Megalomaniac כתב:שאלה לגבי Overclocking..
אם אני עושה אוברקלוק למעבד (במקרה הזה- i7 3770K) אני אמור לראות אחרי זה GHZ שונה? נגיד והעלתי אותו ל-4 GHZ אני אמור לראות בפרטים שזה 4? כי עשיתי ומשום מה עדיין רשום לי 3.5.
Megalomaniac כתב:שאלה לגבי Overclocking..
אם אני עושה אוברקלוק למעבד (במקרה הזה- i7 3770K) אני אמור לראות אחרי זה GHZ שונה? נגיד והעלתי אותו ל-4 GHZ אני אמור לראות בפרטים שזה 4? כי עשיתי ומשום מה עדיין רשום לי 3.5.
ShiTDemoN כתב:אני מחכה מאוד לStarbound.
אני רק מקווה שתהיה אפשרות של מולטי בשרת פרטי ולא רק מולטי גדול..
Nucleus_Dawn כתב:ההזמנה המוקדמת של Starbound כבר הגיעה ל824,361$.
הם כבר הגיעו לשני strech goals (הוספת גזע הNovakid והוספת מאובנים לעולמות) והמטרה הבאה תגיע כשהם יגיעו למיליון דולר (בקצב הנוכחי, אני מניח שבשבוע הקרוב זה יקרה).
המטרה הבאה היא חיות מחמד התחלתיות, לבחירה. לכל גזע יהיו כמה חיות מחמד (שניתן לשנות את המראה שלהן, כמו שאפשר את המראה של הדמות עצמה) והרעיון הוא שהן יהיו מעולם הבית של כל דמות. כלומר, אם תבחרו לשחק כרובוט (הGlitch), כנראה תוכלו לבחור מכמה חיות מחמד רובוטיות.
כמה דוגמאות מוקדמות:
ShiTDemoN כתב:זה נשמע שאפתי מדיי. כל הזמן הם מוסיפים דברים חדשים, רק שלא ישכחו מהעיקר.
Nucleus_Dawn כתב:
הם דווקא דיברו מההתחלה על זה שהם מחפשים דברים שיהיו מגניבים, אבל לא באמת יוסיפו להם הרבה עבודה.
הוספת הגזע הנוסף, היתה התוספת הכי משמעותית, אבל הם החליטו לעשות את זה, כי הם בעצם שכרו במשרה מלאה עוד שני עובדים, ככה שזה לא מעקב את הפיתוח בכלום.
את חיות המחמד הם גם מוסיפים, כי זה לא באמת כל כך הרבה השקעה. כבר יש להם מערכת במקום שמאפשרת לביית את כל היצורים שקיימים ביקום, לאמן אותם ואפילו לעשות איתם קרבות, אז להוסיף חיות התחלה, זו לא השקעה עצומה כל כך.
וכן... המשחק נשמע מאוד מאוד שאפתני, אבל עושה רושם שהם יצליחו להגשים את השאיפות שלהם.
DrKeo כתב:כנראה שסדרה 7 של NVIDIA תגיע כבר ביולי הקרוב. החיסרון? כנראה היא תהיה שדרוג קל לסדרה 6 כשהיא מתבססת על אותה ארכיטקטורה עם שיפורים קלים.
GolanBerlin כתב:
מה באמת נחשב היום כרטיס המסך הטוב ביותר? אני זוכר שפעם, ה-GTX 300 וה-GTX 285 היו מפלצות. איך זה היום?
Nucleus_Dawn כתב:
הGTX 690 נחשב לחזק ביותר היום.
GolanBerlin כתב:
וואו, איך שהזמן עבר מאז.
וזה אומר שאם אני רוצה לשחק ב-Crysis 3, אני צריך מינימום GTX 690? או שזה לא עובד ככה? סליחה על הבורות, אני שחקן קונסולות ולא מחשב.
SHAPIRA500 כתב:בשביל להריץ את קרייסיס 3 על אולטרה תצטרך משו בסגנון הזה כן, קצת פחות אפילו. בשביל לשחק אותו צריך כרטיס הרבה פחות חזק. אני כבר שנתיים על 570 GTX והוא אוכל 99 אחוז על אולטרה מהמשחקים בלי להזיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים