bling כתב:מאמין שעד אז מישהו באמת "ישבר".
אנשים אתם צריכים לראות את ה DF של DS, נשבע לכם שאם היו אומרים שזה משחק השקה של פס5 הייתי מאמין, זה לא רק הגרפיקה המהממת זה גם כל האפקטים והשינויים שעוברים על הסביבה בזמן אמת ולא כחלק מתסרוט, לא ראינו משהו ברמה הזו עד עכשיו.
קיאו תראה ותגיד לי מה אתה חושב, בכל מקרה עד שתשחק אתה תשכח הכל
bling כתב:אין ספק שמדובר בקפיצה גדולה על הוריזון מכל בחינה.
הפיתוח הוא לגמרי משותף ככה שאין פה בדיוק דרך לדעת מה הגיע מהאנשים בקוג׳יפרו ומה מגרילה עצמה כי הם עבדו ביחד, גרילה אמרה עכשיו שמעל ל 70 אנשים מהצוות שלה השתתפו בפיתוח, ברור שרובם ככולם היו אחראים על הענייניים הטכניים של המנוע.
מדובר בשני בתי פיתוח ברמות הכי גבוהות בתעשייה, ברור לי שגורילה לא עושה את כל העבודה הזו ומקצה כזה כוח אדם מטוב ליבה, אני בטוח שמהפיתוח המשותף הזה יצאו דברים שישמשו אותם במשחק הבא שלהם על הפס5, מבחינתם זו עסקה משתלמת להשתמש בכוח הפיתוח של קוג׳ימה כדי לקדם יותר את המנוע שלהם.
Laskin כתב:כן בלינג, על הפרו הוא מדהים, אבל יש שם קטעים (בניתוח של DF) שאני יודע שייראו שמיים וארץ על הטלוויזיה הבאה, וזה יהיה בסמוך למחשב חדש שבטח ארכוש באפריל-מאי ככה (אלא אם Nvidia תעכב את היציאה של הTI שכרגע אני מקווה לכוון אליו), אז אין סיבה שלא אמתין ממש עוד טיפה בשביל לקבל הרבה יותר.
Laskin כתב:יכול להיות ש״אתפשר״ על 3080 רגיל, אם לא יהיו שמועות על TI כבר כשיצאו הכרטיסים הבסיסיים. תלוי בהפרשי הביצועים. אני לא חושב שהם יוציאו את הסדרה אחרי מאי. ההימור שלי הוא מרץ-אפריל.
אבל בסרטון שראיתי שם היה למשל את הקטע עם חלוקי הנחל הרבים, זה נראה כמו משהו שאני חייב טלוויזיה חדשה כדי לראות ״כמו שצריך״ ב-4k.
הסתכלתי השבוע קצת בחנויות ויש כבר 85 אינץ׳ ממש סבבה באיזור ה-7500 שח. אני מנחש שעד פסח יהיו מבצעים מעלים על טלוויזיות הרבה יותר טובות בגודל הזה
Klayman כתב:השאלה היא מה זה 85 אינצ' "ממש סבבה" בשבילך... ועד איזה מחיר... בתכלס אתה יכול לקנות כאלה היום כבר..
Laskin כתב:Klayman כתב:השאלה היא מה זה 85 אינצ' "ממש סבבה" בשבילך... ועד איזה מחיר... בתכלס אתה יכול לקנות כאלה היום כבר..
ממש סבבה זה אומר איכות מעולה והכל אבל לא OLED
יכול להיות שגם לא יהיו OLED בגודל הזה בכל מקרה בתקציב שלי, אבל אני ממתין עד שאהיה סמוך לקניית המחשב החדש כי רק אז זה באמת ישרת את המטרה שלי.
ולא קליימן, אני מדבר על גרסאות הבסיס בסביבות מרץ-אפריל, ויכול להיות שכבר אז השמועות על הTI ותאריך השחרור שלו יגיעו, אם זה יהיה חצי שנה כנראה לא אחכה, אם חודשיים שלושה אז אולי כן. תלוי במחירים ובביצועים והרבה דברים.
נדב - שילוב של תחושות בטן, שמועות, צמצום הפערים הצפוי מAMD והעובדה שאינטל נכנסת בסביבות יוני-יולי בערך למירוץ ולדעתי אנוידיה תרצה לשחרר כמה חודשים לפני את הסדרה הבסיסית וכשתגיע התחרות מאינטל הם יוכלו לשחרר כרטיסים נוספים שיתמודדו עם התחרות החדשה, או גירסאות קצה כמו TI או גרסאות לואו-אנד כמו 3050/60, תלוי מה יש לאינטל, וגם מה AMD יביאו עד אז.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים