Uncle Pey'j כתב:לא להתלהב לא להתלהב לא להתלהב לא להתלהב
*מתלהב*
Star Citzien אף פעם לא באמת עניין אותי,אבל אני תמיד קופץ כל פעם ש-Squadron 42 מוזכר. בדצמבר נקבל Roadmap עם תאריך שיחרור משוער (הניחוש שלי איפשהו במילניום הבא ). הם טוענים שהם היו צריכים להתגבר על כמה מכשולים טכניים רציניים ועכשיו הם מרגישים מספיק טוב עם הפיתוח כדי לתת חלון זמנים..נחיה ונראה.
בכל מקרה,זה נראה מדהים,באמת מדהים לדעתי וזו הרמה הגרפית שאני מצפה מכותרי חלון השיחרור של הדור הבא.
זוכרים כשבדור הקודם אמרנו שככה יראה הדור הבא? מי היה מאמין שעוד אז ראינו בעצם משחק של הדור הבא הבא.
הקאסט של המשחק הזה הזוי, בסרטים הוליוודים אין קאסטים כאלה. גרי אולדמן, מארק סטרונג, האנרי קאוויל, ג'יליאן אנדרסון, מארק האמיל, ליאם קאנינגהאם (לורד דאבוס במשחקי הכס), בן מידלסון, ג'ק יוסטון וג'ון ראייס דיוויס (פרופסור ארטורו וגימלי). מה זה הקאסט הזה? למקרה ותהיתם לאיפה הלך 100 מליון דולר
אגב, אני רכשתי את המשחק הזה ב-2012, לפני שיצא TLOU, לפני שאובמה נבחר לכהונה שניה וכשהאייפון 4 היה הסלולרי הכי מתקדם בשוק.
הסרטון שהבאת הוא מהכנס SC שמתרחש עכשיו, יצאו המון סרטונים שונים כמו פרסומות לחלליות חדשות שאפשר לבזבז מאות דולרים עליהן. למשל המוסטאנג החדש, כי כבר יש מוסטאנג בן 3-4 שנים במשחק, שמגיע ב-4 תצורות שונות:
או DROP SHIP וולקרי שיכולה לסחוב רכב קרקע + 20 שחקנים אחרים וכוללת גם שני רובים שאפשר לאייש:
או הקראקן, ספינת אם ראשונה אחרי כל כך הרבה שנים של הבטחות:
וגם יש וידאו DEV ראשון מהם שגורם להם להשמע כאילו הם אשכרה סטודיו: