Laskin כתב:אין ספק… וזו אחת הסיבות שלא אתרום להם על ידי רכישה של קונסולת ״פרו״. הדור הזה לא הוכיח את עצמו, בלשון המעטה, בכל הקשור לצד א איכותי של סוני.
עוד שלוש שנים בערך יגיע דור חדש וגם אז - לא אקפוץ ישר לרכוש אותו לפני שנראה שסוני משנים כיוון.
matangt6 כתב:יש לי אפס ביטחון במישהו שאישר משחק כמו קונקורד למרות שהכתובת הייתה על הקיר..
DrKeo כתב:אתה לא יכול לפצל את נוטידוג ל-3 סתם ככה. לבנות 3 צוותים שונים כשכל אחד מהם מסוגל להוציא מאסטרפיס ברמה של TLOU2 זה הליך של שנים.
תראה את גרילה שעשו את זה וזה לא קדם אותם יותר מדי. משחק אחד גדול ב-7 שנים האחרונות ונראה שלא מגיע מהם משהו מעניין בקרוב.
פשוט צריך לשמור על פוקוס. תראה את סאקרפאנצ׳, 6 שנים לGOT ו-5 שנים להמשך GOY. הם ידעו מה המטרה, הם היו מפוקסים כמו לייזר בלי gaas או משחקי ביניים או רימייקים או התרחבות קיצונית והנה, 5 שנים ויש משחק. אם נוטידוג וסנטה מוניקה היו עושים את זה היינו מקבלים כבר GOW דור הבא על מלא ומשחק נוטידוג שנה הבאה.
kririn כתב:DrKeo כתב:אתה לא יכול לפצל את נוטידוג ל-3 סתם ככה. לבנות 3 צוותים שונים כשכל אחד מהם מסוגל להוציא מאסטרפיס ברמה של TLOU2 זה הליך של שנים.
תראה את גרילה שעשו את זה וזה לא קדם אותם יותר מדי. משחק אחד גדול ב-7 שנים האחרונות ונראה שלא מגיע מהם משהו מעניין בקרוב.
פשוט צריך לשמור על פוקוס. תראה את סאקרפאנצ׳, 6 שנים לGOT ו-5 שנים להמשך GOY. הם ידעו מה המטרה, הם היו מפוקסים כמו לייזר בלי gaas או משחקי ביניים או רימייקים או התרחבות קיצונית והנה, 5 שנים ויש משחק. אם נוטידוג וסנטה מוניקה היו עושים את זה היינו מקבלים כבר GOW דור הבא על מלא ומשחק נוטידוג שנה הבאה.
לא אמרתי שזה יקח מהר
אבל לדעתי חברה כמו סוני
צריכה לדאוג שבמינימום של המינימום ,להוציא 6 משחקים בלעדים גדולים כל שנה
ואז לשמור על השרות מנוי פרימיום שלה
אחרי 3 חודשים שמשחק גדול שלה יוצא ,להכניס לשרות
את gow רגנרוק אם ירוץ סביר בrog ally
אני חושב אני ישחק אליו ,אחרי שיהיה הנחה בסטיים
את האמת לא בדקתי איך רץ בally
אני מעדיף ככה ,כי בעבודה הנוכחית אני לבד ולפעמים יש לי זמן לשחק
matangt6 כתב:kririn כתב:DrKeo כתב:אתה לא יכול לפצל את נוטידוג ל-3 סתם ככה. לבנות 3 צוותים שונים כשכל אחד מהם מסוגל להוציא מאסטרפיס ברמה של TLOU2 זה הליך של שנים.
לא אמרתי שזה יקח מהר
אבל לדעתי חברה כמו סוני
צריכה לדאוג שבמינימום של המינימום ,להוציא 6 משחקים בלעדים גדולים כל שנה
ואז לשמור על השרות מנוי פרימיום שלה
אחרי 3 חודשים שמשחק גדול שלה יוצא ,להכניס לשרות
את gow רגנרוק אם ירוץ סביר בrog ally
אני חושב אני ישחק אליו ,אחרי שיהיה הנחה בסטיים
את האמת לא בדקתי איך רץ בally
אני מעדיף ככה ,כי בעבודה הנוכחית אני לבד ולפעמים יש לי זמן לשחק
6 זה דיי אוברקיל.. אבל בכיף 2-3. אחד בתחילת השנה ואחד בעונת החגים.
DrKeo כתב:2-3 באמת טובים, כי סוני מוציאה 2-3 משחקים מאוד meh בשנתיים האחרונות וזה מרגיש כאילו אין לה בלעדיים בכלל.
DrKeo כתב:יש שמועות שמשפחת גילמו רוצה לקנות מניות ציבוריות של UBI ולהפוך את החברה לפרטית. לא בדיוק שוק גדול להתחשב בזה שהם דוחפים את מחיר המניה למטה כבר כמה זמן. יש לי הרגשה שהם עוד מעט יכריזו על BG&E3 בתקציב 600 מליון דולר, המטרה להשיג כמה שיותר שחקנים ולכן הוא יספר על מעיף עפיפונים טרנסג'נדר באפגניסטן שמתמודד עם הסטיגמות החברתיות ודחיה מהמשפחה הגרעינית. כאימרה אומנותית לא יהיה בו גיימפליי.
אם כבר מנסים לרצוח את המניה עם כישלונות והזיות, למה לא לנצל את ההזדמנות ולעשות משחקים אומנותיים עם סיכון סופר גבוה שגם ימכרו רק 500K עותקים וגם יצרו IP חדשים אהובים?
DrKeo כתב:סליחה על הבורות, אבל FF7-2 הוא לא עולם פתוח?
DrKeo כתב:סליחה על הבורות, אבל FF7-2 הוא לא עולם פתוח?
glass man כתב:DrKeo כתב:סליחה על הבורות, אבל FF7-2 הוא לא עולם פתוח?
FF7-2 הוא עולם פתוח אבל הוא עולם פתוח שהוא משחק המשך של פפ7 משחק שלא לכולם בא עליו בעוד פפ16 ופפ15 היו משחקים שהם עולמות חדשים שכולם יכולים להיכנס אליהם. מנסה לומר פפ16 היה לו מערכת קרב נהדרת אבל הוא לא היה עולם פתוח אז הרבה דילגו עליו פפ7-2 הוא עולם פתוח אבל בגלל שהוא משחק המשך גם עליו המון דילגו.
וכאילו אם זה לא מספיק הם עושים את פפ7-3 אפילו יותר מושקע מבחינת העולם הפתוח והתקציב שזה ברור שהוא ימכור אפילו פחות טוב מפפ7-2 כי אנשים לא יטרחו לשחק בשני הראשונים.
פשוט התאבדות מצידם להשקיע ככה ולא לעשות את המשחק מזמין כמה שיותר לשחקנים חדשים.
כי זה כל מה שהם פאקינג צריכים להצליח עולם פתוח מושקע, עלילה חדשה, וערכי הפקה מסבכים לעצמם את החיים הרבה מעבר לצורך
כאילו, נכון המכשף 3 היה משחק שלישי בסדרה אבל אתה יודע CDPR יצאו מגדרם שיהיה קל להבין אותו גם לאנשים שבשבילם זה היה המשחק הראשון בסדרה אני במקרה מאלה ששיחקו מהמשחק הראשון עד השלישי פפ7-2 ופפ7-3 לא הולכים להיות standalone כאלה.
kririn כתב:glass man כתב:DrKeo כתב:סליחה על הבורות, אבל FF7-2 הוא לא עולם פתוח?
FF7-2 הוא עולם פתוח אבל הוא עולם פתוח שהוא משחק המשך של פפ7 משחק שלא לכולם בא עליו בעוד פפ16 ופפ15 היו משחקים שהם עולמות חדשים שכולם יכולים להיכנס אליהם. מנסה לומר פפ16 היה לו מערכת קרב נהדרת אבל הוא לא היה עולם פתוח אז הרבה דילגו עליו פפ7-2 הוא עולם פתוח אבל בגלל שהוא משחק המשך גם עליו המון דילגו.
וכאילו אם זה לא מספיק הם עושים את פפ7-3 אפילו יותר מושקע מבחינת העולם הפתוח והתקציב שזה ברור שהוא ימכור אפילו פחות טוב מפפ7-2 כי אנשים לא יטרחו לשחק בשני הראשונים.
פשוט התאבדות מצידם להשקיע ככה ולא לעשות את המשחק מזמין כמה שיותר לשחקנים חדשים.
כי זה כל מה שהם פאקינג צריכים להצליח עולם פתוח מושקע, עלילה חדשה, וערכי הפקה מסבכים לעצמם את החיים הרבה מעבר לצורך
כאילו, נכון המכשף 3 היה משחק שלישי בסדרה אבל אתה יודע CDPR יצאו מגדרם שיהיה קל להבין אותו גם לאנשים שבשבילם זה היה המשחק הראשון בסדרה אני במקרה מאלה ששיחקו מהמשחק הראשון עד השלישי פפ7-2 ופפ7-3 לא הולכים להיות standalone כאלה.
לדעתי ff7 רימיק
במקום להשקיע סכומי ענק כאלו ולפרוס על 3 משחקים
הם היו יכולים לעשות ,מה שבזמנו קאפקום עשו לריזידנט איוול 1
רק תדמינו, איזה משחק יפה יכולים לעשות היום
בסביבות מרונדרות מראש
וככה זה היה גם נאמן למקור ,ובעלות הרבה יותר זולה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים