Laskin כתב:מניח שאם מישהו ייקח את זה לבית משפט הוא עשוי לקבל את הכסף שלו בחזרה, ואם הם ימשיכו לדחות עוד ועוד זה יכול להגיע לייצוגית ואז זה יהיה מעניין יותר. אבל אני אישית לא רואה את זה מגיע לשם
sharonbn כתב:Laskin כתב:מניח שאם מישהו ייקח את זה לבית משפט הוא עשוי לקבל את הכסף שלו בחזרה, ואם הם ימשיכו לדחות עוד ועוד זה יכול להגיע לייצוגית ואז זה יהיה מעניין יותר. אבל אני אישית לא רואה את זה מגיע לשם
לא קראת.
לקחו את זה לבית משפט והפסידו.
DrKeo כתב:יש מצב, כל מה שאני רוצה ממנו זה סינגל פלייר SPACE OPERA סביר, זה הכל. תנו לי להלחם בחלל עם חללית בין אסטרואידים, לחזור לספינת האם שלי ואז לראות סרטון מעבר עם מארק האמיל ולקפוץ למשימה הבאה.
Laskin כתב:BG&E2 יצא ב-2021 לדעתי
SC השלם יצא בטח רק ב-2024
InterAl כתב:DrKeo כתב:יש מצב, כל מה שאני רוצה ממנו זה סינגל פלייר SPACE OPERA סביר, זה הכל. תנו לי להלחם בחלל עם חללית בין אסטרואידים, לחזור לספינת האם שלי ואז לראות סרטון מעבר עם מארק האמיל ולקפוץ למשימה הבאה.
יש לזה פיתרון פשוט: תתקין מחדש את Freelancer. בעצם אין שם את האמיל, אבל למי איכפת.
DrKeo כתב:סתם אנקדוטה, 3.2 בדיוק יצא לפני שבוע (כמובן שהביצועים עדין בתחת) ואחד הפיצ'רים החדשים הוא כריית אסטרואידים. איך כורים אסטרואיד? פשוט, שמים ציוד כריה על ספינה. אה, אי אפשר לשים ציוד כריה על הספינה שלכם? זה כי יש רק ספינה אחת במשחק עכשיו שיכולה לסחוב ציוד כריה, היא עולה 180$. אה, אתם רוצים לקנות אותה בכסף שתרוויחו במשחק? סורי, אפשר להשיג אותה רק אם תשלמו 180$.
bling כתב:הזוי ברמות בלתי נתפסות בכלל, אני לא מבין איך הם הגיעו לסכומים כאלו, אני מודע לזה שיש הרבה מעריצים של ווינג קומנדר ובכלל של הז׳אנר אבל לא ציפיתי לפנאטיות ברמה כזו הזוייה מצד המעריצים. גם לא ציפיתי לכאלו כמויות, חשבתי הם הנישה של הנישה אלו שעדיין חובבים את הז׳אנר הזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים