bling כתב:הבעיה העיקרית שיש לי עם loot box זה החשש שמפיצות יעצבו משחקים בצורה כזו שתדרוש הרבה יותר grind מבעבר כשיש את התמריץ הזה ברקע.
אם עיצוב המשחק הוא זהה אז אין בעיה, מבלי להכנס עכשיו לדיון על מתי מותר לממשל להתערב במקרה הזה, כי יש כאלו שטוענים שזה מקביל להימורים וכמו שעל הימורים יש הגבלות ככה גם על זה צריך להיות (לא שאני מסכים)
זה לגמרי טעון וולידי, למשל דיאבלו 3 היה משחק בזוי בגלל שכל הכלכלה שלו סבבה סביב ה-auction house והרצון של בליזארד שתקנה חפצים בכסף אמיתי. הלוט שהיית מוצא במשחק היה כל כך בזוי, שהיית אוסף ערימות של זבל ואז הולך לauction house, מוכר אלפי חפצי זבל בזהב ומשתמש בכסף כדי לקנות חפצים ששווים משהו (וכמובן אנשים גם הוציאו כסף אמיתי). הלוט במשחק היה כל כך לא מאוזן שלפאטצ' שהסיר בסוף את ה-auction house מהמשחק קראו loot 2.-0, כלומר הם היו צריכים לעצב מחדש את כל מערכת הלוט ברגע שהבית מכירות יצא מהמשחק. תמיד הייתי צוחק על חברים שלי שהיו משקיעים שעות בבית מכירות בנסיון לזכות בחפצים טובים שהם משחקים בסימולצית ebay במקום בדיאבלו (וכמובן שהבדיחה עלי כי יש לי איזה 400 שעות בדיאבלו 3 אבל רובן אחרי loot 2.0).
אבל במקרה של OW? דבר ראשון מדובר בחפצים קוסמטים בלבד, אם מישהו רוצה לבזבז 100$ כדי להשיג סקין? לבריאות, זה לא חלק מהחווית משחק עצמה. דבר שני, כל חפץ במשחק אפשר לקנות בזהב וזהב מאוד קל להשגה. אם תשחק במשחק כמה שעות, יהיה לך מספיק זהב כדי לקנות כל חפץ במשחק. אני יכול להגיד שיש לי כרגע 28K זהב בחשבון כשהחפץ הכי יקר (שזה סקין אגדי חדש של אירוע) עולה 3000 זהב. כלומר אם נניח מחר מתחיל אירוע של חג המולד, אני יכול עם ה-28K האלה לקנות את כל החפצים של חג המולד במכה בלי שבזבזתי שקל.
או במילים אחרות, אני חושב שהקופסאות לוט ב-OW הן בסדר גמור. כשחקן שלא מוציא כסף על דברים כאלה אני מאוד נהנה לפתוח אותן כשאני מקבל אותן (ומקבלים כמה כל סאשן משחק) וכשיש סקין או מחווה או ספריי שאני ממש רוצה ולא קבלתי, אני קונה בזהב וכמו שאתם רואים אני צובר זהב בקצב הרבה יותר גבוה ממה שאני יכול לבזבז.
We're just normal men. We're just innocent men