InterAl כתב:bc לא יגיע לפס ורק זה לבד שווה לדעתי 300-400$. פייבל, פורצה וכו׳ גם לא יגיעו כ״כ מהר. אבל כן, בטווח הארוך לאקסבוקס אין עתיד עם האסטרטגיה הזאת.
DrKeo כתב:BC זה נהדר, אבל אני אקח ניחוש פרוע שרוב מה שמותקן אצלך הוא BC בגלל המשחקים האלה תופסים סביבות ה-4GB אז כנראה שאתה פשוט משאיר אותם על הדיסק לנוחות כי הם לא תופסים מקום ולא כי אתה משחק נינג׳ה גאיידן בלאק כל היום
האסטרטגיה של מיקרוסופט מחסלת את עסק הקונסולה שלהם. זה כמעט הזוי כי כשאתה מסתכל על ההכנסות של המפיצה הכי גדולה בעולם - פלייסטיישן, אתה רואה שמכירת משחקי צד א היא פירור קטנטן בrevenue שלהם וכמעט כל ה-30 מליארד שהם מכניסים בשנה מגיעים מהעובדה שהם מחזיקי פלטפורמה (נתח ממשחקי צד ג, נתח מdlc ו-mtx, מכירת מנויים, מכירת אביזרים, מכירת חומרה). כלומר מיקרוסופט זורקת לפח את רוב הrevenue של מחזיקת פלטפורה כשהיא הורסת לעצמה את הפלטפורמה והופכת להיות מפיצה צד ג.
יש סיבה למה השלוש מפיצות עם הrevenue הכי גבוה בעולם הן סוני, מיקרוסופט ונינטנדו. אין מכניס מלהיות מחזיקת פלטפורמה עם גן סגור, אתה מחזיק את כל העולם בביצים, כולם משלמים לך נתח וכולם רוצים לקנות ממך מנויים ואביזרים.
מיקרוסופט מחפשת לצאת מהשלישיה שמובילה את העולם בהכנסות כדי.. להיות בקבוצה שמכניסה הרבה פחות? What?
Laskin כתב:בקלות
והמשחק האחרון של באנג׳י גם כן יצא לפני כמעט עשור עד שיוציאו את המשחק הבא שלהם.
DrKeo כתב:אני לא יודע באיזה סרט אתה חיי קאז שסוני תקנה אולפנים כדי שיוצאו משחקים לאקסבוקס. סוני לא עושה את זה, להפך, הם משלמים כסף טוב למשחקי צד ג' רק כדי לחסום את היציאה שלהם לאקסבוקס. אז סוני תוציא משחקים משלה? אפילו לגו הורייזן שהוא בקושי משחק של סוני, עדין לא יוצא לאקסבוקס. וכמו שלאסקין אמר, גם המולטי-פלטפורם של באנג'י מתחיל להיות בספק אחרי ההתפוררות שהתחילה לאחרונה.
מיקרוסופט עושה את זה, מוציאה משחקים לפלייסטיישן, וה-IP של אקסבוקס עומד למות.
kririn כתב:דרקו ,אפל מרוויחה הרבה יותר כסף ממשחקים
לאומת סוני ומיקרוסופט ונינטנדו
Hypno כתב:באותו סרט שנכון לעכשיו המשחק הבא של באנג'י מגיע ל XBOX.
עם אלדן רינג, FROM הגיעו לנקודה בה לבטל גרסה של המשחק הבא שלהם יפגע כלכלית יותר ממה שהוא יועיל כלכלית.
הדור הזה גמור למען השם. השחקן הממוצע שאכפת לו מ FROM כבר יש לו פס5 או מתכנן לקנות בעדיפות ראשונה. התועלת לסחוט עוד אחוזים בודדים שיקנו את הקונסולה מתבטל לעומת ~8 מיליון+ עותקים שיימכרו על ה XBOX.
אם אני סוני, ואני יודע שהמשחק הבא של FROM יוצא עוד שנתיים - אני משחרר אותו גם ל - XBOX. ואז בדור הבא אני שולף את הקלף 'את המשחק הראשון של FROM בדור הנוכחי אפשר לשחק רק על קונסולה אחת מסויימת', במיוחד אם המשחק הזה יוצא בתחילת הדור.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 12 אורחים