Hypno כתב:אם סוני ירכשו אותם, הם בטח יתייחסו אליהם כמו לבאנג'י - אז אני לא בטוח שהם יפסיקו להוציא משחקים ל XBOX.
Laskin כתב:Hypno כתב:אם סוני ירכשו אותם, הם בטח יתייחסו אליהם כמו לבאנג'י - אז אני לא בטוח שהם יפסיקו להוציא משחקים ל XBOX.
אם לא שמת לב - באנג׳י מתפוררת ונבלעת לתוך סוני, שתשלוט בה לגמרי. ההכרזות שהיו בעבר שבאנג׳י תחליט מה היא עושה וסוני רק תממן - לדעתי כבר לא רלוונטיות.
אבל בא נראה… סיכוי לא קטן שנראה את מרתון בVGA
glass man כתב:לאסקין שאתה צודק אתה צודק, לא רואה סיבה לחלוק על זה יותר מדי בייחוד שאני כל כך שמח על הרכישה ועל זה שהמשחקים של סוני נלקחים מקהל הבוקס, כנקמה על הרכישה ההיא של בטסדה.
אבל גם מעבר לרצון האישי שלי לראות את מייקרוסופט בריצפה על הרכישה הנלוזה ההיא, לסוני אין עוד עסק אחר מלבד משחקים, הם לא יכולים לשחק אותה נחמד, הם חייבים לנצח כדי להישאר בשוק הזה, ולמרות שאני לא אוהב במיוחד את המשחקים של FROM אני כן מכיר בזה שיש להם קהל אדוק של כמה מליונים על הבוקס, אלה ישארו עם שתי ברירות לקנות עכשיו PS5 או לבכות בכרית בלילה אחחח כמה שאני אוהב שהקארמה חוזרת.
glass man כתב:חחחחחחחח אני במקרה בעל תעודות מוסמכות ממיקרוסופט מאז 2011 ועד היום אני די יודע יותר טוב מרוב האנשים על הכדור מה יש להם ומה אין להם הם ליטרלי הפרנסה שלי.
ולא אמרתי שסוני היא רק חטיבת משחקים אלא שזו החטיבה הכי רווחית שלהם וזו האמת תבדוק את זה אם אתה מתכחש לזה אתה קלולס .הם חייבים להצליח בתתחום וכמה מהר שהם יצליחו לגרש את מייק כך ייטב ככל ששתי הענקיות היפניות יהיו השחקניות היחידות בשוק כך ייטב, טעות ענקית היתה שמייקרוסופט בכלל חשבה להיכנס לתחום הזה, עוד תחום שהמערב נחות ליפן בו באופן מובהק.
Laskin כתב:זה לא משנה שום דבר… הוציאו בעבר ואף עבדו בבלעדיות עם מיקרוסופט (ולא, סאנסט אוברדרייב ממש לא היה ״אינדי צידי״), וברגע שנרכשו עבדו בבלעדיות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 16 אורחים