חדשות גיימינג שוטפות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: חדשות גיימינג שוטפות

הודעהעל ידי glass man » 11 ינואר 2025, 12:17

אני אהיה די בשוק אם סימולטור טיסה 2024 ירוץ על הסוויץ 2 הדרך היחידה שאני יכול להאמין לזה אם זה יהיה פורט משונמך מאוד שמשתמש בנכסים הגרפיים של סימולטור טיסה 2020 אבל תגידו לי אתם אם זה בכלל אפשרי כי אין לי מושג מה השיפורים של סימולטור טיסה 2024 ואם אפשר לשנמך אותו לרמת פס4.

אם זאת באמת תהיה גרסת הX ( משונמכת עם נפילות FPS אבל עדיין בבירור 2024) אז מה נשאר להגיד, כנראה שמיהרתי להתבכיין על הכוח של הסוויץ 2.החיבור לאינטרט באמת מביא קשיים אבל כאילו, זה לא שכל מי שמשחק בסימולטור טיסה עושה את זה תוך כדי שהוא מחובר בכבל, אז זה נראה לי יהיה פחות בעייתי.

עריכה: עכשיו ראיתי שאין בכלל גרסה של סימולטור טיסה לדור הקודם?!?!! וואט דה פאק? הייתי בטוח שיש גם גרסה נכה לאקסבוקס One.
באמת שאין לי מושג איך זה ירוץ עכשיו על הסוויץ 2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 ינואר 2025, 14:02

DrKeo כתב:בנוגע לאירוע מפתחים של מיקרוסופט, לא צריך לנחש כי הם הכריזו רשמית מה יהיה שם:
- צלילה לעומק עם דום
- צלילה לעומק עם south of midnight
- צלילה לעומק לrpg הצרפתי expedition 33 (הוא day one בגיימפס)
- ביקור בסטודיו ״מפתיע״ שגם יכריז על משחק חדש

אה, לא ידעתי שהוכרז מה יראו שם… בידיעה שראיתי כשכתבתי זה לא היה רשום.
אבל נשמע מעולה! שלושת המשחקים האלה הם רכישה די בטוחה עבורי (או יותר נכון גיימפאס), ומעניין מה תהיה ההפתעה.

מוזר שלא יהיה כלום על Avowed, הוא לא יוצא ממש בקרוב?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 12 ינואר 2025, 08:14

Screenshot_2025-01-12-08-12-11-168-edit_com.facebook.katana.jpg
Screenshot_2025-01-12-08-12-11-168-edit_com.facebook.katana.jpg (684.13 KiB) נצפה 139 פעמים

יריות נורו
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ינואר 2025, 09:16

זה מצב ממש מביך, מרגיש לי כאילו הם מנסים לדחות את הקטילה בביקורות/אצל הגיימרים כמה שיותר למרות שהם יודעים שהם לכל היותר מעכבים את זה בחודש וקצת.
גיימפלי הפארקור שהם שחררו נראה לא רע בכלל. לדעתי ככה המשחק היה צריך להראות מההתחלה, בלי גיבור שחור רק הבחורה הזו ולפחות אצלי התגובות היו אחרות לגמרי וכנראה הייתי שם DAY ONE. עוד יכל להיות להם את היתרון של לעשות גיבורה יפנית ראשונים לפני GOT.. אבל עכשיו שGOT 2 לוקח מהם גם את הטייטל הזה...חבל שהם רדפו אחרי טרנד הWOKE המגוחך הזה. באופן אישי, אם הם היו מתייחסים בכבוד לאגדה של הסמוראי השחור יש גם מצב שהייתי זורם איתם על זה, יכלו לעשות אותו יפני, יש יפנים שחורים הרי ואז זה לא היה מרגיש כל כך קולוניאליסטי וWOKE בו זמנית. (כן, הזוי שגיבור שחור נותן וויבים של קולוניאליזם אבל ככה יוצא) יפנים בכללי מעדיפים להימנע ממשחקים שבהם הורגים בני אדם אחרים (אלא אם כן זה מונגולים או אויבים היסטורים אחרים שלהם) וההעדפה שם היא יותר שהאויבים יהיו מפלצות/זומבים זה משהו שאני באמת שמעתי ממקור ראשון, אז לעשות להם דבר כזה? הלך עליהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2025, 10:44

glass man כתב:אני אהיה די בשוק אם סימולטור טיסה 2024 ירוץ על הסוויץ 2 הדרך היחידה שאני יכול להאמין לזה אם זה יהיה פורט משונמך מאוד שמשתמש בנכסים הגרפיים של סימולטור טיסה 2020 אבל תגידו לי אתם אם זה בכלל אפשרי כי אין לי מושג מה השיפורים של סימולטור טיסה 2024 ואם אפשר לשנמך אותו לרמת פס4.

אם זאת באמת תהיה גרסת הX ( משונמכת עם נפילות FPS אבל עדיין בבירור 2024) אז מה נשאר להגיד, כנראה שמיהרתי להתבכיין על הכוח של הסוויץ 2.החיבור לאינטרט באמת מביא קשיים אבל כאילו, זה לא שכל מי שמשחק בסימולטור טיסה עושה את זה תוך כדי שהוא מחובר בכבל, אז זה נראה לי יהיה פחות בעייתי.

עריכה: עכשיו ראיתי שאין בכלל גרסה של סימולטור טיסה לדור הקודם?!?!! וואט דה פאק? הייתי בטוח שיש גם גרסה נכה לאקסבוקס One.
באמת שאין לי מושג איך זה ירוץ עכשיו על הסוויץ 2.

סימולטור טיסה 24 יותר מרשים מ-2020, אבל גם 2020 משחק דור הבא שמכוון ל-30 ונראה מטורף לגמרי. 24 פשוט לוקח את זה צעד קדימה, משחק מדהים גרפית.

אם המעבד של הסוויצ׳ 2 מספיק בשביל סימולטור טיסה אז הוא יוכל להגיע אליו, אם לא אז לא. הוא רץ על ה-XSS ויש לסוויצ׳ 2 SSD דומה ויותר זיכרון כך שלפחות לדעתי המעבד הוא המגבלה היחידה.

Laskin כתב:אה, לא ידעתי שהוכרז מה יראו שם… בידיעה שראיתי כשכתבתי זה לא היה רשום.
אבל נשמע מעולה! שלושת המשחקים האלה הם רכישה די בטוחה עבורי (או יותר נכון גיימפאס), ומעניין מה תהיה ההפתעה.

מוזר שלא יהיה כלום על Avowed, הוא לא יוצא ממש בקרוב?

כן הם אפילו עשו גרפיקה קטנה למה שיוצג שם:
תמונה

הם גם אמרו שכל הארבע הולכים להציג גיימפליי ארוך ולצאת ב-2025, כולל המשחק הפתעה החדש שיחשף.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ינואר 2025, 13:06

אוף אם כולם הולכים לצאת ב2025 אז פייבל לא יהיה שם, איך לעזאזל אף אחד שם במייקרוסופט לא מבין שפייבל זה הקילר אפ היחיד שנשאר להם חוץ מTES6 שבטח דור הבא?! זה כאילו שמייקרוסופט עושים הכל בשביל להפסיד בצורה משפילה כמה שיותר לסוני. לפחות שסגה הפסידה היא אשכרה עשתה את זה כי ליטרלי לא נשאר להם כסף לממן ייצור של קונסולה חדשה, אז הם נתנו את ההכי טוב שלהם בפעם האחרונה וזה פשוט לא היה מספיק, פה מייקרוסופט גם שיש להם קילרים פוטנציאלים הם לא מזהים את זה,עם שיווק נכון פייבל יכל להיות כבר המכשף החדש.

נדב, כן מה הסיכוי שנינטנדו ישימו מעבד טוב במכשיר שאמור להיות קטן קומפקטי כמו הסוויץ 2? כזה שקל לקרר אותו בקופסא קטנה? אבל מי יודע, אולי סימולטור טיסה 2024 על הסוויץ הולך להיות הimpossible port הכי מרשים בהיסטוריה זה משהו שאני חייב לראות :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2025, 13:25

בנוגע למשחק הסודי של 2025, מאוד יכול להיות שזה הרימייק של אובליביון שמדברים עליו הרבה לאחרונה.

בנוגע לנינטנדו, תסתכל על זה ככה.
- בסטים דק יש 512 ליבות, בסוויצ׳ 2 יש 1536 ליבות, פי 3.
- בסטים דק אין ליבות RT או ליבות AI, בסוויצ׳ 2 יש את שתיהן.
- בסטים דק יש ארכיטקטורה מ-2018, בסוויצ׳ 2 יש ארכיטקטורה מ-2020.
- בסטים דק יש 8GB או 16GB זיכרון במהירות 88GB/s, בסוויצ׳ 2 יש 12GB במהירות 130GB/s.
- בסטים דק יש מעבד עם 4 ליבות, בסוויצ׳ 2 יש מעבד עם 8 ליבות.

נסתכל שניה על Geekbench, בנצ׳מארק CPU:
סוויצ׳ - 712
פס4 - 1982
סטים דק - 4222

אם המעבד של הסוויצ׳ יהיה קצת יותר חזק משל הסטים דק, ולפי שאר ה-spec יש סיכוי לא רע לזה (ביחוד שהסוויצ׳ 2 עם פי 2 ליבות מהסטים דק), אז יש מצב שהסוויצ׳ 2 תהיה משמעותית קרובה יותר לפס5 מאשר הסוויצ׳ לפס4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2025, 14:54

אגב, DF עשו סרטון עם ה-2050RTX נייד לפני שנה כדי לסמלץ את הסוויצ׳ 2. זה לא ממש סוויצ׳ 2, יש לו קצת יותר ליבות ב-GPU, מצד שני יש לו רק 4GB זיכרון איטי משמעותית מזה של הסוויצ׳ 2, מריצים אותו ב-750Mz שזה פחות מהמהירות שעון של הסוויצ׳ 1 ומן הסתם הוא מריץ גרסת PC שאין לה את האופטימיזציה שהסוויצ׳ 2 תקבל. אבל זה כן נותן לנו ballpark סופר כללי בכדי להבין מה אפשרי, ביחוד בנושא RT והשוואה לפס4.

בו נסתכל על קונטרול, אחד המשחקים היפים של דור הפס4 עם גרסת מחשב טובה. בפס4 הוא רץ בהגדרות נמוכות מ-low ב-900p, הוא מחזיק ברובו 30 די טוב אבל נופל פה ושם. על המחשב סמולציה הם הריצו את קונטרול ב:
-626p (על פי מה שידוע לנו כרגע הסוויצ׳ 2 אמורה להצליח להוציא מזה בערך 1440p בעזרת DLSS).
- הגדרות ברובן low.
- RT בהגדרה medium (השתקפויות והשתקפויות שקיפות) שזה הגדרות RT טובות מהפס5 וה-XSX.

והמשחק רץ ״נעול״ ב-30, כלומר רובו 30 ובקטעים שהפס5 מאבדת fps גם ה״סוויצ׳״ מאבדת.

בנוסף DF גם הריצו את Plegue tale 2 הבלעדי לדור הבא על המכונה הזאת ב-30/1440 בהגדרות low (שנראות ממש אחלה), סייברפאנק בהגדרות פס5 ביצועים ב-30/+1080p ולפי הניסויים שלהם עם DS נראה שהמשחק יוכל לרוץ בסוויצ׳ ברזולוציה גבוהה מ-1440p ב-60fps בהגדרות פס4.

סייברפאנק בהגדרות פס5 ביצועים ב-1080p/30? את DS ב-1440p/60 בהגדרות פס4? קונטרול בהגדרות פס5 ביצועים + RT טוב יותר ב-1440p/30? תשכח שניה מה-spec היבש; חבוב, זה לא פס4, יש פה פוטנציאל אמיתי. גם שדרוגים משמעותיים לאיכות גרפיקה/תמונה/fps מגרסת הפס4 וגם לפורטים סבירים מאוד מגרסת הפס5, ביחוד למשחקים שכופים RT.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ינואר 2025, 17:35

זה לא רע בכלל :-) זה בדיוק מה שאני מחכה לראות שהסוויץ 2 יכולה לקבל פורטים של הדור הנוכחי. קשה לי להתלהב מPlegue tale 2 רץ עליה כמו שקשה לי להתלהב שאני שומע שפפ7 rebrith ירוץ עליה, כי אני מאמין שהפס4 יכל להריץ את שניהם שניהם נראים כמו משחקים שהם אקסקלוסיבים לדור הנוכחי לא בגלל כוח, אלא בגלל שזה מה שהחליטו.
קונטרול וסייברפאנק הם אלה שמביאים לי את התקווה הגדולה כי הם באמת היו משחקים שגדולים על הדור הקודם, קונטרול היה לגמרי מהמשחקים האלה שאתה אומר לעצמך
"טוב אני אשחק כבר על הדור הבא" מקווה פשוט שהסימולציה הזו נאמנה למציאות ולא נגלה שנינטנדו חתכו פינות בשביל לייצר משהו affordable. :-)

אם הסוויץ 2 פשוט תהיה חזקה מספיק לקחת 99.9% ממשחקי הפס5 לעשות להם שנמוכים גרפים ואז להריץ אותם בעזרת DLSS אז לא יהיו לי תלונות כי המשחקים עדיין ירגישו דור נוכחי.. .השאלה אם נינטנדו באמת עשו את הבלתי יאמן והולכים להוציא מכשיר שישפיל את רוב המכשירים הניידים כיום, זה כל כך לא נינטנדואי לעשות שאני מפחד להתאכזב.

כאילו נינטנדו כל כך זורקים זין על כולם שהם לחלוטין מסוגלים להגיד, הנה RDR 2, death stranding ופורט של GTA5 ותעזבו אותנו בשקט :-)
ביום שאני אראה את הסוויץ 2 הזו מריצה משהו כמו Dragon dogma 2 או סייברפאנק אני אחשוב וואלה הזמנים השתנו :-) מקווה אחי מקווה מאוד, כי זה אומר שכל המפתחים יוכלו לפתח לPS5/PC/X בראש שקט בראש ובראשונה ולדעת שהסוויץ 2 תוכל להתמודד עם פורט משונך כלומר הסוויץ 2 והמגבלות שלה לא באמת ישפיעו על עיצוב המשחקים ולא יגבילו, זה מה שאני מקווה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 ינואר 2025, 18:07

הסוויצ׳ 2 יכולה להריץ 99% מהמשחקים של הדור הנוכחי כי 99% מהם קרוס ג׳ן ולכן רצים על הפס4 :)
המשחקים שלא קרוס ג׳ן, חלקם היא יכולה ואחרים לא. תלוי בדרישות מעבד. ה-XSS הופכת את הדרישות זיכרון ללא רלוונטיות ויש לסוויצ׳ 2 SSD, אז השאלה הגדולה היא המעבד.

אני לא חושב שפורטים מהדור הנוכחי לסוויצ׳ 2 הולכים להראות כמו פורטים מהפס4 לסוויצ׳ 1. ההפרש קטן יותר, גם במעבד, גם בזיכרון, גם ב-GPU ואפילו יש להסוויצ׳ SSD ברמה מאוד דומה ל-XSX. וברגע שאתה מכניס לתמונה DLSS והעובדה ש-RT סופר יעיל באמפר לעומת הפס5 מגיעים כבר למחוזות אחרים לגמרי. אני גם חושב ש-Ray Reconstruction הוא מאוד משמעותי בין השניים כי בזמן שהפס5 צריכה לבזבז כוח GPU משמעותי כדי לעשות כמה דינוייזרים במקביל (אחת הסיבות ש-RT רוצח ביצועים עליה), הסוויצ׳ מקבלת ״בחינם״ דינוייזר ״מושלם״ כך אני חושב שברגע ש-RT מודלק, הפער בין הסוויצ׳ לפס5 בצד הGPU קטן בצורה מאוד משמעותית.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים