DrKeo כתב:השאלה היא האם היא מורגשת במסך עם x5 רזולוציה..
אה, ותתחדש על הPSVR2
תודה!
זה בסה״כ 40% יותר פיקסלים ממה שיש בvr2. אין סיבה שזה יהיה אחרת מהבחינה הזו.
DrKeo כתב:השאלה היא האם היא מורגשת במסך עם x5 רזולוציה..
אה, ותתחדש על הPSVR2
omerkot כתב:DrKeo כתב:השאלה היא האם היא מורגשת במסך עם x5 רזולוציה..
אה, ותתחדש על הPSVR2
תודה!
זה בסה״כ 40% יותר פיקסלים ממה שיש בvr2. אין סיבה שזה יהיה אחרת מהבחינה הזו.
DrKeo כתב:המכשיר הזה overpriced ברמה הזויה. כן, יש בו m2, אבל גם במקבור אייר של 1099$ יש m2 אז אפשר להגיד שזה פרימיום של, נניח, 500$ גג? זה מגיע בלי שלטים, זה מגיע בלי סוללה.. למה לעזאזל 3500$? גם ב-1999$ זה היה נשמע over priced, אבל היינו אומרים ״טוב נו אפל״. אבל 3500? לא יודע מאיפה הם שלפו את המחיר הזה.
ובנוגע לעיניים, קריפי, ממש קריפי. אבל זה לא מפריע לי, מה שמפריע להם שבזבזו עוד מסך בקדימה של המכשיר בשביל הפיצ׳ר המטומטם הזה.
Shlomix כתב:אבל יש בו 2 מסכי micro-OLED, ארבע (שש?) מצלמות, עוד מסך מקדימה, שני מיקרופונים, עוד שבב לעיבוד כל הקלט ועוד כמה פיצ'רים חומרתיים.
וזה עוד לפני שמכניסים לחישוב את כל הR&D.
מן הסתם יש פה איזשהו מס אפל, אבל אני בספק גדול מאוד שאפל יכול למכור את המכשיר הזה ב-2000 דולר בלי הפסד גדול.
גם אני מתקשה להבין מי באמת ישתמש בו, כנראה שזה יקרה רק בדורות הבאים שיהיו יותר קטנים וזולים.
DrKeo כתב:המכשיר הזה overpriced ברמה הזויה. כן, יש בו m2, אבל גם במקבור אייר של 1099$ יש m2 אז אפשר להגיד שזה פרימיום של, נניח, 500$ גג? זה מגיע בלי שלטים, זה מגיע בלי סוללה.. למה לעזאזל 3500$? גם ב-1999$ זה היה נשמע over priced, אבל היינו אומרים ״טוב נו אפל״. אבל 3500? לא יודע מאיפה הם שלפו את המחיר הזה.
ובנוגע לעיניים, קריפי, ממש קריפי. אבל זה לא מפריע לי, מה שמפריע להם שבזבזו עוד מסך בקדימה של המכשיר בשביל הפיצ׳ר המטומטם הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 8 אורחים