נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 20 נובמבר 2024, 21:36

אני באמת לא מצליח להבין למי זה רע חוץ מלספנסר ומייקרוסופט.
למה זה רע לFROM... כאילו אם אפילו אקטיביזן החמדנים האלה לא הצליחו לגרום להם להפוך את סקירו למשחק GAAS למה שסוני יצליחו או ינסו? מה גם שהבנתי שחברת האם של FROM שולטת בהרבה מעבר לFROM עצמה? מסתבר שהם הבעלים של המפתחים של מריו ולואיג'י האחרון ועוד דברים אז סוני תקבל בעסקה הזו הרבה מעבר לFROM לבד.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 20 נובמבר 2024, 21:45

אם סוני ירכשו אותם, הם בטח יתייחסו אליהם כמו לבאנג'י - אז אני לא בטוח שהם יפסיקו להוציא משחקים ל XBOX.

Stick
Veteran

הודעהעל ידי Stick » 21 נובמבר 2024, 01:19

FROM לא פיתחו את סקירו בשביל אקטיוויז'ן, הם פיתחו את סקירו בעצמם והפיצו אותו ביפן, אקטיוויזן היא היא רק המפיצה שהם חיפשו לשיתוף פעולה להפצה במערב.
כלומר אני בטוח שהיו מעורבים הרבה אמצעים שאקטיוויזן שיתפו איתם לצד מימון כחלק מהעסקה, אבל זה לא אותו דבר.
בכל מקרה זו הרבה יותר מרק רכישת גיימינג עבור סוני וכמובן שהרבה יותר מרק רכישה של FROM. מדובר בחברת מדיה גדולה ביפן שנוגעת בהמון תחומים כמו מנגה, אנימה, סרטים וטלוויזיה בכלל.
כמובן שלמערב וספציפית לחטיבת המשחקים של סוני FROM הם היהלום, אבל זה יותר גדול מזה, ואני לא מצפה להשפעה גדולה במיוחד על מה שFROM יעשו מלבד אולי בלעדיות, שליטה בIP עצמם, והפצה של סוני גם בתוך יפן. ומי יודע, אולי איזו יד בצד הטכני מכמה סטודיואים יותר מוצלחים באספקט הזה לא תזיק :).

וגם בואו, לא צריך להגזים עם סוני עד כדי כך... הם אומנם מספרים בכל הזדמנות על כל המשאבים והמאמצים שהם שמים לכיוון הGAAS, וזה אכן חבל שזה באמת הולך לשם, אבל זה הולך בעיקר לרכישה ומימון של מפתחות כאלו מלכתחילה. תקנו אותי אם אני שוכח משהו, אבל מלבד המולטי הורייזן של גרילה (שאנחנו יודעים שהם בעצמם השתעשעו בקונספט שלו עוד בפיתוח הראשוני של הורייזן 1), והומלטי הגנוז של TLOU (שאנחנו לא יודעים אם היה אולי משהו שND בעצמם דחפו אליו, וגם אם לא אז בכל מקרה נגנז ולא נכפה עליהם אחרי שנים של פיתוח), כל המאמצים שלהם בתחום הם במימון מפתחות שאלו המשחקים שהן עושות בכל מקרה.
סוני היא דווקא המפיצה שידועה בגב ובאמצעים הרבים שהיא נותנת למפתחות המצליחות שלה, לצד חופש אומנותי וזמן.
רק עכשיו ניל דרוקמן אמר לידידיו הישראלים שיש לו שליטה מלאה על המשחק הבא שלו :).
לצורך העניין אני לא חושב שסוני היו אלו שאמרו לקורי בלרוג שהוא לא יעשה GOW חדש, שבמקום זה הוא ילך לדמיין לו איזה IP חדש ומסתורי, ושמה שיפותח יהיה משחק שיסגור את את הסאגה הנורדית שיכלה להטיל עוד המון ביצי זהב, ואולי אפילו שזה לא יהיה משחק שואוקייס בלעדי לPS5.
במילים אחרות אני לא רואה את מיאזאקי שרק מדבר על האומנות שלו והמשחקים שהוא רוצה לייצר בכל הזדמנות, הופך להיות במאי להשכרה ברגע שתושלם העסקה והוא יגיע מדי יום כדי להחתים כרטיס ולפתח את בלאדבורן 2 גרסאת הGAAS כנגד רצונו.

ואגב, כהערת צד, דווקא האלמנטים הקהילתיים והאונליין, הסימלס מולטיפלייר של דימון סולס, היו אחת ההברקות היצירתיות של מיאזאקי וFROM הלא מלוטשת. אני ממש לא אפסול על הסף את הרעיון שהם יחזרו לתכנן כיוונים חדשים באספקט הזה. בדיוק כמו שהמשחק עולם פתוח שלהם לא בדיוק הפך להיות משחק יוביסופטי מן השורה, אני די משוכנע שאפילו אם בתסריט הבלהות סוני יעודדו אותם להתפתח לכיוון הlive כחלק מהאסטרטגיה שלהם - זה לא יהיה משחק שרק ינסה למכור לך את הbattle pass החודשי בתפריט הראשי.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 נובמבר 2024, 05:22

אהה, אקטי לא מימנו את זה? טוב, עדיין אני לא רואה שום סיבה שסוני תתערב לרעה לFROM בפיתוח ולו בגלל העובדה שסוני עזרו להם לפתח את DS והפכו אותם מחברה שהיא חור של תחת לאחת החברות המוכרות בתעשייה, זה מספיק כדי שסוני לא יתערבו להם. זה ידוע שFROM היא פוני של טריק אחד, ברגע שהם עושים דברים אחרים כמו AC המשחקים שלהם לא מעניינים אף אחד, אז סוני לא תוציא אותם יותר מדי מאזור הנוחות שלהם.

מעבר לזה, עם כל הכבוד לדרוקמן ולחבריו הישראלים, זה שדרוקמן אמר, שיש לו חופש מוחלט על הפרויקט לא אומר שבאמת יש לו חופש מוחלט על הפרויקט, זה רק אומר שסוני אמרו לו להגיד שיש לו חופש פעולה מוחלט בשביל PR.

יש סכומים מסוימים של עלויות פיתוח שמרגע שאתה מגיע אליהם אסור לתת לך חופש יצירתי מוחלט. במקרה של דרוקמן אני יכול להאמין שהוא קיבל אישור חד פעמי לעשות מה שבזין שלו פעם אחת הוא הרוויח את זה ביושר את ההזדמנות הזו אבל זה הכל עם תנאים שהוא יפתח פרויקטים שהם SAFE מבחינה כלכלית אם הוא ינסה להתפרע עם רעיון ביזארי הוא יתקל בסירוב חד משמעי וקווים אדומים מסוני, נאיבי לחשוב אחרת., כנל קורי, מפתחים גדולים כמוהו בדר'כ מקבלים אישור חד פעמי לעשות מה שבזין שלהם אבל אם הפרויקט נכשל/או שסוני חושבים שאין לפרויקט הזה בסיס להיות הצלחה כלכלית הוא לא יעבור/לא יקבל שוב את ההזדמנות הזו בחיים שלו... דרוקמן הלך בטוח על משהו כל כך SAFE שהוא RIPOFF של סרט מצליח, אז לסוני לא היה מה לסרב, כמו שTLOU היה ריפאוף של המתים המהלכים,מעורבב עם "על העיוורון" הוא יוצר מעולה, מבחינת ליטוש וסינימטיות אבל הוא ממש לא מקורי, אתה יודע איך המשחקים שלו יהיו מהרגע שאתה רואה אותם עד הרגע שאתה מסיים אותם אין בו שום דבר מפתיע.

ולפני שמישהו יגיד death stranding, המשחק כיסה את כל העלויות שלו ועוד הרוויח מספיק לממן את ההמשך, זה הסיבה שיש המשך, אם היא נכשל קוג'ימה היה נזרק מכל המדרגות על ידי סוני כמו שקונאמי עשו לו.(לא טוען, שMGS5 היה כישלון כלכלי אבל עדיין נשבר לקונאמי הזין כמה המשחקים של קוג'ימה עולים לעומת כמה שהם מכניסים)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2024, 06:54

Hypno כתב:אם סוני ירכשו אותם, הם בטח יתייחסו אליהם כמו לבאנג'י - אז אני לא בטוח שהם יפסיקו להוציא משחקים ל XBOX.

אם לא שמת לב - באנג׳י מתפוררת ונבלעת לתוך סוני, שתשלוט בה לגמרי. ההכרזות שהיו בעבר שבאנג׳י תחליט מה היא עושה וסוני רק תממן - לדעתי כבר לא רלוונטיות.
אבל בא נראה… סיכוי לא קטן שנראה את מרתון בVGA

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 נובמבר 2024, 11:16

FROM לא נסחרת ציבורית, אבל היאמוחזקת היום על ידי 3 חברות ציבוריות:
14% סוני
16% טנסנט
70% תאגיד קודוואקה

כלומר רכישה אומרת או שסוני קונה את קדוואקה, או שסוני קונה חלק מקדוואקה שיספיק לה לשליטה ב-FROM. היום קדוואקה שווה 3.8 מליארד דולר, זה אחרי עליה של 30% בשווי שלהם אחרי השמועות ב-3 ימים האחרונים. כלומר רכישה מלאה של קדוואקה תהיה 4.5-6 מליארד דולר, תלוי במקדם שסוני תאלץ לשים כדי להפוך את העסקה לכדאית למחזיקי המניות. יחד עם FROM סוני תקבל כמות אדירה של מפיצות ספרים, קומיקס, מנגה ומדיה שהם חלק מקדוואקה.

בנוגע להשפעה של הרכישה על FROM, טובה היא לא יכולה להיות. היום FROM במקום הכי טוב שחברה יכולה להיות, כל מפיצה זורקת עליהם כמה כסף שהם רק מבקשים וחופש אומנותי מלא. הרכישה הזאת לא תתן שקל לעובדים של FROM, הם לא יקבלו יותר תקציב, הם לא יקבלו יותר חופש אומנותי. כלומר רק רע יכול לקרות מזה, הסנריו הכי טוב שיכול לתרחש הוא אם סוני לא תשפיע על FROM בכלל. ואני ממש בספק שסוני לא תשפיע עליהם בכלל.
We're just normal men. We're just innocent men

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 21 נובמבר 2024, 23:28

Laskin כתב:
Hypno כתב:אם סוני ירכשו אותם, הם בטח יתייחסו אליהם כמו לבאנג'י - אז אני לא בטוח שהם יפסיקו להוציא משחקים ל XBOX.

אם לא שמת לב - באנג׳י מתפוררת ונבלעת לתוך סוני, שתשלוט בה לגמרי. ההכרזות שהיו בעבר שבאנג׳י תחליט מה היא עושה וסוני רק תממן - לדעתי כבר לא רלוונטיות.
אבל בא נראה… סיכוי לא קטן שנראה את מרתון בVGA

מה הקשר בין בעיות בתוך באנג'י לבין ההחלטה העקרונית לתת להם להמשיך להוציא משחקים ל XBOX.

אחרי המכירות של ER זה שטות לעשות המשחק הבא של FROM בלי גרסה ל XBOX.
מי שאוהב את משחקי FROM ומשחקים בז'אנר הזה - יש לו פלייסטיישן 5 בשביל דימון סולס ובשביל הרימייק בלאדבורן העתידי.
אין ממש פואנטה למנוע את המשחק מ XBOX.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2024, 23:40

זה לא רק בעיות בתוך באנג׳י, סוני פירקה אותם וניכסה לעצמה הרבה מפתחים כדי שיעשו משחקים בשבילה, זה די ברור שההכרזה ההיא כבר לא רלוונטית, וסוני לא מתכוונים לאפשר להם חופש פעולה כמו שהצהירו בעבר.

לגבי משחקי FROM - אתה יכול לומר אותו הדבר על כל בלעדי של סוני בערך… אבל הם רוכשים מפתחים והופכים את המשחקים שלהם לבלעדיים לקונסולות שלהם וככל הנראה ימשיכו לעשות זאת, ואם יש למישהו אקס בוקס והוא ירצה לשחק במשחק הבא שלהם במידה והעסקה הזו תושלם - הוא יאלץ לזנוח את האקס בוקס או לקנות בנוסף גם פלייסטיישן. די פשוט.

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 21 נובמבר 2024, 23:46

מתי פעם אחרונה שסוני עשו משהו דומה? אינסומיניאק הייתה מוציאה משחקים בלעדיים לפני הרכישה. גם להאוסמארק הייתה היסטוריה של בלעדיים לסוני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 נובמבר 2024, 23:57

אינסומניאק הוציאו משחקים גם לאקס בוקס
האוסמארק גם כן

גם לfrom יש היסטוריה של בלעדיים לסוני, אין שום הבדל באמת

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 22 נובמבר 2024, 00:11

לפני שאינסומיניאק נרכשו הם עשו את ספיידרמן וראצ'ט בלעדית לפס4. המשחק האחרון שלהם שיצא לXBOX היה משחק אינדי צידי ב 2016.
המשחק האחרון שהאוסמארק פיתחו ויצא לXBOX היה ב 2012. משחק אנגרי בירדס בדור ה360. הם הוציאו 6 משחקים מאז בלעדיים לפלייסטיישן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2024, 08:46

זה לא משנה שום דבר… הוציאו בעבר ואף עבדו בבלעדיות עם מיקרוסופט (ולא, סאנסט אוברדרייב ממש לא היה ״אינדי צידי״), וברגע שנרכשו עבדו בבלעדיות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 נובמבר 2024, 10:40

אם סוני תבחר להמשיך להוציא את המשחקים של FROM לאקסבוקס אז זו הרכישה הכי מטומטמת שלהם אי פעם, המשחקים צריכים להיות בלעדיים לסוני עם גרסת PC שסוני לא רואה בPC תחרות.

המשחקים של באנג'י ממשיכים לצאת לבוקס כי אלה משחקי GAAS שמרוויחים מאוד מכמה שיותר שחקנים זה עוזר להם להישאר בחיים ולא להפסיד לתחרות, אין טעם להגביל את בריכת השחקנים של משחק GAAS אתה יורה לעצמך ברגל אם אתה עושה את זה.

מנגד, המשחקים של FROM הם סינגל וככל הנראה ישארו סינגל אז אין סיבה להוציא אותם לבוקס,רק למחשב.

אלמט הGASS היחיד שאני רואה את סוני (אולי) מכניסה למשחקים של FROM זה אולי מצבי RAIDS שבהם איזה 50 שחקנים מתחברים ביחד לנצח איזה מגה בוס סופר הארדקורי סופר קשוח, אני לא רואה את קהל הקור של FROM כמו סטיק, עידן, דודי, מתנגדים עקרונית למצב משחק כזה (כי הם יכולים להתעלם ממנו אם לא יהיה בזין שלהם להשתתף )

או גג איזה מצב רוגלייק עם מבוכים אינסופים לעשות עם חברים, אבל אלה לא מצבי משחק שיפריעו לבייס הקורי של FROM ואלה גם לא מצבי משחק שיפגעו בשלמות הסינגל פלייר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2024, 10:49

הלבלייד 2 לא יצא לאקס בוקס, גם לא קונקורד ואני לא בדקתי אבל די בטוח שfairgames לא הוכרז בכלל לקונסולה של מיקרוסופט… סוני תמשיך להוציא משחקים בבלעדיות לפלייסטיישן שיגיעו מאוחר יותר למחשב ובמקרה של משחקי אונליין בלבד חלקם יצאו במקביל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 נובמבר 2024, 10:57

צודק, אבל אפילו המפתחים של HD2 אמרו שזה אפשרי שהוא ייצא לאקסבוקס בתנאי שספנסר וסוני יסכימו בינהם על דברים... כאילו אתה לפחות רואה שיש אפשרות קלושה שהם יגיעו לבוקס, כאילו אתה לפחות רואה נכונות מסוימת מצד סוני לא בהכרח להגיד לא מוחלט, לפורטים של GAAS אחרת המפתח של HD2 לא היה מעז לתת תקווה שהמשחק יכול להגיע לבוקס.... אבל כן אני מסכים איתך שזה לא סיכוי גבוה במיוחד שאפילו משחקי הGAAS האלה יגעו לבוקס זה לא 100% שהם יגיעו כי כמו שאתה אומר Fairgames לא הוכרז בכלל.

בכל מקרה, זה די ברור שבכל הנוגע לסינגל פלייר סוני לא תתגמש כמו מייקרוסופט ולא תוציא את משחקי הסיינגל פלייר שלה למייקרוסופט אין לה בשביל מה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2024, 11:05

ברור שזה ״אפשרי״, כי טכנית זה אפשרי, אבל זה לא קורה.
אין לזה שזה אפשרי שום משמעות.
בינתיים - סוני בפועל כן אומרת ״לא״ מוחלט.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2024, 11:12

מסתבר שסוני הוציאו עדכון בטא לps פורטל

בעדכון הזה בארצות נתמכות ( ישראל לא נתמכת )
אפשר להתחבר לשרות משחקים בענן של סוני
ולשחק דרכו בלי קונסולה ,כרגע מוגבל למשחקים מסוימים

מניסיון שלי במשחקים דרך הרשת ,במיוחד חיבור הטלפון שלי באפליקציה לps5 בבית

הרבה פעמים זה לא פועל טוב בדרכים
יש גם הרבה מקומות ששרותים כאלו פשוט חסומים

מה שכן למי שאין ps5 ,במידה וסוני יאפשרו
וזה יפעל לו טוב בבית ,זה יכול להיות מצוין לזה

מעבר לזה לפני כמה חודשים ,סוני אפשרה להתחבר לרשתות שמחיבים דפדפן להתחבר לרשת
ככה שגם ההגבלה הזאת כבר לא קימת

אני אישית לא הייתי קונה את המכשיר
מעדיף את הסוויץ וrog ally , שאני בדרכים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 נובמבר 2024, 11:28

לאסקין שאתה צודק אתה צודק, לא רואה סיבה לחלוק על זה יותר מדי :) בייחוד שאני כל כך שמח על הרכישה ועל זה שהמשחקים של סוני נלקחים מקהל הבוקס, כנקמה על הרכישה ההיא של בטסדה.

אבל גם מעבר לרצון האישי שלי לראות את מייקרוסופט בריצפה על הרכישה הנלוזה ההיא, לסוני אין עוד עסק אחר מלבד משחקים, הם לא יכולים לשחק אותה נחמד, הם חייבים לנצח כדי להישאר בשוק הזה, ולמרות שאני לא אוהב במיוחד את המשחקים של FROM אני כן מכיר בזה שיש להם קהל אדוק של כמה מליונים על הבוקס, אלה ישארו עם שתי ברירות לקנות עכשיו PS5 או לבכות בכרית בלילה :-) אחחח כמה שאני אוהב שהקארמה חוזרת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 22 נובמבר 2024, 12:18

אני דווקא מאוד לא שמח מזה שאין ממש תחרות, זה רק יפגע בנו בסוף

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2024, 12:24

glass man כתב:לאסקין שאתה צודק אתה צודק, לא רואה סיבה לחלוק על זה יותר מדי :) בייחוד שאני כל כך שמח על הרכישה ועל זה שהמשחקים של סוני נלקחים מקהל הבוקס, כנקמה על הרכישה ההיא של בטסדה.

אבל גם מעבר לרצון האישי שלי לראות את מייקרוסופט בריצפה על הרכישה הנלוזה ההיא, לסוני אין עוד עסק אחר מלבד משחקים, הם לא יכולים לשחק אותה נחמד, הם חייבים לנצח כדי להישאר בשוק הזה, ולמרות שאני לא אוהב במיוחד את המשחקים של FROM אני כן מכיר בזה שיש להם קהל אדוק של כמה מליונים על הבוקס, אלה ישארו עם שתי ברירות לקנות עכשיו PS5 או לבכות בכרית בלילה :-) אחחח כמה שאני אוהב שהקארמה חוזרת.

לסוני יש עוד עסקים
יש להם המון פטנטים שעל זה מקבלים תגמולים

יש להם טלוויזיות

יש להם מצלמות והם מוכרים המון מצלמות לסמארטפונים

ויש להם עוד ציוד אלקטרוני שמוכרים

יש להם אולפני מוזיקה ואולפני סרטים

הם חלק מהבעלים של פורמט הבלו רי
אז סרטים ומשחקים רישמים שיוצאים לבלו רי סוני מקבלת תמלוגים

כולל משחקים שms מוציאה פיזית

לסוני גם זיכיונות מסוימים שלחלקם יש מרצנדיז וסרטים וסדרות
ויצא אפילו משחק לגו על אחד מהזכיונות שלהם

הם גדולים ממה שאנשים חושבים
פשוט חטיבת המשחקים זה חטיבה בפני עצמה

ובארץ הרבה מהדברים שמוכרים יקר ולא הרבה קונים
אז פחות נפוצים בארץ

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 נובמבר 2024, 12:43

קרירין הם כבר לא שולטים בשום תחום בענף האלקטרוניקה זו הכוונה, לא שליטרלי אין להם מוצרים אחרים. :) אי אפשר להשוות לשנות ה90. זוכר את הסלוגן שהיה פה על הטלווזיות שלהם "סוני זה כל השוני" בלה בלה? פעם היית אומר SONY זה היה הטופ של הטופ באלקטרוניקה, היום חוץ מאולי המצלמות המקצועיות שלהם הם כבר לא שם דבר.
כן יש להם מוצרים טובים אבל שוב, אתה לא יכול להשוות את הרווחים בכלל.

סרטים.... סרטים עולים הון בהשוואה למשחקים והרבה פעמים סוני היא לא המרוויחה היחידה מהסרטים בניגוד למשחקים, היא צריכה לדרוס את מייקרוסופט ובעזרת השם תמשיך לעשות את זה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2024, 15:02

יש הרבה מוצרים שלהם שאתה לא יודע שקיימים
לדוגמה רכיב למצלמות דיגיטליות שקיים בהמון מוצרים ודברים כאלו

אני לא כלכלן ולא יודע כמה כל חטיבה של סוני מרוויחה או מפסידה
ויש דברים שסוני יצאו מהם ,לדוגמה הם היו יצרני pc פעם
אבל יש דברים שסוני נכנסה אליהם
הם מוכרים לדוגמה הרבה חישנים למצלמות

אני לא אומר שהכל מצליח ,הסרט מדאם אווב, כניראה היה כישלון ענקי והפסד כסף
וזה היה סרט של סוני

אבל הם ממש לא רק חטיבת משחקים

יש להם מגוון מוצרים

בעניין ms ,ms כבר שנים אחת החברות הגדולות בעולם
רוב הרווחים של ms ,זה ממכירה לארגונים

יש להם שרות ענן ענק בשם azur
שמניב להם עשרות אחוזים מהרווחים

יש להם רישיונות של 365 וwin11 ועוד תוכנות

יש להם חטיבת pc

המשחקים זה עוד תחום

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 נובמבר 2024, 15:20

חחחחחחחח אני במקרה בעל תעודות מוסמכות ממיקרוסופט מאז 2011 ועד היום אני די יודע יותר טוב מרוב האנשים על הכדור מה יש להם ומה אין להם הם ליטרלי הפרנסה שלי.
ולא אמרתי שסוני היא רק חטיבת משחקים אלא שזו החטיבה הכי רווחית שלהם וזו האמת תבדוק את זה אם אתה מתכחש לזה אתה קלולס .הם חייבים להצליח בתתחום וכמה מהר שהם יצליחו לגרש את מייק כך ייטב ככל ששתי הענקיות היפניות יהיו השחקניות היחידות בשוק כך ייטב, טעות ענקית היתה שמייקרוסופט בכלל חשבה להיכנס לתחום הזה, עוד תחום שהמערב נחות ליפן בו באופן מובהק.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 22 נובמבר 2024, 16:59

glass man כתב:חחחחחחחח אני במקרה בעל תעודות מוסמכות ממיקרוסופט מאז 2011 ועד היום אני די יודע יותר טוב מרוב האנשים על הכדור מה יש להם ומה אין להם הם ליטרלי הפרנסה שלי.
ולא אמרתי שסוני היא רק חטיבת משחקים אלא שזו החטיבה הכי רווחית שלהם וזו האמת תבדוק את זה אם אתה מתכחש לזה אתה קלולס .הם חייבים להצליח בתתחום וכמה מהר שהם יצליחו לגרש את מייק כך ייטב ככל ששתי הענקיות היפניות יהיו השחקניות היחידות בשוק כך ייטב, טעות ענקית היתה שמייקרוסופט בכלל חשבה להיכנס לתחום הזה, עוד תחום שהמערב נחות ליפן בו באופן מובהק.

קודם כל לא התווכחתי על איזה מחלקה בסוני הכי ריווחית
כי אני לא ממש יודע ולא ניסיתי לבדוק

אני רק מדבר על הטענה שזה מוצג כאילו זאת החטיבה היחידה שלהם
שזה ממש לא נכון
בלי חטיבת המשחקים ,סוני הייתה הופכת קטנה יותר
אבל עדין חברה גדולה

תלוי ברווחים והפסדים אולי הייתה שורדת אולי לא
אני לא כלכלן ,אבל עדין זה לא הכל

בתקופת הps3 ,בשנים הראשונות סוני הפסידו מיליארדי דולרים
להשאיר את הps3 בחיים

זה לא היה רק בגלל הps3
סוני השקיעו מיליארדים בשני דברים בזמנו

1 בלו רי

2 מעבד call

בזכות ההפסדים שהשאירו את הps3 בחיים ,עד שהצליח להיות ריווחי
הבלו רי הצליח וקים גם היום ,לא קרוב למכירות הdvd
אבל בכל זאת

רוצה לראות סרט רישמי בבית באיכות הכי גבוה בבית בצורה חוקית ?
תקנה אולטרה בלו רי

וגם בלי זה מי שרוצה סיפריה לא תלויה בסטרימינג
קונה בלו רי
אני אישית לא ,אבל יש מספיק
call נכשל ,אבל הם ניסו

סוני גם הפסידו על קונקורד מאות מיליוני דולרים
אין מספרים אבל כניראה הפסידו על vr2 ,הרבה מאוד כסף
אז חטיבת המשחקים לא תמיד מצליחה

בעניין לגרש את ms ולמה ms נכנסה לתחום

Ms נכנסה לתחום כי היא פחדה שסוני " תגנוב " לה את הסלון
תחזור להמצע 1990 ,כמה חברות במוצרים שונים
החליטו להוציא מכשירי מולטימדיה לסלון
אז האינטרנט לא היה נפוץ ולא בכל בית ואיטי
אז לרוב זה היה דרך cd ,כי DVD לא היה בשוק עדין
ופורמטים דוגמת ליזר דיסק ועוד מוצרים דומים היו במחיר מאוד גבוה
לרוב הצרכנים

Ms ,גם רצתה נתח מהשוק הזה שפעם נחשב הסלון
היום זה לפעמים כמה חדרים במשפחה

היו מוצרים מתחרים כמו cdi שנכשל מאוד
היה 3do
ועוד ועוד

סוני יצאה אם הps1 ביפן ב1994 ואחרי זה הגיע למערב
זה היה מכונת משחקים + נגן cd והצליח מאוד בסלון
בנוסף באסיה לגרסאות המקוריות היה אפשר לקנות תוסף
שנתן לנגן סרטים על גבי cd

לא יודע חוקי או לא והאיכות היתה בערך כמו קלטות vga
אבל זאת הייתה ההתחלה

Ms הבינה שהשוק הולך לכיוון הזה ,ופיתחה את הxbox
לפני זה פיתחה את מערכת ההפעלה של הדרימקסט
אבל רק חלק ממשחקי הדרימקסט משתמשים בזה וחלק במערכת הפעלה אחרת

שהps2 יצא ,הוא היה בקופסא נגן הdvd הכי זול בשוק
ומכונת משחקים חזקה
ונגן cd

לאותה התקופה רוב הלקוחות לא היו צריכים יותר מזה
אולי חוץ משלט שהיה אפשר לקנות

בקיצור ms לא נכנסה לשוק הזה בגלל משחקים
Ms רוצה עד היום שהמכשיר שאתה מחבר לטלוויזיה יהיה בעל מערכת הפעלה שלה

הם נכשלו מול האנדרואיד בטלוויזיות עצמם
רוב הטלוויזיות היום נמכרות אם אנדרואיד
ורוב קופסאות הטלוויזיה

סוני גם נכשלו שם

אז הקרב היום הפך להיות בעצם בהגדרה של מלחמה על ה" הסלון "
ללקוחות שרוצים גם משחקי קור
שוק קטן בהרבה אבל עדין קיים

ובעניין משחקים ,ms אולי לא מרוויחה מחנות סטים
אבל הרוב המוחץ של לקוחות סטים בעלי מערכת הפעלה של מיקרוסופט
וזה למרות הסטים דייק

Ms היום מכוונת יותר למנוים ,היא לא תנצח את אנדרואיד בטלוויזיה
אבל אם מספיק גימרים יקנו גיים פאס אולטימט ויזרימו משחקים
זה רווח לms

לקוח רגיל לא משחק הרבה שעות ביום
בגלל עבודה / לימודים / חיים וכו ,ככה שלקוח רגיל רווחי לms בשרותי ענן
וזה מה שהם מכוונים

הxbox עדין נשאר רק כי הוא המוצר הכי פשוט לצרכן
אבל יש שרותי ענן של ms בהרבה מוצרים

Hypno
Trainee

הודעהעל ידי Hypno » 22 נובמבר 2024, 17:36

Laskin כתב:זה לא משנה שום דבר… הוציאו בעבר ואף עבדו בבלעדיות עם מיקרוסופט (ולא, סאנסט אוברדרייב ממש לא היה ״אינדי צידי״), וברגע שנרכשו עבדו בבלעדיות.

המשחק האחרון של אינסומינאק לXBOX היה song of the deep. סוג של משחקי אינדי צדדי שיצא ב 2016 (אחרי SO).
האוסמארק לא הוציאו משחק ל XBOX יותר מעשור.

איך בכלל אפשר להשוות רכישות כאלה לרכישות של אולפנים שבעברם המיידי היה משחק מולטיפלטפורם.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים