Laskin כתב:גם המדיום רץ ב-30 פריימים על הXSX אז אני לא בטוח שזה אומר הרבה מלבד חוסר היעילות שלהם, אבל סיילנט היל 2 רימייק כן נראה מאוד מרשים בטריילר אז נחכה ונראה
glass man כתב:זה נראה ממש יפה אבל זה עוד יותר מבאס, מתי כבר נראה משחק שמנצל את המנוע הזה?
המשחקים עם העכברושים זה אנריל 5? כאילו עם כל הכבוד ל100000 עכברושים על המסך ואני מסכים עם אלה שטוענים שזה אכן ניצול מעניין ו"דור הבא" של הCPU
עדיין צריך גרפיקה צריך eye candy דחוף.
Laskin כתב:משחקי אנריל 5 ״אמיתיים״ (הכוונה לא כאלו שבאמצע עשו הסבה מאנריל 4+) בהפקה רצינית (AAA) נתחיל לראות בסביבות 2025 כי רק באפריל השנה המנוע יצא ״רשמית״, היה גם ארלי אקסס שהתחיל ב-2021 אז אולי תראה כמה משחקי אנריל 5 גם ב-2024, ומעטים ב-2023 אבל אלו בטח יהיו לרוב משחקים שכן התחילו באנריל 4 או שהם פשוט קטנים יותר.
אגב לא שיש משהו רע בזה שהתחילו ב-4, אני חושב שהלבלייד 2 התחיל ככה, למשל… והוא נראה סופר דור הבא.
Laskin כתב:בסדר, אז 2-3 חברות קיבלו גישה עוד יותר מוקדמת, לגירסה סופר דופר מוקדמת ופחות יציבה שלא תן להם להגיע ל-60 פריימים גם אם ירצו, 98% מהתעשייה לא קיבלה את זה כל כך מוקדם, וגם אלו שכן קיבלו ב-2020 זה עדיין אומר שמשחקי AAA כאלה יצאו בסביבות 2024.
Laskin כתב:זה די נכון בדיוק גם למעבר בין אנריל 3 ל-4 ואפילו עוד יותר פשוט כי ועדיין היו לא מעט חברות שהעדיפו ללכת עם המנוע המקוסטם שלהם על גבי אנריל 3 לתקופה מסויימת, ויהיו כאלה שיעשו זאת עם אנריל 4+ גם בעוד שנה ושנתיים מהיום, בסבירות לא קטנה. זה שהם מבטיחים שהמעבר הוא בלחיצת כפתור לאו דווקא מבטיח שאין עוד מליון דברים שצריך להתאים מסביב… ונניח מפתחת רצתה לכוון ל-60 פריימים ובשנתיים האחרונות זה לא היה אפשרי עם לומן/וואטאבר, אז מה, הם היו לוקחים סיכון שזה ייפתר וימשיכו לעבוד עליו? לא תמיד. הרי יש משחקי אנריל 4 שיוצאים כעת, למה לא כוווולם משתמשים כבר עכשיו בטריק הזה ומוציאים את המשחק על אנריל 5 עם מערכת תאורה משופרת?
מפתחות ב-2019 פיתחו לדור הקודם כי לא היו להם כלים לדור החדש, לפחות לא כלים מספיק מוכנים, ורק מעט מאוד מפתחות שקיבלו גישה מוקדמת ועזרו לפתח את המנוע בעצם, הן הראשונות שיעשו זאת, וזה לא יקרה לפני סוף 2023 במקרה הטוב, בתחום הAAA
glass man כתב:רגע, לאפיק יש פיתרון טוב לקימפול שיידרים על הדרך בדור הזה? יאללה עוד סיבה שהכל יתחיל לעבור לאנריל 5 הזה. פשוט זוועה מה שהולך על הPC בימים האלה בנושא הזה בהתחלה זה קצת הוריד לי את החשק לחזור לPC, אני בהלם.
לאסקין, וואלה שכחתי שהלבלייד התחיל באנריל 4, אז יש תקווה שמשחקים מרשימים גרפית יגיעו כי הם כבר שנים בפיתוח אני מניח שגם סייברפאנק 2 יהיה חתיכת Eye candy וחתיכת Showcase לדור הנוכחי מתי שנראה אותו אבל הבאסה זה שהכל כל כך, שנים קדימה, הלוואי שלפחות נראה את אווטאר בסביבות E3
Laskin כתב:לפי סוני ומיקרוסופט - אל תצפו לדור הבא לפני 2028...
מניח שזה אומר קונסולות פרו רק ב-2024, הכי מוקדם
https://www.videogameschronicle.com/new ... ts-reveal/
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים