נושא ה-Xbox הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Hypno
Trainee

Re: נושא ה-Xbox הרשמי

הודעהעל ידי Hypno » 07 דצמבר 2024, 13:55

אז מיקרוסופט יצטרכו להשיק מוצר שאי אפשר להתעלם ממנו מהיום הראשון. כזה פשוט. פס6 תתחיל ב 0 יחידות אז מיקרוסופט צריכים להתחיל את הדור בפול גז.
שזה אומר X משחקים בלעדיים משוגרים בהשקה של הקונסולה ורצף הוצאות בשנתיים הראשונות בשוק. זה אומר להפסיד כסף ולא לעשות קרוס-ג'ן כדי לדחוף את החומרה החדשה. זה אומר להרים את הכפפה ולעשות אונליין חינמי או זול מאוד. וכו' וכו'.

מתי מי שבחר בפלייסטיישן הולך לשחק בסטארפילד עליה? כבר יותר משנה ועדיין הבן אדם הזה מחכה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 07 דצמבר 2024, 14:12

אבל זה יקרה, והוא יקבל את סטארפילד, לעומת זאת מי שבחר באקס בוקס לא יקבל את הבלעדיים של סוני בחיים. מי שבוחר בפלייסטיישן יוכל גם בדור הבא לשחק במשחקים האלה כי הספרייה שלו תהיה ״שלמה״ ומלאה משני העולמות, ולכן האקוסיסטם הזה הרבה יותר כדאי.
איפה אתה תשקיע את הכסף שלך? הבחירה היא בין אקוסיסטם חלקי לבין מלא. בחירה קלה מאוד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 07 דצמבר 2024, 14:18

למה שמייקרוסופט תתחיל להשקיע לפתע בדור הפס6 כשספנסר אומר שלדעתו הם הפסידו את דור הפס4 שלדעתו גרם להם הפסד של כל הדורות?
בדור הזה היה להם הרבה יותר תנופה להשקיע, היה להם גיימפאס איכותי ביותר לפני שסוני העלו את הרמה עם הפלוס אקסטרא, היה להם את הSeries S שאנחנו אולי שונאים אותה, אבל היא אטרקטבית במחיר למלא אנשים ולראיה היא הכי נמכרת ומלא אנשים עם פס5 קנו אותה גם.

כן, אני מסכים איתך קאז שזו גם בעיני אחלה אסטרטגיה להוציא משחקים לפס5 כדי לגרות לאנשים את התאבון ואז לשים אותם אקסקלוסיבים על הXbox next gen.
אבל בשביל שזה יצליח אפילו במעט, הOUTPUT של מייקרוסופט בדור הזה היה צריך להיות פנטסטי, וחוץ מסטארפילד, סימולטורי הטיסה ופורצה, הם פשוט לא מספקים בדור הזה את הסחורה, אז איך אנשים יתפתו לעבור אליהם בדור הבא. Hellblde 2 ... אפילו הגרעין הכי טכני tech savy כמו נדב לא עפו עליו.
היילו? היה יותר טוב מ5 אבל בא והלך.
גירס 6 - גם אם היה אקסקלוסיבי לבוקס זה מעט מדי ומאוחר מדי.
אינדי? גם אם היה אקסקלוסיבי לבוקס, זה משחק להארדקורס, האוורד והמפתחים שלו ממש התנגדו לכל סוג של אנצרטדיזציה שהיתה יכולה להביא את המיינסטרים לטוב ולרע.

זה אבוד למייקרוסופט אין להם איך להתחיל את הדור הבא על רגל ימין... הם פשוט לא משחקים כדי לנצח... הם משחקים כדי לעשות כסף על פלטפורמות של אחרים, סטים, נינטנדו, ועכשיו גם סוני (וכן גם על הפלטפורמה שלהם, אבל ווינדוס לא אקסבוקס)

אם מייקרוסופט היו משחקים כדי לנצח? היית צריך לראות משחקים כמו מיינקראפט דאנג'נס שיצא אחרי הרכישה, מדלג על הPSN והESHOP (וכמובן גם על עותקים פיזים)
אם הם היו משחקים כדי לנצח היית רואה אותם חותמים על בלעדיים עם FROM כמו שהם עשו עם Otogi על האקסבוקס המקורית, היית רואה Ninja gaiden 4 בלעדי לבוקס כמו שהם חתמו על נינג'ה גיידן בלאק על האקסבוקס המקורית. הם לא משחקים כדי לנצח אז פלא שהם לא מנצחים? משחק כמו DOOM שהוא Household name אף פעם לא היה צריך להגיע לסוני אחרי הרכישה, כנל TES6. מייקרוסופט אשכרה קנו חברות שיכלו לתת להם חיזוק רציני, לא בא להם לנצח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 דצמבר 2024, 12:53

Hypno כתב:אז מיקרוסופט יצטרכו להשיק מוצר שאי אפשר להתעלם ממנו מהיום הראשון. כזה פשוט. פס6 תתחיל ב 0 יחידות אז מיקרוסופט צריכים להתחיל את הדור בפול גז.
שזה אומר X משחקים בלעדיים משוגרים בהשקה של הקונסולה ורצף הוצאות בשנתיים הראשונות בשוק. זה אומר להפסיד כסף ולא לעשות קרוס-ג'ן כדי לדחוף את החומרה החדשה. זה אומר להרים את הכפפה ולעשות אונליין חינמי או זול מאוד. וכו' וכו'.

מתי מי שבחר בפלייסטיישן הולך לשחק בסטארפילד עליה? כבר יותר משנה ועדיין הבן אדם הזה מחכה.

למה שיוציאו משחקים בלעדים? איך זה יגרום לאנשים לקנות את האקסבוקס הבאה? חשבתי שאין להם משמעות, שעדיף להוציא אותם לתחרות ולעשות כמה שקלים. תחשוב כמה כסף הם יעשו אם הם יוציאו את הבלעדים של הקונסולה הבאה כבר DAY 1 על הפלייסטיישן.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 דצמבר 2024, 19:45

אז... גראב אומר שהיה למייקרוסופט משחק גדול ל2025 שנדחה.... וכל הסימנים מצביעים על פייבל, כי פרפקט דארק תמיד היה איזה 2027 והלאה...
מבאס, התאים לי פייבל שנה הבאה אבל שרייר כבר אמר שמלא משחקים של 2025 הולכים להזיז את עצמם ל2026 בגלל פחד להתמודד שנה הבאה מול GTA6 אז פייבל כנראה אחד כזה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 דצמבר 2024, 10:03

windows Central שמעו מהמקורות שלהם, שמייקרוסופט חושבת ברצינות לאפשר לחברות צד ג' לייצר קונסולות אקסבוקס משלהן, זו שמועה שמסתובבת הרבה מאוד זמן, אבל זו פעם ראשונה שאני רואה מקומות רצינים יחסית מאשרים ששמעו דברים בסגנון הזה.

כאילו, מה מייקרוסופט עושים למען השם? עוד יותר לבלבל את הצרכנים? לא מספיק..שיש אנשים שלא יודעים מה ההבדל בין X לS עכשיו גם אולי יהיה בעתיד Series ASUS וזה הרי יתחיל מן הסתם בניידות אקסבוקס צד ג' אבל זה ממש לא ייגמר שם.

שמייקרוסופט קנו את בטסדה ממש לא חשבתי שהם ילכו לכיוון ההזוי הזה, היה נראה שהם סוף סוף מתעוררים על עצמם ומתחילים להוריד את הכפפות וזה מה שקיבלנו בסוף?
https://www.windowscentral.com/gaming/x ... oxs-future

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 24 דצמבר 2024, 10:21

אם הם הולכים להיות מפיצה עם חנות והחומרה היא עניין משני - אז זה לא שונה ממה שווואלב עושים עם הסטים דק, לפי הדיווחים…

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 דצמבר 2024, 11:02

glass man כתב:windows Central שמעו מהמקורות שלהם, שמייקרוסופט חושבת ברצינות לאפשר לחברות צד ג' לייצר קונסולות אקסבוקס משלהן, זו שמועה שמסתובבת הרבה מאוד זמן, אבל זו פעם ראשונה שאני רואה מקומות רצינים יחסית מאשרים ששמעו דברים בסגנון הזה.

כאילו, מה מייקרוסופט עושים למען השם? עוד יותר לבלבל את הצרכנים? לא מספיק..שיש אנשים שלא יודעים מה ההבדל בין X לS עכשיו גם אולי יהיה בעתיד Series ASUS וזה הרי יתחיל מן הסתם בניידות אקסבוקס צד ג' אבל זה ממש לא ייגמר שם.

שמייקרוסופט קנו את בטסדה ממש לא חשבתי שהם ילכו לכיוון ההזוי הזה, היה נראה שהם סוף סוף מתעוררים על עצמם ומתחילים להוריד את הכפפות וזה מה שקיבלנו בסוף?
https://www.windowscentral.com/gaming/x ... oxs-future

המקבילה בעיניי - תראו את נטפליקס הם הולכים לאפשר לצפות בסדרות באינטרנט, מי באמת ירצה להחליף את Blockbuster.

קונסולות הן מחשבים זולים וחלשים, בלעדיות מתה, כל המשחקים של הפלייסטישן יוצאים לפיסי מקץ שנתיים, כל המשחקים של האקסבוקס יוצאים ביום הראשון. מה זה משנה על איזה מכשיר אתה משחק את המשחק, מצידי שירוץ בטוסטר אובן, העיקר שהמשחק יהיה טוב.

מייקרוסופט פשוט נפרדה כבר מהקונספט, סוני חיה על הפלייסטישן אז מסרבת להכיר במציאות ועושה הכל לאט.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 24 דצמבר 2024, 23:55

דודי: אני יודע שאתה צודק הקונסולות הן באמת כולה מחשבים חלשים, אבל אני אישית פשוט מרגיש יותר מחויב לסיים עליהן משחקים יותר מאשר נגיד על STEAM או מאשר על גיימפאס בפיסי. אני מרגיש מחויב לסיים לפחות 20 או יותר משחקים על הPS5 כדי להרגיש שהרכישה היתה שווה לי, אני מרגיש מחויב לשחק ולסיים במשחקים הכי מתקדמים גרפית, זו מחויבת שאין לי למשל כלפי נטפליקס/דיסני פלוס/גיימפאס במחשב. אני אף פעם לא מרגיש שאני חייב לראות X סרטים וסדרות להצדיק את המנוי, לנטפליקס אף פעם לא מרגיש שאני חייב לסיים X משחקים על גיימפאס בשביל להצדיק את המנוי...

לא יודע, אולי זה בעצם דבר טוב ולא דבר רע, אבל יוצא ככה שהקונסולות "מחייבות" אותי לשחק ביותר משחקים ולהתחייב אליהם.

אני יודע שמה שאתה מדבר עליו (היפרדות מהקונספט של הקונסולות) זו המציאות וזה רק עניין של זמן ואפילו חברה שמרנית כמו נינטנדו אמרו שהענן והיפרדות מהקונסולות זו לא שאלה של "אם" אלא רק שאלה של "מתי" אני פשוט חושב שמייקרוסופט ממהרת מדי.

השוק עוד לא מוכן להיפרד מהקונספט ומייקרוסופט ממהרת מדי, ככה נדמה לי לפחות, אולי אני שמרן/מפחד משינויים/בומר, אבל אם הם יהרגו את האמון בקונסולות שלהם לפני שהעתיד הזה מגיע, מי יהיה מעוניין לשחק בהם גם בענן?. אני מתכוון, אם HALO לא יחזור לגדולתו בדור הבא על הקונסולות, מי ירצה לשחק בסדרה הזו בענן? אם לא יהיו להם אקסקלוסיבים מדהימים בקונסולות
מי ירצה לעבור לשלם להם בענן בעתיד?

ראינו בדור הקודם את הקטסטרופה שהיתה, מאטריק חשב שהוא ישבור שיא של כל הזמנים עם הXbox one ופינטז ברצינות על שיא מכירות של 200 מליון יחידות, וגם שם הם חשבו שהם מביאים את בשורת העתיד לפני כולם.

"המכשיר שיעשה בשבילך הכל עם הקינקט וכו'" הם אפילו הקדימו את זמנם עם הסדרה הזו של קוונטום ברייק, כי אתה רואה היום שבאמת סדרות על משחקים זה הדבר החם היום אבל בגלל שכל כך הקדימו את זמנם (וטוב גם שהביצוע היה על הפנים) הם אכלו אותה.

כאילו אתה יודע יותר טוב ממני שהעתיד שאנחנו מדברים עליו עדיין לא בשל לגמרי, היה לך מנוי לGEFORCE NOW או משהו, לא? ושיחקת בענן משחקים בהגדרות סבבה לחלוטין ועדיין הלכת וקנית מחשב בהמה אחרי זה :-)

לאסקין: נכון, תכלס זה לא שונה במיוחד בגלל שכמו שאמרת זה החזון האמיתי שלהם, להכניס את הגיימפאס והחנות שלהם לכל מוצר שקיים, אבל עדיין כאילו, אתם מוכרים קונסולות, מה התכלית בלהמשיך לייצר קונסולות ייעודיות אם אתם פשוט זמינים על כל מכשיר שקיים? כאילו הם הולכים גם לייצר ניידת משלהם, המטרה שלהם לא אמורה להיות עדיין שאני אעדיף לקנות דווקא את הניידת שלהם? כי בניידת שלהם הם יודעים בוודאות שרק החנות שלהם היא היחידה שתפעל ולא תהיה לי הזדמנות לעשות sideload לחנויות מתחרות כמו אפיק, סטים וכו'?

כאילו אלוהים, אתם עדיין מייצרים מכשירים שאתם רוצים למכור, למה למייקרוסופט לייצר ניידת אם מחר אסוס תוציא ניידת XBOX הרבה יותר חזקה טכנית, למה שמישהו ימשיך לבחור בזו של מייק? מרגיש לי כאילו מייקרוסופט מתפזרים לכל הכיוונים, והכל רנדומלי אצלם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 דצמבר 2024, 10:00

על החומרה הם גם ככה לא באמת מרוויחים, בטח לא כשמחשיבים גם אחריות וחלפים ותקלות וכו…
כנראה שעדיף להם להיות זמינים במכשירים שמאפשרים גם חנויות אחרות מאשר לא להיות שם בכלל, אבל לדעתי המטרה כאן היא להוציא מתחרים לסטים דק שיריצו רק את החנות שלהם, מבלי להוציא על זה עלויות פיתוח שיווק ותפעול.

וכן, הם באמת מתפזרים לכל הכיוונים ולדעתי פוגעים במותג שלהם, אבל במהלך הזה דווקא יש הגיון, אם זה הכיוון שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 דצמבר 2024, 00:44

Laskin כתב:אם הם הולכים להיות מפיצה עם חנות והחומרה היא עניין משני - אז זה לא שונה ממה שווואלב עושים עם הסטים דק, לפי הדיווחים…

או כן, רעיון מעולה. שילכו בדרך של הסטים דק. למה שהם ירצו ללכת בדרך ה-120 מליון יחידות של הפלייסטיישן או 150 מליון היחידות של הסוויצ' כשהם יכולים ללכת בדרך של הסטים דק שמכרה ב-4 שנים הראשונות שלה 3 מליון יחידות. את הWIIU הרגו אחרי 3 שנים כי היא מכרה רק 12 מליון יחידות, אקסבוקס ONE נחשבת לכישלון עם 60+ מליון יחידות אבל יאללה, בואו נלך על המודל של המכשיר שמכר 3 מליון יחידות ב-4 שנים.

זה אותו קו מחשבה גאוני שהביא אותם למסקנה שכדאי להפוך ממחזיקת פלטפורמה למפיצת צד ג'. הרי הטופ 3 מפיצות בעולם הן מחזיקות הפלטפורמה בזמן מפיצות צד ג' נמצאות הרחק מאחוריהן אבל סה"כ הגיוני לרצות להיות בקבוצה שמשתרכת מאחור במקום בקבוצה של מובילות השוק. שם הכסף האמיתי, בזנב, לא בראש.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2025, 10:26

יש שמועות שסדרה יפנית ״אגדית״ חוזרת לאקסבוקס ותוכרז באירוע שבוע הבא. אני משער שזה FF? אולי איזה קומבו של שני הרימייקים או FF16?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 ינואר 2025, 11:10

אני לא צוחק כשאני אומר שגם Ecco the Dolphin היה אחד השמות שנזרקו בהקשר הזה בגלל דומיין שסגה רשמה לאחרונה. הוא אומנם לא יפני אבל תחת המטרייה של סגה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ינואר 2025, 11:16

הם באמצע פרוייקט החייאה גדול לפרנצ׳ייזים רדומים כמו VF, קרייזי טקסי וג׳ט סט רדיו. מי יודע, אולי גם אקו ברשימה. מבחינתי מעולם לא היה משחק אקו ראשי שהוא פחות ממצויין, אז יש להם סף גבוה לעבור.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 ינואר 2025, 11:22

נדב, זו סדרה שמקבלת משחק חדש, שלא הוכרז, אז זה לא יכול להיות פפ16 או הריימיקים. באופן אישי? מהמר או על רזי 9 או על נינג'ה גייד'ן 4. הדבר היחיד שהוא נגד נינג'ה גיידן 4 זה שיש כבר משחק 2D שהוכרז, אז נינג'ה גיידן 4 אם קיים כנראה יוכרז רק אחרי שייצא, מה שאומר שרזי 9 הכי סביר... אבל נראה :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 ינואר 2025, 22:41

מזכיר שהאירוע של מיקרוסופט מחרתיים (חמישי) ב-20:00.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 ינואר 2025, 09:12

Xenosaga :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 22 ינואר 2025, 19:24

חחחח יש לספנסר ובוטי בערך צ'אנס אחד לעבור תיקון, אסור להם לבזבז אותו על זינוסאגה!, למרות שזה לא ממש יפתיע אותי כי מייקרוסופט נראים נחושים להשמיד את חטיבת האקסבוקס חחח.

אין זה חייב להיות רזי 9, כאילו עם כל הכבוד לרזי 7 ו8 הם הרגישו כמו משחקי צד, הגיע הזמן למשחק ראשי בגוף שלישי גרפיקה מפוצצת ראשים, ליאון, כריס, או ג'יל בתפקיד ראשי אנחנו חייבים את זה בשביל להרגיש שהדור התחיל כבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 23 ינואר 2025, 08:39

מדברים על רזי 6 דווקא, עשו לו trademark בדיוק.

איזה כיף שזה בשעה נורמלית

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2025, 11:05

אם עושים רימייק ל-RE6, המשחק הממוספר הכי גרוע בסדרה, לפני קוד ורוניקה.. אני אהרוג את קאפקום.

בכל מקרה יהיה נחמד לראות היום קצת מדום, ובתקווה ההכרזה המפתיעה תהיה טובה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 23 ינואר 2025, 11:39

סיכוי קלוש לרימייק ל-6, זה להמר על סוס מת מבחינת קאפקום, אבל רימאסטר? מאוד מאוד סביר.
אם באמת יוכרז רימאסטר ל-6, אני מניח שזה סימן שקאפקום חושבים ברצינות על רימייק ל-5? זה יהיה..מעניין. או שאולי הם עושים רימאסטר רק ל-6 כי 5 יותר מדי נפיץ?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2025, 13:04

מבחינתי שידלגו על שניהם וילכו ישר לקוד ורוניקה. אבל 5 עדין משחק טוב, הייתי שמח לרימייק שלו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 23 ינואר 2025, 14:43

נדב, יש שמועות חזקות על ריימיק גם לקוד ורוניקה וגם לרזי זירו אז כאילו אני מניח שששמעו שם למעלה את הבקשה שלך :-) אישית, אני גם מתרגש לשמוע על ריימיק אפשרי לזירו, אני יודע שהוא נחשב גרוע שמעתי עליו סיפורי אימה (ולא מהסיבות הנכונות) אבל אני תמיד אזכור איך הוא העיף לי את הראש שראיתי את הגרפיקה שלו ואני אשמח לריימיק שיתקן אותו.

ריימיק לרזי 6 באמת יהיה שערוריה, ניסיתי להיכנס אליו פעמיים גם בהשקה על ה360 וגם בפורט על הפס4 והוא פשוט חרא משחק.

ברדיט יש כאלה שבטוחים שזה יהיה קאסטלווניה חדש בגלל שMGS3 ריימיק נחשף בעבר אצל מייקרוסופט....

יש תמיד גם את הסיכויים שזה הריימיק של פפ9 כי מייקרוסופט יכולים להגיד שטכנית הריימיק הוא "משחק חדש" אבל בחיי אם זה לא רזי 9/ריימיק לזירו/ניג'ה גיידן 4 חבל למייקרוסופט על הזמן! :-)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 ינואר 2025, 15:15

את זירו מעולם לא סיימתי. רק את 6 ו-0 מעולם לא סיימתי. טוב זה לא באמת נכון כי אני עדין באמצע של 8 אבל בניגוד ל-0 ו-6 אני אשכרה רוצה לסיים את 8 :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 16 אורחים