במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

idan
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי idan » 29 דצמבר 2024, 10:55

סיימתי AC6. קניתי אותו בשיגור, עשיתי משימה או שניים, לא מספיק בשביל להבין מה יש למשחק להציע. עכשיו חזרתי אליו, רצתי עליו בפרק זמן די קצר והתובנה המרכזית היא שהוא בהחלט עומד בפני עצמו, הוא ממש לא משחק סולס עם רובוטים. ולצורך העניין גם סקירו לא כזה אבל נראה לי שעדיין אפשר לזהות בו בקלות את הד.נ.א של סולס. AC6, כהמשך לסדרה ותיקה שאין לי הכרות איתה, כנראה נאמן לשורשים שלו כי לא מרגישים את זה בשום צורה, יש לו מבנה, התקדמות וקצב שונים לחלוטין.

אם רוצים בכל זאת למתוח הקבלות אז יש בו גיוון גדול בבילדים ובוסים מרגישים כמו אירוע, בדיוק כמו כל משחק אחר של FROM, אולי אפילו קצת יותר, אבל שם הדימיון נגמר. בחוויה שלי הוא פחות קשה מהמשחקים האחרים שלהם, אויבים רגילים הם על תקן בשר תותחים, ובוסים, במיוחד לקראת הסוף, אמנם יכולים להציב אתגר משמעותי, אבל זה גם מאוד תלוי בילד - הסוג Mech והנשקים שלך יכולים לשנות דרמטית את מאזן הכוחות בכל קרב בוס נתון ובניגוד אולי למשחקי סולס הוא מעודד אותך להתנסות כמה שיותר, בלי שום מגבלות, גם בין משימות וגם בצ'קפוינטס אחרי שאתה מת. כלומר אתה לא חייב ללכת ראש בקיר, להחליף נשקים או חלקים ב Mech זה סוג של קאונטר במשחק הזה.

אחלה עיצובים, הפס קול הכי טוב שלהם (או בתיקו עם בלאדבורן), וגיימפלי מאוד מהודק. השליטה ב Mechs, לפחות אלה שבניתי - בדר"כ על הצד המהיר יותר - הרגישה מעולה. היה גם סיפור, רובו מועבר בדיאלוגים ברדיו סטייל MGS כזה בין משימות, אבל לא יכול להגיד שעקבתי אחריו יותר מידי. זה לא אומר שהוא בהכרח גרוע, אבל הראש שלי פשוט לא היה שם בלי קשר. חוץ מזה היה בו גם כנראה הקרב-בוס גימיק האהוב עלי בכל משחק של FROM. ספקטקל במקסימום.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 29 דצמבר 2024, 12:52

כיף לשמוע, עוד משחק שברשימה שלי ואני רוצה לשחק.
אחרי הריצה המאוד קריטית על סקירו בפעם הרביעית... כמובן... :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2024, 13:23

אני מאוד רוצה לשחק ב-AC6, עד היום אני זוכר את הדמו של 4 ששחקתי כשקניתי את ה-360. אני מקווה למצא זמן לשבת עליו בקרוב.

ובנוגע ל-TLOU3, דרוקמן רק חשב על קונסטפ למשחק בסוף 2023 לפי הדוקומנטרי של TLOU2, כלומר המשחק לא יכנס להפקה עד שאינטרגלקטיק יצא ואני בספק אם הוא יגיע לפני 2030+. להתחשב בזה ש-TLOU2 הוא בייסיקלי הקונפליקט הישראלי פלסטיני, ולהתחשב בזה שהרעיון של דרוקמן ל-3 הגיע אחרי ה-7 באוקטובר... אני חושב שאנחנו יודעים לאיפה זה הולך...
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 דצמבר 2024, 13:41

חוזר וממליץ פה על Minishoot Adventures
שיחקתי עוד איזה 3 שעות, איזה משחק ממכר ומקסים זה.
סופר פשוט, עיצוב מאוד נקי, שליטה טובה, תחושת התקדמות והתחזקות תמידית. מעולה.
להבנתי הוא איזה 8 שעות, אולי 10-12 בשביל למצוא הכל.
הוא בהנחה בסטים עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 29 דצמבר 2024, 13:55

לאסקין אתה וDF לא עושים לי חיים קלים. רציתי לחכות עם Minishoot Adventures בתקווה שיקבל פורט לסוויץ 2 כי זה נראה תפור לניידת כמו כל זלדה ;) אבל אחרי שבחים כאלה למשחק גם ממך וגם מהם, אני מקדם אותו בתור ואתחיל היום נראה לי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 29 דצמבר 2024, 14:02

זה כן משחק שיהיה ממש טוב בסוויץ' או כל ניידת אחרת, אין ספק...
מצד שני הסטיקים של הסוויץ' די מעפנים, וזה משחק TWIN STICK SHOOTER שכזה.
משחק שירותים מושלם. אני מניח שהוא גם יכול לרוץ על אייפון ב-60 פריימים בלי בעייה, הוא מאוד פשוט גרפית.
אבל אני מאוד נהנה ממנו על המסך הגדול.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 29 דצמבר 2024, 16:30

DrKeo כתב:אני מאוד רוצה לשחק ב-AC6, עד היום אני זוכר את הדמו של 4 ששחקתי כשקניתי את ה-360. אני מקווה למצא זמן לשבת עליו בקרוב.

ובנוגע ל-TLOU3, דרוקמן רק חשב על קונסטפ למשחק בסוף 2023 לפי הדוקומנטרי של TLOU2, כלומר המשחק לא יכנס להפקה עד שאינטרגלקטיק יצא ואני בספק אם הוא יגיע לפני 2030+. להתחשב בזה ש-TLOU2 הוא בייסיקלי הקונפליקט הישראלי פלסטיני, ולהתחשב בזה שהרעיון של דרוקמן ל-3 הגיע אחרי ה-7 באוקטובר... אני חושב שאנחנו יודעים לאיפה זה הולך...

לגבי הקנופליקט:
ספויילר: הצג
Abby וEllie זה הקונפליקט הישראלי פלסטיני, מה?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 29 דצמבר 2024, 17:07

Death_119 כתב:
DrKeo כתב:אני מאוד רוצה לשחק ב-AC6, עד היום אני זוכר את הדמו של 4 ששחקתי כשקניתי את ה-360. אני מקווה למצא זמן לשבת עליו בקרוב.

לגבי הקנופליקט:
ספויילר: הצג
Abby וEllie זה הקונפליקט הישראלי פלסטיני, מה?

זה העניין של מעגל האלימות הבלתי נגמר, או לפחות ככה רואים את זה שמאלנים אמריקאים, אפילו אם הם נולדו בהתנחלות :)

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 29 דצמבר 2024, 18:53

אני זוכר שלי זה מאוד קפץ בכמה רגעים במהלך המשחק ההשוואה הזו, אם כי קשה לי להביא את הדוגמאות מהראש עכשיו אחרי 4 וחצי שנים.
ומצד אחד זה קפץ לי כנראה כי זה הקונפליקט שאני מכיר מחיי היום יום שלי, ומצד שני גם דרוקמן בעצמו יחסית קרוב אל הקונפליקט הזה (לא ברמה שלנו, אבל ביחס ל"הפקות הוליוודיות" אחרות מארה"ב).
מה שכן, אני מניח שדברים נתפסים אחרת אחרי השנה הזאת. גם אצל דרוקמן עצמו, מה שמזין עוד יותר את הזווית הזו בתאוריית ה"עכשיו קיבלתי רעיון לTLOU 3" שאנחנו מפמפמים פה :).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 דצמבר 2024, 10:44

Stick כתב:אני זוכר שלי זה מאוד קפץ בכמה רגעים במהלך המשחק ההשוואה הזו, אם כי קשה לי להביא את הדוגמאות מהראש עכשיו אחרי 4 וחצי שנים.
ומצד אחד זה קפץ לי כנראה כי זה הקונפליקט שאני מכיר מחיי היום יום שלי, ומצד שני גם דרוקמן בעצמו יחסית קרוב אל הקונפליקט הזה (לא ברמה שלנו, אבל ביחס ל"הפקות הוליוודיות" אחרות מארה"ב).
מה שכן, אני מניח שדברים נתפסים אחרת אחרי השנה הזאת. גם אצל דרוקמן עצמו, מה שמזין עוד יותר את הזווית הזו בתאוריית ה"עכשיו קיבלתי רעיון לTLOU 3" שאנחנו מפמפמים פה :).

