DrKeo כתב:אני חושב לצלול לתחרותי היום
אולי דוגמה תסביר את זה טוב. הקבוצה שלי תוקפת, היו לנו 6 דקות והצלחנו לנצח אחרי 3:30 דקות. אז הקבוצה שלך תוקפת, הצלחתם לנצח אחרי 3:00 דקות. אז מוכרז מצב sudden death, נותנים לקבוצה שלי לתקוף שוב (אבל הפעם יש לנו רק 2:30 דקות במקום 6) ואז נותנים לקבוצה שלך שוב לתקוף (אבל הפעם נותנים לכם רק 3 דקות).
Death_119 כתב:יצאה הודעה שמקרי וWidow עברו nerf down.
Klayman כתב:לדעתי הוא מדבר על הנרף הקודם, פשוט באיחור אופנתי.
Nucleus_Dawn כתב:אני לא ממש משחק עם שתי הדמויות האלה, אבל נראה לי שעכשיו אני חייב לנסות אותן קצת.
Nucleus_Dawn כתב:נראה כאילו יש בעיה של עזיבות במשחקים בranked. בחצי מהמשחקים ששיחקתי היה חסר שחקן איפשהו.
אחרי שהשחקן הראשון עזוב, מותר לעזוב ואין שום פגיעה בדירוג, אבל נשארנו ואיכשהו ניצחנו עם חמישה שחקנים. בסיבוב הבא הצטרף אלינו עוד שחקן ואחרי 30 שניות מישהו אחר התנתק. זה היה כל כך מבאס. הכי מבאס שבסוף הפסדתי ממש ממש מלא נקודות. בערך שליש רמה.
כבר נפלתי מה48 ההתחלתי שלי ל46. עליתי ל47, אבל כל העזיבות המעצבנות האלו הורידו אותי בחזרה. אוף.
Laskin כתב:Nucleus_Dawn כתב:נראה כאילו יש בעיה של עזיבות במשחקים בranked. בחצי מהמשחקים ששיחקתי היה חסר שחקן איפשהו.
אחרי שהשחקן הראשון עזוב, מותר לעזוב ואין שום פגיעה בדירוג, אבל נשארנו ואיכשהו ניצחנו עם חמישה שחקנים. בסיבוב הבא הצטרף אלינו עוד שחקן ואחרי 30 שניות מישהו אחר התנתק. זה היה כל כך מבאס. הכי מבאס שבסוף הפסדתי ממש ממש מלא נקודות. בערך שליש רמה.
כבר נפלתי מה48 ההתחלתי שלי ל46. עליתי ל47, אבל כל העזיבות המעצבנות האלו הורידו אותי בחזרה. אוף.
הם צריכים לתת "עונש" למי שעוזב לקראת סוף המאץ', נגיד אחרי שעבר חצי מהזמן.
ייקח להם עוד כמה חודשים עד שיצליחו למצוא את הדרך הכי נכונה להתמודד עם דברים כאלה, צריכים להיות סבלניים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 13 אורחים