קייס יותר חזק? אולי כיס יותר חזק קליימן
אם בית המשפט ילך עם נינטנדו זה בגלל שיש לה כסף לעורכי דין שיכולים לנצח כמעט כל בית משפט, אבל האמת ששניהם הושפעו מאותו מקור וממה שקראתי המפתחים של PALWORLD לא לחוצים כרגע, הקייס שלהם היא שהם הושפעו ממשחקים ותרבות יפנית.הסיבה שנינטנדו לא נתבעה על ידי אניקס בזמנו
היא שתמיד היו אינטרסים משותפים בין שתיהן והן המשיכו לשתף פעולה גם שנינטנדו הפסידו לסוני.
בנוגע לסמסונג ואפל, גם כאן אפל,עשירה מסמסונג, חזקה יותר משפטית וכו' אבל פה אני מהמר שיש סיכוי למפתחים של PALWORLD כי אם נינטנדו תנצח, זה קן צרעות לכל אמן באשר הוא, זה יהיה כמו לפסוק, שבגלל שנינטנדו ניצחה אסור לאמנים להיות מושפעים יותר אחד מהשני...
אני רואה קייס הוגן לנינטנדו רק אם הם יוכיחו איך שהוא שהמפתחים של PALWORLD השתמשו בAI לעיצוב המפלצות ושהן לא עוצבו ביד אדם שהושפע ושאותו AI לקח השראה דווקא מפוקימון ולא מכל המפלצות שפוקימון העתיקו... נששמע לי חתיכת סיפור מהתחת לנינטנדו להוכיח דבר כזה, אבל נראה... דבר אחדד יוכח פה אם נינטנדו תנצחו, החלש נרמס, החזק ממשיך לדרוס בלי לראות בעינים ולוקח לו שלל שלא שייך לו.
נדב: מסכים איתך לגמרי שברמת הגיימפלי, נינטנדו הביאו עם מריו משהו ייחודי ביותר, לא היה משחק פלטפורמה כזה לפניו והם המציאו את הסגנון הזה, אבל אחי מיאמוטו עצמו אמר שהם רצו להשיג את פופאי ומריו זה פשרה בגלל שלא הצליחו, כאילו בחור כזה שנהיה חזק שהוא אוכל דברים, כאילו כמו עם פופאי עם התרד וזה, פשוט לא הצליחו להשיג אותו אז העתיקו את לואיס קרול, כי הוא מת ואתה יודע הוא כבר לא יכול לתבוע...
ולינק, מה עם לינק, זה לא פיטר פן? ומה עם דונקי קונג, שזה חיקוי של קינג קונג? נינטנדו העתיקו כל כך הרבה דברים, למה הם הצליחו לברוח מזה?