חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2024, 11:57

אין ספק… וזו אחת הסיבות שלא אתרום להם על ידי רכישה של קונסולת ״פרו״. הדור הזה לא הוכיח את עצמו, בלשון המעטה, בכל הקשור לצד א איכותי של סוני.
עוד שלוש שנים בערך יגיע דור חדש וגם אז - לא אקפוץ ישר לרכוש אותו לפני שנראה שסוני משנים כיוון.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 01 אוקטובר 2024, 13:49

Laskin כתב:אין ספק… וזו אחת הסיבות שלא אתרום להם על ידי רכישה של קונסולת ״פרו״. הדור הזה לא הוכיח את עצמו, בלשון המעטה, בכל הקשור לצד א איכותי של סוני.
עוד שלוש שנים בערך יגיע דור חדש וגם אז - לא אקפוץ ישר לרכוש אותו לפני שנראה שסוני משנים כיוון.

גם אם יגיע בעוד 3 שנים איך שהוא אנחנו נראה את המעט משחקים שיצאו לפס5 יקבלו רימסטר לPS6. צריך להעיף את הרמן הולסט משם ולהביא מישהו שידאג לאפס את הסטודיויים של סוני ככה שהדור של הפס6 יהיה מוכן.. יש לי אפס ביטחון במישהו שאישר משחק כמו קונקורד למרות שהכתובת הייתה על הקיר..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2024, 19:14

matangt6 כתב:יש לי אפס ביטחון במישהו שאישר משחק כמו קונקורד למרות שהכתובת הייתה על הקיר..

"אישר" זה ה-understatment של השנה :)
הבן אדם לא נתן לאף אחד להגיד על המשחק מילה רעה ופמפם עליו אקסטרה תקציב שווה ערך ל-TLOU2 בשנה וחצי רק כדי שיעמוד בתאריך שחרור. הוא התאבד עליו, או איתו, נראה מה הסטטוס שלו בקרוב.
We're just normal men. We're just innocent men

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 אוקטובר 2024, 21:15

קודם כל אם משחקים גדולים לוקח בימנו 5 שנות פיתוח
וזה במקרה ואין ביטולים

הם צריכים לעשות מה שאקטיוויזיון עשו אם cod

וזה לחלק את הצוותים ,בצורה כזאת
שכל מחלקת פיתוח משחקים ,תפיק כמה משחקים שונים ב5 שנים

לדוגמה נוטי דוג

לפצל ל3 צוותים שונים ,כל אחד עובד על משחק גדול
במקרה הצורך להוסיף אנשים

חלק מהדברים אפשר לעשות ביחד
לדוגמה זיהוי תנועה ,מנוע גרפי משותף במקרה וזה לא מוצר מדף וכו
וחלק בנפרד

תוך 5 שנים ,זה אנצארטד 5
גאק ודקסטר חדש
ו עוד משחק

לצד זה להכניס לוחות זמנים סבירים ,לא לוחצים מדי
כי זה פוגע בצוות ,ופתח לבאגים

אבל גם לא כאלו שהצוות ישחק פינג פונג כל היום
ויטרוף בונבונים
כל רבעון לבדוק התקדמות, שהעבודה של ראש הצוות תיהיה תלויה בלוחות זמנים

שוב לוחות זמנים סבירים ,אבל הוא חייב לדרבן את הצוות

ובונוס לכולם אם סיום פיתוח לפני הזמן בביקורות לא תלויות טובות
בונוס נוסף לכולם על מכירות גבוהות

התוצאה תיהיה כל שנה כמה משחקים גדולים של סוני

בעניין gaas
במקום לפתח מ0 ,לקנות כאלו שכבר מוכנים ,אבל בלי כח הפרסום שיש לסוני
יש מספיק שסוני יכולה לקנות אחרי שבודקת שהמשחק טוב
ורק חסר תשתית טובה ופרסום

Ms קנתה את מינקרפט ,ואפכה אותו למפלצת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2024, 22:04

אתה לא יכול לפצל את נוטידוג ל-3 סתם ככה. לבנות 3 צוותים שונים כשכל אחד מהם מסוגל להוציא מאסטרפיס ברמה של TLOU2 זה הליך של שנים.

תראה את גרילה שעשו את זה וזה לא קדם אותם יותר מדי. משחק אחד גדול ב-7 שנים האחרונות ונראה שלא מגיע מהם משהו מעניין בקרוב.

פשוט צריך לשמור על פוקוס. תראה את סאקרפאנצ׳, 6 שנים לGOT ו-5 שנים להמשך GOY. הם ידעו מה המטרה, הם היו מפוקסים כמו לייזר בלי gaas או משחקי ביניים או רימייקים או התרחבות קיצונית והנה, 5 שנים ויש משחק. אם נוטידוג וסנטה מוניקה היו עושים את זה היינו מקבלים כבר GOW דור הבא על מלא ומשחק נוטידוג שנה הבאה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוקטובר 2024, 08:52

DrKeo כתב:אתה לא יכול לפצל את נוטידוג ל-3 סתם ככה. לבנות 3 צוותים שונים כשכל אחד מהם מסוגל להוציא מאסטרפיס ברמה של TLOU2 זה הליך של שנים.

תראה את גרילה שעשו את זה וזה לא קדם אותם יותר מדי. משחק אחד גדול ב-7 שנים האחרונות ונראה שלא מגיע מהם משהו מעניין בקרוב.

פשוט צריך לשמור על פוקוס. תראה את סאקרפאנצ׳, 6 שנים לGOT ו-5 שנים להמשך GOY. הם ידעו מה המטרה, הם היו מפוקסים כמו לייזר בלי gaas או משחקי ביניים או רימייקים או התרחבות קיצונית והנה, 5 שנים ויש משחק. אם נוטידוג וסנטה מוניקה היו עושים את זה היינו מקבלים כבר GOW דור הבא על מלא ומשחק נוטידוג שנה הבאה.

לא אמרתי שזה יקח מהר
אבל לדעתי חברה כמו סוני
צריכה לדאוג שבמינימום של המינימום ,להוציא 6 משחקים בלעדים גדולים כל שנה

ואז לשמור על השרות מנוי פרימיום שלה
אחרי 3 חודשים שמשחק גדול שלה יוצא ,להכניס לשרות

את gow רגנרוק אם ירוץ סביר בrog ally
אני חושב אני ישחק אליו ,אחרי שיהיה הנחה בסטיים

את האמת לא בדקתי איך רץ בally
אני מעדיף ככה ,כי בעבודה הנוכחית אני לבד ולפעמים יש לי זמן לשחק

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 02 אוקטובר 2024, 12:03

kririn כתב:
DrKeo כתב:אתה לא יכול לפצל את נוטידוג ל-3 סתם ככה. לבנות 3 צוותים שונים כשכל אחד מהם מסוגל להוציא מאסטרפיס ברמה של TLOU2 זה הליך של שנים.

לא אמרתי שזה יקח מהר
אבל לדעתי חברה כמו סוני

6 זה דיי אוברקיל.. אבל בכיף 2-3. אחד בתחילת השנה ואחד בעונת החגים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוקטובר 2024, 13:40

matangt6 כתב:
kririn כתב:

לא אמרתי שזה יקח מהר
אבל לדעתי חברה כמו סוני

6 זה דיי אוברקיל.. אבל בכיף 2-3. אחד בתחילת השנה ואחד בעונת החגים.

2-3 זה מספר מאוד קטן לשנה
לא מצדיק לרוב האנשים קנית קונסולה על פני מתחרים

הכבדים שרוצים כל בילעדי ,יכולים לקנות את הקונסולה משומשת
אחרי 5 שנים
לחרוש על בילעדים שהרוב כבר יהיו זולים
ואז למכור את הקונסולה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 אוקטובר 2024, 14:16

2-3 באמת טובים, כי סוני מוציאה 2-3 משחקים מאוד meh בשנתיים האחרונות וזה מרגיש כאילו אין לה בלעדיים בכלל.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 02 אוקטובר 2024, 18:39

DrKeo כתב:2-3 באמת טובים, כי סוני מוציאה 2-3 משחקים מאוד meh בשנתיים האחרונות וזה מרגיש כאילו אין לה בלעדיים בכלל.

לי אישית זה לא מספיק
תיקח את נינטנדו ,נכון המשחקים שלה ברובם
יותר פשוטים לפתח

אבל לאחרונה יצא ספין אופ של זלדה שזכה לביקורות טובות

בקרוב יצא מאריו rpg ( לא השם המדויק ) חדש
ולא אני לא מדבר על הרימיק שאני לא מחשיב

וזה שהסוויץ צריכה כבר מחליפה

ככה שזה 2 משחקים גדולים ברבעון

זה אחת הטעויות של סוני ומיקרוסופט
לא כל משחק חייב סופר גרפיקה

אסטרו בוט של סוני מוכיח את זה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 אוקטובר 2024, 01:10

יש שמועות שמשפחת גילמו רוצה לקנות מניות ציבוריות של UBI ולהפוך את החברה לפרטית. לא בדיוק שוק גדול להתחשב בזה שהם דוחפים את מחיר המניה למטה כבר כמה זמן. יש לי הרגשה שהם עוד מעט יכריזו על BG&E3 בתקציב 600 מליון דולר, המטרה להשיג כמה שיותר שחקנים ולכן הוא יספר על מעיף עפיפונים טרנסג'נדר באפגניסטן שמתמודד עם הסטיגמות החברתיות ודחיה מהמשפחה הגרעינית. כאימרה אומנותית לא יהיה בו גיימפליי.

אם כבר מנסים לרצוח את המניה עם כישלונות והזיות, למה לא לנצל את ההזדמנות ולעשות משחקים אומנותיים עם סיכון סופר גבוה שגם ימכרו רק 500K עותקים וגם יצרו IP חדשים אהובים?

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 06 אוקטובר 2024, 13:36

DrKeo כתב:יש שמועות שמשפחת גילמו רוצה לקנות מניות ציבוריות של UBI ולהפוך את החברה לפרטית. לא בדיוק שוק גדול להתחשב בזה שהם דוחפים את מחיר המניה למטה כבר כמה זמן. יש לי הרגשה שהם עוד מעט יכריזו על BG&E3 בתקציב 600 מליון דולר, המטרה להשיג כמה שיותר שחקנים ולכן הוא יספר על מעיף עפיפונים טרנסג'נדר באפגניסטן שמתמודד עם הסטיגמות החברתיות ודחיה מהמשפחה הגרעינית. כאימרה אומנותית לא יהיה בו גיימפליי.

אם כבר מנסים לרצוח את המניה עם כישלונות והזיות, למה לא לנצל את ההזדמנות ולעשות משחקים אומנותיים עם סיכון סופר גבוה שגם ימכרו רק 500K עותקים וגם יצרו IP חדשים אהובים?

אני זוכר שיוביסופט היו בלחץ מזה שוונדי (Vivendi) רצו לרכוש אותם בכוח וכמה הם התגעו בזה שהם הצליחו להדוף אותם בעזרת Tencent... כל הסיפור של יוביסופט צריך ללמד בתואר ראשון למנהל עסקים על איך לא מנהלים חברה...

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 אוקטובר 2024, 13:36

תמונה

לא יודע, אם הבאנו את זה כבר, אבל "מנהל רישוש הארנקים" ביוביסופט קורא לכל הגיימרים, ובמיוחד לאלה שמתנגדים למהלכים האחרונים של יוביסופט non-decent humans

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 נובמבר 2024, 12:51

כבר שמענו על זה אבל עכשיו זה סופי, סקוור סיפרו ל4Gamer שלא תהיה יותר אפילו בלעדיות זמנית לנינטנדו או סוני לסדרות הדגל שלהם יותר. כלומר אין יותר דילים כמו פפ7 ריימיק /פפ16 והם גם אמרו שכנראה פפ16 יגיע לאקסבוקס אחרי הפורט של הPC. סקוור גם אמרו באופן רשמי שלא משתמע לשתי פנים שפפ7-2 ופפ6 לא כיסו את עלויות הפיתוח שלהם. זה לא יהיה מוגבל למשחקים חדשים והם מתכננים לשים את כל הקטלוג הישן שלהם על הPC/בוקס גם כן.

יהיה מעניין לראות איך משחקים כמו פפ17/קינגדום הרטס 4 על הבוקס DAY ONE ועל הPC ישפיעו על המכירות דבר אחד בטוח סוף סוף תהיה לנו תשובה אם האקסקלוסיביות היתה הבעיה או לא... אני תמיד הימרתי שלא האקסקלוסיביות היא הבעיה אבל מי יודע?
https://gamingbolt.com/future-square-en ... ducer-says

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2024, 13:23

גרסת האקסבוקס תמכור 40 עותקים, אבל ה-PC יהיה שחקן חזק. אני חושב שתהיה לזה השפעה לא קטנה ביפן, PC גיימינג חזק שם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2024, 13:27

המשחקים האלה אבל כן יוצאים למחשב, פשוט קצת מאוחר יותר ובגירסה יותר שלמה (תוספת dlc) וטובה יותר. כמה שחקני אקס בוקס כבר יקנו נניח את פיינל פנטזי 7 חלק 3 על האקס בוקס? הרי משחקים מוכרים שם בערך רבע במקרה הטוב ממה שהם מוכרים על הפלייסטיישן אז במקרה של סדרה כזו שלא שיחקו את החלקים הקודמים שלה זה כבר לגמרי גרושים, כנראה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2024, 15:28

כן על האקסבוקס באמת ימכור גרושים, כאילו פפ15 מכר נכון ל2024...10M עותקים. 1M מהם זה על הבוקס וזה משחק שהתפוצץ במכירות בזמנו בגלל המומנטום המטורף שהיה לפס4 ב2016 והבוקס הרוויח מזה גם, כלומר עם המיתון הזה שיש במכירות של קונסולות הבוקס אני בספק אם יהיה משחק פפ שיוכל להגיע ל1M על הבוקס.

לאסקין אתה צודק שהם יוצאים למחשב אבל בטח תסכים ששחקני הPC לרוב לא אוהבים להרגיש הבן החורג, והם מעריכים שהמשחקים יוצאים לPC באותו יום של הקונסולות אז אם שחקני המחשב יתחילו לקבל את פפ באותו יום שיגור של הקונסולות אני די בטוח שיהיה לזה השפעה חיובית.... מה שכן אני חושב שהבעיה הרבה יותר עמוקה מזה....

סקוור מאוהבים מדי בריימיקים... פפ7-3 יהיה נפילה במכירות זה ידוע אין שום תסריט שהמשחק הזה הולך להפוך לויראלי, ועדיין לפי כל העדויות סקוור משקיעים בו תקציב AAA של פפ ראשי ולפי כל מה שסיפרו הוא הולך להיות יותר מושקע משני הראשונים בפער וסקוור אמרו כבר שהם מהמרים שהוא יהיה אחד המשחקים הגדולים בכל הזמנים דו משמעי... לא יודע כמה מזה זה PR אבל זה ברור שבתקציבים של פפ7-2 ופפ7-3 הם כבר יכלו לפתח את פפ17 ופפ18, גם אם נצא מתוך נקודת הנחה שפפ17 ופפ18 יש להם
עלויות יותר גבוהות כי הם משחקים שהם לגמרי מאפס עדיין.... כל ההשקעה הזו של המייניגימס והעולם הפתוח של פפ7-2 יכלו ללכת על פפ18 כבר :-)

שאני רואה שפפ15 מכר פאקינג 10M עותקים זה ברור שסקוור פשוט צריכים ללכת על עולם פתוח אמיתי מערכת קרב כמו של פפ16 וסיפור נורמלי, אני לא מבין למה זה כל כך קשה להם, במקום זה לא משחררים מפפ7 אף פעם ואנחנו כבר שמענו גם על ריימיק AAA לפפ10.

..

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2024, 10:42

סליחה על הבורות, אבל FF7-2 הוא לא עולם פתוח?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 נובמבר 2024, 11:41

בהתחשב בזה שחומרתית הps/ xbox/pc
מאוד דומים

לא מדבר על יכולות החישוב אלה על הארכיטקטורה עצמה

ובהתחשב בזה שמפתחות היום יכולות להשתמש בכלי פיתוח
שתומכים בשלושת הפלטפורמות

סתם זורק ,מנוע גרפי אנריל 5
שרץ על וולקן ( אפשר לבחור )

הפלטפורמות היום מאוד דומות ,אז 1 מיליון במחיר מלא
על קונסולה שלא מוכרת טוב rpg ,זה עדיין הרבה מאוד כסף

1 מיליון כפול 70 דולר = 70 מליון דולר
נכון זה רק הכנסות בלי הוצאות ,ומול זה צריך להשוות כמה עלה לפתח ולשווק את אותה גרסה

ככה שהרווח הנקי נמוך משמעותית
אבל זה עדיין הרבה כסף

בעניין סוויץ ובעתיד סוויץ 2
וסמארטפונים וטאבלטים
ומחשבי mac
ומחשביwin11 arm

זה כבר עניין אחר ופה יש שיקולים נוספים

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 06 נובמבר 2024, 13:36

DrKeo כתב:סליחה על הבורות, אבל FF7-2 הוא לא עולם פתוח?

מחולק לאיזורים... אבל כן, לגמרי עונה על ההגדרה עולמ(/ות) פתוח

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 נובמבר 2024, 13:51

הידאו קוג׳ימה הכריז אתמול שה-ip של Death Stranding עבר לידיים של קוג׳ימה פרודקשן. וכמהלך ראשון, shadow drop של DS גרסת הבמאי באקסבוקס ובחנות של אקסבוקס במחשב. זמין כבר עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 09 נובמבר 2024, 16:15

FF7-2 הוא עולם פתוח אבל הוא עולם פתוח שהוא משחק המשך של פפ7 משחק שלא לכולם בא עליו בעוד פפ16 ופפ15 היו משחקים שהם עולמות חדשים שכולם יכולים להיכנס אליהם. מנסה לומר פפ16 היה לו מערכת קרב נהדרת אבל הוא לא היה עולם פתוח אז הרבה דילגו עליו פפ7-2 הוא עולם פתוח אבל בגלל שהוא משחק המשך גם עליו המון דילגו.
וכאילו אם זה לא מספיק הם עושים את פפ7-3 אפילו יותר מושקע מבחינת העולם הפתוח והתקציב שזה ברור שהוא ימכור אפילו פחות טוב מפפ7-2 כי אנשים לא יטרחו לשחק בשני הראשונים.

פשוט התאבדות מצידם להשקיע ככה ולא לעשות את המשחק מזמין כמה שיותר לשחקנים חדשים.
כי זה כל מה שהם פאקינג צריכים להצליח עולם פתוח מושקע, עלילה חדשה, וערכי הפקה מסבכים לעצמם את החיים הרבה מעבר לצורך :-)

כאילו, נכון המכשף 3 היה משחק שלישי בסדרה אבל אתה יודע CDPR יצאו מגדרם שיהיה קל להבין אותו גם לאנשים שבשבילם זה היה המשחק הראשון בסדרה אני במקרה מאלה ששיחקו מהמשחק הראשון עד השלישי פפ7-2 ופפ7-3 לא הולכים להיות standalone כאלה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 09 נובמבר 2024, 18:26

glass man כתב:

FF7-2 הוא עולם פתוח אבל הוא עולם פתוח שהוא משחק המשך של פפ7 משחק שלא לכולם בא עליו בעוד פפ16 ופפ15 היו משחקים שהם עולמות חדשים שכולם יכולים להיכנס אליהם. מנסה לומר פפ16 היה לו מערכת קרב נהדרת אבל הוא לא היה עולם פתוח אז הרבה דילגו עליו פפ7-2 הוא עולם פתוח אבל בגלל שהוא משחק המשך גם עליו המון דילגו.
וכאילו אם זה לא מספיק הם עושים את פפ7-3 אפילו יותר מושקע מבחינת העולם הפתוח והתקציב שזה ברור שהוא ימכור אפילו פחות טוב מפפ7-2 כי אנשים לא יטרחו לשחק בשני הראשונים.

כי זה כל מה שהם פאקינג צריכים להצליח עולם פתוח מושקע, עלילה חדשה, וערכי הפקה מסבכים לעצמם את החיים הרבה מעבר לצורך :-)

כאילו, נכון המכשף 3 היה משחק שלישי בסדרה אבל אתה יודע CDPR יצאו מגדרם שיהיה קל להבין אותו גם לאנשים שבשבילם זה היה המשחק הראשון בסדרה אני במקרה מאלה ששיחקו מהמשחק הראשון עד השלישי פפ7-2 ופפ7-3 לא הולכים להיות standalone כאלה.

לדעתי ff7 רימיק
במקום להשקיע סכומי ענק כאלו ולפרוס על 3 משחקים

הם היו יכולים לעשות ,מה שבזמנו קאפקום עשו לריזידנט איוול 1

רק תדמינו, איזה משחק יפה יכולים לעשות היום
בסביבות מרונדרות מראש
וככה זה היה גם נאמן למקור ,ובעלות הרבה יותר זולה

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 09 נובמבר 2024, 22:13

kririn כתב:
glass man כתב:

לדעתי ff7 רימיק
במקום להשקיע סכומי ענק כאלו ולפרוס על 3 משחקים

הם היו יכולים לעשות ,מה שבזמנו קאפקום עשו לריזידנט איוול 1

רק תדמינו, איזה משחק יפה יכולים לעשות היום
בסביבות מרונדרות מראש
וככה זה היה גם נאמן למקור ,ובעלות הרבה יותר זולה

יש מצב אבל אתה שוכח את הדמו טכנולוגי שהיה לפס3 בזמנו מה שגרם לכולם להתחנן לרימייק שקיבלנו רק בפס4/5. הטעות שלהם לדעתי הייתה לפרוס את המשחק הזה ל3 חלקים. הייתי מעדיף משחק רחד שלהם או 2 חלקים כמו שגוד אוף וור עשו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 נובמבר 2024, 11:21

בדו"ח הפיננסי של T2 הם שוב מאשרים ש-GTA6 יוצא ב"סתיו 2025". נקווה שהוא לא יזוז משם, יש עוד שנה שלמה.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים