Laskin כתב:אם אתם ממש לא יכולים להתעלם - תוכלו להוריד לX2,
Hypno כתב:אכפת לך מספיק כדי להקניט אותם על המחירים (או את הצרכנים שנותנים ידם למחירים האלה) אז בוודאי שהיית מקניט אותם על כרטיס שצורך 600W+ שמצריך ספק כח חדש ואולי רק גרסאות קירור נוזלי.
לי יש RTX 1070 והכוונה לשדרג ל 5080. אולי גם אני אחכה לרענון שכביכול יהיה עם יותר VRAM.
DrKeo כתב:שכחתי להביא לפה את ההכרזות של AMD מהשבוע. נתחיל עם ה-GPU. שני כרטיסי מסך שאמורים להתחרות בסביבת ה-5070, שניהם יוצאים במרץ, ה-9700 וה-9700 XT.
Klayman כתב:
אם לא אמרתי את זה, אז למה אתה מכניס לי מילים לפה? לא הקנטתי אף אחד. אמרתי יותר מפעם אחת שכל אחד יעשה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה. כן ציינתי, שלא צריך להתפלא שהמחיר עולה, כשהצרכנים מוכנים לשלם הרבה מעבר ל msrp ועליות אחוזים גבוהות.
או שהם עשו תרגיל של "נפיץ שמועות על 1,400$ ונתמחר ב 1,000$ ואז כולם יגידו" אחלה עסקה " וינקו את המדפים".
או שהשמועות היו אמיתיות וברגע האחרון הבינו שזה תמחור מופרז.. מעניין
Hypno כתב:DrKeo כתב:שכחתי להביא לפה את ההכרזות של AMD מהשבוע. נתחיל עם ה-GPU. שני כרטיסי מסך שאמורים להתחרות בסביבת ה-5070, שניהם יוצאים במרץ, ה-9700 וה-9700 XT.
AMD שינו את הפורמט לשם הכרטיסים. זה 9070.Klayman כתב:
אם לא אמרתי את זה, אז למה אתה מכניס לי מילים לפה? לא הקנטתי אף אחד. אמרתי יותר מפעם אחת שכל אחד יעשה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה. כן ציינתי, שלא צריך להתפלא שהמחיר עולה, כשהצרכנים מוכנים לשלם הרבה מעבר ל msrp ועליות אחוזים גבוהות.
אמרת שכל אחד יעשה עם הכסף שלו מה שהוא רוצה. זה לא אומר שאתה גם לא מקניט. זה שאתה מציין שאתה לא חלק ממירוץ העכברים מרמז שיש לך דיעה לגבי עלות התחביב.או שהם עשו תרגיל של "נפיץ שמועות על 1,400$ ונתמחר ב 1,000$ ואז כולם יגידו" אחלה עסקה " וינקו את המדפים".
או שהשמועות היו אמיתיות וברגע האחרון הבינו שזה תמחור מופרז.. מעניין
זה נקרא להקניט, גם אחרי שהמחירים הפתיעו לטובה.
אין לי בעיה שתקניט. אני לא יודע למה אתה 'דואג' אם מישהו יגיד שאתה מקניט את nvidia.
Klayman כתב:לא הקנטתי את המחירים שנחשפו. אבל עובדה שכמעט כל פרט אחר בהדלפות היה נכון, ודווקא המחיר לא. אז מה אפשר ללמוד מזה? שאו שהודלף מחיר לא נכון בכוונה, כדי שאנשים כמוך יגידו שהמחירים "הפתיע לטובה"(בערך 3,700 ש"ח לכרטיס השני בתור זה "לטובה " עבורך, אז אני באמת שמח עבורך), או שהמחירים שהיו בדליפות היו נכונים ושונו ברגע האחרון, כשראו שיח שלילי ברשת לגבי 1,400$ ל 5080. שוב, אין כאן שום הקנטה, רמיזה, העלמה, או כוונה נסתרת. כשאני רוצה להגיד משהו, אני אומר אותו.
Stick כתב:כן רק שאתה לא אומר "אלו משחקים שאהבתי והנה למה", אלא אתה אומר "אני צודק וכולם טועים". שזה לא שונה במיוחד מבדרך כלל, פשוט הפעם בחרת בנושא שאנשים היו שליליים לגביו כפרויקט הדגל שלך לשנים הקרובות. אתה יודע, אותו הקטע שבו אתה בוחר נושא יום אחד ומעכשיו מחפש רק להוכיח לאחרים שאין להם מושג. עניין שנמשך בממוצע כשנה וחצי-שנתיים עד שנמאס ועוברים לנושא הבא, לפי תחושתי הלא מקצועית
DrKeo כתב:היחס שלך לא משתפר, הוא אותו דבר. אתה תכתוב הודעות רק בנושא שבהם יש לך ויכוח ארוך שנים ש״מוכיחות״ את צדקתך באותם ויכוחים. את פלייסטיישן שאין לך אתה מנסה להציג באור חיובי מבחינת הצלחה בגלל הויכוח שלנו על פלייסטיישן, פוסטים שקשורים לחנויות אונליין תמיד מקושרים לויכוח על החנות מאפיק שאתה מריץ חצי עשור, פוסטים שלך על כל הכרזה על משחק שרץ ב-60 או משהו קשור ממארק סרני נועדו להוכיח את הטענה ההיא שלך ש״אין יותר דבר כזה משחקי 30״ וכך הלאה. קליימן צודק ב-100%.
Stick כתב:כן רק שאתה לא אומר "אלו משחקים שאהבתי והנה למה", אלא אתה אומר "אני צודק וכולם טועים". שזה לא שונה במיוחד מבדרך כלל, פשוט הפעם בחרת בנושא שאנשים היו שליליים לגביו כפרויקט הדגל שלך לשנים הקרובות. אתה יודע, אותו הקטע שבו אתה בוחר נושא יום אחד ומעכשיו מחפש רק להוכיח לאחרים שאין להם מושג. עניין שנמשך בממוצע כשנה וחצי-שנתיים עד שנמאס ועוברים לנושא הבא, לפי תחושתי הלא מקצועית
Klayman כתב:קיאו... לא... התבלבלת... זה :
"GAAS זה מדהים כל עוד זה של החברות שאני אוהב שלא עושות לוט בוקסז. אלא אם זה לוט בוקסז ב cs ואז זה בסדר כי זאת ואלב ויש גם את המרקט שאפשר לקנות בו כל דבר ו ow היה חרא כי היה רק לוט בוקסז, וזה בכלל לא משנה שמאז ששינו את המודל העסקי של המשחק הוא רק צלל".
Hypno כתב:זה יותר שאתה מנסה להציג באור שלילי (בהתבסס על כלום חוץ מרגשות, תחושות וטעם אישי), בעוד שאני פשוט מצטט את הנתונים והמדדים הכי פשוטים וברורים כמו ממוצעי ביקורות, זכייה בפרסים.
Hypno כתב:כשיש חדשות שקשורות למצבה של EGS כמובן שאקשר את זה לדיון הכללי. עוד מעט נתוני 2024 יתפרסמו. אם ה spending על משחקי צד ג' יהיה פחות מ 2023 תהיה בטוח שאגיד מדובר בכישלון. כי המספרים מעידים שמדובר בכישלון. כזה פשוט. מספרים.
נשתמש בדרך הטיעון שלך: 'כולם' מכירים בכך ש EGS היא חנות זניחה (ולכן כישלון). למה אתה לא?
האם אתה תמשיך להגיד שהם עדיין בשלב של רכישת משתמשים ותתמקד בכמה חשבונות חדשים נוצרו וכמה משחקים חינמיים הוספו? האם תמשיך לטאטא מתחת לשולחן את הדבר הכי חשוב בחנות למכירת משחקים: כמה כסף אנשים שמים בחנות לקניית משחקים?
Hypno כתב:אתה זה שקבעת בגאון שאימוץ ה 60FPS בדור הזה הוא כמו כל דור אחר. כש Cerny בכבודו ובעצמו אומר שהוא מופתע מכמה משחקים רצים על 60 ושמעולם לא היה דור כזה בהיבט הזה, בוודאי שאני אעמת את עמדתך מולו. האם שינית את דעתך לגבי האמירה הזו או שאתה אומר שסרני טועה ומטעה ומציג מצג שווא?
Hypno כתב:Klayman כתב:קיאו... לא... התבלבלת... זה :
"GAAS זה מדהים כל עוד זה של החברות שאני אוהב שלא עושות לוט בוקסז. אלא אם זה לוט בוקסז ב cs ואז זה בסדר כי זאת ואלב ויש גם את המרקט שאפשר לקנות בו כל דבר ו ow היה חרא כי היה רק לוט בוקסז, וזה בכלל לא משנה שמאז ששינו את המודל העסקי של המשחק הוא רק צלל".
אומנם לא מדייקת, אבל היי, הקנטה.
Klayman כתב:לא הקנטה. תיקנתי את נדב פשוט. הוא שכח את מסע הנקם שלך ב ow כאילו היה המשחק קזינו הגדול ביקום(אירוני, כשראינו שהסקינים של cs2 והלוט בוקסז שלהם משמשים בקזינו אונליין, עד היום ממש).
DrKeo כתב:
זכיה בפרסים אז אקט יחסי, גם אם אין אף משחק טוב כל השנה מישהו צריך לזכות ב-GOTY. כן, מגיע לאסטרובוט לזכות ב-GOTY של 2024. אבל בשנה טובה של פלייסטיישן לא היה לו שמץ של סיכוי. 2024 הייתה מחורבנת לכל המפיצות, לא רק סוני, אז מזל טוב, הוכחת שסוני הייתה ב-2024 ראש לשועלים. אתה לא מתבסס על עובדות, אתה אופה מידע כדי שיתאים לנרטיב שלך וקשה לך להודות שהשנה הזאת של סוני הייתה ממוצעת at best. טיעון כמו ״אחת השנים הטובות בהסטוריה של פלייסטיישן״ צריך להיות אחושיליג מגובה, צריכים לצאת בשנה מהטובות בהסטוריה של פלייסטיישן משחקים ברמה של GOW 2018 או TLOU2 וכשאתה מסתכל על ההפרש האסטרונומי שיש בין 2024 לנניח 2020, אפשר להבין שהטיעון הזה חלש ביותר.
לה.. אתה אובססיבי לחנות של אפיק, פיתחת הפרעה פסיכולוגית לא בריאה בפאקינג 2019 (!!!) וזה השפיע על ההתנהגות שלך לאורך פאקינג חצי עשור. דוגרי אתה לא טורח להביא 99% מהחדשות שקורות בתעשיה מדי יום, אתה יוצא מהמאורה שלך פעם בכמה ימים כשיש לך משהו מרושע להגיד על אפיק או כל פיסת מידע שאיכשהו תומכת באחד מ-6 הויכוחים שאתה גורר במשך שנים. כשמכריזים שסימולטור טיסה או kingdom come deliverance או Avowed או HB2 או GTA6 או הוויצ׳ר 4 או פייבל הם 30fps אז יש שקט תעשייתי.. אבל מכריזים על משחק AAA כלשהו ב-60 והופה, קאז נדלק כמו עץ חג מולד כי הוא לא הבין שברגע שיצא משחק 30fps אחד בודד הוא כבר הפסיד את הויכוח שהוא התחיל.
אל תשקר קאז, אפשר להשתגע ממך. כל הויכוח הזה התחיל והמשיך מהטענה שלך שכל המשחקים בדור הזה יהיו 60, שספציפית כל צד א׳ של מיקרוסופט יהיה 100% משחקי 60, ושכל משחק אפשר להביא ל-60 אם אתה רק רוצה. הסיבה שהתחלתי להתווכח איתך על השטות הזאת הייתה הבורות הטכנית שלך שלא הבינה שאם משחק לא יכול לרוץ על 60 על ה-CPU, הוא לא ירוץ ב-60 לא משנה כמה תחתוך את הרזולוציה ושתאמין או לא אשכרה יש צוותי פיתוח שמכוונים ל-30! כן! רציני לגמרי!
ומשם התחלת להתפתל לנצח, פתאום מההכרזה שלך שמשחקי 30 מתו פתאום זה רק שרוב המשחקים יהיו ב-60, פתאום הטיעון שכל משחק אפשר להביא ל-60 בהורדה של גרפיקה התאדה באוויר וקורות השער זזו. זה לא חדש, אתה תמיד עושה את זה, טוען טענה הזויה ואז הולך אותה אחורה לאט לאט כאילו טענת משהו אחר.
סרני אמר שרוב המשחקים 60? דייייי, איזה גאון סרני, מזל שהוא אמר לנו את זה. פשוט לא יאומן שכמעט כל המשחקים 60 כש... כמעט כל המשחקים הם קרוס ג׳ן עם הפס4. היית מאמין שמשחקים שרצים על יגואר יצליחו לרוץ על הפס5 ב-60? מדהים נכון? ממש לא יאומן, איזו גאונות, פשוט הוכחת את הנקודה שלך ש... כל משחק יכול לרוץ ב-60 על הקונסולות, 100% מהם, בלי יוצא מן הכלל. בו רק נתעלם מהמשחקי דור הבא שרצים ב-30 כמו חצי מהקטלוג הבלעדי לדור הבא של מיקרוסופט ואז קאז לגמרי צודק. כל מה שצריך זה להמציא את המציאות מחדש, או להזיז את קורות השער.
Klayman כתב:לא הקנטה. תיקנתי את נדב פשוט. הוא שכח את מסע הנקם שלך ב ow כאילו היה המשחק קזינו הגדול ביקום(אירוני, כשראינו שהסקינים של cs2 והלוט בוקסז שלהם משמשים בקזינו אונליין, עד היום ממש).
Hypno כתב:Klayman כתב:לא הקנטה. תיקנתי את נדב פשוט. הוא שכח את מסע הנקם שלך ב ow כאילו היה המשחק קזינו הגדול ביקום(אירוני, כשראינו שהסקינים של cs2 והלוט בוקסז שלהם משמשים בקזינו אונליין, עד היום ממש).
מה שאתה כאילו שוכח לגבי OW הוא שמדובר במשחק בתשלום שעליו הוסיפו תשלומים כספיים בשביל לוטבוקס בלבד. יחי ההבדל 'הקטן'. אתה יודע, לא סתם רוב התעשייה עברה מלוטבוקס למשהו אחר.
מקווה שואלב תוכל לצמצם את הפעילות השלילית סביב מערכת הטריידינג בלי להסיר את הפיצ'ר הזה לשחקנים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים