Death_119 כתב:Dishonored בגיוון עם Shogun 2.
bozeman כתב:Death_119 כתב:Dishonored בגיוון עם Shogun 2.
מה אתה חושב על דיסהונור? מה ששמעתי שהוא נחמד, אבל מאבד את זה מהיר מדי
Klayman כתב:ביושוק אינפינט, דיסהונורד ומדי פעם עובר חלקים קטנים בהיטמן האחרון.. מחכה למבצעים טובים על טומב ריידר וAC3. . הודעה ראשונה בפורום
SgtDonowitz כתב:כרגע אני משחק ברד אורכסטרה 2 ובביושוק 1. (משחק כרגע בכל הסדרה מההתחלה לפני שאשחק באינפינייט)
אני חייב להגיד שכרגע אני מאוד נהנה מלשחק שוב בביושוק אחד אבל ברד אורכסטרה 2 אני יחסית נוב, מת כל כך הרבה פעמים ומשתדל לא למות. הרבה זמן שלא יצא לי לשחק בשוטר של מלחמת העולם השנייה. יצא לי לקנות אותו בדולר אחד דרך ההמבל בנדל. מומלץ.
kririn כתב:שונא את טומב רידר 3 ,לפחות נישאר רק 5 שלבים אחרונים
SHAPIRA500 כתב:kririn כתב:שונא את טומב רידר 3 ,לפחות נישאר רק 5 שלבים אחרונים
אז אתה ממשיך לשחק בו כי?
bozeman כתב:SgtDonowitz כתב:כרגע אני משחק ברד אורכסטרה 2 ובביושוק 1. (משחק כרגע בכל הסדרה מההתחלה לפני שאשחק באינפינייט)
אני חייב להגיד שכרגע אני מאוד נהנה מלשחק שוב בביושוק אחד אבל ברד אורכסטרה 2 אני יחסית נוב, מת כל כך הרבה פעמים ומשתדל לא למות. הרבה זמן שלא יצא לי לשחק בשוטר של מלחמת העולם השנייה. יצא לי לקנות אותו בדולר אחד דרך ההמבל בנדל. מומלץ.
בתור אחד ששיחק בשני הביושוקים הראשונים, וראה את הפתיחה של החדש, אני לא חושב שזה נחוץ בשביל המשחק. נראה כי לחוץ מהסטיניג הדומה (רשמקולים, נשקים/כוחות), אפילו לא בטוח שזה אותו עולם....
ShiTDemoN כתב:bozeman כתב:SgtDonowitz כתב:כרגע אני משחק ברד אורכסטרה 2 ובביושוק 1. (משחק כרגע בכל הסדרה מההתחלה לפני שאשחק באינפינייט)
בתור אחד ששיחק בשני הביושוקים הראשונים, וראה את הפתיחה של החדש, אני לא חושב שזה נחוץ בשביל המשחק. נראה כי לחוץ מהסטיניג הדומה (רשמקולים, נשקים/כוחות), אפילו לא בטוח שזה אותו עולם....
חבר שלי אמר לי שרצוי מאוד לשחק במשחק הראשון, הוא לא אומר לי למה ("כשתשחק תבין"), אז אני מקשיב לו.
האמת שאני יודע שאם אשחק באינפיניט כבר לא ארצה לחזור למשחק השני בסדרה שבטח ירגיש קצת מאכזב אחרי אינפיניט, אז אני קודם משחק בשני משחקים הראשונים.
כי הוא הוריד אותו וחבל לבזבז את רוחב הפס..
bozeman כתב:Klayman כתב:ביושוק אינפינט, דיסהונורד ומדי פעם עובר חלקים קטנים בהיטמן האחרון.. מחכה למבצעים טובים על טומב ריידר וAC3. . הודעה ראשונה בפורום
יש לי עותק אספנים של AC3 חדש במידה ואתה רוצה יותר מאשר סתם לשחק במשחק...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 18 אורחים