This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
glass man כתב:קאז אתה יודע מה הכי משעשע פה אחי? שאתה מרגיש שאתה איזשהו מינמום משיח בן יוסף, שכאילו "חזית" פה שהחנות לא רווחית. כאילו בוא, ילד בכיתה ח יודע, שקשה להוריד מונופול. אם מחר מישהו יחליט שהוא מתחרה בתה ויסוטצקי אתה גם כן תרגיש שאתה תגלית השנה אם תגיד שהוא לא רווחי? מונופול לא נשבר ברגע. היה לאפיק מומנט מדהים עם פורטנייט והם רצו לנצל אותו להוריד מונופול, וזה לא כזה הולך להם, אפשר כבר לעבור הלאה?
Hypno כתב:This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
InterAl כתב:יש את אפקט הרשת, אבל כמה אפליקציות IM למשל עלו וירדו בעשרים שנה האחרונות? לא מעט.
Klayman כתב:בדקתי אצלי במחשב, מיד אחרי ריסטרט, סתם כי הסתקרנתי - והחנות של אפיק עלתה תוך בערך 6-7 שניות, בעוד שסטים עלתה אחרי כ-25 שניות. אולי משהו דפוק אצלי ספציפית?
glass man כתב:מבחינתי כרגע אפיק איבדו את כל היכולת למשוך אותי, גיימפאס ממלא כבר את הנישה של "נטפליקס על הPC" וכל האקסקלוסיבים של אפיק זה משחקים של "סיים ושכח"
אולי אם אפיק היו חותמים עם סוני על איזשהו דיל הזוי, שכל האקסקלוסיבים של הPS5 שרכשת על הPS5 הם CROSS BUY על החנות של אפיק, אז הייתי משקיע שם אבל אלה דברים הזויים.
Laskin כתב:כשאני חושב על ״מה אני מרוויח מזה״ - אני מסתכל גם על טובת התעשייה, כי כשהיא מרוויחה אני גם מרוויח בטווח הארוך… ואם מפתחים מרוויחים משמעותית יותר באחוזים מהמכירות באפיק - אני מעדיף לקנות שם, בטח ובטח אם מדובר באינדיז אבל גם חברות גדולות יכולות להרוויח יותר ולא יקרה כלום.
Klayman כתב:ויותר מזה, בוא, אני חושב שאפיק עשו את רוב הדברים האפשריים כדי לגרום לאנשים לעבור אליהם/להפוך אותם לחנות ברירת המחדל שלהם. הכוח של ברירת המחדל הוא פשוט עצום, וכמעט בלי אפשרי להתמודד מולו לדעתי.
Klayman כתב:InterAl כתב:יש את אפקט הרשת, אבל כמה אפליקציות IM למשל עלו וירדו בעשרים שנה האחרונות? לא מעט.
אפליקציות IM אולי עלו וירדו, אבל ברגע שאחת מהן מתקבעת בשוק מסוים, לשכנע את הסביבה להוריד אחת אחרת הופך להיות בלתי אפשרי. קרא קצת על נושא ה iMessage בארה''ב ותבין על מה מדובר. זה כמו שהיום תגיד לחבר'ה מהצבא/תואר/עבודה/וואטאבר ''בואו נפתח צ'אט קבוצתי בטלגרם''. בסבירות גבוהה מאוד, ללפחות חצי מהם אין טלגרם (שהיא עוד די פופולרית בישראל בגלל ערוצי קופונים/פיראטיות/זוועות אחרות). לכמה מהם אין וואטסאפ ? (ולא, אם אחד מהם חרדי ואין לו סמארטפון זה לא נחשב). היית רוכש כרגע מכשיר בלי וואטסאפ? כנראה שלא. היית עובר לאפליקציית IM אחרת כרגע? למה? מה היה גורם לך לעבור? זה עוד חינם..
ויותר מזה, בוא, אני חושב שאפיק עשו את רוב הדברים האפשריים כדי לגרום לאנשים לעבור אליהם/להפוך אותם לחנות ברירת המחדל שלהם. הכוח של ברירת המחדל הוא פשוט עצום, וכמעט בלי אפשרי להתמודד מולו לדעתי.
Klayman כתב:קאזז - כבר דיברנו על זה. אפיק לא יכולה למכור בזול יותר משחקים. הרי המפיצה היא זאת שקובעת את המחירים. היא עובדת עם קופונים כשהיא יכולה (ולא מעט אפילו), וגם הנהיגה סוגשל cashback על רכישות בחנות, שתקף לרכישות עתידיות. כלומר היא כבר עושה את הדברים שאתה מדבר עליהם. לנושא הבלעדיים - תמשיך לנגן על זה עד מחר. זאת אסטרטגיה טובה. אתה לא אהבת אותה כי היא נגד ואלב אהובתך, זה הכל.
Hypno כתב:
אז תגיד להם למכור משחקים ב ITCH וכך הם יקבלו 100 אחוז.
אתה קנית באוריג'ין את משחקי EA שעניינו אותך? ביופליי של יוביסופט? בלאנצ'ר שהיה לרגע לבת'סדה? טובת התעשיייה זה להיות בחנות הכי פופולארית.
כמה אפשר להסתנוור מאחוז גבוה יותר כאשר כמות הרוכשים בטלה בשישים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד