חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 10:50

יש משהו מאוד צבוע בחברה שעושה חיקוי לפיטר פן עם לינק וניסתה בהתחלה לעשות את מריו עם הדמות של פופאי ופשוט לא הצליחו להשיג רישיון מדיסני אז עשו סוג של RIPOFF לאליס בארץ הפלאות עם פופאי ויצא להם מריו מתלוננת על גניבה.

העיצובים שנינטנדו גנבו מDQ זה היסטרי, אני לא מגזים שרוב ה150 פוקימונים הראשונים כמעט כולם גנובים מDQ בצורה כזו או אחרת, ואלה שלא? מפלצות פולקלור יפני.
פשוט מצחיק אם הם ינצחו כי זה מראה שמי שיש לו את עורך הדין החזק יותר מנצח ושזה לא יהיה משפט צדק.

אם יש להם קייס, אז ID Software יכולה לתבוע 99.9% מהתעשייה.

איזה מפלצות בPALWORLD נראים כמו חיקוי של פוקימון שפוקימון לא גנב קודם ממקום אחר?
הבחור של PALWORLD יכול לבנות לעצמו אחלה קו הגנה בזה שיטען שהמעצב של פוקימון הושפע מהעיצובים של אקירה טוראימה בדיוק כמוהו.
(ובהתחשב בזה שגם המעצב המקורי של הפוקימונים וגם הGame designer הם מעריצי טוראימה מושבעים וגם הצהירו על זה, אז יש לו אחלה קייס נגדם)

הזוי שנינטנדו מנסה לטעון על "בעלות" לעיצובים של "מפלצות חמודות" קשה גם לא לראות את האינטרס הישיר, את לבל 5 הם אף פעם לא תבעו לא רק כי הם ידעו שאין להם קייס אלא שלבל 5 הוציאה את המשחקים במיוחד אליהם והם (נינטנדו) עשו מזה הון, עכשיו PALWORLD בשותפות ענפה גם עם מייק (דרך זה שיצאו אליהם קודם) וגם עם סוני
שמתכננת לעשות בובות ועסק משגשג מPALWORLD ואולי בעתיד גם סרט אז כאילו פתאום נינטנדו מנסה לירות בכל הנשק הכבד, הם יפסידו בענק.

אם הם ינצחו גם מארוול וDC יוכלו לתבוע כל IP על גיבורי על מהיום, זה תקדים מסוכן ביותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 ספטמבר 2024, 10:54

האמת שזה ממש לא הזוי, הדבר היחיד שמוזר כאן הוא שלקח כל כך הרבה זמן... נינטנדו תובעים את כולם ומסירים כל הזמן סרטונים
הם מאוד מגוננים על כל מה שקשור למותג שלהם, מבחינה משפטית.
אבל לדעתי הם יפסידו כאן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 11:01

ברור שהם יפסידו "חיקוי" זה אבן היסוד האומנות ככה מתפתחות יצירות דרך השפעה הדדית ומתמדת של אמן אחד על השני נינטנדו פשוט מנצלת בציניות וברשעות מצב ייחודי במערב, ש"במערב" הם משום מה מזוהים עם "מפלצות חמודות", אבל בתור מישהו שמחכה שנים שהקראמה של נינטנדו תחזור לנשוך אותם בתחת, אני מקווה שיהיה להם הפסד משפיל ביותר בבית המשפט שיעמיד אותם במקומם אחת ולתמיד :-)

חצופים ברמות, ממש "גנבת וגם ירשת"
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 19 ספטמבר 2024, 11:06, נערך 2 פעמים בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 19 ספטמבר 2024, 11:03

צבוע, לא צבוע.. לא יודע. אני יודע שאפל ניצחה את סמסונג על "מלבן עם קצוות מעוגלים" ו"אייקון טלפון לבן עם רקע ירוק". שוב, אני לא מבין בתחום ברמה הרצויה, אז לא יודע להתווכח, אבל יכול מאוד להיות שיש כאן קייס חזק משאנחנו מבינים..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 11:17

אתה קצת דוחק את הגבולות של "העתיקו" עם מריו או זלדה. אני לא מכיר אף פרנצ'ייז מפורסם שאפילו מזכיר את מריו, ובכלליות הקונספט של עובד צוורון כחול בגיל העמידה עם שפם בממלכת פטריות הוא לא בדיוק משהו שרואים בכל יום, או בכלל מעבר למריו. כשמריו יצא לא היה אף משחק ששחק כמוהו ולא היה אף IP בשום מדיה שהזכיר אותו.

אם כבר אתה רוצה לדבר על נינטנדו והעתקות, הפרצ'ייז היחידי שעולה לי לראש הוא מטרויד שמשאיל בצורה מאוד כבדה מהנוסע השמיני. אפילו קוראים לנבל הראשי רידלי, על שם רידלי סקוט.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 11:27

קייס יותר חזק? אולי כיס יותר חזק קליימן :-) אם בית המשפט ילך עם נינטנדו זה בגלל שיש לה כסף לעורכי דין שיכולים לנצח כמעט כל בית משפט, אבל האמת ששניהם הושפעו מאותו מקור וממה שקראתי המפתחים של PALWORLD לא לחוצים כרגע, הקייס שלהם היא שהם הושפעו ממשחקים ותרבות יפנית.הסיבה שנינטנדו לא נתבעה על ידי אניקס בזמנו
היא שתמיד היו אינטרסים משותפים בין שתיהן והן המשיכו לשתף פעולה גם שנינטנדו הפסידו לסוני.

בנוגע לסמסונג ואפל, גם כאן אפל,עשירה מסמסונג, חזקה יותר משפטית וכו' אבל פה אני מהמר שיש סיכוי למפתחים של PALWORLD כי אם נינטנדו תנצח, זה קן צרעות לכל אמן באשר הוא, זה יהיה כמו לפסוק, שבגלל שנינטנדו ניצחה אסור לאמנים להיות מושפעים יותר אחד מהשני...

אני רואה קייס הוגן לנינטנדו רק אם הם יוכיחו איך שהוא שהמפתחים של PALWORLD השתמשו בAI לעיצוב המפלצות ושהן לא עוצבו ביד אדם שהושפע ושאותו AI לקח השראה דווקא מפוקימון ולא מכל המפלצות שפוקימון העתיקו... נששמע לי חתיכת סיפור מהתחת לנינטנדו להוכיח דבר כזה, אבל נראה... דבר אחדד יוכח פה אם נינטנדו תנצחו, החלש נרמס, החזק ממשיך לדרוס בלי לראות בעינים ולוקח לו שלל שלא שייך לו.

נדב: מסכים איתך לגמרי שברמת הגיימפלי, נינטנדו הביאו עם מריו משהו ייחודי ביותר, לא היה משחק פלטפורמה כזה לפניו והם המציאו את הסגנון הזה, אבל אחי מיאמוטו עצמו אמר שהם רצו להשיג את פופאי ומריו זה פשרה בגלל שלא הצליחו, כאילו בחור כזה שנהיה חזק שהוא אוכל דברים, כאילו כמו עם פופאי עם התרד וזה, פשוט לא הצליחו להשיג אותו אז העתיקו את לואיס קרול, כי הוא מת ואתה יודע הוא כבר לא יכול לתבוע... :-)

ולינק, מה עם לינק, זה לא פיטר פן? ומה עם דונקי קונג, שזה חיקוי של קינג קונג? נינטנדו העתיקו כל כך הרבה דברים, למה הם הצליחו לברוח מזה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 12:09

יופי שהם רצו להשיג את פופי, אבל אין שום קשר בין מריו לפופי אז מה מועתק פה? ומה הקשר בין לינק לפיטר פן? כי שניהם לובשים ירוק? לינק יודע לעוף? פיטר פן הוא אלף שמשתמש במגן וחרב? אין פה באמת דמיון, אם נינטנדו לקחו השראה כלשהי מפיטר פן אז אחלה להם, אבל התוצר הסופי לא דומה בכלל.

הסיבה שPALWORLD חטפו תביעה היא לא כי אחד הפוקימונים שם לובש צבע דומה לפוקימון אחר אלה כי העיצובים שלהם ממש נגנבו מפוקימון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 12:28

נדב, שמתי בעמוד הקודם עיצובים שנינטנדו ממש גנבו מDQ אבל אפשר להביא עוד, למשל אלו,זה לא ייגמר כולם גנובים :-)
אז הנה יש עוד.אם זו לא העתקה ובוא אחי זה ממש העתקה פושעת. ואני בכוונה מביא רק מפלצות שהן לפני 1996 כדי להוכיח את הקייס.לינק לא צריך לעוף כדי להיות העתקה של פיטר פן, לינק הוא העתקה של פיטר פן במראה, ופיטר פן ספציפי הפיטר פן של דיסני :-) נינטנדו פשוט בונים על זה שהשופט יסכים שסביר להניח יותר שהמפתחים של PALWROLD ניסו לגנוב ישירות מפוקימון כי הם מותג על שסביר להניח שמשתמש הסטים מכיר יותר ממה שהוא מכיר את DQ, אבל פשוט אין להם קייס, כי שניהם העתיקו מאותו המקור, ובעצמך גם הראת כמה המשחקים שונים וכמה PALWORLD הם הישרדות יותר.נינטנדו מנסים לנצח את זה באותה רשעות שהם התייחסו למפתחים בשנות ה90. זה לא חדש. איך זה הגיוני שלחברה מסחרית (נינטנדו יהיה בעלות על רעיון מופשט של "מפלצות חמודות" (קונספט שהיא ממש לא המציאה וגם לא את העיצובים שנגנבו?) כל התביעה הזו הזייה, כי אקירה טוראימה הושפע מדיסני ובמקרה שהיה תובע את נינטנדו יכלו לטעון שגם הם הושפעו מדיסני, כל התביעה נשענת על קנה רצוץ ומסוכן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 14:43

אני לא יודע אם יש לנינטנדו קייס או לא, אבל אי אפשר להכחיש שיש מפלצות בpalworld שנראות כאילו מישהו לקח מודל של פוקימון וקצת שינה לו את הצבעים.

אגב, fun fact, פוקימון לא פרנצ׳ייז של נינטנדו ולא מפותח על ידי נינטנדו. הם רק מחזיקים במניות של הפוקימון קמפני, והם אפילו לא רוב.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 15:08

אני מסכים חלקית עם מה שאתה אומר נדב, עם פוקימון ונינטנדו יש כל כך הרבה אפור, כי נינטנדו אם אני לא טועה מחזיקים גם בחלק מסוים מגיים פרייק, לא?
ומעבר לזה בלי נינטנדו ומיאמוטו בפרט המשחק הזה לא היה קורם עור וגידים, אף אחד בתעשייה לא האמין בשנות ה90 שיש לקונספט של פוקימון יכולת להפוך לפוקמניה, ולפי היוצר של פוקימון רק מיאמוטו האמין בזה והיה לו פיידבק על 99.9% מהמשחק והוא גם דרש שיעשו למשחק כמה וכמה רייבוטים לפני שיצא, אז כאילו, כן אם אתה מתכוון שהוא לא פותח על ידי נינטנדו AKA על ידי הצוותים המסורתיים? אני מסכים, אבל בגלל שנינטנדו = מיאמוטו, אז זה כן לדעתי משחק שלהם אם בלעדיהם לא היה קיים.

בנוגע לעיצובים? אני לא מסתיר שיש עיצובים מאוד מאוד דומים לפוקימון בPALWORLD למשל בתמונה הזו... זה אכן מאוד מאוד דומה, בוא נגיד ככה, אני מסככים שאי אפשר להכחיש שבלי פוקימון PALWORLD לא היה כמו שהוא נראה, אין פה ספק בכלל, אבל, בלי פיטר פן וטינקרבל היה ללינק את NAVI ? בלי לינק, היה לדמויות של AC את הHOOD שלהם? (והרי המפתחים אמרו שזה לחלוטין מזלדה?) כאילו, אני אישית לא מבין איפה הגבול נחצה. אני מבין שאפשר לטעון שפיטר פן הוא דמות ששייכת לציבור הכללי אחרי 70 שנה, ברור אבל האינטרפטציה של דיסני עדיין מוגנת, וכמו שאפשר לשים תמונות של PALWORLD שדומים לפוקימונים אפשר לשים פוזיציות זהות של לינק וNAVI מול פיטר וטינקרבל.... :) אני לפחות לא רואה פה חיקוי שהוא יותר בוטה מהחיקוי שגיים פרייק עשו לאקאירה טוריאמה במיוחד שהם מודים שהיתה להם אובססיה לDQ שהיא לפחות גדולה כמו האובססיה שלי למותג.

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 15:16

אין לנינטנדו בעלות על gamefreak. נינטנדו מחזיקת המניות הכי גדולה ב-pokemon company והשניה היא gamefreak. השלישית בגודלה היא creature, ושלושתן יחד פחות או יותר שולטות יחדיו בפוקימון קאמפני (יש מחזיקות נוספות אבל הן שולטות ב-3% ומטה מהחברה כל אחת). אבל לנינטנדו אין רוב, בקושי יש להם שליש. מן הסתם יש להם השפעה אדירה וזאת הסיבה שפוקימון נשאר רק בקונסולות נינטנדו, אבל בסופו של יום הם לא הפתחת והם מחזיקים רק בשליש מה-IP.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 15:26

נדב, אתה בטוח? ממה שבדקתי לנינטנדו יש אחוז מסוים בגיים פרייק אבל זה זה לא רוב ואף אחד לא יודע כמה בדיוק. מעבר לזה ממה שהבנתי נינטנדו שולטת בIP עצמו כלומר על הזכות להפיץ את המשחקים כך שבתכלס לגיים פרייק אין רשות בתכלס להוציא משחקים על שום פלטפורמה שלא בא לנינטנדו שהמשחקים ייצאו אליה, אם אני מייצר מיץ ענבים אבל מותר לי למכור אותם רק בסופרים שלך, אתה לא דפקטו שולט במותג? אם אני לא טועה גם עם HAL יש איזשהו סיפור כזה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 15:46

נינטנדו מחזיקה ב-32% מהפוקימון קאמפני ו-32% מה-IP של פוקימון. אני לא מכיר אף השקעה חיצונית בgamefreak, אבל אם מגגלים את זה יש כל מני פוסטים בפורומים שטוענים שיש לנינטנדו אחזקה מסויימת ב-gamefreak. אני לא מכיר שום דבר רשמי בנושא.

בכל מקרה, הפוקימון קאמפני מחולקת בין המפיצה (נינטנדו), המפתחת (gamefreak) ויצרנית הקלפים (creature). יכול להיות שיש לנינטנדו חלק ב-gamefreak, אבל אני לא מכיר את זה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 ספטמבר 2024, 16:04

צודק, ככל שאני בודק את זה באמת עולים רק כל מיני פוסטים שטוענים שיש לנינטנדו חלק, אבל המקור לדברים שלהם לוטה בערפל בלשון המעטה.
גם אז, לנינטנדו אולי אין שום חלק בגיים פרייק,אנחנו יכולים להגיד שאין להם בעלות על המותג עצמו? הרי אם המשחקים לא יכולים לצאת לפלטפורמות אחרת אלא אם כן מישהו קונה את נינטנדו, זה די של נינטנדו, לא?

יש גם את הסיפור המפורסם שנינטנדו מתגאים בו, שנינטנדו אמריקה בזמנו עם השטווית שלהם רצו שגיים פרייק יעצבו מחדש את כל הפוקימונים בסגנון עצבני ו"בוגר" מתוך מחשבה שזה מה שהמערב יאהב...יאמוצי הזקן מנינטנדו התערב ואמר שזה חרטא ברטא ואם היפנים אוהבים את זה חמוד אז כל הילדים בעולם יעדיפו שזה ישאר חמוד...

יש גם את הקטע הזה, שגיים פרייק רצו לדחוף את כל המפה של GEN1 למשחק ההמשך, אבל לא היה להם מקום והם גם לא ידעו טכנית איך לעשות את זה, הם פנו לאיווטה והשד תכנות הזה איכשהו הצליח לדחוס באסמבלי את כל המפה הזו לתוך המשחק ועוד נשאר מקום....

כאילו מנסה לומר, בלי נינטנדו פוקימון, היה פוקימון? לא נראה לי בכלל. :-) המותג קיים בזכותם לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2024, 18:19

אפשר להגיד שיש לנינטנדו בדיוק 32% מהמותג, כי זה ליטרלי מה שיש להם :)
אבל מן הסתם יש להם מערכת יחסים הדוקה ביותר עם gamefreak ועם creature יצרנית הקלפים, החברות האלה מעורבבות אחת בשניה עד הגרון. אפילו gamefreak עברו לא מזמן מהבניין ההסטורי שלהם לקומה אחרת בבניין שנינטנדו טוקיו נמצאת בו כך שהם ליטרלי אחד בתחת של השני עכשיו.

אז כן, נינטנדו די בשליטה על פוקימון אלה אם gamefreak ו-creature ינסו לעשות לה תרגיל מלוכלך. משפטית הם לא בשליטה מלאה, אבל במציאות הם פחות או יותר כן.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2024, 20:21

בעבר הרחוק ,אולפן סרטים החליט לתבוע את נינטנדו על
דונקי קונג

בגלל הסרט קינג קונג

שגם השם מאוד דומה ,וגם המפלצת
נו טוב יחסית לכמה שאפשר בארקיד בשנות ה80
( המשחק המקורי יצא לארקיד ,ואז קיבל פורטים
לנינטנדו לא הייתה עדין קונסולה ביתית אולי חוץ מפונג קלון )

בסוף נינטנדו ניצחה
וזה כי התברר שהאולפן לא באמת החזיק בזיכיון של קינג קונג
או משהו דומה לזה

זה אומר שהוא לא יכל לתבוע את נינטנדו
בגלל זה דונקי קונג קיים עדין
וגם " האיש המקפץ " ,שאתם מכירים כמאריו

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 ספטמבר 2024, 10:26

נינטנדו יודעים טוב מאוד איך ללכת על הגבול הדק שבין "השראה" להעתקה. אבל בואו מישהו יכול להגיד שזה לא פיטר פן? באמת? ואני יודע שזה לא העיצוב המקורי של לינק משנות ה80 ושNAVI לא היתה אז אבל בואו גם המקורי מאוד מאוד דומה.אני מוצא גם דברים שלא ידעתי בכלל, שפיטר פן גם מנגן בסרט על אוקארינה או משהו מאוד מאוד דומה, ושאם אתה מנגן הפוך את אחד הנעימות בזלדה אתה מקבל את הtheme של פיטר פן? פאק.

קראתי על זה קצת (בין השאר בERA קרדיט להם ולכל אלה שמבינים שם פי 100 בחוק והתרבות היפנית) ומסתבר שצדקתי, הסיבה המרכזית שחברה יפנית X לא תובעת חברה יפנית Y הוא שיש הסכם לא כתוב בין המפתחות/מפיצות שלא לתבוע אחת את השניה, כלומר כן חברה X תרשום פטנטים ויש פטנטים ויש לנינטנדו פטנט יבש על פוקימון כולל על מנגנון תפיסת הפוקימונים עם הפוכדרים, אבל הסיבה היא שזה לא נאכף ושנינטנדו לא תבעה אף אחת היא גם כמו שאמרתי רצון לשמור על "יחסים טובים" עם מפתחות אחרות וגם כי זה לא מקובל לאכוף את הפטנטים האלה ולפגוע ביצירתיות, ותראו כמה חיקויים לפוקימון קיימים מHexmon ועד Yokai watch ומעולם נינטנדו לא עשתה דבר נגדם, אז נינטנדו באים ושוברים "חוק לא כתוב" זה מאוד מאוד מכוער ואני מקווה שהם יענשו על זה, כי אפשר היה לתבוע אותם באותה מידה והם ניצלו "חוק לא כתוב" יפני ויצרו בזכותו את הIP הכי גדול במדיום.

לזכות נינטנדו: מסתבר שיש איזה מעצב בPALWORLD, שקיבל הוראה מפורשת להעתיק עיצובים ממשחקים אחרים? אז אולי כן יש לנינטנדו קייס למרות הכל? מעניין אש מה יהיה.
אפשר לפתוח התערבות מי תנצח חחח.
\\תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 ספטמבר 2024, 11:59

AMAZON עובדת על משחק מירוצים AAA עם החברה שהקים הCREATIVE DIRECTOR של פורצה הורייזון 5 - MAVERICK GAMES, ביחד עם עובדים שהוא לקח איתו, שעבדו גם כן על סדרת פורצה הורייזון.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 30 ספטמבר 2024, 21:29

שרייר אומר שהוריזון 3 ממש רחוק מאיתנו, בגלל שגרילה מתמקדים עכשיו בהוריזון Online ושמייקרוסופט מתנהגים בערך כמו אישה בהריון, אבל מה אתם צריכים אותי, הנה המילים שלו
And their plan…I mean, Horizon Online is their next product, not the third single-player game, looks like. So, that one may be ways off.

Xbox is such a mess right now, I feel like their plan is changing every single year. Right now they’re talking about teasing handheld over and over again but who knows? A year ago, they were saying Indiana Jones was never coming to PlayStation so like, they change their minds every month. They’re just a disaster over there, it’s really sad.

מצב דפוק בתעשייה בשנים האחרונות, הבוקס לגמרי איבד שליטה על הבלמים, סוני השקיעו כל כך עמוק בGAAS שאין להם אומץ לבטל באמצע הדרך, אני דווקא ממש ממש ממש מתלהב מנייד של אקסבוקס במיוחד אם הוא יהיה אלטרנטיבה חזקה לסוויץ 2 ולכל השאר, אבל זה שמייק משנה באמת את דעתה כל שני וחמישי גורם לי לחשוש אם יהיה עתיד לנייד כזה מהם בכלל, כאילו אם הם ישקיעו בו או שזה בכלל יהיה ויטה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2024, 22:40

לא כזה אכפת לי ממשחקי הורייזון, אבל מי שאוהב אותם - אני משתתף בצער הGAAS שלכם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ספטמבר 2024, 23:50

אמרתי זאת כבר פעם - אם הכיוון הוא סוג של מונסטר האנטר - זה דווקא יכול להיות תפור בול על הIP הזה. יש פה בהחלט מצב למולטי מעולה… אבל - זה כנראה לא בשבילי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2024, 00:25

אתה אוהב את הורייזן, אבל גרסת ה-GAAS לא בשבילך ואתה תחכה להורייזן 3. כלומר אתה הולך לקבל את משחק ההורייזן הבא שלך על הפס6, כנראה קרוס ג'ן עם הפס5. דור מבוזבז.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 01 אוקטובר 2024, 09:40

לדעתי אין להם סיכוי להגיע לרמת העומק של מונסטר האנטר, במשחק האונליין של הוריזון,כי הוריזון במכניקות הוא ממש ממש פשטני בניגוד למונסטר האנטר שהוא עולם ומלואו של עומק בכל Build שאתה מנסה וכל מפלצת הוא עולם ומלואו, וכן אינטר, לדעת מתי "להתגלגל" ולהתחמק מהמתקפות זה לא עומק בגיימפלי.

כאילו, GOT קיבל משחק אונליין בחינם אחרי ההשקה, והוא אהוב אבל הוא לא התפוצץ או משהו גרילה היו צריכים לשים את מצב הOnline הזה לצד הוריזון 3 בחינם ולא לעשות אותו משחק ראשי של הצוות, החלטה אומללה אבל מניח שמאוחר מדי לבטל אותו. אני חושב שהוא הולך להתרסק בשיגור, וגם יעשה נזק משמעותי מאוד לBrand של הוריזון, שגם ככה די שנוא אונליין חוץ מלאסקין.:-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 אוקטובר 2024, 10:43

זה אחד מהבראנדים הכי חזקים של סוני.
זה נמדד על ידי מכירות ולא על ידי הייטרים בפורומים :)

וה״עומק״ של מונסטר האנטר הוא גם הסיבה שבחיים לא נכנסתי ולא אכנס למונסטר האנטר… אני מעדיף פשוט להכנס ולצוד רובוטים דינוזאורים, אם זה יהיה פשוט יותר וקליל - אולי כן אשחק בו, כי על פניו הקונספט של הורייזון אונליין כן נשמע לי מגניב.
זה הכל שאלה של ביצוע. יכול להיות פלופ ויכול להיות להיט ענק.
כך או כך אני מעדיף כבר שהורייזון 3 יהיה משחק פס6. הדור הזה מאכזב מאוד מבחינת כח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2024, 11:43

כן, ברור שהמכירות הן מה שמשנות. אבל המשחק הזה הוא הימור כי אם הוא לא מתפוצץ בטרוף, הם ויתרו על פרנצ'ייז שמוכר 20 מליון עותקים כדי לעשות אותו. ובנוסף זה משנה לנו, הגיימרים שאוהבים משחקי סינגל איכותיים מסוני. אנחנו הקהל CORE של סוני והם דופקים אותנו כדי לרדוף אחרי דרקון.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים