![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
DrKeo כתב:מה הולך פה? גם אני אשחק בDS חצי שנה לפני הצפוי, גם TLOU2 יצא רק חצי שנה לפני שאני קונה פס5 ו-got בכלל הולך לצאת בערך יומיים לפני הפס5. אני לא זוכר מי זה היה שניסה ללחוץ עלי לקנות פרו השנה (לאסקין אולי?) אבל איך אני שמח שלא עשיתי את זה
קליימן, קונפטי!
bling כתב:לא מבין בעלי פס4 שמתלבטים אם לחכות חצי שנה לגרסת המחשב, מה כבר יהיה שם ששווה את ההמתנה? בטח אם יש לכם פס4 פרו. אני גם אוהב גראפיקה טובה אבל יש גבול, זה עדיין אותו משחק רק עם רזולוציה גבוהה יותר ועוד כמה קשקושים, זה לא יראה כמו משחק פס5 על המחשב.
bling כתב:לא מבין בעלי פס4 שמתלבטים אם לחכות חצי שנה לגרסת המחשב, מה כבר יהיה שם ששווה את ההמתנה? בטח אם יש לכם פס4 פרו. אני גם אוהב גראפיקה טובה אבל יש גבול, זה עדיין אותו משחק רק עם רזולוציה גבוהה יותר ועוד כמה קשקושים, זה לא יראה כמו משחק פס5 על המחשב.
אם הביקורות יהיו מצויינות אז אין סיבה לחכות בכלל, בגלל זה אני לא חושב שזו דקירה בגב של סוני (למרות שלא מזיק היה כמובן לחכות עם ההכרזה) כי אם המשחק יקבל ביקורות מדהימות אז 99 אחוז מבעלי הפס4 יקנו את המשחק גם אם יש להם מחשב, אחוז שולי אולי התכוון לקנות פס4 במיוחד בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא יבטל בגלל ששמע שיש גרסת מחשב.
בקיצור, הכרזה שמחה לקומץ של הארדקורז אבל מבחינת פגיעה ממשית במכירות של גרסת הפס4 או במכירות של הקונסולה עצמה אז היא שולית.
Laskin כתב:לא יודע מה הפ מחשיבים כ״אקסטרא״, אבל בספיידרמן הם הוסיפו איזה 4 שעות יותר מדי ובgow לפחות 10 שעות חסרות, לפחות ברמה הרגילה ועבור היכולות שלי.
וTLG גם לקח לי יותר... ודווקא בו לא יותר מדי חיפשתי מסביב
אני מניח שהם מתכוונים למשימות צד, ובאמת מאלה יש הרבה בספיידמן שחוזרות על עצמן וממש מעט בgow. אבל יש הרבה דברים צדדיים שנהנים לא פחות ממשימות צד שם, והגריינד שם הוא גם חלק חשוב ומהנה מאוד ואני בטוח שאתה תשרוף שם 40 שעות.
קיצר נגעל לך ל-100. וביחד עם RDR2 זה בערך שנה וחצי של משחק בזמן של אבא
Stick כתב:bling כתב:לא מבין בעלי פס4 שמתלבטים אם לחכות חצי שנה לגרסת המחשב, מה כבר יהיה שם ששווה את ההמתנה? בטח אם יש לכם פס4 פרו. אני גם אוהב גראפיקה טובה אבל יש גבול, זה עדיין אותו משחק רק עם רזולוציה גבוהה יותר ועוד כמה קשקושים, זה לא יראה כמו משחק פס5 על המחשב.
אם הביקורות יהיו מצויינות אז אין סיבה לחכות בכלל, בגלל זה אני לא חושב שזו דקירה בגב של סוני (למרות שלא מזיק היה כמובן לחכות עם ההכרזה) כי אם המשחק יקבל ביקורות מדהימות אז 99 אחוז מבעלי הפס4 יקנו את המשחק גם אם יש להם מחשב, אחוז שולי אולי התכוון לקנות פס4 במיוחד בשביל המשחק הזה ועכשיו הוא יבטל בגלל ששמע שיש גרסת מחשב.
בקיצור, הכרזה שמחה לקומץ של הארדקורז אבל מבחינת פגיעה ממשית במכירות של גרסת הפס4 או במכירות של הקונסולה עצמה אז היא שולית.
קודם כל, ההבדלים הטכניים לא קטנים. גם אם זה יהיה פורט רגיל (ובקיץ 2020 בהחלט אפשר אולי לראות נגיעות של קרוס ג'ן, אבל בוא נצא מנקודת הנחה שזה בוודאות פורט pc רגיל), עדיין זה קודם כל 1440p מול 1080p (זו הטלוויזיה שלי), ובעיקר - 30FPS מול 60+. זה הבדל עצום. ובנוסף, שיפורים גראפיים קטנים שתמיד יש, אם נסתכל על הפורט pc הממוצע כיום אז בדרך כלל יש לכל אפקט איזה שתי הגדרות גבוהות מעל גרסאת הps4 פרו. ואפשר אפילו כבר לרדת לקטנות יותר ולהגיד שזמני טעינה קצרים יותר, בכל זאת בPC אתקין את זה על SSD.
ומעבר לזה, אני גר בדירת שותפים והרבה יותר נוח לי לשחק משחקים כאלו בשקט ובזמן שלי בחדר, על הPC, מאשר לנסות לגרד חלונות זמן שבהם הטלוויזיה בסלון פנויה. בקיצור פשוט הרבה יותר נוח לי לשחק על הPC מאשר על PS4, ובנוסף יש שיפורים די משמעותיים גם אם זה יהיה רק פורט סטנדרטי.
Klayman כתב:רגע רגע.... למה שתהיה גרסת ps5? זה הרי נוגד את ה שאמרת על סייברפאנק....
Klayman כתב:דיברת על זה כאן: viewtopic.php?f=1&t=925&start=225#p103694
אמרת את זה בהיבט היותר רחב, לא רק על סייברפאנק....הרי יש BC וכו'.. תקרא את כל השיחה שלנו שם...
DrKeo כתב:Klayman כתב:דיברת על זה כאן: viewtopic.php?f=1&t=925&start=225#p103694
אמרת את זה בהיבט היותר רחב, לא רק על סייברפאנק....הרי יש BC וכו'.. תקרא את כל השיחה שלנו שם...
למה? דברתי שם רק על CDPR. אין לי ספק שחברות אחרות יגבו כסף על שדרוגים, נניח אקטיוויז'ן ולדעתי גם סוני, אבל אני בספק ש-CDPR יבקשו אקסטרה כסף על סייברפאנק על הפס5. המשחק פשוט יהיה פאטצ' פס5 שנותן לו גרפיקה של PC, אבל לדעתי זה לא יעלה כסף. חברות אחרות לעומת זאת בהחלט יכולות לגבות על זה כסף, ביחוד חובבות הרימאסטרים בדורות האחרונים.
Klayman כתב:DrKeo כתב:Klayman כתב:דיברת על זה כאן: viewtopic.php?f=1&t=925&start=225#p103694
למה? דברתי שם רק על CDPR. אין לי ספק שחברות אחרות יגבו כסף על שדרוגים, נניח אקטיוויז'ן ולדעתי גם סוני, אבל אני בספק ש-CDPR יבקשו אקסטרה כסף על סייברפאנק על הפס5. המשחק פשוט יהיה פאטצ' פס5 שנותן לו גרפיקה של PC, אבל לדעתי זה לא יעלה כסף. חברות אחרות לעומת זאת בהחלט יכולות לגבות על זה כסף, ביחוד חובבות הרימאסטרים בדורות האחרונים.
דיברת שם בכללי (ותעבור גם לעמוד הבא), שצריך לצאת מהפרדיגמה ושהכל זה בכלל BC... יש הבדל בין למכור שדרוג גרפי ב 5-10 $ לבין למכור לך את אותו המשחק שאתה כבר הבעלים שלו ב40-60$.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 14 אורחים