Kazz כתב:אז מה אתה אומר על הוידאו. זה XB1 לעומת XB1X. נראה לך סביר לתת לזה את אותו הציון?
קח כל הוצאה תובענית גרפית מהשנתיים האחרונות על XB1 ו ה XB1X. זה המצב. אבנג'רס, valhalla, פאר קריי ועוד ועוד.
תגיד, למה שחקני הפס4 פרו עדיין מאוכזבים שבלאדבורן פעם לא לא קיבל פאטץ' ביצועים לקונסולה? כי זה יעשה את המשחק יותר טוב. גם TLOU2 ב 60FPS יהיה משחק יותר טוב.
אז אם זה יותר טוב זה צריך לבוא לידי ביטוי גם בציון. וגם אם האתר הספציפי מציין שהציון תקף רק לגרסה שנבדקה, האתרים שמאגדים ציונים מתעלמים מזה.
אם המצב ככה בכל משחק XB1 גדול מהשנתיים האחרונות אז כן צריך אולי להיות ביטוי (יחסית מינורי) בביקורות, אני בספק אבל שזה המצב בכל משחק מתקדם גרפית מהשנתיים האחרונות אחרת הייתי שומע על זה. ושוב, זה רק אם אשכרה המשחק רץ ככה בקבוע, לא רק בכמה רגעים בעייתיים.
אף אחד לא מכחיש ש 60 פריימים עדיפים או שבלאדבורן יציב יותר יהיה טוב יותר, השאלה עד כמה המהות והחוויה נפגמת, אני חושב למשל שבמקרה של BB אכן הציון היה יכול להיות גבוה נגיד בעוד נקודה אם ה 30 היו יציבים וחלקים כי זה כן פוגע, אבל מבחינת מהות המשחק זו עדיין פגיעה יחסית שולית, בטח לזמנו כשהדור עוד היה טרי ושיחקנו בסטנדרטים גרועים בהרבה גם בדור הקודם וגם ביחס למשחקי FROM על הקונסולות (זוכר שבסוף דברים נמדדים ביחס לציפיות)
60 פריימים ל TLOU2 יהיה ממש אחלה אבל לא הייתי מוסיף למשחק אפילו נקודה אחת על זה, הפרזנטציה והביצועים היו פשוט פנומנלים, המשחק מרגיש ומשחק כמו חמאה, לפי התיאוריה שלך שהיא די מופרכת, כל משחק שיוצא למחשב ולקונסולות במקביל אמור אוטומטית לקבל עוד 5 נקודות על הפיסי בגלל כמה דברים מובנים מאליהם שגרסה זו תוסיף.
זה גם יקרה לאורך כל הדור הבא, הרי מהיום הראשון שיצא משחק פס5 גם אם ירוץ ב 4K עם RT ו וכל הצלצולים, המחשב בטוח יביא עוד איזה אפקט ויוסיף עוד כמה דברים ככה שאובייקטיבית החוויה שם תהיה עדיפה, אז יאללה אם המשחק הזה יקבל על הפס5 95 נגיד, אז גרסת ה PC תקבל 98 בגלל עוד פריימים שהוסיפה או משהו אחר. בכלל, מבקר שמשחק בגרסת הפס5 לא יוכל לתת ציון עד שישחק בגרסת המחשב, רק אחרי זה יוכל לשקלל כמה שווה כל חוויה כי פתאום הוא יבין שעד כמה שעף מהמשחק על הפס5 והתפוצץ לו שם הראש, יש לו בפיסי עוד כמה אפקטים שמוסיפים נקודות, הוא לא רוצה להגיע למצב אבסורד חלילה שאם חשב שגרסת הפס5 שווה 99 אז המחשב פתאום יקבל 102. לפי התפיסה שלך הרי זה מצב הגיוני.