Stick כתב:רק חוזר לציין שאחרי הפאץ האחרון, לפחות על הpc, המצב הרבה יותר טוב.
לא יודע מה לגבי באגים שוברי קווסטים, זה לא שהספקתי לשחק המון, אבל הבעיה הכי חמורה שהייתה לי - ביצועים שהולכים ויורדים באופן עקבי במשחק רציף ומחייבים ריסטרט כל 45 דקות כדי לא לרדת מ30fps - מסתמן שתוקנה.
הצלחתי אתמול בלילה סוף סוף לשבת כשעתיים רצוף עם המשחק, בלי להיות חייב להפסיק פעמיים תוך כדי בנקודות רנדומליות, וזה בהחלט שיפר את החוויה.
שמר לי סוף סוף על 60fps יציב.
glass man כתב:הכוונה היא לסאונד איך שהצלילים עצמם נשמעים, אנשים אומרים שהצלילים נשמעים על הפנים קבצי הצליל דחוסים רצח ובאיכות נמוכה ושכל איכות השמע הנמוכה הזו הורסת את החוויה. אומרים שמי שמשחק עם אוזניות שם לב יותר מהר לכמה איכות השמע נמוכה.
ושגם הווליום הכל על הפנים ולא מאוזן אז הופתעתי שאין תלונות מצידכם. אולי זה אחד הדברים האלה שהגיימרים ממש מגזימים
glass man כתב:'מה שקאז שם על סייבארפאנק עם הגיימר הזה שנראה כמו ישו... זה באמת מבאס... הוא מראה שם דברים מגניבים שהיה אפשר לעשות בדמו המפורסם של סייברפאנק ושאי אפשר במשחק המלא..
על באגים אפשר לסלוח על גרסאות שבורות לקונסולות בנות 7 אפשר לסלוח ... כי בעבר היינו עוברים דור אחרי 6 שנים..
על פייצ'רים שהיו בדמו ויצאו מהמשחק המלא... זה קצת מזכיר את watch dogs ..
לא שאני בא לחרבן על המשחק, כן? היה נראה לי משחק של 89 ועדיין נראה לי משחק כזה ובעולם שלי 89 זה משחק סופר דופר טוב
אבל עדיין הם קצת פישלו פה.
swiss-the-engine כתב:אחלה סרטון! מצחיק העץ שדרוגים עם היכולת human shield
Klayman כתב:glass man כתב:'מה שקאז שם על סייבארפאנק עם הגיימר הזה שנראה כמו ישו... זה באמת מבאס... הוא מראה שם דברים מגניבים שהיה אפשר לעשות בדמו המפורסם של סייברפאנק ושאי אפשר במשחק המלא..
על באגים אפשר לסלוח על גרסאות שבורות לקונסולות בנות 7 אפשר לסלוח ... כי בעבר היינו עוברים דור אחרי 6 שנים..
על פייצ'רים שהיו בדמו ויצאו מהמשחק המלא... זה קצת מזכיר את watch dogs ..
לא שאני בא לחרבן על המשחק, כן? היה נראה לי משחק של 89 ועדיין נראה לי משחק כזה ובעולם שלי 89 זה משחק סופר דופר טוב
אבל עדיין הם קצת פישלו פה.
זה הסרטון, למי שפספס. מוזמנים לנסות לקעקע אותו אכ''שקרים'' כמה שתרצו. אני גם לא חושב שיש שם איזה ספויילר או משהו, אז לטעמי שווה לצפות. מעבר לזה שהבחור עצמו קצת גופי כזה, הוא מעלה נקודות מעולות, והוא העלה את הסרטון הזה הרבה אחרי הפאצ' האחרון.
swiss-the-engine כתב:לא יודע הסרטון הזה עשה די רושם משחק חרא. בפרט לשחקן "ותיק" ובטח לאור הציפייה שנוצרה מהחומר הפרסומי שלהם עצמם.
גלאס כיום יש רק חברה אחת שהוכיחה שיש לה את החבל לעשות משחק שכזה. לא רואה סיבה לחשוב שהחזון שהוצג היה מתממש תחת מפיצה אחרת.
glass man כתב:נדב: זה הקטע אחי, CDPR הם אלה שיצרו את הציפיות שזה יהיה מין GTA דאוס אקסי, לא האנשים. בהתחלה אחרי הדמו אנשים אמרו שזה נראה דאוס אקס, ואז כשהם חשפו יותר ויותר מהעולם הפתוח התחילו ההשוואות המתבקשות על GTA.
ויש מצב ענק שכל הניסיון הזה שלהם להיות גם דאוס אקס נקסט ג'ן גם משחק עולם פתוח ברמה גבוהה וגם להיות עם סיפור ברמה של המכשף יכול להיות שכל הניסיון הזה לעשות כל כך הרבה דברים שאפתניים במשחק אחד זה מה שהביא להם את הפגיעה באיכות של המשחק.
לא שאני יודע בוודאות, כן? אבל ממה שהמפתחים מספרים במידע שדלף החוצה, הם אומרים שהיתה אמונה פנימית בהנהלה ובצוות הפיתוח שבגלל שהם הצליחו לפתח את המכשף 3 הם גם יצליחו לעשות עולם פתוח GTA שכזה מין אמונה כזו בכוח על של הצוות או שאלוהים נגע בצוות או איך שלא נקרא לזה
אז הם בעצמם קצת עשו את זה.
בנוגע לאנליסט, שמע אני לא אתחיל להגן על הדעה שלו שCDPR תמכר כי אני לא באמת יודע על איזה נתונים/ידע הוא בנה עליו את התחזית שלו אז קשה להתייחס לדעה שלו ברצינות, כשלא ברור על מה התחזית נבנתה אבל אני מאמין שיש חברות שיכולות לקנות את CDPR ובגלל שהם חברה מזרח אירופית הם יכולים להוציא משחקים טובים בזול יחסית כי יוקר המחיה בפולין הוא לא מי ישמע גבוה
הנה זה https://www.playstationlifestyle.net/20 ... 20December.
כאילו כן, לקנות אותם עכשיו יהיה בערך כמו לקנות מפיצות הרבה יותר גדולות אבל יש חברות שיכולות לעשות את זה כמו Tencent נגיד.
סוויס: אני מניח שאתה מתכוון לרוקסטאר אחי? כאילו שרק הם הראו בפועל שהם יכולים להביא משחק עולם פתוח ברמה שוברת שיאים כמו שCDPR מתכוונים? אם הבנתי אותך נכון,אז כן כנראה שרק רוקסטאר באמת יכולים כרגע, אני לא יודע אם מפיצה אחרת יכלה להציל את המשחק או לא כי יכול להיות שCDPR פשוט קפצו למים עמוקים מדי עבורם.
אבל אני חושב שבוא נגיד ככה, אם היה לCDPR גב כלכלי של מפיצה ענקית, שמוכנה לתת להם עוד שנתיים. אולי היינו מקבלים משחק הרבה יותר מלוטש גם אם באמת לא מגשים את החזון של CDPR
קרירין: אני לא הכי בעד שחברות סיניות ישתלטו על השוק אבל בנינו? אם Tencent היו קונים את CDPR אז אולי היה להם שקט נפשי לסיים את המשחק כשהוא יותר קרוב לחזון המקורי.
DrKeo כתב:glass man כתב:נדב: זה הקטע אחי, CDPR הם אלה שיצרו את הציפיות שזה יהיה מין GTA דאוס אקסי, לא האנשים. בהתחלה אחרי הדמו אנשים אמרו שזה נראה דאוס אקס, ואז כשהם חשפו יותר ויותר מהעולם הפתוח התחילו ההשוואות המתבקשות על GTA.
ויש מצב ענק שכל הניסיון הזה שלהם להיות גם דאוס אקס נקסט ג'ן גם משחק עולם פתוח ברמה גבוהה וגם להיות עם סיפור ברמה של המכשף יכול להיות שכל הניסיון הזה לעשות כל כך הרבה דברים שאפתניים במשחק אחד זה מה שהביא להם את הפגיעה באיכות של המשחק.
לא שאני יודע בוודאות, כן? אבל ממה שהמפתחים מספרים במידע שדלף החוצה, הם אומרים שהיתה אמונה פנימית בהנהלה ובצוות הפיתוח שבגלל שהם הצליחו לפתח את המכשף 3 הם גם יצליחו לעשות עולם פתוח GTA שכזה מין אמונה כזו בכוח על של הצוות או שאלוהים נגע בצוות או איך שלא נקרא לזה
אז הם בעצמם קצת עשו את זה.
בנוגע לאנליסט, שמע אני לא אתחיל להגן על הדעה שלו שCDPR תמכר כי אני לא באמת יודע על איזה נתונים/ידע הוא בנה עליו את התחזית שלו אז קשה להתייחס לדעה שלו ברצינות, כשלא ברור על מה התחזית נבנתה אבל אני מאמין שיש חברות שיכולות לקנות את CDPR ובגלל שהם חברה מזרח אירופית הם יכולים להוציא משחקים טובים בזול יחסית כי יוקר המחיה בפולין הוא לא מי ישמע גבוה
הנה זה https://www.playstationlifestyle.net/20 ... 20December.
כאילו כן, לקנות אותם עכשיו יהיה בערך כמו לקנות מפיצות הרבה יותר גדולות אבל יש חברות שיכולות לעשות את זה כמו Tencent נגיד.
סוויס: אני מניח שאתה מתכוון לרוקסטאר אחי? כאילו שרק הם הראו בפועל שהם יכולים להביא משחק עולם פתוח ברמה שוברת שיאים כמו שCDPR מתכוונים? אם הבנתי אותך נכון,אז כן כנראה שרק רוקסטאר באמת יכולים כרגע, אני לא יודע אם מפיצה אחרת יכלה להציל את המשחק או לא כי יכול להיות שCDPR פשוט קפצו למים עמוקים מדי עבורם.
אבל אני חושב שבוא נגיד ככה, אם היה לCDPR גב כלכלי של מפיצה ענקית, שמוכנה לתת להם עוד שנתיים. אולי היינו מקבלים משחק הרבה יותר מלוטש גם אם באמת לא מגשים את החזון של CDPR
קרירין: אני לא הכי בעד שחברות סיניות ישתלטו על השוק אבל בנינו? אם Tencent היו קונים את CDPR אז אולי היה להם שקט נפשי לסיים את המשחק כשהוא יותר קרוב לחזון המקורי.
יכול להיות שלא ממש ראיתי את כל החומר PR שלהם עד השיגור, אבל כשאני חושב על ההבטחות של סייברפאנק הן היו דאוס אקס RPG בעיר פתוחה גדולה. אז העיר ויזואלית ומבחינת דחיסות היא כנראה הדבר הכי מרשים שאי פעם היה, אבל נראה שזה בעיקר קליפה ריקה. אוקיי, אם זה היה GTA6 זה היה מדכא רצח אבל זה לא GTA, זה RPG דאוס אקס. זה לא שהתבאסתי שהערים בוויצ'ר 3 נראו כמו תחת והאזרחים סתם בוטים מסתובבים ללא כל מטרה או שהשליטה בסוס הייתה מהנה בערך כמו לנסות לנשק עקרב. כלומר הוויצ'ר 3 הוא משחק קלאנקי מוות, מלא בבעיות שליטה ומערכת קרב שהיא באמת אבל באמת נוראית. אבל זאת לא הסיבה שאני משחק בווצ'ר וזאת גם לא הסיבה שאני הולך לשחק בסייברפאנק. כלומר, מישהו פה רצה מסייברפאנק GTA6? לא, כולנו דברנו על דאוס אקס RPG. אז זאת השאלה האמיתית, האם הוא מספק דאוס אקס RPG? כי GTA6 הוא לא, ואני לא ממש בטוח מי ציפה שהוא יהיה GTA6 מהחברה שמספקת משחקים מדהימים אבל קלאנקים מוות ועם אפס פוליש. אבל באמת שאני מרגיש כבר כאילו אני מברבר באויר, לא שחקתי במשחק (יותר מ-5 דק') ואף אחד מאיתנו לא באמת ישב ושחק במשחק הזה שעות. כמעט כל מה שאנחנו אומרים פה מבוסס על סרטוני סנסציה מהאינטרנט.
בנוגע למכירה, אני לא רואה אותם עושים את זה. למה להם לעשות את זה? מה שכן, אם למישהו היה ספק בכלל שלא היה שווה לשגר את גרסאות הדור הקודם ולחטוף את כל ה-PR הנוראי הזה, המניה שלהם כבר הגיעה לירידה של 10 מליארד דולר. כמה הכניסו להם המכירות של הדור הקודם? 300 מליון דולר אם אני נדיב? שלא נדבר שרוב המכירות האלה היו מגיעות על הפס5 וה-XSX כשהן היו מקבלות את הגרסה שלהן. אז הם הרוויחו 300 מליון דולר וכל ה-PR הנוראי הזה הפסיד להם מליארדים.
DrKeo כתב:כן? הם הראו בעיקר נהיגה וכו׳? אני זוכר שני דמואים גדולים ובשניהם הכל היה התגנבות, יריות, מחסנים מלאים בכנופיות וכו. זה למה ישר חשבתי דאוס אקס. הם הראו איזה קטע מרדף אחד, אבל זה היה איזה 5% מההדגמות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 8 אורחים