חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי Klayman » 12 אוגוסט 2024, 17:23

כמה הם כבר קיבלו בעבורם? מרגיש כמו גרושים בשביל חברה כזאת
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 אוגוסט 2024, 17:58

הזוי, טנגו היו עם הDNA של קפקום אם יש חבר' ה שמייקרוסופט היו צריכים לשמור עליהם אלה טנגו, יכלו בשקט לעשות קילר אינסטינקט. עם תקציב טוב יכלו לעשות גם רזי-לייק ממש איכותי שמתחרה בריימיקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 אוגוסט 2024, 20:15

ספנר בוכה עשור שהוא מפנטז על סטודיו יפני -> קונים את בת׳זדה ומקבלים את טנגו -> סוגרים ספציפית את טנגו שניה אחרי שהם יוצרים ip שמצליח בכל מדד אפשרי. הזיה ברמה שאני לא מסוגל לקלוט בכלל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוגוסט 2024, 09:53

ספנסר עושה חצי עבודה עם היפנים, באמת דאג יפה שהרבה משחקים שהיו מדלגים על הבוקס בעבר יגיעו, אבל בכל זאת אנחנו שומעים על משחקים יפנים שהולכים לדלג על הפלטפורמה.
הרבה משחקים קלאסים של קפקום שמשתמשים בMT Framework (האוסף של סטרייט פייטר X אקס מן, כמה משחקי מונסטר האנטר מגה מן וכו' וכו' ) מדלגים על הבוקס כי ספנסר שם זין על להביא תמיכה לMT באקסבוקס.

ועכשיו שיא השיאים כמו שאמרת נדב, מתבכיין עשור שהוא רוצה סטודיו יפני ומשחקים יפנים ומביא את האצבע בעין הזו לכולם. כאילו איך אתה מפצה את קהל הבוקס/לקוחות פוטנציאלים על התמיכה היפנית החסרה? מן הסתם על ידי צוות שיעשה משחקים יפנים רק לך. כאילו אם הם היו נשארים בלעדיים לבוקס, ליטרלי היו אנשים שהיו מכניסים בוקס הביתה לצד הפס5/6 כדי לשחק במשחקים שלהם, זה לא מדע טילים. אשכרה טופ טאלנט, שיכולים לעשות משחקים על כל הספקטרום היפני. משחקים שמרגישים משחקי קפקום ועד משחקים שמרגישים סגה דרימקאסט ב2024 ועוד יש שמועות שעבדו על JRPG גדול.... כאילו במקום לחתום על משחקים יפנים סוג ז' בבלעדיות של שנה ספנסר יכל לסגור פה מאוד יפה את הפינה שהכי חסרה לו בליינאפ.

ואפילו אף אחד לא יכול לטעון פה שהיה רע ליפנים האלה בבטסדה, שבטסדה היתה עצמאית הם נתנו לסטודיו הזה 100% תמיכה וחופש ולא התערבו להם אף פעם. לצערי רק מייקרוסופט נכנסו לתמונה והגיעו הצרות.

כאילו, כן אני מניח שספנסר ובוטי עשו את החישוב שלהם וראו שטנגו רק תפסיד להם כסף בעתיד הנראה לעין אבל זה בדיוק ההפסד שהייתי מוכן לספוג אם הייתי הCEO, כי בטווח הארוך זה באמת היה משנה את התדמית של הבוקס כקונסולה שהיא רק למי שאוהב משחקים מערביים ומולטי (וזו עדיין התדמית והוא לא טורח לשנות אותה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 אוגוסט 2024, 13:43

לשכנע סטודיואים חיצוניים זה משהו אחד, זה דורש המון עבודה ולפעמים כסף וכל הכבוד על זה שמשחקים כמו יאקוזה עכשיו מגיעים לאקסבוקסו לפעמים אפילו מופיעים שם קודם. אבל לסגור סטודיו יפני עם שם שבדיוק עשה סוג של להיט (ביקורות טובות, מכירות לא רעות, עשה הרבה רעש ואפילו הביא להם כמה GOTY ו-VGA)? איזה מהלך הזוי. לא רק שזה חותר תחת כל הדיבורי "יפן חשובה לנו", זה פוגע בגיוון של הפורטפוליו של אקסבוקס וזה שולח מסר מאוד רע לצוותים הפנימיים.

צוות עושה סוג של רעם בבקבוק והפרס שלו הוא גרזן לראש. מה זה עושה למוראל של הצוותים הפנימיים? איך אנשים בדאבל פיין מרגישים עכשיו? כמה אנשים יחשבו על לעזוב כי הקרקע מרגישה לא יציבה, שאף אחד לא עומד מאחוריהם?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 אוגוסט 2024, 23:54

במיוחד שהמפתחים האלה רואים שסוני דווקא כן נותנת אור ירוק למשחקים יפנים קטנים ומגניבים כמו אסטרו בוט, נכון, הוא כנראה לא יהיה מריו הבא, אבל זה עדיין משחק שעושה טוב על הנשמה לכולם גם למפתחים גם לגיימרים. משחקים כמו אסטרו בוט וHI FI Rush זה גיימינג הכי "pure " שיכול להיות, אך מוותרים על דברים כאלה על משחקים שלוקחים אותך לשנים הכי חשובות בגיימינג שהכי השפיעו על כולנו? הזוי.

האמת שנייט והחבר'ה שלו דיברו על דברים כאלה בפודקאססט האחרון שלהם,הם אמרו שהסיבה העיקרית שסוני שותקת ולא מראה לנו משחקים שנים מראש כמו בדור הפס4 זה כי מייקרוסופט עושה להם חיים קלים מדי בתחרות ואני מאוד מסכים עם זה. מייקרוסופט לא מפעילה לחץ בכלל על סוני בניגוד לדור הONE ששם עוד בהתחלה אולי היה לסוני את החרדה הזו שמייקרוסופט יובילו עליהם כמו בדור ה360 אז ירו את כל הנשק שיש להם ליתר ביטחון. פה מייקרוסופט כל כך מפשלים שסוני יודעים שחברות יסגרו למייקרוסופט והם לא יוציאו כלום אז למה סוני צריכה להתאמץ בכלל בדור הזה? כולנו בכיס של סוני כי מייק עושים פדיחות בלי הפסקה בדור הזה, כמו שעשו בקודם.

תוסיף לכל זה את העובדה שבוטי אמר שכל רעיון שהצוותים שלהם רק משרבטים במחשב בשביל הכייף, שייך אוטומטית למייקרוסופט,וכן אני בהחלט רואה למה כל הצוותים הפנימים ירגישו שהקרקע לא יציבה, גם עומדים לסגור אותך כל דקה וגם אם יש להם חלומות להצליח בגדול כאינדים, הם צריכים להיזהר לא להראות לאף אחד את הרעיונות שלהם בעבודה כדי שבוטי וספנסר לא יטענו שזה שייך למייקרוסופט כי... סיבות..

כאילו, סבבה מייקרוסופט חושבים שילך להם יותר טוב בלי טנגו והם מעדיפים, להתמקד במשחקים כמו פייבל, Clockwork Revolution ורוצים ללכת בכל הכוח על התדמית המערבית של הקונסולה שלהם? אני לא רואה בזה דבר פסול בהכרח אבל הם גם לא הולכים על זה בכל הכוח, אם ספנסר ובוטי רוצים שזה יהיה דיכוטמי בסגנון, נינטנדו וסוני הם היפניות ואנחנו האלטרנטיבה עם דגש על משחקים מערבייים, פשוט שיהיו גאים בזה כמו שהיו בדור הXBOX המקורי יגידו את זה בפה מלא, אנשים רק יעריכו את השקיפות הזו מהם,והזהות שלהם תחזור להיות חזקה בהרבה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2024, 01:22

סוני לא נותנת אור ירוק למשחקים יפנים מגניבים. סוני רצחה כל צד א' שידע לעשות משחקים כאלה כשהשארית האחרונה היא צוות אוסובו וגם זה כי הם הצוות שבונה להם דמואים לחומרות חדשות ואיכשהו יצא שקצת התפוצץ. זאת בדיוק הייתה ההזדמנות של מיקרוסופט, אקסבוקס יכלה להיות הקונסולה ש-SOTC או GRAVITY RUSH הבא היה יוצא אליה, אבל נראה שמיקרוסופט לקחה את הדרך של סוני והוסיפה תבלינים של חמדנות אקטיוויז'ן על התבשיל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 אוגוסט 2024, 21:14

ברור שסוני לא כמו בתקופות הזהב של משחקים כמו צוות ICO או אפילו משחקי LSD כמו טוקיו ג'ונג'ל אבל מייקרוסופט עושה כל כך הרבה גולים עצמיים עם היפנים שגם המעט שצוות אוסובו עושה מרגיש כמו בקבוק מים במדבר. הרי זה ברור שצוות אוסובו לא פשוט יתפרק לו אחרי אסטרו בוט ושהם ימשיכו להוציא פלטפורמים טובים מאוד מעתה והלאה, וזה חתיכת שיפור על מה שקיבלנו עם נאק בדור הקודם חחח.

ההרגשה שלי פשוט? שמייקרוסופט לא לוחצת על הגז בשום אסטרטגיה. נגיד, STALKER 2, למה הדבר הזה פאקינג בלעדי לאקסבוקס רק ל3 חודשים ואחרי תקופה יוצא לPS5 ? כאילו למה שוב ושוב לחזור על האסטרטגיה המטומטמת הזו של בלעדיות זמנית... פפ16 למשל אולי יוצא למחשב אבל אין שום דיבור עליו לאקסבוקס.

סוני אולי על הפנים עם צד א' יפני אבל לפחות אצלה יש הרגשה שכל המשחקים האסייתים (שוב) תמיד אצלה או קודם אצלה בפער משמעותי, נגיד BMW המשחק עם הקוף? המשחק שליטרלי הכי מדובר כרגע, והוא הכי מבוקש בסטים וכנראה יהיה שיחת היום אצל הארדקור לאוגוסט/ספטמבר? נדחה עד מועד בלתי ידוע אמנם בגלל הS אבל למייקרוסופט יש את מהנדסי החומרה והתוכנה הכי טובים בעולם מה הם לא יכולים לעשות איזו קומבינה שתאיץ את יציאת המשחק על האקסבוקס? האקסבוקס נשאר הילד הג'ינג'י בכל מה שקשור למשחקים האסייתים האלה, ואם מייקרוסופט לפחות היתה יוצרת לעצמה זהות של "קונסולה הכי טובה למשחקים מערביים" אז זו היתה חתיכת אלטרנטיבה אבל גם את זה הם לא עושים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 אוגוסט 2024, 13:59

בלעדיות זמנית לSTALKER2 זאת הבעיה? הם אפילו לא שומרים על בלעדיות למשחקי צד א'. דום החדש לא יהיה בלעדי לאקסבוקס אפילו ליום אחד בודד. איזו טרגדיה ניהולית.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 אוגוסט 2024, 11:59

לידיעת הקוראים: סטיק, עידן, דודי, ושאר האנשים שאוכלים את בלאדבורן כאילו מדובר בג'חנון של שבת בבוקר.
לפי איזה איינסידר שנחשב איכותי בנוגע להדלפות של סרטים. סוני עובדים או על ריימיק רימאסטר לBloodborne או על bloodborne 2 !

כאילו, מה הסיכוי שבלופוינט הטרילו אותנו כל השנים האלה והם אשכרה עושים BB2? דה פאק!
https://x.com/DanielRPK/status/1828156714706968885

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 27 אוגוסט 2024, 12:13

glass man כתב:לידיעת הקוראים: סטיק, עידן, דודי, ושאר האנשים שאוכלים את בלאדבורן כאילו מדובר בג'חנון של שבת בבוקר.
לפי איזה איינסידר שנחשב איכותי בנוגע להדלפות של סרטים. סוני עובדים או על ריימיק רימאסטר לBloodborne או על bloodborne 2 !

כאילו, מה הסיכוי שבלופוינט הטרילו אותנו כל השנים האלה והם אשכרה עושים BB2? דה פאק!
https://x.com/DanielRPK/status/1828156714706968885

זה יכול להיות מגניב, לשחרר את בלודבורן רימייק ואז לתת להם לעבוד ביחד עם From software על בלודבורן 2 יכול להיות ממש מגניב. הםלייסטישן 5 צריך משחקים כאלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2024, 13:48

רימייק בלופויינט למשחק שיצא בדור הקודם, how low can you go. שיעשו רימאסטר מהיר ב-4K/60 ויעבדו על משהו חדש, או רימייק אחר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 אוגוסט 2024, 19:10

אני גם רוצה BB2 מתן, אבל לא יודע אני לא מרגיש שחסרים לסוני משחקי סולס לייק בכלל, אם כבר יש הצפה. רונין, והמשחק הקוריאני הזה עם הכוסית.
אני לא אגיד לא לBB2 אבל אני גם מבין מאיפה נדב בא שכל זה זה זה ללכת על הכי פחות מאמץ ושאפתנות שיש.

4 שנים+ ואין לפס5 שוטר גוף שלישי (די, ריטרנל זה משחק אינדי זה לא תחליף לקמפיין ראוי) שהוא הסמל שלו, הגיע הזמן שבלופוינט יספקו את הסחורה בהיבט הזה כי נוטי דוג הם כרגע סלייפינג דוג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 13 ספטמבר 2024, 01:33

העסקה עם רמדי לא תושפע. הבלגן הוא עם AP interactive שאחראיים על תחום משחקי הוידאו, העסקה של רמדי היא עם AP Pictures שמתעסקים בסרטים וסדרות והמפיצה של קונטרול 2 היא בכלל 505. אבל זה בהחלט אומר שיש צרות קשות למי ש-AP מפיצה את המשחקים שלהם.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 13 ספטמבר 2024, 11:28

glass man כתב:אני גם רוצה BB2 מתן, אבל לא יודע אני לא מרגיש שחסרים לסוני משחקי סולס לייק בכלל, אם כבר יש הצפה. רונין, והמשחק הקוריאני הזה עם הכוסית.
אני לא אגיד לא לBB2 אבל אני גם מבין מאיפה נדב בא שכל זה זה זה ללכת על הכי פחות מאמץ ושאפתנות שיש.

4 שנים+ ואין לפס5 שוטר גוף שלישי (די, ריטרנל זה משחק אינדי זה לא תחליף לקמפיין ראוי) שהוא הסמל שלו, הגיע הזמן שבלופוינט יספקו את הסחורה בהיבט הזה כי נוטי דוג הם כרגע סלייפינג דוג.

אנחנו צריכים משחק סטייל Spec Ops:The Line על הפס5 עם תמיכה מלאה באנריל 5 או בדסימה עם כל הרעש והצילצולים רק בשביל שנגיד "הדבר הזה בחיים לא יכול לרוץ על הפס4"

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 ספטמבר 2024, 16:38

איזה באסה עם אנאפורנה… מפיצת האינדי האהובה עליי, מעניין מאוד מה קורה שם מאחורי הקלעים, אבל לא מספיק מעניין כדי לשלם לבלומברג כדי לקרוא את הכתבה ;)

אגב בנושא די דומה - זוכרים שSaber נרכשו בחזרה מידי Embracer? אז מסתבר ש4A שמפתחים את מטרו - לא היו בעסקה, ויישארו בידי Embracer האיומים.
https://www.vg247.com/saber-embracer-sa ... nt-studios

קיצר מטרו הבא יהיה פח, כנראה, אם אי פעם יצא.
ואולי לא, אבל משפט שמנכ״ל Saber הוציא מהפה היה:
"it was always our intention to exercise on 4A”, but added "we thought it would be better for all parties” for the studio to remain with Embracer.
אז זה גורם לי לחשוב שהוא לא מתקדם טוב, ואולי הרכישה של Embracer הבריחה משם כשרונות רבים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2024, 18:47

Laskin כתב:איזה באסה עם אנאפורנה… מפיצת האינדי האהובה עליי, מעניין מאוד מה קורה שם מאחורי הקלעים, אבל לא מספיק מעניין כדי לשלם לבלומברג כדי לקרוא את הכתבה ;)

אגב בנושא די דומה - זוכרים שSaber נרכשו בחזרה מידי Embracer? אז מסתבר ש4A שמפתחים את מטרו - לא היו בעסקה, ויישארו בידי Embracer האיומים.
https://www.vg247.com/saber-embracer-sa ... nt-studios

קיצר מטרו הבא יהיה פח, כנראה, אם אי פעם יצא.
ואולי לא, אבל משפט שמנכ״ל Saber הוציא מהפה היה:
"it was always our intention to exercise on 4A”, but added "we thought it would be better for all parties” for the studio to remain with Embracer.
אז זה גורם לי לחשוב שהוא לא מתקדם טוב, ואולי הרכישה של Embracer הבריחה משם כשרונות רבים.

אנפרנה רצו לקחת את החטיבת המשחקים ולסובב אותה לחברה עצמאית. לעובדים היו דרישות, אנפרנה לא נענו להן, אז כל אנפרנה אנטרקטיב התפטרו ביחד.

בנוגע ל4A, אמברייסר קופצת על כל הזדמנות למכור או לפרק את החברות שלה וכאן היא שומרת על 4A. אז הייתי אומר שזה דווקא נשמע חיובי, לא?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2024, 19:41

ההצהרה של מנכ״ל סייבר נשמעת כאילו הם ויתרו עליהם במידה מסוימת. אז זה יכול להיות שנלחמו ולא הצליחו, ואז אולי זה חיובי למרות שאני לא סומך על אמברייסר בשום צורה, אבל זה גם יכול להיות שלילי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2024, 16:52

EA מאשרת סופית שרספון אכן עובדים על משחק JEDI שלישי והוא יהיה האחרון בסדרה, הסיום של הטרילוגיה של קאל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 03:31

נינטנדו וחברת פוקימון הגישו יחד תביעה נגד המפתחת של palworld.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 ספטמבר 2024, 06:03

DrKeo כתב:נינטנדו וחברת פוקימון הגישו יחד תביעה נגד המפתחת של palworld.

הנקמה מוגשת קרה? אולי הם חיכו כדי שאשכרה יהיה כסף לקחת מהם.
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2024, 06:44

אני מעריך שהם מקסימום יצליחו לשכנע שיש מקום בשינוי עיצוב של מעט מאוד דמויות שם, אבל זה הולך להיות מעניין

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 08:32

חחחח איזה ליצנים נינטנדו יצאו, כאילו אם לנינטנדו יש קייס פה, אז הם צריכים להתחיל לשמור על התחת כי סקוור יכולים לתבוע אותם בכל יום... אני מתכוןן... המפתחים של palworld יכולים לישון טוב מאוד בלילה, השופט יצחק על נינטנדו בפנים, במיוחד שהתביעה תתרחש ביפן ששם כולם יודעים שנינטנדו גנבו עיצובים חחח.
תמונה
.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 10:25

קשה שלא לראות שרוב העיצובים נראים כמו offbrand סיני של פוקימונים קיימים. אבל המשחק עצמו מאוד שונה מפוקימון, יותר מזכיר את ARK מאשר פוקימון.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 ספטמבר 2024, 10:46

לדעתי, אם נינטנדו לא היו חושבים שיש קייס חזק, הם לא היו תובעים. משער שצריך להיות קצת יותר מפרשן כורסא כדי להבין לעומק חוקי זכויות יוצרים וכו'.
?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים