נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 29 אוקטובר 2024, 23:56

Hypno כתב:בהתחשב במחירים בהם נקנו אולפנים אחרים עם יותר קבלות, אתה צריך יותר מ napkin math כדי לשכנע שסוני קנו את פיירווק ב 600 מליון צפונה.
ואם זה קרה, אז כמה אנשים בסוני איבדו את הראש.

ואדרבא, אם העלות הכוללת של המשחק הייתה כזו אסטרונומית, אז היה צריך להיות יותר תמריץ לנסות להשיק אותו מחדש.

שואל שוב, כשחברה מקבלת השקעה של 200 מליון דולר, מה הוליואציה שלה? 50 מליון? 150 מליון? 400 מליון? מליארד? מה על פי ההגיון שלך הוליואציה של חברה שמקבלת השקעה שכזו?

אגב הם קנו את באנג'י, חברה של משחק אחד, ב-3.4 מליארד שזה כמעט פי 6 מ-600 מליון. Firewalk מורכבת מאנשי באנג'י לשעבר, סוני קבלה את כל החלטות ה-GAAS שלה על פי המילה של באנג'י, מה שבאנג'י אומרת הולך. אז מה אתה חושב שבאנג'י אמרו על Firewalk, חברת GAAS שמורכבת כמעט כולה מחברים שלהם?
We're just normal men. We're just innocent men

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 30 אוקטובר 2024, 01:07

אני חושב שסוני באמת ניסו בצוות מצומצם לראות אם יהיה ביקוש בכלל למודל F2P כי עד לאחורנה אומרים שקונקורד כן קיבל עידכונים לפי Steandb. המשחק הזה קיבל כל כך רושם שלילי שכבר לא היה עניין בנוסף ל"חגיגה" שהמשחק מת 100% עכשיו אז באמת נראה לך שזה משחק שצריך לחזור? אם כבר כל הסיפור הזה צריך להשים את Fairgam$ ומארטון תחת זכוכית מגדלת ולקוות שהם לא יצאו כמו קונקורד.. איזה דור כושל בכל הקשור למשחקים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2024, 01:15

להפוך משחק ל-F2P עולה לא מעט, ביחוד שקונקורד לא היה מוכן להיות F2P כי ראו בבירור שאין לו את ה-ecosystem של ה-MTX במקום בשיגור וכמובן שיש עלויות שרתים. לסוני הייתה ברירה, להוציא עוד כמה מליונים כדי לנסות להחיות אותו או לחתוך את ההפסדים כאן ועכשיו.

עם כל הכבוד F2P לא היה עושה למשחק הזה כלום. הוא מכר כמות עצובה של עותקים, כמה אלפים בלבד. אם הוא לא הצליח לעניין אף אחד בתשלום, הוא לא יעניין אף אחד בחינם. אנשים לא רצו לגעת בו, גיימרים מוכנים לשלם על המשחקים שלהם ואם סוני לא הצליחה לשכנע אפילו 100K אנשים לשחק בו בתשלום חינם לא היה עושה לו כלום. והרי כבר היה ניסוי עם חינם, היה בטא חינמית פתוחה לכולם בפס5 ובסטים ואף אחד לא שחק בה. כשפתחו את הבטא לכולם המשחק הביא 2000 שחקנים בסטים, תוך 3 ימים הוא כבר ירד ל-1000.

להרוג את המשחק היה הצעד הנכון, לעשות אותו F2P היה מבזבז להם כמה מליונים טובים ולמשחק לא היה סיכוי גם בחינם.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 אוקטובר 2024, 06:57

Hypno כתב:כן. בטח. 600 מיליון דולר לרכוש סטודיו שלא עשה כלום.להנפיץ מספרים כמה כיף.

גם אם זה היה 'רק' 200 מיליון דולר, חשבתי שסוני תרצה לתת עוד ניסיון למשחק. בלו"ז המקורי באוקטובר המשחק היה אמור להשיק חנות קוסמטיקה.
הייתי משגר את המשחק מחדש במחיר מוזל/חינמי יחד עם החנות ונותן למשחק ניסיון נוסף.

לקחו סוג של הימור ונפלו. מיקרוסופט לקחה הימור עם SOT והצליחה. מלכתחילה ידענו כמתכננים X משחקי GAAS יודעים שחלק לא יתפסו.

Sot הגיע ישירות לגיים פאס
למי שהיה מנוי יכל לשחק

בנוסף בהתחלה היה כישלון ,אבל בניגוד לסוני ms הזרימה לשם
הרבה כסף שיהיה הצלחה
אנשים די שוכחים את החלק הזה ,כי היום sot די מצליח

אבל לא קרוב לענק בתחום דוגמת פורטניט וgta אונלין וכו

בעניין קונקורד ,במצב שהיה ,רק לנסות להצליח זה הזרמת הרבה מאוד כסף ,מעבר לכסף שבוזבז
ומעבר להשיק אותו כחינמי

גם לשפר אותו ,גם להחזיק שרתים
גם להחזיק שחקנים בתשלום במקום בוטים ליצר עניין
לשלם לסטרימרים מצליחים ,שישחקו בו
ופרסום רגיל

ולהחזיק את השרתים ,שלא משנה פיזי או בענן
שרתי משחקים בגלל התעבורה ומהירות ,מאוד יקרים להחזיק

( בענן יש כל מיני אופציות שקובעות את התשלום ,תעבורה מהירה עולה יותר )

בכל מקרה יש גם תחרות ענקית בgaas
זה לא שחברות יחכו לסוני

אפילו הנוקמים נכשל ולנוקמים היה הרבה יותר אייפ
ודמויות פופולריות

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוקטובר 2024, 11:20

בחודש היציאה של SOT הוא היה מקום שני בארה"ב ומקום ראשון ב-UK, הוא ככב בכל הטבלאות. הוא היה בטופ 10 של סטים במשך שנים. להשוות בינו לבין קונקורד זה מגוחך, SOT הוא אחד ממשחקי ה-GAAS הכי מצליחים אי פעם (והוא היה כזה גם בלי GP כי בחודש השיגור GP היה רק חצי מבסיס השחקנים שלו) ואנשים היו מוכנים לשלם עליו בזמן שקונקורד מכר לכמות אנשים דומה למספר האנשים שבאים כל שבועיים למשחק בית של מכבי חיפה. SOT כנראה מכר צפונית מפי 100 מקונקורד, ואני מדבר על מכירה של עותקים בכסף, לא שחקנים שהגיעו מ-GP.

ומעבר לזה, מי שמשחק קונקורד נוטש אותו מהר, ראו את זה בבטא, ראו את זה בשיגור האמיתי. אנשים שחקו בו יום או יומיים ולא חזרו אליו יותר. SOT החזיק בסיס משתמשים בצורה מאוד קבועה ולאורך זמן, אפשר לראות זינוקים במספר המשתמשים בתקופות כמו סיילים של קריסמס אבל SOT זגזג בין 25K ל-35K שחקנים במשך שנים מה שאומר שאנשים לא רק קנו אותו, הם שחקו אותו והרבה. קונקורד הוא כישלון חרוץ בכל פרמטר אפשרי, אפילו אם הוא היה משוגר בפלוס (והוא היה צריך להיות משוגר בפלוס עם מערכת MTX שמחמיאה לזה) הוא היה נכשל כי המספרים מראים שברגע ששחקנים אשכרה משחקים בו הם נוטשים אותו מהר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 31 אוקטובר 2024, 21:27

משחקי נובמבר:
תמונה

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 31 אוקטובר 2024, 21:43

לפחות אחד מהם יש גם בגיימפאס
זה של טוקיו ,שאני כניראה יתחיל מחר
לפני שיגמר לי המנוי גיימפאס

הבעיה שלי ובגלל זה ביטלתי את המנוי
איפה הגדולים באמת ?

