נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2024, 19:13

בקלות :)
והמשחק האחרון של באנג׳י גם כן יצא לפני כמעט עשור עד שיוציאו את המשחק הבא שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2024, 12:33

אני לא יודע באיזה סרט אתה חיי קאז שסוני תקנה אולפנים כדי שיוצאו משחקים לאקסבוקס. סוני לא עושה את זה, להפך, הם משלמים כסף טוב למשחקי צד ג' רק כדי לחסום את היציאה שלהם לאקסבוקס. אז סוני תוציא משחקים משלה? אפילו לגו הורייזן שהוא בקושי משחק של סוני, עדין לא יוצא לאקסבוקס. וכמו שלאסקין אמר, גם המולטי-פלטפורם של באנג'י מתחיל להיות בספק אחרי ההתפוררות שהתחילה לאחרונה.

מיקרוסופט עושה את זה, מוציאה משחקים לפלייסטיישן, וה-IP של אקסבוקס עומד למות.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2024, 12:36

אני כבר כמה חודשים מתייחס ל-MS כאל מפיצה צד ג', וזה בא ממישהו שרכש כל קונסולה שלהם מאז ה-360. פשוט הפסקתי כליל לקנות משחקים על הפלטפורמה הזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2024, 15:18

איזו סיבה יש לאדם לבנות את הספריה שלו בקונסולה שאין למחזיקה שלה שום התחייבות אליה? מי יודע אם תהיה בכלל פלטפורמה לשחק עליה את המשחקים עוד 10 שנים? אקסבוקס מתה, יש רק Microsoft Games. להבנתי גם במצגות הפנימיות התחילו להפטר מהמותג אקסבוקס ולהתרכז בשם "מיקרוסופט". הרכישה של אקטיוויז'ן הייתה כדור רעל לאקסבוקס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2024, 15:32

הסיבה היחידה לקנות אקס בוקס היא לשחק רק במשחקי בצורה שהיא לא דרך ענן עם לאג או ארטיפקטים גרפיים. אני עדיין חושב שזה הדיל בהפרש עצום הכי טוב שאפשר לעשות, מבחינת מחיר, אבל זה רק בתנאי שהם יפמפמו גם משחקי צד ג׳ רציניים שם, ולא רק את המשחקים שלהם, ששוב ושוב ושוב מפספסים מבחינת איכות.
אלא אם אתה בכל מקרה בעל מחשב גיימינג ואז אין שום סיבה לקנות קונסולה שלהם בשביל זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2024, 16:25

יש עוד דרך לשחק משחקי אקסבוקס בלי לאג - לקנות אותם לפלייסטיישן שלך כי מיקרוסופט הולכת לשחרר הכל לפלייסטיישן. דום הולך למכור כל כך הרבה יותר על פלייסטיישן, כי איזה אדם שפוי יקנה אקסבוקס היום?

עם ניהול כמו שצריך הם יכלו למכור 80+ מליון קונסולות בדור הזה, אולי אפילו יותר. אבל מה שהולך שם זה בזיון טוטאלי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2024, 16:37

כן אבל אז צריך גם לקנות את המשחקים האלה.
בסופו של יום יש 3 שחקניות בשוק היום:
אחת שתוכל לשחק בכל מקום כי היא ניידת ויש לה בלעדיים.
אחת שתוכל לשחק בה את כמעט את כל המשחקים, יש לה בלעדיים ותשלם עליהם.
ואחת שתוכל לשחק בה פחות משחקים, בלי בלעדיים, ותשלם רק על מנוי.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 נובמבר 2024, 16:54

bc לא יגיע לפס ורק זה לבד שווה לדעתי 300-400$. פייבל, פורצה וכו׳ גם לא יגיעו כ״כ מהר. אבל כן, בטווח הארוך לאקסבוקס אין עתיד עם האסטרטגיה הזאת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2024, 16:58

מה זאת אומרת לא יגיע?

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 נובמבר 2024, 16:59

הם לא יפתחו פורטים לפס למשחקים ישנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2024, 17:26

הם עושים את זה כל הזמן, רק משחקי פס3 סוג של בעייה בינתיים
אבל מהפס4 יש bc מלא אז לדעתי זה נונ אישו, בקטע של מה שאתה רוכש מאז והלאה כנראה ימשיך איתך ויהיה bc עבורם

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 נובמבר 2024, 17:27

bc של אקסבוקס הכוונה. mcc, rare replay וכו׳.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2024, 17:40

InterAl כתב:bc לא יגיע לפס ורק זה לבד שווה לדעתי 300-400$. פייבל, פורצה וכו׳ גם לא יגיעו כ״כ מהר. אבל כן, בטווח הארוך לאקסבוקס אין עתיד עם האסטרטגיה הזאת.

למה שפייבל ופורצה לא יגיעו מהר? דום מגיע day & date, אינדיאנה ג'ונס מגיע באיחור מינימאלי של 4 חודשים. הכל יכול להיות, האסטרטגיה של מיקרוסופט מאוד לא ברורה, אבל אין שום דבר שעוצר את גירס או פורצה או פייבל מלצאת בשיגור או באיחור קל לפס5.

גם שום דבר לא עוצר אותם מלהוציא משחקי BC, ביחוד משחקי X1 שהם משחקי X86 שנבנו לקונסולה חלשה פי 10. מיקרוסופט יכולה להביא משחקי X1 כמו פורצה הורייזן 4 או היילו 5 יחסית בקלות לפס5. השאלה היא האם הם רוצים להשקיע מאמץ במשחקים יחסית ישנים. אני יכול לראות פוטנציאל לרימאסטרים או חבילות שכוללות כמה משחקים בבאנדל, יכול להיות שווה את העלות של חברה סטייל IRON GALAXY.

כל מה שאני צריך בחיים זה את RARE REPLAY בפס5, זה המשחק היחיד שאפשר להשיג רק אם יש לך קונסולת אקסבוקס ורק בגללו כמעט קניתי כמה פעמים אקסבוקס יד שניה. הכוח שיש לבלעדיים למכור חומרה..

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 נובמבר 2024, 17:58

בטח שהכל יכול להיות, אבל מה שמגיע בוודאות כבר הוכרז, מה שלא, לא ודאי... לאקסבוקס יש ספריית משחקים גדולה ואני די בטוח שלא יטרחו לפתח פורט ל-crimson skies מ-2003. אז כן, לגמרי שווה את ה-300$ אם אתה מעוניין בגישה לספרייה הזאת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2024, 18:02

נראה שרוב הספריה של ה-XSX תגיע לפלייסטיישן, מה יגיע ממשחקי ה-BC? מי יודע. אני משער שכן, מי שרוצה לשחק במשחקים בני 20 כנראה צריך עדין לקנות את אחת הקונסולות של מיקרוסופט. האמת שבשביל המשחקים האלה אפשר גם לקנות X1 או X1X, ראיתי למשל X1S ביד2 ב-400 שקל.

בכל מקרה לדיון כמה האקסבוקס תהיה פופולרית זה פחות רלוונטי, הקהל שיקנה אקסבוקס בשביל קרימסון סקייז הוא מאוד נישתי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2024, 18:27

כן, בשביל משהו כזה לא צריך להוציא סכום משמעותי הרבה יותר ממחיר של משחק חדש אחד…

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 24 נובמבר 2024, 18:54

לא יודע אם רוב, אבל גם אם כן, תמיד יהיו כמה שיחסרו לך ותתבאס. אם יש לך סבלנות לחכות שנים למשחקים לא מוכרזים שאין שום ודאות שיקבלו פורטים כדי לחסוך 1000 שקל, תהנה. לי זה נשמע טיפשי.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 24 נובמבר 2024, 19:19

אני מסכים עם אינטר ביחס ל-BC, זה פיצ'ר שכנראה יישאר על הקונסולות של MS, ואני באמת לא יודע אם הם ימשיכו איתו לדור הבא אם אכן השמועות על מעבר ל-ARM נכונות.
אני זוכר ריאיון ביורוגיימר בזמנו עם ראש הצוות של הפרויקט הזה ועלתה השאלה האם יש היתכנות להעביר את הספריית BC לפיסי, והתשובה שלו הייתה שזה מאוד לא סביר בגלל המון אתגרים טכניים שלא קיימים על הקונסולות. אני חושב שהכי הרבה שאפשר לצפות ביחס לזה יהיה דרך הענן, וגם זה כבר קיים למעשה ובכל מקרה פרויקט ה-BC מת כבר שנים, וחבל.
במקרה שלי אגב, 95% מהמשחקים שמותקנים אצלי על ה-XSX הם משחקי 360 ו-OG, מה שעוד יותר מהדהד את הכישלון של MS והשמדת הערך של הקונסולות שלהם. אין לי כרגע שום סיבה להמשיך איתם לדור הבא אם הם שמים את כל התוכן שלהם על המתחרה, אני באמת, באמת לא מבין אותם. איך הביזנס של הקונסולות בכלל יישאר כלכלי עבורם כשאין שום סיבה אמיתית לרכוש אחת? מדהים איך בשנה אחת הם הצליחו לדרדר את המצב בצורה כזו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 נובמבר 2024, 19:59

BC זה נהדר, אבל אני אקח ניחוש פרוע שרוב מה שמותקן אצלך הוא BC בגלל המשחקים האלה תופסים סביבות ה-4GB אז כנראה שאתה פשוט משאיר אותם על הדיסק לנוחות כי הם לא תופסים מקום ולא כי אתה משחק נינג׳ה גאיידן בלאק כל היום :)

האסטרטגיה של מיקרוסופט מחסלת את עסק הקונסולה שלהם. זה כמעט הזוי כי כשאתה מסתכל על ההכנסות של המפיצה הכי גדולה בעולם - פלייסטיישן, אתה רואה שמכירת משחקי צד א היא פירור קטנטן בrevenue שלהם וכמעט כל ה-30 מליארד שהם מכניסים בשנה מגיעים מהעובדה שהם מחזיקי פלטפורמה (נתח ממשחקי צד ג, נתח מdlc ו-mtx, מכירת מנויים, מכירת אביזרים, מכירת חומרה). כלומר מיקרוסופט זורקת לפח את רוב הrevenue של מחזיקת פלטפורה כשהיא הורסת לעצמה את הפלטפורמה והופכת להיות מפיצה צד ג.

יש סיבה למה השלוש מפיצות עם הrevenue הכי גבוה בעולם הן סוני, מיקרוסופט ונינטנדו. אין מכניס מלהיות מחזיקת פלטפורמה עם גן סגור, אתה מחזיק את כל העולם בביצים, כולם משלמים לך נתח וכולם רוצים לקנות ממך מנויים ואביזרים.

מיקרוסופט מחפשת לצאת מהשלישיה שמובילה את העולם בהכנסות כדי.. להיות בקבוצה שמכניסה הרבה פחות? What?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 24 נובמבר 2024, 21:30

DrKeo כתב:BC זה נהדר, אבל אני אקח ניחוש פרוע שרוב מה שמותקן אצלך הוא BC בגלל המשחקים האלה תופסים סביבות ה-4GB אז כנראה שאתה פשוט משאיר אותם על הדיסק לנוחות כי הם לא תופסים מקום ולא כי אתה משחק נינג׳ה גאיידן בלאק כל היום :)

האסטרטגיה של מיקרוסופט מחסלת את עסק הקונסולה שלהם. זה כמעט הזוי כי כשאתה מסתכל על ההכנסות של המפיצה הכי גדולה בעולם - פלייסטיישן, אתה רואה שמכירת משחקי צד א היא פירור קטנטן בrevenue שלהם וכמעט כל ה-30 מליארד שהם מכניסים בשנה מגיעים מהעובדה שהם מחזיקי פלטפורמה (נתח ממשחקי צד ג, נתח מdlc ו-mtx, מכירת מנויים, מכירת אביזרים, מכירת חומרה). כלומר מיקרוסופט זורקת לפח את רוב הrevenue של מחזיקת פלטפורה כשהיא הורסת לעצמה את הפלטפורמה והופכת להיות מפיצה צד ג.

יש סיבה למה השלוש מפיצות עם הrevenue הכי גבוה בעולם הן סוני, מיקרוסופט ונינטנדו. אין מכניס מלהיות מחזיקת פלטפורמה עם גן סגור, אתה מחזיק את כל העולם בביצים, כולם משלמים לך נתח וכולם רוצים לקנות ממך מנויים ואביזרים.

מיקרוסופט מחפשת לצאת מהשלישיה שמובילה את העולם בהכנסות כדי.. להיות בקבוצה שמכניסה הרבה פחות? What?

דרקו ,אפל מרוויחה הרבה יותר כסף ממשחקים
לאומת סוני ומיקרוסופט ונינטנדו

נכון לא משחקי קור ,אבל בכל זאת
ואני חושב שמיקרוסופט מכוונת לשוק של מנוים

לא לאפל ולא סוני או נינטנדו
כי אפל לא הצליחה בינתים במנויים

לms יש את 365 שנותן לה המון רווחים
למי שלא מכיר יש שם מנוי לחבילת אופיס ועוד תוכנות

ובתוך המנוים עצמם אפשר לשלם יותר לקבל עוד שרותים

יש גם אפשרות לארגונים לנהל את המנוים

עשרות אחוזים מהרווחים של ms היום זה משרותים כאלו
יש להם גם שרותים של השכרת מחשב ווירטואלי ברמות כח שונות לפי תשלום
ועוד הרבה דברים במנוי

מי שמכיר את התחום מבין כמה כסף יש בזה
אמזון לדוגמה הכי גדולה בענן ויש לה רווחים עצומים מaws
שרותי הענן שלה
הרוב מכירים אותם מהחנות

אבל בתחום המחשוב הם מאוד חזקים בענן ,ששם זה גם על בסיס מנוי
מנוי גמיש ויש כלים לאוטומציה
אבל מנוי

ופה נכנס הגיים פאס של ms ,אני חושב שהם נטשו את הרעיון
" להשתלת על הסלון "
קודם כל כי הפסידו לאנדרואיד

ושנית זה כבר שנים ישתנה בגלל סמארטפונים וטאבלטים

אבל התחרות למנוי משחקי קור מאוד פתוחה

כרגע יש להם מנוי משותף לpc ולxbox
ובארצות נתמכות ענן ,ובענן מגוון מכשירים נתמכים

אבל אם יהיו להם מספיק זיכיונות בפלטפורמות של סוני ונינטנדו
מה ימנע מהם לפתוח שרות גם שם ?

Adobe הפכה למפלצת אחרי שהפסיקה למכור תוכנות ורק משכירה אותם

עכשיו אני אישית ומאמין שעוד הרבה מעדיפים לקנות תוכנות
אבל השוק הוכיח שיש המון כסף בשיטת המנוי
וזה בגדול פשוט

מפתים צרכנים במחיר זול ומוצר טוב
ושהזמן עובר ויש מספיק לקוחות מעלים מחירים

כמו נטפליקס כמו דיסני פלוס כמו אדובי ומיליון חברות אחרות
רק שפה זה בתחום המשחקי קור

גם ככה וגם אני מודה הרוב עברו בעיקר לקניות משחקים דיגיטלים
עכשיו ms רוצה להפוך את זה למנוי

הxbox עדין קיים כי התהליך לא הושלם עדין

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 24 נובמבר 2024, 21:46

Laskin כתב:בקלות :)
והמשחק האחרון של באנג׳י גם כן יצא לפני כמעט עשור עד שיוציאו את המשחק הבא שלהם.

יכלו לא להוציא את חבילות ההרחבה ל XBOX מאז הרכישה? יכלו.

ושוב, בן-אדם, אתה משווה אולפן שהוציא 6 (!!) משחקים ברצף לפני שנרכש בלי גרסת XBOX.
להגיד שזה אותו דבר כמו אולפן שהמשחק האחרון שלו היה מולטיפלטפורם זה טפשות.

נראה איך באנג'י יתבטאו כלפי מרת'ון בפעם הבאה שנראה אותו.

DrKeo כתב:אני לא יודע באיזה סרט אתה חיי קאז שסוני תקנה אולפנים כדי שיוצאו משחקים לאקסבוקס. סוני לא עושה את זה, להפך, הם משלמים כסף טוב למשחקי צד ג' רק כדי לחסום את היציאה שלהם לאקסבוקס. אז סוני תוציא משחקים משלה? אפילו לגו הורייזן שהוא בקושי משחק של סוני, עדין לא יוצא לאקסבוקס. וכמו שלאסקין אמר, גם המולטי-פלטפורם של באנג'י מתחיל להיות בספק אחרי ההתפוררות שהתחילה לאחרונה.

מיקרוסופט עושה את זה, מוציאה משחקים לפלייסטיישן, וה-IP של אקסבוקס עומד למות.

באותו סרט שנכון לעכשיו המשחק הבא של באנג'י מגיע ל XBOX.
עם אלדן רינג, FROM הגיעו לנקודה בה לבטל גרסה של המשחק הבא שלהם יפגע כלכלית יותר ממה שהוא יועיל כלכלית.

הדור הזה גמור למען השם. השחקן הממוצע שאכפת לו מ FROM כבר יש לו פס5 או מתכנן לקנות בעדיפות ראשונה. התועלת לסחוט עוד אחוזים בודדים שיקנו את הקונסולה מתבטל לעומת ~8 מיליון+ עותקים שיימכרו על ה XBOX.

אם אני סוני, ואני יודע שהמשחק הבא של FROM יוצא עוד שנתיים - אני משחרר אותו גם ל - XBOX. ואז בדור הבא אני שולף את הקלף 'את המשחק הראשון של FROM בדור הנוכחי אפשר לשחק רק על קונסולה אחת מסויימת', במיוחד אם המשחק הזה יוצא בתחילת הדור.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 נובמבר 2024, 22:50

גם אם מרתון יוצא לאקס בוקס אני מוכן להתערב שיהיה האחרון, ודסטיני 3 או מה שלא יגיע אחר כך - יהיה בלעדי.
כנ״ל לגבי הבא של פרום, אם הרכישה תהיה קרובה להשקה שלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2024, 01:06

kririn כתב:דרקו ,אפל מרוויחה הרבה יותר כסף ממשחקים
לאומת סוני ומיקרוסופט ונינטנדו

כן, אפל מרוויחה המון ממשחקים. אתה יודע למה? כי היא מחזיקת פלטפורמה שכל חברת צד ג' חייבת להפריש לה 30%, בול מה שאמרתי על סוני ונינטנדו, בול מה שמיקרוסופט מוותרת עליו בטפשותה.

Hypno כתב:באותו סרט שנכון לעכשיו המשחק הבא של באנג'י מגיע ל XBOX.
עם אלדן רינג, FROM הגיעו לנקודה בה לבטל גרסה של המשחק הבא שלהם יפגע כלכלית יותר ממה שהוא יועיל כלכלית.

הדור הזה גמור למען השם. השחקן הממוצע שאכפת לו מ FROM כבר יש לו פס5 או מתכנן לקנות בעדיפות ראשונה. התועלת לסחוט עוד אחוזים בודדים שיקנו את הקונסולה מתבטל לעומת ~8 מיליון+ עותקים שיימכרו על ה XBOX.

אם אני סוני, ואני יודע שהמשחק הבא של FROM יוצא עוד שנתיים - אני משחרר אותו גם ל - XBOX. ואז בדור הבא אני שולף את הקלף 'את המשחק הראשון של FROM בדור הנוכחי אפשר לשחק רק על קונסולה אחת מסויימת', במיוחד אם המשחק הזה יוצא בתחילת הדור.

למכור 2 מליון עותקים על אקסבוקס מתוך 20+ מליון לא שווה את הפסד הבלעדיות, הפסד ה"אפשר לשחק רק על פלייסטיישן". להיות מחזיקת הפלטפורמה זה הדבר הכי חשוב, המכירות של הפלטפורמה זה הדבר הכי חשוב, כל השאר משני. ממילא 95% מהקהל של משחקי FROM נמצא במחשב ובפלייסטיישן, להוציא אותם לאקסבוקס זה מטומטם ברמה אחרת לגמרי. להרוג חלק מהפרימיום של הפלטפורמה שלך בשביל 2 מליון עותקים באקסבוקס זה מהלך טפשי.

