חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי glass man » 10 נובמבר 2024, 12:17

בתכלס אני רוצה להאמין שלא יזוז אבל ההיסטוריה שלהם יותר מדי צועקת שיזוז המשחקים שלהם יותר מדי שאפתניים ככה שזה חסר סיכוי שיגיעו בזמן.
שGTA4 נדחה יכולנו לתרץ בכך שזה היה המשחק HD הראשון שלהם שGTA5 נדחה יכולת להחליק את זה שלהריץ דבר כמוהו על ה360 זה נס שצריך את הזמן שלו.
שRDR1 נדחה יכולת להגיד "הם סוף סוף דואגים שזה יהיה משחק איכותי במערב הפרוע"
שRDR2 נדחה אתה אומר פאק איט זה פשוט מה שהם וזהו :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 דצמבר 2024, 23:47

Another one bites the GaaS
יוביסופט סוגרת את השרתים של XDefiant בעוד חצי שנה, 300 אנשים הולכים הביתה, עוד כשלון מהדהד…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2024, 00:06

ואו, עוד באסה ענקית. מדובר ביובי סן פרנסיסקו, המפתחים של שני המשחקי SOUTH PARK האחרונים ושל ROCK SMITH, ממש מבאס.

למדתי קצת גיטרה עם ROCKSMITH, משחק סופר מעניין. ממש עצוב אם הסדרה תמות. וגם המשחקים של SP היו לא רעים בכלל.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2024, 07:35

לא זכרתי שזה הם. איך לעזאזל הביאו לחברה עם רקורד כזה לעשות בולשיט של GaaS כזה… אבל נראה שזה דפוס קבוע, אז כבר לא מפתיע אותי, בטח לא מיוביסופט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2024, 11:05

לא מבין מה השוק הגדול, זאת הפעם ה-29573 שזה קורה בתעשיה. חברה שלא יודעת לעשות מולטי עושה משחק GAAS והופכת לאבק.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 דצמבר 2024, 11:06

אבל Apex!!! מקרה אחד מתוך 29573 הופך את זה להשקעה כדאית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 05 דצמבר 2024, 11:16

Laskin כתב:אבל Apex!!! מקרה אחד מתוך 29573 הופך את זה להשקעה כדאית

שנעשה על ידי החבר'ה שהמציאו את המולטיפלייר המודרני עם COD4, ואז עשו את TF1 שהיה משחק אונליין בלבד ואז את TF2 שהיה אחד ממשחקי האונליין הכי טובים שיצאו בשנים האחרונות.. אז פלא שדווקא הם הצליחו לעשות משחק GAAS?

או באנג'י שהם מומחים במולטי, או VALVE שהם מומחים במולטי, או אפיק שהם מומחים במולטי.. אני רואה פה דפוס. מה אם לתת לחברות שעושות משחקי מולטי טובים לעשות משחקי GAAS, ולעזוב חברות שעושות משחק סינגל טובים בשקט? קונספט מהפכני, אני יודע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 03 ינואר 2025, 11:48

אז מה דיברו פה על זה שיובי בדרך להתמוטטות או למכירת חירום במחירים של ניקוי דוכנים בשוק הכרמל אחרי שעות הסגירה?

https://www.gamereactor.eu/ubisofts-fin ... 1-1476153/

ומה המשחק שעליו תולים את כל התקוות? הסמוראי השחור (שנראה כמו איזה טנק ולא משדר שום זריזות/גמישות ואסוציאציות אחרות שעולות בראש כשחושבים על סמוראי) ביפן הפיאודלית :roll:

אין לי כוח בכלל להיכנס לויכוח של זה משחק פנטזיה חופש אומנותי/ ווק וכו׳ אבל כשכל עתיד החברה עומד בסכנה ואתה מפתח את ה AC שכולם ביקשו מאז שהתחילה הסדרה, החלטה עסקית חכמה זה אשכרה ללכת על בטוח ועל מה שהמעריצים מצפים לו וליצור את ה AC הכי טוב שאפשר בתנאים האלה במקום להתחכם בכוח ולסבול עכשיו מבאקלאש ולעג בכל פינה, לעג שאין ספק שיתרגם גם במכירות וגם להמשך ירידת המוניטין של החברה לקרשים כמו שקורה בכל פינה אפשרית באינטרנט.