סתם לדוגמה משחקים של סוני שעדיין לא הגיעו לשרות

Tlou 2

Gow רגנרוק

ספידרמן 2

זה כבר לא משחקים חדשים ולא הגיעו לשרות
מצד שלישי יש כל מני אפשרויות

ריזידנט איוול 8

אססין קריד האחרון

אגוורד לגסי

וכו וכו ,לא אומר להביא את כולם במכה
אבל גם ms וגם סוני ירדו מאוד במה שיש בשרות שלהם ובנוסף האלו מחיר

במצב הנוכחי עדיף כל פעם לעשות מנוי מסוים
לסיים את המשחקים שרוצים ,לבטל ולעבור למנוי אחר

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 נובמבר 2024, 10:32

מסתבר שיש לPS5 PRO עוד 2 גיגה של זכרון DDR5 לכאורה עבור מערכת ההפעלה.
מוזר שלא אמרו שום דבר לגבי זה...
ועוד יותר מוזר שלמרות שיש את זה - עדיין אין QUICK RESUME כמו לאקס-בוקס... זה היה יכול להיות עוד יתרון לקונסולה המשודרגת.

https://twistedvoxel.com/ps5-pro-extra- ... psu-specs/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 נובמבר 2024, 11:14

אף אחד לא מדבר על זה, אבל יש לפס5 זמני כתיבה נוראיים בSSD, פי 3-4 פחות טוב מה-XSS. הפס5 לא יכולה לעשות QR אלה אם הם יבנו מערכת ממש מתוחכמת או לחילופין יתקעו אותך במסך טעינה של 20+ שניות לפני שיגור של כל משחק מה שלא יקרה כי מה המטרה בSSD אם זמני הטעינה מתארכים?

יכלו לעשות את זה לפס5 פרו בלבד אבל זה היה מיקר להם את החלקים ואני לא בטוח שהם רוצים פיצר כזה אקסקלוסיבי לפרו בלבד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2024, 15:43

דיברנו על זה שהבמאי של וולברין (המשחק של אינסומאניייק) עזב את המשחק בשביל ללכת לעבוד ביוזמה על פרפקט דארק? כאילו מבין השניים הרבה יותר חשוב לי שפרפקט דארק ייצא טוב כי וולברין ממה שדלף נראה סתם משחק by the numbers, ממש לא נראה ה"תגלית" שספיידרמן היה בחשיפה, אבל אני חייב להודות שזה גורם לי לחשוב שהפיתוח של וולברין מחורבן אפילו יותר ממה שחשבנו....

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2024, 17:32

הוא עזב כבר לפני חצי שנה לפי הדיווחים… הוא גם לדעתי הcreative director ובשלב הזה של הפיתוח זה תפקיד מעט פחות חשוב, אבל מי יודע, אולי הם באמת בצרות שם.
אם לא נראה גיימפליי בVGA אז אולי יש סיבה לחשוש.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 05 נובמבר 2024, 19:54

בVGA בטח נראה את GOT2 אז כן חושש כבר מעכשיו, אני מקווה שמה שנחשף זה רק קצה הקרחון, אבל וולברין הזה נראה לי באטמן לעניים בלי מערכת הקרב המדהימה של באטמן נראה משחק כל כך סטרילי בספיידרמן לא אהבתי את הביצוע אבל הטרוורסיה לפחות היתה עולם אחר והמשחק היה שווה בגללה פה? בנתיים אין כלום, הקונספט הזה של "כאילו" באטמן לא מתאים לוולברין לדעתי, כולנו קיווינו כאן לסוג של GOW קלאסי ממה שאני זוכר כמו המשחק לPS3.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 05 נובמבר 2024, 21:03

לדעתי נקבל משחק ״ספיידרמן״ כיפי שכזה, רק במקום מערכת הtraversal הכיפית - נקבל אלימות, דם ואיברים מתעופפים. זה יכול לצאת ממש סבבה ואם זה המצב זה בסדר מבחינתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 06 נובמבר 2024, 14:22

הוא עזב בקיץ ליוזמה, והבמאי של וולברין הוחלף (הועבר לתפקיד אחר בסטודיו) כך שהוולברין אבד את ה-creative director ואת הבמאי באותו הזמן פחות או יותר. כנראה שמשהו לא טוב עובר על המשחק הזה. עכשיו כל מי שמוביל את וולברין זה בעצם המובילים של ראצ'ט האחרון. עד עכשיו מי שהוביל היה הצוות שהוביל את מיילס מוראליס. כלומר הבמאי של מיילס עכשיו מוביל את PD, הקרייאטיב של מיילס "הועבר לתפקיד אחר" והצוות שהוביל את ראצ'ט עכשיו מוביל את וולברין.

אני די בטוח שהטריילר של PD ביוני שכנע לא מעט אנשים שהיוזמה זה מקום ששווה לעבוד בו. בטח הקל על הגיוס. זוכרים שהבמאי הקודם של PD עזב את היוזמה לטובת אינסומניאק לפני שנתיים? שתי החברות האלה שותות אחת את השניה :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 01:11

ניל דרוקמן השתתף בפאנל של יוצרים יהודים בגיימינג לאחרונה, ביחד עם קן לוין (איזה פאנל מעניין!), ואין וידאו של זה עדיין, אבל הוא אמר שם שהוא עובד על משחק חדש מאז 2020 ויש לו חופש יצירתי מוחלט עליו… נשמע מעולה, מקווה שבאמת הספיקו לעבוד עליו כמו שצריך ושהוא הוא יייחשף בקרוב מאוד (אולי כבר בVGA? תנו לקוות)

יש כל מני דיווחים על זה היום, זה אחד מהם:
https://www.gamespot.com/articles/neil- ... 0-6527766/

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 נובמבר 2024, 09:22

על וולברין: אני באמת אוהב את ראצ'ט אבל כל מה שאינסומאנייק עושים איתו מאז הפס4 מדכא אותי (הריימיק האנמי הזה לPS4 וRIFT APART הגיימיקי הזה) גורם לי לא להאמין שהצוות הנוכחי של ר'אצוט יצליח לעשות צדק לוולברין. וולברין נראה כמו משחק מדור הPS360 שאיכשהו יוצא לדור הנוכחי, הSLICE שראינו מפוצץ בכל הרעות החולות של דור הPS360, המון Night vision בשביל לגלות פאקינג עקבות בחושך או לגלות אויבים. בגדול וולברין הזה נראה כאילו הם ממש רוצים שהוא יהיה באטמן, וולברין לא הדמות שמתאימה לגיימפלי הזה.

בקיצור, לשמוע כמה שהצוות הנוכחי של רצאט משתלט על וולברין ומאבד כשרונות זה ממש ממש מדאיג.

כאילו, אין בהכרח משהו רע בלשחק משחק נוסחתי וSAFE כמו שוולברין כנראה הולך להיות, אני בטוח שכולנו או רובנו מתים על וולברין ברמה שלא משנה באמת מה יזרקו עלינו במשחק הזה, נהנה ממנו כי וולברין, אבל כרגע נראה לי ייצא משחק של 7 עם עיגול כלפי מעלה מהמבקרים כי..... סוני פייבוריטית אצלם.

על הפגישה של היהודים: דרוקמן הרוויח ביושר את הזכות לעשות מה שבא לו :) טוב לדעת באופן וודאי שהוא לא ישר קופץ לTLOU3. הפס5 מאפשר בוודאות גיימפלי שלא היה אפשרי בPS3/4 ולבזבז דור שלם על עוד משחק אימה התגנבות/אקשן זומבי זה לא משהו שהיה בא לי שיקרה, אין לי בעיה עם TLOU3 במיוחד אם הוא יהיה עם דמויות חדשות לגמרי (כי די עם אלי די פשוט די שיתנו לה לנוח היא נקמה וזהו, אין צורך להמשיך ללעוס את הסיפור שלה) אבל שזה יהיה רק בסוף הדור אמן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 נובמבר 2024, 11:24

ברור שיש מה להמשיך את הסיפור עם אלי, היא המפתח לתרופה… אני מוכן להתערב שבמשחק השלישי היא ״מקריבה״ את עצמה למען האנושות, או לפחות תנסה ויהיה טוויסט כלשהו.

לגבי וולברין - אי אפשר לדעת מההדלפות אם הוא באמת עם מבנה של משחק פס360… מדובר בבילד מאוד ישן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 נובמבר 2024, 08:53

לreuters יש סקופ בלעדי שסוני מנהלת מגעים לרכוש את חברת האם של From Software סוני סירבו להגיב וחברת האם הגיבו שהם לא יכולים להגיב :-) אז נשמע כמו עסק סגור, לא? וואה וואה, אם סוני מתכוונת ללכת על הרכישה הזו כדי לנעול את משחקי From על הקונסולות שלה זה חתיכת דיל. אנחנו כבר יודעים בוודאות שיש פורט לאלדן רינג לסוויץ 2 למשל, וזה יכול להיות הפורט האחרון של משחק FROM על קונסולה שהיא לא של סוני, מסכן ספנסר, הוא הולך להזדקן בעוד 5 שנים אחרי שהוא ישמע על הרכישה הזו.
https://www.reuters.com/markets/deals/s ... 024-11-19/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2024, 11:00

Laskin כתב:ברור שיש מה להמשיך את הסיפור עם אלי, היא המפתח לתרופה… אני מוכן להתערב שבמשחק השלישי היא ״מקריבה״ את עצמה למען האנושות, או לפחות תנסה ויהיה טוויסט כלשהו.

לגבי וולברין - אי אפשר לדעת מההדלפות אם הוא באמת עם מבנה של משחק פס360… מדובר בבילד מאוד ישן.

הם יכולים לקחת את החיסון לכיוון ראליסטי, שהוא סטטיסטי ועדין X% מהאנשים ידבקו פה ושם. או אפילו שלמרות ההקרבה של אלי הם לא יצליחו ליצור בכלל חיסון.

ואכן לא הייתי מבקר את וולברין בשום צורה, זאת גרסה מאוד מוקדמת. זוכרים את הדליפה של GTA6? הוא נראה כמו GTA5 בפלורידה, כמו משחק פס3, ובטריילר הלסת שלנו נפלה.

glass man כתב:לreuters יש סקופ בלעדי שסוני מנהלת מגעים לרכוש את חברת האם של From Software סוני סירבו להגיב וחברת האם הגיבו שהם לא יכולים להגיב :-) אז נשמע כמו עסק סגור, לא? וואה וואה, אם סוני מתכוונת ללכת על הרכישה הזו כדי לנעול את משחקי From על הקונסולות שלה זה חתיכת דיל. אנחנו כבר יודעים בוודאות שיש פורט לאלדן רינג לסוויץ 2 למשל, וזה יכול להיות הפורט האחרון של משחק FROM על קונסולה שהיא לא של סוני, מסכן ספנסר, הוא הולך להזדקן בעוד 5 שנים אחרי שהוא ישמע על הרכישה הזו.
https://www.reuters.com/markets/deals/s ... 024-11-19/

מקווה שזה לא נכון, הדבר האחרון שאנחנו צריכים זאת חברה חמדנית סטייל סוני של 2024 כופה על FROM את הדרך שלה או גרוע מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2024, 11:05

Laskin כתב:ניל דרוקמן השתתף בפאנל של יוצרים יהודים בגיימינג לאחרונה, ביחד עם קן לוין (איזה פאנל מעניין!), ואין וידאו של זה עדיין, אבל הוא אמר שם שהוא עובד על משחק חדש מאז 2020 ויש לו חופש יצירתי מוחלט עליו… נשמע מעולה, מקווה שבאמת הספיקו לעבוד עליו כמו שצריך ושהוא הוא יייחשף בקרוב מאוד (אולי כבר בVGA? תנו לקוות)

יש כל מני דיווחים על זה היום, זה אחד מהם:
https://www.gamespot.com/articles/neil- ... 0-6527766/

היי, פתחו את הסרטון לציבור אז אפשר לצפות בו.. וגיא המודרטור! מה הולך Ulmer? לא היה לי מושג שמדובר בפרוייקט של GameIS. כבוד.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 נובמבר 2024, 11:29

מעניין מה יעשו מעריצי FROM כשיכריחו אותם לפתוח חשבון PSN... נראה אותם מסרבים :)
קשה לי להאמין שזה נכון, אבל אם כן זה חתיכת מגטון.
יאללה, אז אלדן רינג GAAS בקרוב? חחח

לגבי הראיון - אדיר!!! איזה יופי, גיא... כבוד!
אצפה בו בקרוב.

עריכה:
מה נסגר עם ניל... למה חייב להיות עדיין עם השטות הזו של HE/HIM...
אפילו AOC הורידה את זה מהטוויטר שלה!!!

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 19 נובמבר 2024, 12:50

אני רק ריפרפתי על הראיון בעיקר על השיחה על האפשרות של פיתוח משחקי AAA בתעשיית הגיימינג הישראלית אבל אני כבר רואה שכל השיחה הזו הולכת להיות Gem ותענוג גדול בלילה על קפה ועוגיות, גיא, , שיחקת אותה, קטלני ביותר.

חחח לאסקין הדרמה תהיה ענקית, אתה תראה המון מעריצים של בוקס אומרים שהמשחקים של FROM חרא מאז הרכישה ושהם כבר "עברו את השלב של משחקי FROM " אבל האמת היא שהם פשוט יהיו ממורמרים, אני יודע כי זה המרמור שהיה בזמנו על הבלעדיות של SF5.

נדב, אחי אני דווקא חושב שזו רכישה לא רעה בשביל סוני, הרי סוני גם ככה (לפחות המפיקים בסוני בזמנו) הם אלה שהרימו את FROM מחברה שעושה דנג'ן קרולר אנונימי למשחק נורמלי כמו DS אז אני לא חושב שהם יזיקו לFROM בהכרח, גם ראינו עם BB ששיתופי הפעולה וFROM מממשיכים להוליד קלאסיקות אז מה רע?

חוץ מזה הרכישה של בטסדה על ידי מייקרוסופט היתה חייבת איכשהו לקבל מענה הולם מצד סוני, אנחנו מעל שנה מהיציאה של RPG גדול של בטסדה שעדין לא הגיע לפס5
מה יקרה אם מייק תקנה מחר את From ותמנע את המשחקים מהקהל של סוני? בעצם הקהל שבנה את המשחקים האלה? אז זה לדעתי צעד דווקא נורמלי שהם עשו.

ברור שאם זה יסתיים כמו באנג'י אז בסוף נקלל את הרכישה אבל בגלל שמדובר בשתי חברות עם היסטוריה עשירה ביחד אין סיכוי שסוני יהרסו אותם (מקווה לפחות).

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 נובמבר 2024, 14:58

זה טוב לסוני, זה בפוטנציאל רע ל-FROM.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 נובמבר 2024, 17:39

המניה שלהם עלתה באיזה 20 אחוז ביממה האחרונה…
אגב, מאז 2020 הם עלו ב-420 אחוז בערך.

וחשוב יותר - הם אישרו את הידיעה שסוני מתעניינים ברכישה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 נובמבר 2024, 19:44

Laskin כתב:המניה שלהם עלתה באיזה 20 אחוז ביממה האחרונה…
אגב, מאז 2020 הם עלו ב-420 אחוז בערך.

וחשוב יותר - הם אישרו את הידיעה שסוני מתעניינים ברכישה

אולי יודעים על מחיר העיסקה, במידה וFrom נסחרים ציבורית והם יגרעו מהמסחר בסיום הרכישה מחיר המנייה פשוט יעלה למחיר הרכישה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים