Laskin כתב:אחרי ההצהרה האחרונה - אני בספק. אבל אולי מתחרה ראוי יותר לDLSS 2
Laskin כתב:טוב, לא היה שם כלום… נדב - אתה לא אמרת שהיום זה משהו עם סייברפאנק???
Laskin כתב:על איזה כרטיס זה? אצלי הוא כבר יציב ב-120 אז אני לא ארוויח כלום מזה, כנראה... אבל אם היה לי מסך מחשב איכותי זה היה יול להיות מעניין לבחון אם רואים הבדל בין 120 ל-200. אבל בדיוק על זה דיברתי בזמנו, שהDLSS משנה לגמרי את המשוואה, לעומת מה שהיה לפני כן... לא זכור לי אי פעם שהמשחקים הכי יפים בשוק באותו הרגע, פעלו ב-200 פריימים על הכרטיסים הכי חזקים שהיו. הם פעלו ב-60, במקרה הטוב, או 30 במקרה הפחות טוב.
Laskin כתב:זה רק בתנאי שבאמת יהיה משהו כמו DLSS 5 שהכרטיס שלי לא יקבל. וזה ממש לא בטוח. הרי 3 רק בחיתולים וסביר שגם DLSS4 יעבוד בסדרה 4000, אם כי כמובן לא מובטח.
אבל זה לא שבכל דור ודור תמיד יש משהו מהפכני.
אני אמרתי שנראה לי שעד סוף הדור אני ״מכוסה״ מהבחינה שאפילו המשחקים הכי יפים יעבדו לי ב-60 פריימים ובמקרה הכי גרוע ארד ל-30, אבל זה לא יהיה כמו בעבר שאחרי 5 שנים המשחקים הכי יפים בקושי יזוזו. אנחנו פשוט בהפרשים אחרים לגמרי.
Laskin כתב:אבל שוב, כשאני קניתי את ה-970 - הוא לא הריץ לי את הוויצ׳ר 3 בהרבה יותר מ-40 פריימים. ההפרשים עצומים. אז ברור לי שלא אריץ את המשחק הכי יפה ב-2026 עם path tracing, אבל מלבד זאת לא תהיה לי כנראה בעייה להריץ אותו ב-60 פריימים עם DLSS3 בהגדרות סופר גבוהות, אולי רק עם פשרה ברזולוציה, או ב-30 בלי. זה יחסים אחרים לגמרי ממה שהיה עד שהגיע הDLSS עם יכולות RT סבירות (=סדרה 3000)
DrKeo כתב:סופסוף יש תאריך, סייברפאנק RT Overdrive מגיע ב-11 לאפריל. אנחנו 3 שבועות מלשחק משחק AAA שהוא Path traced
Laskin כתב:זה רק בתנאי שבאמת יהיה משהו כמו DLSS 5 שהכרטיס שלי לא יקבל. וזה ממש לא בטוח. הרי 3 רק בחיתולים וסביר שגם DLSS4 יעבוד בסדרה 4000, אם כי כמובן לא מובטח.
אבל זה לא שבכל דור ודור תמיד יש משהו מהפכני.
אני אמרתי שנראה לי שעד סוף הדור אני ״מכוסה״ מהבחינה שאפילו המשחקים הכי יפים יעבדו לי ב-60 פריימים ובמקרה הכי גרוע ארד ל-30, אבל זה לא יהיה כמו בעבר שאחרי 5 שנים המשחקים הכי יפים בקושי יזוזו. אנחנו פשוט בהפרשים אחרים לגמרי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 13 אורחים