Laskin כתב:אני חושב שזה בדיוק המצב בפורטל RTX ב-4k:
https://www.dsogaming.com/wp-content/up ... arks-3.png
מאיזור ה-18-24 לאיזור ה-62-77
Laskin כתב:אתה צודק שזה כנראה יחד עם DLSS 2 אבל אתה טועה שזה מחייב את שלושת הדברים, בסייברפאנק אפשר לבחור להשתמש בDLSS 3 ללא 2. זה העלה אותי מאיזור ה-40 לאיזור ה-70. אחרי שיצא הפאץ׳ ל הGI או מה שלא הבטיחו - אני בטח אהיה בנייטיב מתחת לשלושים, ואז אדווח מה היה השיפור משם והאם הלאג מורגש יותר (אבל אני די בטוח שDF יעשו זאת טוב יותר… השאלה אם הם ינסו את 3 ללא 2 במבחנים שלהם)
אה, יכול להיות שגם הDLSS 2 פועל בעצם גם כשהוא כבוי בהגדרה, אבל הוא עושה זאת ללא אפסקייל או משהו?
Laskin כתב:הדור לא יתעכב בגלל שהוא התניע מאוחר. ב-2027 כולנו פה נתחנן ליורשת.
והם לא אמרו שהם מתכננים ב-2026, אני רק אומר שמבחינתי - הייתי שמח אם זה היה 2026, בגלל הפספוס הגדול של DLSS או משהו מקביל, וגם עניין הRT החלש.
וגם אמרתי שבסוף משחק שמתוכנן ל2026 גם ככה יצא ב-2027, כי ככה זה עם משחקים גדולים ב-90% מהמקרים לאחרונה, אז הם יצאו אולי במקביל לPS6.
Laskin כתב:טעות שיכולה להתברר כגדולה יותר מהטעויות שעשו בהשקה של הONE, השאלה היא מתי זה יתגלה ועד כמה זה באמת יהיה גורם מפריע לרוב המשחקים הגדולים והמרשימים שיצאו בעוד שנה מהיום. לפי איך שWILD HEARTS נראה ורץ - זה גורם מחבל. והכל בשביל עוד כמה גרושים. זה גובל ברשלנות.
מעניין אם ואיך THE FINALS הזה ירוץ על הXSS.
Uncle Pey'j כתב:ה-XSS כשלעצמה לטעמי הייתה טעות קולוסאלית אחת גדולה, זה שאנחנו תקועים במגפת קרוס-ג'ן שנראה שתימשך לנצח אולי לקחה את הפוקוס השלילי ממנה והעבירה אותו לדור הקודם, אבל עדיין ניאלץ לחיות עם החומרה המסורסת הזו שנים קדימה גם אחרי שהדור הקודם יישכח. אני רק מקווה ש-MS לא תחזור על הטעות הזו בדור הבא בעקבות הבקלאש, שאני בטוח שיגיע, מהמפתחים בשלב איסוף הפידבק.
זה קצת עצוב, למרות היתרון החומרתי הברור של ה-XSX בדור הזה על הפס5, ואחרי הפודקאסט DF Direct האחרון שג'ון אמר שאחת הסיבות שקשה לחלץ יותר ביצועים מהחומרה של MS היא למעשה בגלל שהם משתמשים בגרסא של DirectX שידוע כ-API מאוד high level בניגוד למה שסוני עושה עם ה-API שלה (LibGCM אם אני לא טועה?) פלוס ה-XSS שצריך להיגרר אחרי ה-XSX, נראה שעדיין הפס5 ייתן את השואוקייסים הכי טובים של הדור.
Laskin כתב:
ניתוח מעניין, בעיקר לגבי הXSS... זה אחד המשחקים הראשונים שיש בהם "ניצני דור הבא", והוא נראה על הXSS קצת כמו "גירסת הסוויץ'" של המשחק.
בעיקר "בגלל הזכרון", לטענת DF והמפתחים.
גם המפתחים של BG3 טוענים שיש להם בעיות טכניות עם גירסת הXS, פשוט לא ציינו איזה.
אני לא אתפלא אם המגמה רק תחריף ככל שנתקדם לכיוון הדור הבא... איזו טעות הם עשו עם הזכרון :/
גם הרבה משחקים לאחרונה רצים טוב יותר על הPS5 מאשר הXSX, פשוט בגלל שזו לא הגירסה הראשית של המשחק כמעט אף פעם, ולא טורחים ממש להשקיע.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים