DrKeo כתב:הרשמה לבטא של OW2 שמתחילה באפריל:
https://playoverwatch.com/en-us/beta/#optin
Laskin כתב:כן, אני הייתי רוצה לקוות שכדי להציל את הכבוד שלהם פשוט יקראו לזה הרחבה, כי בכנות שקשה לי לחשוב על המשכים מספריים שעושים כל כך מעט שינויים על פני הקודמים כמו זה, ואני כולל פה משחקי דיסני לילדים, משחקים לניידים ומשחקי ספורט.
אה, אולי בעצם tlou2 שכל מה שהוא עשה זה להוסיף כספות שבורות
Laskin כתב:קשה לי להאמין שזה יהיה קמפיין סופר מושקע ורציני, שיוכל לעמוד בפני עצמו, אבל הלוואי… זה לא שאני לא חושב שיש להם את הכשרון, אני פשוט לא חושב שיש להם סיבה אמיתית להשקיע בו
Klayman כתב:שיחקתי בבטא של ow2. המשחק הוא כעת 5v5 במקום 6v6, יש כלמיני שינויים, אבל בגדול זה מרגיש יותר כמו ow 1.4 אולי.. בכל מקרה, לא התלהבתי, ולטעמי, ה role queue הורס את החוויה (בעיקר כי הוא כופה queue times נוראיים של צפונה ל 8-9 דקות למציאת משחק אם אתם לא מוכנים לשחק הילר או טנק, תלוי מה הכי הרבה לא רוצים לשחק כרגע).
DrKeo כתב:Klayman כתב:שיחקתי בבטא של ow2. המשחק הוא כעת 5v5 במקום 6v6, יש כלמיני שינויים, אבל בגדול זה מרגיש יותר כמו ow 1.4 אולי.. בכל מקרה, לא התלהבתי, ולטעמי, ה role queue הורס את החוויה (בעיקר כי הוא כופה queue times נוראיים של צפונה ל 8-9 דקות למציאת משחק אם אתם לא מוכנים לשחק הילר או טנק, תלוי מה הכי הרבה לא רוצים לשחק כרגע).
יש לי 2000 שעות במשחק והם לא נתנו לי גישה לבטא, מה נסגר?
רוב הבעיות שתארת חלות גם על המשחק המקורי, יש כבר כמה שנים role queue וזה מצד אחד פותר בעיה קשה במשחק אבל פגע משמעותית בזמני חיפוש. אני משער ש5v5 ישפר זמנים, כרגע הבריכה פיצית כי אין מספיק שחקנים בבטא.
אגב, זה מגיע באמת כפאצ׳ למשחק המקורי אז ההערת פאצ׳ שאמרת די מתאימה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד