מחזיק יותר משעה וחצי ברצף :/, אני חלש.
Death_119 כתב:עצוב לי, סיימתי את TLOUS 2, אין יותר TLOUS 2 . אני לא יודע מה אני מרגיש כלפי הסוף, אני רק יודע שאני עצוב.
אין סיכוי שנראה TLOUS3, נכון?
אני חייב משהו שמח, אז בין Indiana jones, Sakiro או Resident Evil 4, אני אלך על RE4. טוב נו, אינדיאנה.
Laskin כתב:Death_119 כתב:עצוב לי, סיימתי את TLOUS 2, אין יותר TLOUS 2 . אני לא יודע מה אני מרגיש כלפי הסוף, אני רק יודע שאני עצוב.
אין סיכוי שנראה TLOUS3, נכון?
אני חייב משהו שמח, אז בין Indiana jones, Sakiro או Resident Evil 4, אני אלך על RE4. טוב נו, אינדיאנה.
איזה משחק הא? יש כאלה שאומרים שהיה צריך לערוך אותו אחרת ולשחק בסדר שונה לגמרי, אני חושב שדווקא מהבחינה הזו הוא לא פחות ממושלם. הקטע ממש בסוףספויילר: הצג
לגבי TLOU3 - דרוקמן ממזמן כבר אמר שהוא עובד על התסריט. ואני בעד… יש שמועות שהמשחק יתרכז בחבורה אחרת לגמרי, אולי במקום אחר לגמרי… מעניין אם הוא יצא מארה״ב לשם שינוי.
אם תשאל אותי - אני כן הייתי רוצה שזה יהיה המשחק האחרון, אבל רק בכל הקשור לספויילר: הצג
ומצידי שיעשו עוד מלא משחקי צד קטנים יותר בהמשך, עם דמויות אחרות, בארצות אחרות,בתקופות אחרות (אולי שוב תחילת ההתפרצות ביבשת אחרת, אחרי שכבר יבשות אחרות חוסלו לגמרי) לדעתי יש המון זוויות מעניינות שאפשר לחדש כאן.
Stick כתב:אני סוף סוף מצאתי קצת זמן לגיימינג הסופ"ש אחרי תקופה מאוד עמוסה, ואני משחק ב... סקירו. כן.
זו הריצה הרביעית שלי עליו אם אני זוכר נכון, אבל להגנתי ייאמר שלא שיחקתי בו מאז הסגר האחרון של הקורונה, ולאסקין ממש עשה לי חשק להדליק אותו פעם נוספת עם כל הדיבור עליו.
הפעלתי את שני הבוסטים לרמת הקושי (הבאתי את הcharm לkuro והפעלתי את הפעמון של השד או מה שזה לא יהיה), ואני מאוד חלוד כמובן, ככה שאני נהנה לקבל כרגע ריצה קשה שדורשת ממני ריכוז בזמן המשחק.
שיחקתי כבר כמה שעות יפות והתקדמתי. לא יודע אם אסיים אותו וזו לא המטרה שלי מלכתחילה, נראה, אבל בינתיים אני מאוד נהנה ממנו שוב פעם. משחק מצוין פשוט.
Laskin כתב:Stick כתב:אני סוף סוף מצאתי קצת זמן לגיימינג הסופ"ש אחרי תקופה מאוד עמוסה, ואני משחק ב... סקירו. כן.
זו הריצה הרביעית שלי עליו אם אני זוכר נכון, אבל להגנתי ייאמר שלא שיחקתי בו מאז הסגר האחרון של הקורונה, ולאסקין ממש עשה לי חשק להדליק אותו פעם נוספת עם כל הדיבור עליו.
הפעלתי את שני הבוסטים לרמת הקושי (הבאתי את הcharm לkuro והפעלתי את הפעמון של השד או מה שזה לא יהיה), ואני מאוד חלוד כמובן, ככה שאני נהנה לקבל כרגע ריצה קשה שדורשת ממני ריכוז בזמן המשחק.
שיחקתי כבר כמה שעות יפות והתקדמתי. לא יודע אם אסיים אותו וזו לא המטרה שלי מלכתחילה, נראה, אבל בינתיים אני מאוד נהנה ממנו שוב פעם. משחק מצוין פשוט.
אני שיחקתי איזה חצי שעה נוספת בNG+ סתם כי חבר היה פה ורצה לראות, ובקלות עברתי בערך 3 מיני בוסים ובוס אחד. אין ספק שריצה שנייה עליו היא מהירה בהרבה, ומרגישה שונה. אני לא צריך לחקור כל פינה כי כבר יש לי הכל, ואני גם רמה 15 בכח שלי, והבנתי שמכאן ההבדלים בכח גם ככה לא משנים הרבה, אז זה הופך להיות סוג של Speed Run, ואני אוהב את זה
אבל לא אשקיע בזה הרבה זמן, רק כשיתחשק לי לגוון מהמשחק הנוכחי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 21 אורחים