אני יודע שזה מה שהיית עושה אם היית מנהל את סוני, אבל זה גם מה שהמלצת למיקרוסופט, ומיקרוסופט שמעו בעצתך והפלטפורמה שלהם בקריסה טוטאלית.

ואגב, אחרי מה שהלך בבאנג'י בשנה האחרונה, לא רק שאני לא יודע אם מרת'ון יצא לאקסבוקס, אני לא יודע אם מרת'ון יצא בכלל. ההנהלה של באנג'י אבדה את העצמאות שהיית לה. סוני הייתה נואשת למלכת GAAS שתנהל להם את כל עסק ה-GAAS אז סוני שפכו עליהם מליארדים ונתנו להם חופש טוטאלי, העיקר שיבואו. אבל לא רק שבאנג'י נכשלו קשות בלנהל את עסק ה-GAAS של סוני, הם נכשלים בלנהל את עצמם. אז באנג'י מתפוררת, והאוטונומיה שלהם מתפוררת איתם (וזה לא ניחוש, ג'ייסון שרייר כתב על החופש של ההנהגה של באנג'י שהולך לעזאזל עם ההתרסקות של דסטיני והפיטורין).

לא רק שסוני לא רוצה להוציא משחקים לאקסבוקס כי היא לא מטומטמת ולהוציא משחקים בלעדיים למתחרה הישיר שלך זה מהלך מטומטם, אקסבוקס בקריסה טוטאלית ואין מה להוציא משחקים לפלטפורמה שהיא לא רק כמעט לא מוכרת, היא עוברת להליך התכווצות. אני בטוח שמפיצות צד ג' מצאת את זה שווה להוציא משחקים לאקסבוקס כי הם מרפדים את הREVENUE בעוד איזה 10%, אבל בשביל 10% סוני לא צריכה להזנות את עצמה ולהרוס את הפלטפורמה. מקרוסופט מתאבדת כשהיא מוצאה את המשחקים שלה לפס5, סוני צריכה לתת להם להרוג את עצמם ולא להציל אותם עם הבלעדיים שלה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 25 נובמבר 2024, 12:36

אז בלומברג מדווחים, שסוני עובדת על קונסולה ניידת אמיתית (יענו לא הפורטל) שתריץ משחקים של הפס5 ברמה נאטיבית, יעני פס5 נייד לכל דבר ועניין אבל לא ברור מה יהיה הכוח שלה בהשוואה לפס5 ואם היא באמת תהיה זהה לו ברמת 1:1 בכוח, הקונסולה נמצאת במרחק של שנים מההשקה והיציאה ויש מצב גם שסוני תחליט לבטל אותה עוד לפני שתצא.

האמת? נשמע אחלה לדעתי. אני אוהב את זה שמייקרוסופט וסוני הולכות להיכנס למרחב הנייד והפורטל, לא אמין מספיק בשביל להיות שווה רכישה... ואם הסוויץ 2 היא פס4 פרו
שאנחנו נהיה איתה עד 2032 לפחות, אז פס5 נייד בסביבות סוף הדור הזה תחילת הדור הבא זה בהחלט נשמע משהו מעניין, במיוחד לאור הקרוס ג'ן הארוך שבטח יהיה בין הפס5 לפס6.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2024, 13:56

היא צריכה לצאת עם הפס6, להריץ את כל משחקי הPS5 ולעבוד במקביל כמו הPORTAL עבור ה-6... ולא לעלות הרבה יותר מ-300 דולר
בשביל להגיע למחיר הזה הם ייאלצו כנראה לחכות באמת עד ל-2028.

הייתי באילת לפני שבוע וכמעט קניתי את הפורטל כי הייתה איזו חנות שמוכרת אותו ב-650 ש"ח, במבצע.
אבל ויתרתי והיום קניתי במבצע של BLACK FRIDAY פשוט את זה:
https://www.amazon.com/dp/B0CM3C9HRG
נראה לי זה מספיק כי אני גם ככה בקושי אגע בזה, וככה הילדים יוכלו להנות הרבה יותר מהמשחקים שאני מקבל בחינם בנטפליקס לנייד

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 6 אורחים