היי, דרוקמן אמר בעצמו את ״עכשיו קבלתי רעיון ל-TLOU3״ ואם אני זוכר נכון זה היה סביבות קריסמס 2023 בדוקומנטרי. וגם אם הרעיון לא קשור ל-7 באוקטובר, להתחשב בזה שהוא פנה לאוסטין וינטרי כי הוא רצה לעזור ליוצרים ישראלים אחרי ה-7 באוקטובר ומה שהוא אמר על החיים מאז ה-7 באוקטובר בראיון עם גיא, אני ממש בספק אם לא תהיה למלחמה השפעה גדולה על TLOU3.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 05 ינואר 2025, 18:43

לקח לי יותר משציפיתי, אבל סיימתי את אינדיאנה. האמת, לא כ"כ ממליץ. אהבתי מאוד את האזור הראשון, אבל אח"כ זה די עוד מאותו דבר. הגיימפליי והעלילה לא טובים מספיק כדי להחזיק משחק באורך הזה (בהנחה ולא רצים רק על הסיפור הראשי).

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 05 ינואר 2025, 21:28

גם אני בדיוק סיימתי אותו היום ואני מסכים. הוא 7 כזה.
העלילה מהזן המודרני/מופלץ מהתחת שנראה שנכתבה על ידי ילדים שביקשו מהם להתפרע. המשחקיות מוגבלת ואיכות הביצוע מאוד meh.
ועדיין, שיחקתי אותו עד הסוף (למרות שרק סיפור ראשי - לא הרגשתי שום חשק לעשות דברים מהצד).

מבחינת הגרפיקה... שיחקתי אותו למקוטעין על הpc באיכות גבוהה ועל הxbox one x. בסוף עברתי בעיקר לאקסבוקס משיקולי נוחות. ההבדל לא היה שווה את זה עבורי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 ינואר 2025, 14:42

InterAl כתב:לקח לי יותר משציפיתי, אבל סיימתי את אינדיאנה. האמת, לא כ"כ ממליץ. אהבתי מאוד את האזור הראשון, אבל אח"כ זה די עוד מאותו דבר. הגיימפליי והעלילה לא טובים מספיק כדי להחזיק משחק באורך הזה (בהנחה ולא רצים רק על הסיפור הראשי).

כן, אני בגיזה וזה בדיוק כמו הוותיקן (העברתי 10 שעות לחקור כל פינה בוותיקן), אבל זה ממש כיף. אני ממש נהנה מהExploration ולאסוף דברים.

הגיימפליי כמו שאמרתי מאוד פשטני, אבל עדיין זה נחמד לתת אגרופים או לדפוק מברשות בראש לנאצים פה ושם. בסוף הוא עושה ממש טוב את מה שבא לעשות אז הוא בהחלט ראוי לציונים שלו. מי שבא למצוא Uncharted חדש יתאכזב, זה לא הכיוון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 06 ינואר 2025, 18:02

בוא… דמויות המשנה עושות רונדלים סביב הנאצים וצועקות ״אינדי אינדי״ והנאצים לא שמים לב לקיומן. בהמשך יש עוד לא מעט דוגמאות ל״נשבר הזין״/נגמר הכסף.
המשחק כולו חי על השטיק של לשחק את האריסון פורד הצעיר. אם היית מחליף את הדמות בדמות נטולת סנטימנטים אז המשחק לא היה מקבל את הציונים שהוא קיבל. זה לא משחק של 8.5-9.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 06 ינואר 2025, 21:06

omerkot כתב:בוא… דמויות המשנה עושות רונדלים סביב הנאצים וצועקות ״אינדי אינדי״ והנאצים לא שמים לב לקיומן. בהמשך יש עוד לא מעט דוגמאות ל״נשבר הזין״/נגמר הכסף.
המשחק כולו חי על השטיק של לשחק את האריסון פורד הצעיר. אם היית מחליף את הדמות בדמות נטולת סנטימנטים אז המשחק לא היה מקבל את הציונים שהוא קיבל. זה לא משחק של 8.5-9.

זה תיאור מדוייק של המשחק, הAI מטומטם, ועדיין, יש בו המון קסם, אני ממש נהנה מהדמויות המשניות והעלילה ממש סבבה. אני מניח שזה עניין של טעם ומה כל אחד מקווה להפיק מהמשחק.

להיות אינדי זה כיף, זה חלק מהקסם של המשחק והם יצרו באמת משחק אינדיאנה ג'ונס ראוי.

אני ממש אוהב את השחזור של שנות ה-30 ובעייני זה ממש מגניב המקומות שגוררים אותך לבקר בהם, כמה משחקי AA מאפשרים לך לבקר בוותיקן או בתוך הספינקס, אנצ'רטד עשה את זה בעצמו לפני עשור, בצורה הרבה יותר מהוקצעת והרבה יותר אקשן ומהיר, פה הכל נלקח לאט ואפשר לחוות את העולם בצורה עמוקה יותר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 06 ינואר 2025, 22:52

בגיזה עוד די נהניתי. לקראת הסוף כבר לא, קיוויתי שייגמר. הגיימפליי די רפטטיבי ולא עשוי משהו. גם הפייסינג לא טוב. מבחינת העלילה, אני חושב שהוא די נאמן לסרטים הראשונים, הבעיה שבמשחק אתה צריך לסבול את הדביליות העלילתית 30 שעות במקום שעתיים (תלוי כמה אתה משקיע בתוכן הצדדי), עם פייסינג בעייתי ואקשן שהוא הרבה מתחת לסטנדרט המקובל היום.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ינואר 2025, 17:08

וואו, אינטר ועומר הורידו לי את ההייפ כל כך מהר :-(

כאילו, כל האינטרנט אומר שהסיפור מטורף וטוב ולא נורמלי וכמעט ברמה של התיבה האבודה, אז אם הסיפור בעצמו על הפנים ולא "סוחב"
את המשחק והופך אותו לשלם שיותר גדול מהגיימפלי הבינוני שלו, בעיה, בעיה גדולה.
לא טרגדיה גדולה בשבילי לוותר עליו אבל קיוויתי שהוא לפחות יהיה שווה משחק בחינם וזה לא נשמע זה.

כן, אני יודע שדודי אוהב את המשחק ויש מצב שאני אגלה שאני דווקא מרגיש כמוהו, אבל בתור מישהו שגם ככה לא סובל פאזלים וחידות, אם הם השיא של המשחק...pass.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 ינואר 2025, 21:09

התקדמתי המון בNine Sols, יש לי כבר כמעט 20 שעות עליו.
משחק ממש ממש טוב - ומאתגר.
יש לו בעיות, בעיקר הטקסטים שאני מוצא אותם מעצבנים מאוד, וגם הייתי שמח אם הייתי מקבל את הטלפורט בין ״מדורות״ מוקדם יותר. אבל הגיימפליי ממש מדויק, הבוסים מעולים וכל פעם שמתתי, ומתתי המון - זה היה באשמתי בלבד.
חוזר וממליץ לכל מי שרוצה משהו שמזכיר את סקירו במערכת הקרב, למרות שהוא כן מקורי ולא מרגיש חיקוי או משהו כזה. ממש לא.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 ינואר 2025, 11:31

מאכזב לשמוע על זה לאסקין, אנשים אומרים שהעלילה מצוינת ואחד ההיליטים הכי גדולים של המשחק הזה... אז מוריד לי מאוד לשמוע על זה. שמעתי שקשה מאוד להבין לאן ללכת ושנתקעים המון, אתה גם מרגיש ככה? זה מה שמרתיע אותי כי מבחינת הארט סטייל זה לגמרי הטעם שלי אני אפילו יכול לשרוד party fest שהמשחק נראה יפה ככה :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 ינואר 2025, 13:03

יכול להיות שהעלילה מעולה, אני פשוט מדלג על 90% מהטקסט כי אין לי סבלנות לצורת ההגשה הזו.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 14 אורחים