בשורה התחתונה אף אחד לא היה מתנגד לדמות ולסיפור מסורתי ב setting הזה, אפילו אנשי ״שמאל״ לא היו חושבים שזה משהו שהם צריכים לדרוש בהקשר הזה, זאת אומרת זה אפס סיכון מול מה שהם חווים עכשיו. מדהים איך חברות ענק כאלו לוקחות החלטות כאלה מטומטמות.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 03 ינואר 2025, 13:37

אפילו אני, ששיחקתי בכמעט כללללל ac שיש, לא מתרגש לקראתו. וכן, אני אפילו מאוהבי יובי בגדול. מתאימים לי המשחקים שלהם( אין לי זמן ללכת לאיבוד בימינו. תודה על הסימון ). ארכוש אותו בחצי מחיר.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 ינואר 2025, 14:54

אני ארצה לשחק בו כי יפן פאודלית וזה, אבל הוא נראה מאוד פרווה גם עבור משחק AC שאני לא שיחקתי מאז 3 בערך כמו שצריך (אבל כן שיחקתי טיפה בפתיחים של רובם).
כנראה ארכוש באיזה 50 שקלים מתישהו, סביר להניח שזה יקרה אחרי שירכשו את החברה או שהיא תפשוט רגל.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 03 ינואר 2025, 18:56

bling כתב:אז מה דיברו פה על זה שיובי בדרך להתמוטטות או למכירת חירום במחירים של ניקוי דוכנים בשוק הכרמל אחרי שעות הסגירה?

https://www.gamereactor.eu/ubisofts-fin ... 1-1476153/

ומה המשחק שעליו תולים את כל התקוות? הסמוראי השחור (שנראה כמו איזה טנק ולא משדר שום זריזות/גמישות ואסוציאציות אחרות שעולות בראש כשחושבים על סמוראי) ביפן הפיאודלית :roll:

אין לי כוח בכלל להיכנס לויכוח של זה משחק פנטזיה חופש אומנותי/ ווק וכו׳ אבל כשכל עתיד החברה עומד בסכנה ואתה מפתח את ה AC שכולם ביקשו מאז שהתחילה הסדרה, החלטה עסקית חכמה זה אשכרה ללכת על בטוח ועל מה שהמעריצים מצפים לו וליצור את ה AC הכי טוב שאפשר בתנאים האלה במקום להתחכם בכוח ולסבול עכשיו מבאקלאש ולעג בכל פינה, לעג שאין ספק שיתרגם גם במכירות וגם להמשך ירידת המוניטין של החברה לקרשים כמו שקורה בכל פינה אפשרית באינטרנט.

בשורה התחתונה אף אחד לא היה מתנגד לדמות ולסיפור מסורתי ב setting הזה, אפילו אנשי ״שמאל״ לא היו חושבים שזה משהו שהם צריכים לדרוש בהקשר הזה, זאת אומרת זה אפס סיכון מול מה שהם חווים עכשיו. מדהים איך חברות ענק כאלו לוקחות החלטות כאלה מטומטמות.

מאחר ו Shadows התחיל פיתוח הרבה לפני 2021 (שהנתון בכתבה משווה אליה) אז אין מה לקשור בין ההחלטות שהתקבלו לגביו ולגבי מצבה הכלכלי של החברה.

מצבה של יוביסופט הוא תוצאה של סדרת משחקים שלא מכרו טוב ובעלי איכות מפוקפקת שאי אפשר להצמיד להם טיעוני 'WOKE' דבילים.
WD LEGION, משחקי THE CREW, סטאר וורס, פאר קריי 6, סקול אנד בונז, כשלונות במשחקי GAAS, פיניקס רייזינג.

ובלי קשר (או דווקא עם), עוד גורם לשקלל: מאז שיוביסופט קשרה את עצמה בבלעדיות לחנות מחשב זניחה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 ינואר 2025, 22:17

יובי איבדו כל אפשרות לעבור redemption arc מהיום שאנסל יצא מהתמונה ועבר לצלם בעלי חיים בשביל הנשיונל ג'אוגרפיק או מה שזה לא היה.
זו מפיצה שהיתה אחת האורות הכי גדולים במערב והביאו כל כך הרבה חידושים, אבל כן אני לגמרי לא הולך לשחק במשחק שמבזה את האגדה על הסמוראי השחור, ומבזה משחקים אגדיים כמו AC2 בטח לא שיש לי את GOT2 באותה שנה ושKingdom Come Deliverance 2 יוצא באותו חודש של הAC הזה.

(לא בטוח שאגיע לקינגדום ממש שיוצא, אבל הוא וGOT2 פשוט מאפילים על הAC הזה בשבילי)

חיכינו שנים לAC יפני אבל עד שיוביסופט הגיעו לזה, השוק הפך להיות רווי מאוד במשחקים כאלה ברמה כזו, שהיום זה לא בדיוק יתרון מקורי, או מעניין שאתה שם את המשחקים שלך ביפן, זה הפך לחרוש וצפוי כמו COD שנתי בלוחמה מודרנית.

לא שאני אומר שאנסל לבדו יכול להציל חברה שלמה, ברור לי שמפיצה כזו נעשנת על יותר מאדם אחד, אבל הוא לא היחיד שנטש את הספינה מהמוכשרים, גם הבמאי של AC2 לא שם מזמן, גם לא התלמידים של אנסל שעשו איתו את ריימן לג'נדס והתפזרו.

בלינג, אתה זוכר איזה פטיש מוזר היה לי לWatch dogs הראשון וכמה פוטנציאל ראיתי במותג הזה אם הם רק היו מנהלים אותו נכון?, במקום זה מה קיבלנו? שני המשכי פח מגוכחים, ענקית שנפלה.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 06 ינואר 2025, 08:24

אם אני, הכי חובב AC פה בפורום, שגם קנה כל משחק בגרסת אספנים, ויש לו שני מדפים שלמים של פסלוני AC, כרגע לא מתכוון לקנות כפי שהמשחק נראה כרגע, זה אומר בעיה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 ינואר 2025, 10:07

bozeman כתב:אם אני, הכי חובב AC פה בפורום, שגם קנה כל משחק בגרסת אספנים, ויש לו שני מדפים שלמים של פסלוני AC, כרגע לא מתכוון לקנות כפי שהמשחק נראה כרגע, זה אומר בעיה.

זה כבר באמת סימן מדאיג. או בעצם סימן מעודד, כדי שילמדו לקח.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2025, 10:57

סוני הכריזו על אנימה של Ghost of Tsushima
וגם על 2 סרטי קולנוע: הלדייברס ו… כמובן - הורייזון

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2025, 12:30

Laskin כתב:הלדייברס

יש כבר סרט כזה, קוראים לו starship troopers :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 ינואר 2025, 12:44

ידעתי שזה יגיע מהר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 07 ינואר 2025, 13:33

אני לא אומר את זה בצחוק, הרי זה חיקוי ממש בוטא. כשזה משחק זה עוד עובר מסך. אבל לעשות סרט קולנוע שהוא חיקוי של סרט אחר? זה ממש מוזר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 ינואר 2025, 16:21

האנימה של Ghost of Tsushima הולכת להתבסס על משחק האונליין ולא על המשחק הראשי, זאת אומרת אין את ג'ין או אף אחד מהדמויות האלו וזה סתם יהיה אנימה סוג ג' עם בולשיט על טבעי, כאילו אני לא מבין למה הם טורחים לקרוא לזה GOT שזו יכלה להיות כל אנימה אחרת.

חנן: מפתיע שאין לך חשק לAC הזה בכלל אבל כנראה מגיע להם באמת אם אפילו השחקני AC הכי כבדים לא מתלהבים מהמשחק הזה, הרי רוב האנשים אוהבים את AC גם בגלל שחזורים היסטורים די סבבה, כאילו כן תמיד היו שטויות כמו הכנפיים של ליאונרדו דה וינצ'י אבל אלה היו דברים מגניבים שדווקא הוסיפו למשחקים במקום לגרוע, פה הם לקחו יותר מדי חופש עם ה"שחזור" ההיסטורי.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 09 ינואר 2025, 17:15

אני מבין ש"המשחקים של היום" לא יכולים להיות "המשחקים של אתמול" ולכן המפתחים מרגישים שהם חייבים לחדש.
ובסדרה הזאת, הם איבדו את הכיוון. משחזור היסטורי כמה שיותר מדוייק לתקופה, עלילה שזורה יפה בהיסטוריה האמיתית, למשחק חיפושי שטויות, נסיונות ווק לא קשורים (באמת? סמוראי שחור? למה זה כ"כ חשוב? שלא לדבר שזה בהחלט מעליב את היפנים) ופשוט את החלק החשוב איבדו.
נראה איך המשחק יצא - אבל כרגע - אני לא עולה על הספינה.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ינואר 2025, 01:16

AC נדחה שוב, עכשיו יצא בסוף מרץ.
בנוסף, יוביסופט אמרו שהם שוקלים צעדים שקשורים למחזיקי המניות… כנראה שיש הצעות רציניות. בואו נקווה שלא טנסנט.

אה, ואקס בוקס תקבל שואוקייס ב-23 לינואר. מחזיק אצבעות לפייבל, מת לראות גיימפליי ארוך שלו. אבל יותר סביר שיתמקדו בAvowed ודום שיוצאים קודם, ואולי South of Midnight.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 10 ינואר 2025, 12:18

לפי Insider Gaming, השיחות מול טנסנט כרגע בהקפאה כי משפחת גולימוט שמים על AC הבא את כל הז'יטונים שלהם- אם הוא יצליח מסחירת, יהיה להם כוח מיקוח גדול יותר מול טנסנט בשיחות על הרכישה ואם לא, טנסנט יוכלו להשתלט על יוביסופט בזיל הזול כי AC Shadows הוא בעצם קו ההגנה האחרון של החברה לפני שהמצב יהיה קטסטרופלי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 10 ינואר 2025, 17:34

לאסקין, אמן פייבל אבל הם יכולים גם להתמקד בריימיק לoblivion הוא נשמע יותר קרוב אלינו מאשר פייבל 4 אז הוא בטח יהיה אחד ההילייטים אבל הגיע הזמן לפייבל, הרי הוא מזמן שחיק ומזמן יש מה להראות ממנו אז הגיע הזמן.

בחדשות דומות: Nate אומר, שסימולטור טיסה 2024 יגיע לPS5 ולסוויץ 2. גם הריימיק של oblivion יגיע לפס5 והסוויץ 2 יקבל מלבד את סימולטור הטיסה גם את הקולקשן מאסטר צ'יף.גירס 6 הוא כנראה משחק סתיו 2025.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 ינואר 2025, 18:44

איך לעזאזל הסוויץ׳ 2 יריץ את סימולטור טיסה? המשחק כבד בטירוף.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 ינואר 2025, 19:25

AC במרץ? הרבה זמן כדי לצבוע את המודל של הדמות הראשית בלבן :!:

בנוגע לאירוע מפתחים של מיקרוסופט, לא צריך לנחש כי הם הכריזו רשמית מה יהיה שם:
- צלילה לעומק עם דום
- צלילה לעומק עם south of midnight
- צלילה לעומק לrpg הצרפתי expedition 33 (הוא day one בגיימפס)
- ביקור בסטודיו ״מפתיע״ שגם יכריז על משחק חדש

בפעמיים הקודמות האירוע מפתחים שלהם היה נהדר אז אני ממש מחכה לו.

ובנוגע לסימולטור טיסה, יש שתי בעיות לשים אותו על הסוויצ׳ 2. דבר ראשון הוא סופר כבד על המעבד, אני לא יודע אם יש לסוויצ׳ 2 מעבד שיכול להריץ אותו אבל אם כן אז בייסיקלי כל משחק פס5 יכול כנראה להגיע בגרסה סבירה מאוד לסוויצ׳ 2 וזה יהיה מאוד מפתיע.

הבעיה השניה היא שהוא דורש חיבור קבוע לאינטרנט (ואשכרה מסיבה מוצדקת, יש במשחק את כל כדור הארץ והמידע של השלב מוזרם מהאינטרנט לקונסולה). הסוויצ׳ 2 כנראה עם wifi בלבד והמשחק יהיה ממש נכה עליה, כלומר לא יעבוד מחוץ לבית שזה מעפן למדי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 5 אורחים