![Smile :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
אז כחדשה הראשונה לנושא החדש, גוסט ריקון החדש לא יגיע לסטים. הוא כרגע רק הוכרז ליופליי אבל כנראה שהוא יגיע גם לחנות של אפיק.
Laskin כתב:"מתקפה" משולבת כמו שצריך, כלפי חנות שהגזימה עם הנתח שהיא לוקחת...
כך ייעשה לעלאק-מונופולים שהכח שלהם עלאק-מוגזם... בלי התערבות ממשלתית, רק התנגדות וולונטרית של השחקנים שמשתתפים במשחק![]()
(סורי, הגעתי בדיוק מדיון על פייסבוק והכח שלה, ומה צריך לעשות לגבי זה)
אני צופה שזה יעשה רק טוב, העובדה שאנחנו באמת כבר לא יכולים לנהל דיון על חנויות דיגיטליות תחת השם VALVE בלבד היא הוכחה שאנחנו התקדמנו הרבה, כקהילה
Kazz כתב:יחד עם הנתון הזה קיבלנו גם את הנתון שמשחק ההמשך מכר בערך אותו דבר כמו הראשון. אז להגדיל את מספר השחקנים הם לא הגדילו.
Kazz כתב:מקור?
DrKeo כתב:ג׳ייסון שריר תאר איך עובדת העסקת בלעדיות של אפיק עם אינדים. אפיק נותנת להם סכום מראש, נניח 2 מליון דולר והם יכולים לעשות בכסף מה שהם ירצו. המשחק יכול לצאת לכל פלטפורמה אבל במחשב הוא חייב להיות בלעדי לחנות של אפיק. ברגע שהמשחק יוצא 100% מהרווחים הולכים לאפיק עד שמגיעים ל-2 מליון דולר ומאותה נקודה מתחיל שוב הספליט 12-88 הרגיל של החנות.
לדעתי זאת מערכת נהדרת, זה מתמרץ פיננסית מפתחי אינדי ועוזר לבנות משחקים שאין להם באמת תקציב.
DrKeo כתב:הפודקאסט של השבוע של קוטאקו. סלח לי על העצלנות שאין לי דקה ספציפית אבל זה בחצי הראשון של הפרק. הוא סך הכל מתאר מערכת הלוואה שהתשלום על ההלוואה מגיע מהרווחים של המשחק.
Kazz כתב:עכשיו ששמעתי ( דקה 28:00 למעוניינים) זה נשמע כמו ה 2 מליון דולר זה מספר שנזרק כדוגמה ולא בהכרח הסכום. אבל לפחות זה מבהיר את המנגנון. אז כמו שאמרתי מההתחלה: moneyhat. אפיק כח שלילי ואנטי-צרכני שבא להגביל מכירת משחק על המחשב.
אולי במקום שיזרקו כסף על מניעת מכירת משחקים שלא קשורים אליהם במקומות אחרים, שישקיעו בעשיית מוצר ושירות טוב במקום החנות החובבנית שיש להם כרגע.
לאחר שאפיק דחו את הפיצ'רים שהיו אמורים להיכנס לחנות שלהם בחודש אפריל לחודש מאי, החודש נגמר והפיצ'רים האלה נדחו שוב. אז הפיצ'רים שבמקור היו אמורים להיות מיושמים באפריל ובמאי עדיין לא כאן.
משחקי יוביסופט ממשיכים להיות לא זמינים לקנייה יותר משבועיים. ממה שהבנתי הבעיה היא שאפשר היה לבקש ריפאנד למשחק באפיק אבל עדיין הוא זמין לשחקן דרך יופליי. 'האינטרגציה' פשוט מיידעת את יופליי שיש למשתמש משחק חדש ולא צריך להפעיל את EGS כדי לשחק במשחק שקנית משם ישירות דרך יופליי. יש שאומרים שהבעיה נפתרה אבל קל לצדדים להגיד שזו הסיבה שהמשחקים עדיין לא חזרו להימכר כאשר שוב מדובר בסוגיית ההנחה שאפיק עושה בסייל הנוכחי כפי שראינו משחקים אחרים מוסרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים