Hypno כתב:Klayman כתב:קאזז - כבר דיברנו על זה. אפיק לא יכולה למכור בזול יותר משחקים. הרי המפיצה היא זאת שקובעת את המחירים. היא עובדת עם קופונים כשהיא יכולה (ולא מעט אפילו), וגם הנהיגה סוגשל cashback על רכישות בחנות, שתקף לרכישות עתידיות. כלומר היא כבר עושה את הדברים שאתה מדבר עליהם. לנושא הבלעדיים - תמשיך לנגן על זה עד מחר. זאת אסטרטגיה טובה. אתה לא אהבת אותה כי היא נגד ואלב אהובתך, זה הכל.
לא הבנתי. אפיק יכולים לשלם למפיצה לבלעדיות אבל לא יכולים לשלם לה כדי שהם יתמחרו את המשחק במחיר נמוך יותר מאשר בסטים למשך X זמן?
או לתת 100% מהקאט למשך X זמן? מה עם כל בלבולי השכל של טים שהקאט הנמוך יותר יוביל למחירים זולים יותר של משחקים?
איך הם בדיוק עושים את זה עכשיו? הם היו צריכים לשכוח מבלעדיות ופשוט לסבסד הנחות לשיגורים סימולטאנים לנצחונות PR קלים.
משחק X עכשיו זמן בסטים ואפיק. קנו אצלנו, הוא עולה פחות/כל הכסף למפתחת בחודש הראשון.
..אילו נתונים גורמים לך להגיד שאסטרטגיית הבלעדיים טובה? תיאורטית בלעדיים אמורים למשוך שחקנים לחנות שאחר כך ימשיכו לקנות משחקים שם.
הנתון של הכנסות ממכירות משחקי צד ג' נמוך ואנחנו בשנה הרביעית-חמישית של החנות ורבים ממשחקי ומפיצות AAA לא תומכות בחנות.
לא. אפיק לא יכולה לשלם עבור מחיר נמוך יותר בחנות רשמית. יודע מה זה perceived value? אם המוצר *החדש* שלך, נמכר בחנות אחת בX ובחנות אחרת בX-30%, אז הוא לא שווה את ה X שאתה רוצה לגביו מלכתחילה( שים לב, זה לא בזמן מבצעים ואחרי השחרור. אלא בזמן שרוצים למכור את המשחק במחיר המלא). לא משנה אם מאחורי הקלעים המפיצה תקבל תשלום כלשהו. זה לא מעניין את הצרכנים. הם רואים סכום בסוף. אז אם אתה מתמחר משחק *חדש* ב50$ בחנות אחת ו 70$ בחנות השניה, אתה בעצם משדר לצרכנים שזה משחק של 50$.ואם זה משחק של 50$, אז מי שמחכה למבצע, לא בהכרח ירכוש אותו ב 50$ בסטים או כל מקום אחר, כשההנחה הראשונית תגיע.
לגבי "איך אפיק עושים את זה היום?" כבר עניתי, אבל אתה כמובן מתעלם כי האמת לא נוחה לך, כרגיל. אפיק נותנת בזמני הסייל שלה מחיר נקוב( שזהה למחיר הנקוב בסטים - תבדוק אותי, לא תתאכזב). עליו, לרוב, יש לה קופונים שמורידים את המחיר עוד. שים לב, שלרוב המכריע של הפעמים, הקופונים האלה לא כוללים משחקים ממש חדשים או pre orders.. המממ... מעניין למה? בנוסף לכל אלה, יש מערכת cashback על רכישות בחנות של אפיק בימינו, שאפשר להשקיע חזרה חלק מהסכום ולקבל הנחה( אפילו על משחקים חדשים! קצת כמו שנינטנדו עושה עם מטבעות הזהב שלה). אז מבחינת מחירים, הם טובים מסטים, כמעט תמיד.
על פיצ'רים אני לא הולך להתווכח איתך, כי זה באמת באמת לא מעניין אותי. אני לא משתמש בשום פיצ'רים של סטים מעבר להפעלת המשחק. אתה משתמש בכולם? אחלה. האם יש כאלה שחסרים להם פיצ'רים מסוימים, בטוח. אבל בסדר, חנות בת 4-5 מול חנות בת 20( שב4 שנים הראשונות שלה הייתה אשפה בוערת, בוא.. ה גיף של העליה של סטים היה אחד הגאוניים).
אמרתי שבעיקרון, אסטרטגיה של בלעדיים היא טובה בדיוק מהסיבה שתיארת. פה ספציפית היא לא עבדה. מדוע? יש כמה סיבות. אני טוען אישית שהעיקרית שבהן היא אפקט ברירת המחדל( שלווה כמובן בחבורה צעקנית שבכתה על כל בלעדי שהגיע לשם כי "זה לא בסטים אז זה בעצם יוצא עוד שנה למחשב" ). אנחנו כבר יודעים את דעתך, סטים צריכה להיות החנות היחידה.
בהודעות המקוריות שלך בנוגע לחנות, כעסת שאפיק לא מממנת משחקים ואותם שמה בלעדית. וגם כשהיא עושה זאת, יש לך תלונות, כמובן. אתה מזיז את המטרה כל פעם כשאתה רואה שלא פגעת ומנסה להגיד" הנה זה בעצם פה ". סורי, זה לא עובד.