נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2024, 15:47

מחירי החומרה לא יורדים, אין חיה כזאת פס5 ניידת ב-300$, גם לא עוד 4 שנים.

מיקרוסופט צריכה לעבוד עם AMD על ניידת זהה ל-XSS ב-399$ ולהוציא אותה לפני שהדור נגמר. ככה היא תקבל את גרסת הs של כל המשחקים, ובגלל קרוס ג׳ן היא תתמך איזה 5 שנים שזה אחלה לגמרי.

יכול להיות לזה יתרון כפול, גם לAMD וגם למיקרוסופט. הציפ יוכל ללכת לניידות pc סטיל הrog, זה יתן לamd למכור להם צ׳יפים ולמיקרוסופט לחזק את הeco system של חלונות.

אם סוני עושה את זה הייתי מעדיף לראות פספ3 מאשר מכשיר שמנסה להריץ גרסה נחותה של משחקי פס5.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2024, 17:53

אני גם חושב שב-2028 אפשר לעשות משהו שיכול להריץ את רוב המשחקים של הפס5 ב-1080p וחלקם באפסקייל לשם, אפילו אם זה אפסקייל מ-540p או משהו. עם צ׳יפים יעילים יותר ומשהו שיכול להביא אולי גם pssr. אולי 300 זה אופטימי… אבל במחיר של 500+ זה יהיה נישתי יותר. תלוי כמה הסוויץ׳ 2 תעלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2024, 18:18

אתה צריך חומרה של בערך הפס5, רצה על הליך יצור קטנטן. אם זה יהיה אפשרי, זה יהיה יקר יחסית וכנראה יעלה ליצר יותר מאשר מכשיר פס5 רגיל שגם אז יעלה לסוני בערך כמו היום. אם תהיה פס5 ניידת כזאת אני לא אהיה מופתע אם היא תהיה 600$, בטח שלא 300$. את הפס5 הרגילה לא ימכרו אז ב-300$ חוץ מאשר שישי השחור.

ההנחה הבסיסית כיום צריכה להיות שמחיר של צ׳יפ לא ירד עם הזמן חוץ צאשר יעולים קלים. ואם מכווצים אותו כדי שיתאים לניידת המחיר שלו יזנק, לא יקטן כמו שהיה לפני עשור+.

אני דברתי על XSS ניידת שיש לה הרי gpu חלש פי 2.5 מהפס5, הרבה פחות זיכרון, זיכרון איטי ביותר מפי 2 וכו׳. וגם אין מצב שהיא תהיה 300$, אולי 400$ אם מיקרוסופט תיהיה מוכנה לא להרוויח על החומרה או אפילו להפסיד.

אפשרות הגיונית יותר היא קונסולה עם כוח לא רחוק מהפס5, אבל היא ארכיטקטורה חדשה לגמרי משוחררת מהמבנה של הפס5. כזאת אני יכול לדמיין, סוג של PSP3, אבל יהיה לסוני מאוד קשה לגרום לה להריץ משחקי פס5.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 נובמבר 2024, 19:01

היום זה יעלה 600, עוד 4 שנים - הרבה פחות.
ברור שמחירים יורדים, וניתן לעשות יותר עם צ׳יפים יעילים יותר ככל שעובר הזמן. לא כל כך הבנתי למה אתה טענת שזה לא קורה…
ושוב, אם אתה מכוון ל-1080p אז אתה לא צריך את כל הכח של הפס5… מעבד כן, לרוב המשחקים, אבל זהו בערך. וכן, אולי חלק מהמשחקים לא יוכלו לעמוד בקצב ולא יהיה להם מוד 60 אלא יותר כמו מוד 30 שנראה כמו מוד 60, אבל זה אפשרי בהחלט.
וכמובן שהרעיון הוא סוג-של psp3, על זה בדיוק מדובר לא?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 נובמבר 2024, 19:39

היום זה לא 600$, היום זה הרבה יותר. לבנות פס5 קטנטנה שמשתמשת בצ׳יפ של הפס5 יעלה המון, גם עוד חצי עשור.

אפשר לבנות קונסולה חלשה מהפס5 בארכיטקטורה שונה שתהיה ״פספ3״, אבל זה לא פס5 ניידת שפשוט מריצה הכל. צריך לפתח לה במיוחד.

היתרון של מיקרוסופט בתחום כפול. הראשון הוא שמיקרוסופט מספקת api אגנוסטי, עם קצת עבודה המשחקים של הxss פשוט ירוצו על הניידת. והיתרון השני הוא הxss, קונסולה חלשה משמעותית מהפס5 וקל יחסית לעשות גרסה ניידת שלה וכבר היום לכל משחק אקסבוקס יש גרסה שמכוונת לכוח שלה. לסוני אין את זה או זה.

כלומר אם מיקרוסופט עושה ״xss ניידת״ היא יכולה ליטרלי להיות xss ניידת ולהריץ את כל הספריה של אקסבוקס מהקונסולה המקורית ועד היום בזמן שפלייסטיישן ניידת כנראה תהיה קונסולה שתקבל הרבה פורטים מהפס5, אבל בבסיס שלה תהיה קונסולה נפרדת שיפתחו לה בנפרד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 נובמבר 2024, 13:12

האמת אני לא בעד PSP 3. קונסולה ניידת כזו תאבד תמיכה מסוני אחר שנתיים גג ואז אנחנו נשארים עם אינדים וVisual novels. נדב, אי אפשר פשוט לשנמך את הפס5 חומרתית עוד ועוד עד שתיווצר גרסה מקבילה לXSS שאותה יהיה אפשר להכניס לגודל קטן? כלומר, אוקיי שלא יהיה לניידת הזו את הכוח של הפס5 אבל אולי אפשר ליצור PS5S
(מבחינת הכוח) ולמכור אותה כניידת. רוב משחקי הפס5 כרגע גם ככה לא מנצלים אותה במלואה. נכון, למייקרוסופט יש כבר את הXSS וזה מפשט את העניין, אבל אם הקונסולה הניידת הזו תהיה גם BC (דיגיטלית) עם הפס4 ותריץ אותם במצב פס4 פרו אז גם סוני מקבלת ספריה אדירה באפס מאמץ על הניידת.

כאילו כן, אני מניח שסוני תצטרך לסמן בPSN איזה משחקי PS5 יכולים לעבוד על הניידת הזו,ולא הכל יעבד כנראה right off the bat אבל אני מניח שאם סוני "נעולים" על זה שהקונסולה הניידת הזו תריץ משחקי PS5 הם גם ילכו את האקסטרא מאמץ לעבוד עם המפתחים שיעשו התאמות לקונסולה הזו ויש למפתחים תמריץ לתמוך בהתאמה של המשחקים שלהם לניידת הזו כי זה בסופו של היום יהיה עוד מוצר שמאפשר להם למכור את המשחקים שלהם לנצח דיגיטלית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 26 נובמבר 2024, 14:14

באופן אישי אני בחיים לא אשחק משחקי AAA על מסך קטן, כך ש״אינדיז״ הם בכל אופן מה שמעניין אותי בניידת, אבל יהיה נחמד להשלים סייד קווסטס במשחקים מסוימים או לעשות קצת גריינד, במשחקי פס6, אם הוא יתפקד גם כ״פורטל״ עבורו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 נובמבר 2024, 23:16

נניח והיית יכול לעשות ״PS5-S״ ניידת, איך זה היה עוזר לך? אף משחק של הפס5 לא היה רץ עליה טבעית כי יש לה כמעט חצי מהזיכרון, GPU חלש פי 2.5, רוחב פס זיכרון קטן פי 2.5 וכו׳. כלומר היית צריך לפתח לה גרסאה מיוחדות משלה לכל משחק כך או כך. אז אם כבר אתה חייב לפתח אליה במיוחד, לא עדיף לבנות קונסולה על ארכיטקטורה מודנית של 2028? כזאת שיש לה יותר במשותף עם הפס6 מאשר הפס5 ארכיטקטונית, כזאת שהיא חזקה משמעותית כי היא משתמשת בארכיטקטורה של 2028 ויש לה בלוק AI יעודי עם PSSR וכו׳?

אם רוצים שמשחקים פשוט ירוצו עליה, הקונסולה צריכה להיות או בארכיטקטורה זהה לפס5 עם כוח של הפס5 ומעלה או לחילופין ארכיטקטורה חדשה וחזקה משמעותית מהפס5. בגלל שניידת ב-2028 לא תעשה את זה או זה, האפשרות היחידה היא האפשרות השלישית - לבנות PSP3 בארכיטקטורה חדשה ומודרנית ל-2028 שאולי לא יריץ משחקי פס5 טבעית, אבל בהחלט יקבל מאות פורטים עם הזמן ואולי אפילו יפתח אישיות משלו עם בלעדים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 28 נובמבר 2024, 09:16

הסיבה שאני לא רואה מצב לPSP3 הוא שהיום זה לא יהיה קביל להתחיל מאפס את הספריה שלך. לסטים דק יש את הספריית סטים שלך, לכל ניידי הPC יש גם את סטים וגם את המשחקים שקנית בחנויות אחרות, לסוויץ 2 יש את כל הספירה של הסוויץ 1. אין שום מצב שבעולם שסוני תבחר להתחיל קונסולה ניידת שהספריה שלה מתחילה מאפס.

אם זה לא ריאלי לעשות PS5 נייד ב2028 אז יש כנראה טעויות במידע שהגיע לבולמברג ויש מצב שזו קונסולת PS4 פרו ניידת עם שיפורים, ואם זה באמת PS5 נייד זה כנראה Way way off יותר ממה שאנחנו חושבים.

מה גם שאחת הסיבות שהויטה נכשלה היא שסוני לא רצו להמשיך לתמוך בה ולבזבז עליה כוח אדם שהיה מיועד ללכת לPS4 אז לא רואה אותם פתאום עושים 180 מעלות מזה שמשחקי הפס5 חייבים כל כוח אדם שאפשר להשיג כדי לצאת מהתנור. :-)

אני יצאתי מתוך נקודת הנחה שמשחקים שירוצו על הPS5 S הזו מן הסתם יצטרכו לקבל עבודה והתאמה מהמפתחים לחומרה החלשה יותר, כמו שBG3 ומשחקים אחרים כמו סטוקר 2 צריכים אקסטרא זמן התאמה בשביל לרוץ נורמלי על הSeries S. בטח תסכים שאין מה להשוות את זמני ההתאמה האלה ארוכים ככל שיהיו לפורט אמיתי, זה נראה שהם מוציאים את ההתאמות האלה בפחות זמן ממה שפורט משונמך יוצא. (נגיד כמו שסקוור אמרו שאפשר לעשות פורט לכל משחק PS4 לסוויץ אם נותנים לצוות שנתיים על הפורט)
הכוונה שלי שהפורט/גרסת PS5S לא תדרוש שנתיים כאלה, אם אתה אומר שהיא כן תדרוש ושזה בייסקלי יהיה כמו להוציא משחקי PS4 לסוויץ, אז כן לא רואה את הקונסולה הזו מגיעה לשוק עד הימים המאוחרים של הפס6.

לאסקין: כן, נו לגריינד הקונסולה ובפרט למשחק כמו דיאבלו 4 :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 נובמבר 2024, 12:41

סוני תוכל אולי לשים BC לפס4, אולי אפילו הפס4 פרו, זה כבר ישים 95% מהספריה של הפס5 עליה. כמובן שיוכלו לעשות גרסאות יעודיות, אבל זה כבר משהו ידני, פורט.

בנוגע ללעשות קונסולה ניידת בכוח של הפס5 ב-2028, אולי אפשרי לעשות משהו בסביבת כוח של הפס5, אבל זה ידרוש ארכיטקטורה חדשה ומודרנית שתספק כוח דומה לזה של הפס5, אבל זאת לא תהיה ליטרלי פס5. היום כבר אי אפשר לכווץ צ'יפים ולהריץ אותם על ניידת כמו שהיה אפשר לעשות פעם. היום ככל שמכווצים, הצ'יפ יקר יותר, וזה אומר שפס5 ניידת עם ליטרלי צ'יפ של פס5 מכווץ תהיה קונסולה של 1000$.

הפספ3 צריכה ארכיטקטורה מודרנית של 2028, וזה אומר שכדי לתמוך במשחקי פס5 או פס4, היא תצטרך לפעול במצב BC יעודי ש-AMD תצור בחומרה כמו שהפס5 מריצה משחקים של פס4 במצב תמיכה לאחור יעודי. במצב BC הקונסולה חלשה משמעותית כי היתרונות של הארכיטקטורה החדשים נעלמים, כלומר אפילו אם הניידת תהיה בכוח דומה לפס5, היא תהיה חלשה מדי במצב BC בכדי להריץ משחקי פס5. אבל שוב, מצב BC לפס4 או אפילו פס4 פרו יכול להיות אפשרי על "פספ3" שהיא בכוח דומה לפס5 ואפילו חלשה ממנה. אז אולי לא תשחק שם ליטרלי משחקי פס5, אבל כן תשחק גרסאות פס4 של משחקי פס5 ופורטים יעודיים של משחקי פס5.

בנוגע להאם אפשר או אי אפשר לעשות קונסולה בכוח של הפס5 ב-2028. אני מסתכל על הסטים דק שיצאה 9 שנים אחרי הפס4 ובהחלט הצליחה לנצח אותה בכל מני תחומים כמו ה-CPU למשל אבל גם להיות חלשה ממנה בתחומים אחרים כמו למשל רוחב פס הזיכרון. אז בהחלט אפשר לעשות משהו ב-ballpark של הפס5 ב-2028 פחות או יותר. ה-game changer הוא AI, אפילו אם היא קצת חלשה מהפס5 כנראה שיהיה אפשר להריץ עליה משחקי פס5 באיכות מצויינת עם AI. אבל כמובן שזה ידרוש גרסה מיוחדת לפספ3.

אז אני בהחלט יכול לראות פספ3 עם AI שמביאה בשורה התחתונה ביצועים יותר טובים מהפס5. יש לה BC לכל הספריה של הפס4, אולי אפילו עם שיפורים, והמון פורטים של משחקי פס5 וכמובן משחקים משלה. סה"כ נשמע כמו מכשיר אטרקטיבי, ביחוד שבטח יהיו 4-5 שנים של קרוס ג'ן בין הפס5 והפס6.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 01 דצמבר 2024, 09:45

DrKeo כתב:
Laskin כתב:ניל דרוקמן השתתף בפאנל של יוצרים יהודים בגיימינג לאחרונה, ביחד עם קן לוין (איזה פאנל מעניין!), ואין וידאו של זה עדיין, אבל הוא אמר שם שהוא עובד על משחק חדש מאז 2020 ויש לו חופש יצירתי מוחלט עליו… נשמע מעולה, מקווה שבאמת הספיקו לעבוד עליו כמו שצריך ושהוא הוא יייחשף בקרוב מאוד (אולי כבר בVGA? תנו לקוות)

יש כל מני דיווחים על זה היום, זה אחד מהם:
https://www.gamespot.com/articles/neil- ... 0-6527766/

היי, פתחו את הסרטון לציבור אז אפשר לצפות בו.. וגיא המודרטור! מה הולך Ulmer? לא היה לי מושג שמדובר בפרוייקט של GameIS. כבוד.

זה תמיד מפתיע אותי עד כמה אי אפשר לדעת איזה חצי משפט מתוך וובינר של שעה וחצי יתגלגל ל"הדלפות" ויהפוך פתאום לכותרת באינטרנט. :D

והקטע הוא שאני אפילו לא זוכר את האמרה הזו בתוך כל השיחה - ובטח לא כמשהו משמעותי שמצדיק כותרת, כי סך הכל זה נשמע לי מאד טריוואלי שראש של סטודיו יעבוד על המשחק הבא אחרי שהמשחק האחרון יצא.
אני נדחפתי לשם קודם כל כדי לקבל תשובה (שכמעט הפילה אותי מהכסא) למה זה הרגיש כאילו דייזי פיצ'רוי עברה retcon מוחלט בDLC של ביושוק אינפיניט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 דצמבר 2024, 11:44

לצערי לא הגעתי לשאלה הזאת לפני שהפכתם את הסרטון לפרטי שוב :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 דצמבר 2024, 11:48

כנ״ל :x

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 דצמבר 2024, 19:06

הבחור כשרוני ללא ספק, נקווה שבאמת מדובר במשחק פנטזיה כי זה הצד החזק שלו ממה שראיתי
(מי שלא זוכר - זה הart director של gow:r ועבד גם על gow2018, killzone shadowfall, infamous ss, mass effect 3 ועוד כמה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 דצמבר 2024, 21:24

בדיוק באתי לכתוב את זה, רפה הוא לדעתי המודלר הכי מוכשר בתעשיה. הוא פרש זמנית ונכנס לשטויות של למכור את האומנות שלו כ NFT במשרה מלאה. נראה שהוא התפקח, יופי שהוא הלך לאולפן כל כך חזק, לא שאין בנוטידוג כמה מהמודלרים הכי טובים בתעשיה ממילא.

אני חושב שהוא וגלאוקו לונגי נמצאים כמה רמות מעל כל התעשיה בתחום.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 דצמבר 2024, 14:21

סוף סוף יש קצת מידע על המשחק הבלעדי של יוביסופט וסוני שבוטל - WILD:
https://www.videogameschronicle.com/new ... ctor-says/
מישל אנסל נתן ראיון ואמר, בקצרה, שיוביסופט חירבנו את זה, סוני הציעו להכפיל את התקציב ולהעביר אותו לPS5, העבודה החלה, המשחק היה במצב טוב, אבל אז זה עבר ליוביסופט בפריז והמצב שם היה גם כן מחורבן ויוביסופט החליטו לבטל. הוא גם מדבר בראיון על הפרישה לשו מפיתוח משחקים... הלינק הזה הוא רק תקציר, יש בפנים לינק למאמר אבל הוא בצרפתית... אנסה לתרגם אותו ולקרוא מתישהו. מישל מוכשר מאוד, והפרויקט הזה היה נראה לי מאוד מעניין ויפה, חבל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 דצמבר 2024, 20:02

DF ישבו עם מארק סרני על הפרו:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 19 דצמבר 2024, 10:57

נראה שסוני בינתיים לא רוכשת את KADOKAWA (שFROM בבעלותם), אלא שיש כרגע השקעה של 50 מליארד ין (כ-320 מליון דולר), שייתנו להם נתח של 10% סה"כ ויהפוך אותם לSHAREHOLDER הגדול ביותר בחברה...(?)
יש גם הודעה רשמית לעיתונות:
https://www.sony.com/en/SonyInfo/News/P ... /24-1219E/

מדובר בעיקר על שת"פ של אנימה, מנגה וכו', אבל מזכירים גם משחקים והפצה שלהם.
בקיצור - נראה כמו חצי מהלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2024, 11:59

לסוני היה 2% בחברה, עכשיו יש להם 10%. זה מעניין כי KADOKAWA מחזיקים היום ב-70% מ-FROM, בזמן שסוני מחזיקה ב-14% מ-FROM. כלומר עכשיו סוני מחזיקה 14% מ-FROM ובו בזמן מחזיקה ב-10% מהחברה שמחזיקה 70% מ-FROM :)

סוני מחזיקה בקרנצ׳י רול, אני משער שהשקעה כזאת ממש תעזור לשירות. אני לא יודע כמה זה ישפיע על FROM, בתקווה זה לא ישפיע בכלל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 דצמבר 2024, 17:15

DF על אינטרגלקטיק.

הם מסכימים איתי שיש RT השתקפות וחשד גבוה ל-RT צללים. אוליבר מציין שהוא בדק את התמונה וזה נראה כמעט כמו 4K טבעי ב-60, שזאת בחירה הזויה למדי ונראה כמעט "בולשוטי״, איכות תמונה גבוהה מדי.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 דצמבר 2024, 12:53

DrKeo כתב:DF ישבו עם מארק סרני על הפרו:

Digital Foundry:One interesting thing about the PS5 Pro
is that while GPU, memory and storage have all been improved, the CPU has stayed the same apart from a clock bump that developers can tap into. Why wasn't the CPU upgraded?

Mark Cerny: It's really just a question of where you put your resources. And I wasn't seeing - and I didn't think I would see - that many titles that couldn't run at 60. That's kind of my litmus test. I'm not asking, "do all the games run at 120?" at this point in time. I'm asking, "do all the games run at 60?" You can count the AAA exceptions on one hand, I think, for games that didn't eventually run at 60. And so it seemed if we threw pretty much all of our resources into the graphics, that that would be the best approach.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 דצמבר 2024, 14:02

אני חושב והם כמובן לא יודעו בזה
שלא שדרגו את הcpu ,מסיבה מאוד פשוטה וזה בעתיד ps6

Ps6 ,מין הסתם יצטרך להראות קפיצה בזיכרון בcpu ובgpu
כמה שהיו משדרגים יותר את הps5 pro
הקפיצה הייתה קטנה יותר

בנוסף נגיד לצורך הדיון הps6 יושק ב500$ בלי בלו רי
כי ה ps5 רגילה ב400 $
ויש אינפלציה

זה קפיצה בכל הרכיבים ב500 דולר לצרכן
הניחוש שלי שהלא קפיצה בcpu
הקפיצה הקטנה בזיכרון
וקפיצה בינונית בgpu ,זה בגלל הסיבות האלו

אני מראש חשבתי ועדין חושב שהpro מיותר
והמכירות הנמוכות שלו מראות את זה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 דצמבר 2024, 17:54

Hypno כתב:
DrKeo כתב:DF ישבו עם מארק סרני על הפרו:

Digital Foundry:One interesting thing about the PS5 Pro
is that while GPU, memory and storage have all been improved, the CPU has stayed the same apart from a clock bump that developers can tap into. Why wasn't the CPU upgraded?

Mark Cerny: It's really just a question of where you put your resources. And I wasn't seeing - and I didn't think I would see - that many titles that couldn't run at 60. That's kind of my litmus test. I'm not asking, "do all the games run at 120?" at this point in time. I'm asking, "do all the games run at 60?" You can count the AAA exceptions on one hand, I think, for games that didn't eventually run at 60. And so it seemed if we threw pretty much all of our resources into the graphics, that that would be the best approach.

השדרוג cpu דומה לזה של הפס4 פרו, אז אתה טוען שלפס4 לא היה צריך שדרוג cpu? עצוב שהבאת את הציטוט הזה, איש קש מהלך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 דצמבר 2024, 18:08

מארק סרני עשה סוג של thr road to ps5 pro לפני כמה ימים:

עולים משם כמה פרטים מעניינים:
- הפרו לא מבוססת RDNA3 כמו שחשבנו מהדליפה, היא RDNA2 עם ליבות RT של RDNA3 וסיליקון AI של סוני עצמה כי מסתבר שאין ל-AMD שום פיתרון בנושא ב-road map הקרוב שלהם.
- הפס5 רצה במהירות שעון נמוכה ממה שחשבנו, לרוב היא רצה ב-2.17Ghz, כלומר בול 10TF.
- הפרו רצה בדיוק באותה מהירות שעון. בשילוב עם RDNA2 ולא 3, כלומר לפני הכפלת הFLOPS שהתרחשה ב-RDNA3, זה אומר שהפרו היא בעצם 16.7TF.
- הפס5 מסוגלת להאיץ ל-2.23Ghz, הפרו ל-2.37Ghz.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 דצמבר 2024, 18:44

נדב, אז אם אני מבין נכון בעצם חשבנו שPS5 פרו היא פי 2 יותר חזקה ממה שקיבלנו? אני מסתמך כרגע על הסיכום כי רק מאוחר בלילה יהיה לי את השקט הפנאי והקפה להקשיב לסרני, נשמע כמו משהו חסר תקדים? קרה דבר כזה שאשכרה לא ידענו מה יש בקונסולה גם אחרי שיצאה? לא זכור לי.

בהחלט מוציא את הדבש מהשידרוג הזה ונשארים רק עם העוקץ בכיס, עד שנראה כמה משמעותי השיפור שהוא מביא לGTA6 כמובן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 13 אורחים