Hypno כתב:אם יש כמות פסיכית, למה שהמטרה תמשיך להיות רכישת משתמשים?
מצב החנות = חוסר התמיכה המופגן של מפיצות ועשרות משחקים.
מצב החנות = 230 מיליון משתמשים שב2022 שמו 355 מיליון דולרים בקניית משחקי צד ג'. כלומר להמחשה, משחק כמו ספיידי 2 שמוכר 5 מיליון עותקים כבר עשה לבדו פחות או יותר מה שכל החנות עשתה בשנה שלמה.
Laskin כתב:לא הולכים להרוג את השיט הזה בקרוב?
Death_119 כתב:עלה במוחי רעיון - למה שמייקרוסופט לא תאפשר להפעיל משחקים שנרכשו בחנות שלהם בפיסי גם באקסבוקס ולהפוך, זה חתיכת Win win עבור הצרכן ומדיניות שמאוד תתאים לקו הכלכלי שלהם.
Uncle Pey'j כתב:Death_119 כתב:עלה במוחי רעיון - למה שמייקרוסופט לא תאפשר להפעיל משחקים שנרכשו בחנות שלהם בפיסי גם באקסבוקס ולהפוך, זה חתיכת Win win עבור הצרכן ומדיניות שמאוד תתאים לקו הכלכלי שלהם.
זה די מה שקורה עכשיו עם Xbox Play Anywhere עם כל הצד א' שלהם, ויש גם קצת צד ג' פה ושם - רק לאחרונה פתאום הופיע לי RE2 חינם בספרייה על הפיסי בגלל שכשהמשחק צורף לגיימפאס הוא גם נהפך ל-Play Anywhere למי שכבר רכש אותו על ה-XB.
Laskin כתב:Uncle Pey'j כתב:Death_119 כתב:עלה במוחי רעיון - למה שמייקרוסופט לא תאפשר להפעיל משחקים שנרכשו בחנות שלהם בפיסי גם באקסבוקס ולהפוך, זה חתיכת Win win עבור הצרכן ומדיניות שמאוד תתאים לקו הכלכלי שלהם.
זה די מה שקורה עכשיו עם Xbox Play Anywhere עם כל הצד א' שלהם, ויש גם קצת צד ג' פה ושם - רק לאחרונה פתאום הופיע לי RE2 חינם בספרייה על הפיסי בגלל שכשהמשחק צורף לגיימפאס הוא גם נהפך ל-Play Anywhere למי שכבר רכש אותו על ה-XB.
אני די בטוח שהוא היה ציני פייג׳
Laskin כתב:Uncle Pey'j כתב:Death_119 כתב:עלה במוחי רעיון - למה שמייקרוסופט לא תאפשר להפעיל משחקים שנרכשו בחנות שלהם בפיסי גם באקסבוקס ולהפוך, זה חתיכת Win win עבור הצרכן ומדיניות שמאוד תתאים לקו הכלכלי שלהם.
אני די בטוח שהוא היה ציני פייג׳
MGS FREAK כתב:EA סוף סוף שחררו בסטים את כל משחקי C&C ,משום מה רק בבאנדל ולא בבודדים אבל שיהיה (שימו לב שהוא כולל את הגרסאות המקוריות של C&C ורד אלרט המקוריים ולא הרימאסטרים מלפני כמה שנים).
עושה לי חשק לשחק שוב ברד אלרט 2, פשוט משחק על זמני אבל מתאפק שלא לקנות את הנ"ל כי יש לי הרגשה שרימאסטר שלו הוא רק עניין של זמן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 4 אורחים