bling כתב:אף אחד לא הביא את הווידאו האדיר החדש של Crowbcat?
אני באמת לא יודע אם לבכות או לצחוק, זה אפילו לא קשור רק לבאגים, המשחק הזה מבחינת מה שהובטח ומה שיצא הוא כישלון מוחלט ושום פאטץ׳ לא הולך לתקן את זה.
InterAl כתב:גם לא ברור על איזו גרסה מדובר.
DrKeo כתב:InterAl כתב:גם לא ברור על איזו גרסה מדובר.
עם כל הפופוליזם סביב המשחק, הייתי רוצה לשמוע חוויה של שחקן PC ששחק פוסט ה-19 לדצמבר (9 ימים אחרי שיגור המשחק, כן?) ולשמוע איזו חוויה הייתה לו. בנתיים אני שומע את חנן מדבר על קווסטים שהוא לא הצליח לסיים, דמויות מרחפות וכדומה ב-ACV שנמצא בשוק כבר חודשיים, משחק שלישי בסדרה שזהה לקודמיו עם מנוע מוכח שכבר רץ על כל המכשירים הרלוונטים ואף אחד לא ממש מדבר על זה, כולם רק מדברים על ה-T pose בסייברפאנק שתוקן בשבוע שהמשחק יצא.
DrKeo כתב:InterAl כתב:גם לא ברור על איזו גרסה מדובר.
זה סתם אוסף קטעים שהוא מצא ביוטיוב אני משער. הוא לקח את כל הגרוע ביותר שאנשים נתקלו בו והעלו אותו אונליין ועשה קומפלציה. אני משער שהוא גם לא יודע שדברים כמו המכוניות הדו מימדיות נתפסו בעזרת כלי כלשהו שנותן לך לעשות סופר זום בלי להשפיע על ה-LOD. יש דברים שבבירור נלקחו מגרסת הקונסולות בסיס, יש דברים שמגרסת ה-PC (יש שם קטע בהתחלה עם השתקפות RT שלא מראה חלק מהדברים החל מעומק מסויים, בטח זה חלק מהתקלת זיכרון שהייתה ותוקנה בדצמבר שהשפיעה על ה-BVH) ובעצם כל דבר נלקח ממקור שהציג משהו שהתאים לו לטקסט שהם אמרו באיזה E3 או ראיון בעבר. נניח כשהם אומרים שיש 1000 NPCs שיש להם רוטינת חיים אמיתית ואז מראים בסרטון אזרחים רגילים הולכים במעגל. אז כן, הקהל הכללי כנראה מפגר ואין לי מושג אם זה באג שקיים, באג שתוקן או שזאת פשוט הרמה של ה-NPC הממוצע במשחק אבל זה עדין לא ממש אומר משהו על אותן 1000 NPCs שאמורה להיות להם שגרת יום יום. כלומר, לא שחקתי במשחק, אולי יש פחות מ-1000 NPCs עם שגרת יום ואולי בעצם אין אפילו אחת וזה היה שקר גמור, אבל מה הקשר בין זה לבין להראות קהל רנדומאלי ברחוב הולך במעגלים?
עם כל הפופוליזם סביב המשחק, הייתי רוצה לשמוע חוויה של שחקן PC ששחק פוסט ה-19 לדצמבר (9 ימים אחרי שיגור המשחק, כן?) ולשמוע איזו חוויה הייתה לו. בנתיים אני שומע את חנן מדבר על קווסטים שהוא לא הצליח לסיים, דמויות מרחפות וכדומה ב-ACV שנמצא בשוק כבר חודשיים, משחק שלישי בסדרה שזהה לקודמיו עם מנוע מוכח שכבר רץ על כל המכשירים הרלוונטים ואף אחד לא ממש מדבר על זה, כולם רק מדברים על ה-T pose בסייברפאנק שתוקן בשבוע שהמשחק יצא.
bling כתב:לא קלטתי ספוילרים משמעותיים בווידאו, אולי זה ברור רק למי ששיחק.
קיאו תראה יותר מהדקות הראשונות של מופע הבאגים, זה נכנס יותר עמוק מזה, גם לגבי ההבטחות של מה שהמשחק יהיה ומה שיצא בפועל, וכן, גם השוואות מביכות ברמות מול משחקי פס2 (ולא רק GTA) ולגו... המשחק הזה פשוט מביך מבחינת אלמנטים של עולם פתוח.
וכן הבטחות על אלפי אנשים עם שגרת חיים ובסוף מקבלים את ה NPC הכי מטומטמים ביקום שהולכים במעגלים על אותם כמה מטרים (זה אפילו לא מוסווה טוב) ושיש להם את ה pathfinding המטומטם שנראה בגיימינג זו בדיוק ההגדרה ל underdelivered וזה נראה לאורך כל הווידאו איך CDP עשו הייפ ענק ופיצצו אותנו בהבטחות פומפוזיות כשבסוף מה שיצא מזה זה חארטה.
אגב זה לא אומר שזה לא משחק טוב בבסיס שלו, בטח אחרי כל התיקונים יצא אחלה, אבל נשמע שממש לא מדובר פה בקפיצת מדרגה שציפינו לה מ CDP, נראה שגם ביחס לוויצ'ר זה צעד אחורה, בטח ביחס למה שהובטח התוצאה הסופית היא בדיחה.
bling כתב:הוא הראה כמה דוגמאות לעד כמה "סדר היום" של הולכי הרגל מוגבל, אני אשמח לשמוע מאביב ומאחרים ששיחקו האם להולכי הרגל יש מסלולי הליכה מורכבים.
בנוגע לגרסה של הדור הנוכחי אני מסכים איתך קיאו אבל אם תראה את הסרטון תראה כמה הם שיקרו לגבי הגרסאות האלה לאורך כל הדרך ועד כמה נבנה הייפ מיותר כלפיהן. אי אפשר לפטור אותם מהאחריות ובניגוד לגרסת הוויצ'ר על הסוויץ', פה באף רגע לא נאמר לנו שאנחנו עתידים לקבל גרסאות סוויץ' כגרסאות הדור הנוכחי. אז כן מגיע להם כל הבאקלאש שבעולם.
וחוץ מזה תראה עוד את הווידאו, המשחק יצא הרבה פחות עמוק ומשמעותי ממה שהובטח, האלמנטים RPG שלו בסוף די חלשים, והכי עצוב, העיר מבחינת אימרסיביות אמיתית ולא תפאורה היא פח אשפה גם לעומת GTA מימי הפס2.
אל תתייחס אפילו לרגעי הבאגים, אי אפשר לצפות בסרטון ולא לצאת בתחושה שהתוצר הסופי הוא אכזבה גדולה לעומת מה שהובטח, בגלל זה אמרתי שאת זה שום פאטץ' לא יסדר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים